6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Před esti lety jsem se tu potýkala s nevěrou manela......zvládli jsme to úspěně, vztah funguje dál, je to dobré.....teď, naprosto absurdně - stojím na druhé straně - fyzicky jsem jetě nevěrná nebyla, ale je takzvaně za minutu dvanáct.....mám s tím velké potíe, jedná se o kolegu v práci, známe se 5 let a máme hodně úzký pracovní vztah, od začátku jsme si hodně sedli, máme se rádi.....a teď za poslední půlrok se nám to troku vymyká....a já cítím, e u jsem hodně hodně....na hraně průvihu. vím, co mi napíete a co si budete myslet....ale třeba se tu najde někdo, kdo to zail a pochopí....poradí....doma mám vechno dobré, v rámci moností 20ti letého manelství bych řekla a nadstandartně....krizi před esti lety jsme zvládli, v sexu ani po citové stránce rozhodně nestrádám....ale je to silné, silná chemie, silná náklonost.....u mi to přerůstá přes hlavu. vím, e jsem dospělá, za svoje činy zodpovědná...vechno chápu. asi se tonoucí - chytám stébla....
Není tady
já nechápu, co čeká tady od nás. stejně a ti kdokoliv napíe cokoliv, udělá to, co sama uzná za vhodný.
Není tady
Já tohle proila před pár lety. Přesně jak píe Ty.
Co Ti můu poradit-uij si to. Flirt je koření ivota. Člověk potřebuje vědět, e je stále jetě atraktivní, přitalivý, zajímavý pro druhé pohlaví. V kadém věku.
pokud flirt nepřeroste, je úasně nabíjející a povzbuzující.
Do fyzické nevěry ani nějakých intimnějích doteků bych nela. Jen v rámci srandy. Pokud sama sobě nevěří, e to udrí, dr si ten vztah od těla jen o trochu víc ne by sis doopravdy přála.
Ono by to mělo vyprchat a zůstat jen ten příjemný pocit.
Je to fajn. Důleité je nepřekročit tu hranici.
Není tady
já si myslím, e v jejím případě u je pozdě na nějáký ukočírování toho veho. nedokáe to. sama píe, e je za minutu 12 a e ji to přerůstá přes hlavu. tohle u není příjemnej flirt, kterej ti zvedne sebevědomí.
z mého pohledu je ta hranice u překročená. podle toho, jak to její psaní vnímám já. a nemám pocit, e ji to je prosti srsti, naopak. moná se v ní bije to, e má doma spokojenej vztah a teď tohleto ..
Není tady
no...ano. je to tak.
Není tady
tak pak nerozumím, co řeí tady. potřebuje schválit, e dělá dobře ? kdy ti někdo napíe e jo, bude se ti ta nevěra páchat - jeí to je blbý slovo - líp ? nebo kdy ti napíe nedělej to, udělá to stejně. tak nechápu, o co jde.
jsi dospělá, sama ví nejlíp, co je a co není v sázce, vechno je jen na tobě.
přijde mi tak "rozjetá" e u nemá na to, to zastavit. co udělá nebo neudělá je jen tvoje věc. a ty sama si za to ponese případný následky.
Není tady
J39, moná tě to potkalo proto, es neuzavřela kapitolu před esti lety? Tak abys měla pohled "z druhé strany"? Nehraj si s ohněm, jestli nechce ničit vá vztah.
doma mám vechno dobré, v rámci moností 20ti letého manelství bych řekla a nadstandartně....krizi před esti lety jsme zvládli
Take tě pálí... no, řekněme dobrý bydlo a navrch je to taková dobrá příleitost upíct oplatky... třeba jen pro svůj vlastní dobrej pocit, e?
Podívej, stejně si udělá, co TY bude chtít... ale dovolím si radu, by nevyádanou - jestli se ti ta ručička přesune přes dvanáctku, tak udělěj vechno proto, aby se to neprovalilo - pokud teda nejsi pevně rozhodnutá odejít. Protoe - a to si buď jistá - tvůj manel to přesně jako tu "pomstu" za jeho poklesek bude brát... a velmi pravděpodobně si bude myslet, e celých těch X let ti byl doma za vola. A výsledek toho přemejlení je dost jasnej, e.
Není tady
e by nové (ale ohrané) téma na rozproudění diskuze?
Není tady
ví, e mě to na začátku taky napadlo ?
Není tady
Sny atúby sú VDY krajie ako realita... Ja by som to udrala v tejto fáze... Aby si mohla spomína "Hm, to keby som sa bola rozhodla pre Pitu Hufnágela, kde som mohla by"... ale s láskou k manelovi v oku, len ako drobnú proovokáciu... Namiesto "Ja blbá, toto som nezvládla..." .
Není tady
Vzpomeň si,co jsi před 6 lety proívala a jak ses cítila po zjitění nevěry u tvého manela.Jak se asi bude cítit on a to zjistí,protoe to zjistí-dřív nebo později.Jsi dospělá,za svoje činy bere vekerou zodpovědnost,abys jednou nelitovala.A kvůli nějakému blbému flirtu přijít o rodinu,důvěru a to vechno s tím spojené,nevím nevím,kadý by si to měl rozmyslet. A jetě jedno přísloví NEČIŇ DRUHÉMU TO, CO NECHCE, ABY JINÍ TOBĚ ČINILY.
Není tady
J39... láska je největí cit, který nám byl dán. Je víc ne vechny hmotné statky a jistoty. Řiď se svým srdcem, ij podle sebe a ne podle názoru druhých.
Není tady
Dle mého to velice rychle stopni, pokud chce zachovat ten nadstandard, případně ho tím zvýit, protoe by si za setinu sekundy ztratila vechno, to mi věř. Myslím e tím odmítnutím se jetě posílí a bude na sebe hrdá. V opačném případě padne na kolena a nebude se na sebe chtít podívat do zrcadla.
Je to klasické a álení tvých představ o tom jak by to bylo s novým perfektní, ale po chvilce by jsi zjistila, e tím nic nezíská. Napravit to pak u nejde nikdy.
Není tady
nemůu si pomoct...Soraia
Není tady
dobré ráno, děkuju za názory.....máte vichni pravdu. nějak to zvládnu.
Není tady
Tohle nezávidím... Zkouet druhou stranu. Kadopádně hra je to zajímavá, jen můe blbě končit. těch hezkých konců kolem sebe moc nevídám.
Není nad zvládnutý lehký flirt, který si prostě přerůst nad hlavu nenechám. Zvlátě v práci. Představa , e se to povalí dál, pak "se to nějak ukočíruje" a ukončí a budou se potkávat a do důchdu... Brrr.
Není tady
vztahy v práci? Brrrr, i kdyby se chtíč snail sebevíc, tak přijít během miku o ten flirt i o práci - snad za to ani nestojí
Není tady
PetrHl napsal(a):
vztahy v práci? Brrrr, i kdyby se chtíč snail sebevíc, tak přijít během miku o ten flirt i o práci - snad za to ani nestojí
Nerozumím tomu, proč bys měl přijít o práci.
majkafa napsal(a):
PetrHl napsal(a):
u jsem to několikrát viděl na vlastní oči jak dva kvuli vztahu na pracoviti po rozchodu oba odeli, asi neunesli e to nezvládli
Není tady
PetrHl napsal(a):
u jsem to několikrát viděl na vlastní oči jak dva kvuli vztahu na pracoviti po rozchodu oba odeli, asi neunesli e to nezvládli
Ale to bylo jenom jejich rozhodnutí. Ty se tak rozhodnout nemusí
PetrHl napsal(a):
majkafa napsal(a):
PetrHl napsal(a):
V mem pripade neodesel ani jeden z nas,ale bylo tezke pro nas oba byt spolu na jednom pracovisti.Po 2 letech od rozchodu podnik skoncil, videli jsme se asi 2x
Není tady
PetrHl napsal(a):
majkafa napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Petře...jene to je fakt jen o lidech. Já "vztah" na pracoviti sama zaila a i po ukončení jsme tam pracovali oba pořád dál. Dokonce ani ostatní snad nevěděli, e jsme spolu něco měli.
Práci jsme toti netahali do vztahu a ani vztah do práce
Není tady
J39, zastav se na chviličku a ujasni si co chce. Flirt, motýlky v břie, zakázané ovoce.....nebo vztah a mue kterého teď doma má? Oboje jde jen těko sloučit.
Není tady
Musí se sama rozhodnout s plnou odpovědností za to, co se můe stát. Kdy to udělá, musí počítat s následky. Je to jednoduché. Je nutné počítat s tím, e v případě prozrazení ti manelství krachne. Počítá s tím a stojí ti to pořád za to? Tak to udělej. Chápu, e i dobrém manelství můe jeden nebo druhý z partnerů potkat Lásku. To se nedá naprogramovat, zakázat, vymyslet atd. Ale je nutné myslet na následky a být na to připraven.
Není tady