Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 2. 2012 9:38

J39
♥------

Na druhé straně.....jak se ubránit.

Před šesti lety jsem se tu potýkala s nevěrou manžela......zvládli jsme to úspěšně, vztah funguje dál, je to dobré.....teď, naprosto absurdně - stojím na druhé straně - fyzicky jsem ještě nevěrná nebyla, ale je takzvaně za minutu dvanáct.....mám s tím velké potíže, jedná se o kolegu v práci, známe se 5 let a máme hodně úzký pracovní vztah, od začátku jsme si hodně sedli, máme se rádi.....a teď za poslední půlrok se nám to trošku vymyká....a já cítím, že už jsem hodně hodně....na hraně průšvihu. vím, co mi napíšete a co si budete myslet....ale třeba se tu najde někdo, kdo to zažil a pochopí....poradí....doma mám všechno dobré, v rámci možností 20ti letého manželství bych řekla až nadstandartně....krizi před šesti lety jsme zvládli, v sexu ani po citové stránce rozhodně nestrádám....ale je to silné, silná chemie, silná náklonost.....už mi to přerůstá přes hlavu. vím, že jsem dospělá, za svoje činy zodpovědná...všechno chápu. asi se tonoucí - chytám stébla....

Není tady

#2 12. 2. 2012 9:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Na druhé straně.....jak se ubránit.

já nechápu, co čekᚠtady od nás. stejně a ti kdokoliv napíše cokoliv, udělᚠto, co sama uznᚠza vhodný.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 12. 2. 2012 11:01

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Já tohle prožila před pár lety. Přesně jak píšeš Ty.

Co Ti můžu poradit-užij si to. Flirt je koření života. Člověk potřebuje vědět, že je stále ještě atraktivní, přitažlivý, zajímavý pro druhé pohlaví. V každém věku.

pokud flirt nepřeroste, je úžasně nabíjející a povzbuzující.
Do fyzické nevěry ani nějakých intimnějších doteků bych nešla. Jen v rámci srandy. Pokud sama sobě nevěříš, že to udržíš, drž si ten vztah od těla jen o trochu víc než by sis doopravdy přála.
Ono by to mělo vyprchat a zůstat jen ten příjemný pocit.
Je to fajn. Důležité je nepřekročit tu hranici.

Není tady

#4 12. 2. 2012 11:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já si myslím, že v jejím případě už je pozdě na nějáký ukočírování toho všeho. nedokáže to. sama píše, že je za minutu 12 a že ji to přerůstá přes hlavu. tohle už není příjemnej flirt, kterej ti zvedne sebevědomí.
z mého pohledu je ta hranice už překročená. podle toho, jak to její psaní vnímám já. a nemám pocit, že ji to je prosti srsti, naopak. možná se v ní bije to, že má doma spokojenej vztah a teď tohleto ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 12. 2. 2012 11:51

J39
♥------

no...ano. je to tak.

Není tady

#6 12. 2. 2012 12:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak pak nerozumím, co řešíš tady. potřebuješ schválit, že dělᚠdobře ? když ti někdo napíše že jo, bude se ti ta nevěra páchat - ježíš to je blbý slovo - líp ? nebo když ti napíše nedělej to, udělᚠto stejně. tak nechápu, o co jde.
jsi dospělá, sama víš nejlíp, co je a co není v sázce, všechno je jen na tobě.
přijdeš mi tak "rozjetá" že už nemᚠna to, to zastavit. co udělᚠnebo neudělᚠje jen tvoje věc. a ty sama si za to poneseš případný následky.

Není tady

#7 12. 2. 2012 12:35

majkafa
Host

J39, možná tě to potkalo proto, žes neuzavřela kapitolu před šesti lety? Tak abys měla pohled "z druhé strany"? Nehraj si s ohněm, jestli nechceš ničit vᚠvztah.

#8 12. 2. 2012 15:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

doma mám všechno dobré, v rámci možností 20ti letého manželství bych řekla až nadstandartně....krizi před šesti lety jsme zvládli
Takže tě pálí... no, řekněme dobrý bydlo http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png a navrch je to taková dobrá příležitost upíct oplatky... třeba jen pro svůj vlastní dobrej pocit, že?
Podívej, stejně si uděláš, co TY budeš chtít... ale dovolím si radu, by nevyžádanou - jestli se ti ta ručička přesune přes dvanáctku, tak udělěj všechno proto, aby se to neprovalilo - pokud teda nejsi pevně rozhodnutá odejít. Protože - a to si buď jistá - tvůj manžel to přesně jako tu "pomstu" za jeho poklesek bude brát... a velmi pravděpodobně si bude myslet, že celých těch X let ti byl doma za vola. A výsledek toho přemejšlení je dost jasnej, že.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#9 12. 2. 2012 21:29

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

že by nové (ale ohrané) téma na rozproudění diskuze? wink

Není tady

#10 12. 2. 2012 21:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

víš, že mě to na začátku taky napadlo ?

Není tady

#11 12. 2. 2012 22:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Sny atúžby sú VŽDY krajšie ako realita... wink Ja by som to udržala v tejto fáze... Aby si mohla spomína "Hm, to keby som sa bola rozhodla pre Pištu Hufnágela, kde som mohla by"... ale s láskou k manželovi v oku, len ako drobnú proovokáciu... Namiesto "Ja blbá, toto som nezvládla..." hmm .

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#12 13. 2. 2012 16:38

Zuzka S
♥♥♥----
Místo: Žatec

Vzpomeň si,co jsi před 6 lety prožívala a jak ses cítila po zjištění nevěry u tvého manžela.Jak se asi bude cítit on až to zjistí,protože to zjistí-dřív nebo později.Jsi dospělá,za svoje činy bereš veškerou zodpovědnost,abys jednou nelitovala.A kvůli nějakému blbému flirtu přijít o rodinu,důvěru a to všechno s tím spojené,nevím nevím,každý by si to měl rozmyslet. A ještě jedno přísloví NEČIŇ DRUHÉMU TO, CO NECHCEŠ, ABY JINÍ TOBĚ ČINILY.

Není tady

#13 13. 2. 2012 19:25

Miši
♥♥♥----

J39... láska je největší cit, který nám byl dán. Je víc než všechny hmotné statky a jistoty. Řiď se svým srdcem, žij podle sebe a ne podle názoru druhých.

Není tady

#14 13. 2. 2012 21:26

achjo
♥♥-----

Dle mého to velice rychle stopni, pokud chceš zachovat ten nadstandard, případně ho tím zvýšit, protože by si za setinu sekundy ztratila všechno, to mi věř. Myslím že tím odmítnutím se ještě posílíš a budeš na sebe hrdá. V opačném případě padneš na kolena a nebudeš se na sebe chtít podívat do zrcadla.
Je to klasické a šálení tvých představ o tom jak by to bylo s novým perfektní, ale po chvilce by jsi zjistila, že tím nic nezískáš. Napravit to pak už nejde nikdy.

Není tady

#15 14. 2. 2012 7:03

vera
♥♥♥♥♥♥-

nemůžu si pomoct...Soraia

Není tady

#16 14. 2. 2012 8:20

J39
♥------

dobré ráno, děkuju za názory.....máte všichni pravdu. nějak to zvládnu.

Není tady

#17 16. 2. 2012 13:52

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tohle nezávidím...   Zkoušet druhou stranu.       Každopádně hra je to  zajímavá, jen může  blbě končit.  těch hezkých konců kolem sebe moc nevídám.
  Není nad zvládnutý lehký flirt,  který si prostě přerůst nad hlavu nenechám. Zvláště v práci. Představa , že  se to povalí dál,  pak "se to nějak  ukočíruje" a ukončí a budou se potkávat  až do důchdu... Brrr.

Není tady

#18 16. 2. 2012 14:34

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

vztahy v práci? Brrrr, i kdyby se chtíč snažil sebevíc, tak přijít během mžiku o ten flirt i o práci - snad za to ani nestojí

Není tady

#19 16. 2. 2012 15:04

majkafa
Host

PetrHl napsal(a):

vztahy v práci? Brrrr, i kdyby se chtíč snažil sebevíc, tak přijít během mžiku o ten flirt i o práci - snad za to ani nestojí

Nerozumím tomu, proč bys měl přijít o práci.

#20 16. 2. 2012 16:34

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

už jsem to několikrát viděl na vlastní oči jak dva kvuli vztahu na pracovišti po rozchodu oba odešli, asi neunesli že to nezvládli

Není tady

#21 16. 2. 2012 17:11

majkafa
Host

PetrHl napsal(a):

už jsem to několikrát viděl na vlastní oči jak dva kvuli vztahu na pracovišti po rozchodu oba odešli, asi neunesli že to nezvládli

Ale to bylo jenom jejich rozhodnutí. Ty se tak rozhodnout nemusíš big_smile

#22 16. 2. 2012 19:24

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

majkafa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

V mem pripade neodesel ani jeden z nas,ale bylo tezke pro nas oba byt spolu na jednom pracovisti.Po 2 letech od rozchodu podnik skoncil, videli jsme se asi 2x

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#23 16. 2. 2012 19:57

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

majkafa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

Petře...jenže to je fakt jen o lidech. Já "vztah" na pracovišti sama zažila a i po ukončení jsme tam pracovali oba pořád dál. Dokonce ani ostatní snad nevěděli, že jsme spolu něco měli.
Práci jsme totiž netahali do vztahu a ani vztah do práce wink

Není tady

#24 16. 2. 2012 19:59

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

J39, zastav se na chviličku a ujasni si co chceš. Flirt, motýlky v břiše, zakázané ovoce.....nebo vztah a muže kterého teď doma máš? Oboje jde jen těžko sloučit.

Není tady

#25 16. 2. 2012 20:51

sazana
♥------

Musíš se sama rozhodnout s plnou odpovědností za to, co se může stát. Když to uděláš, musíš počítat s následky. Je to jednoduché. Je nutné počítat s tím, že v případě prozrazení ti manželství krachne. Počítᚠs tím a stojí ti to pořád za to? Tak to udělej. Chápu, že i dobrém manželství může jeden nebo druhý z partnerů potkat Lásku. To se nedá naprogramovat, zakázat, vymyslet atd. Ale je nutné myslet na následky a být na to připraven.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí