Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#151 22. 10. 2012 18:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Volba prezidenta.

Tak tenhle chlapec zase porcuje medvěda, který ještě běhá po lese smile)))
http://www.novinky.cz/domaci/282390-jak … -z-eu.html

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#152 24. 10. 2012 8:40

Bláža..
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

A ke všemu ještě mate. člověk neví, jestli je to sranda nebo ne.

Není tady

#153 24. 10. 2012 10:30

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já to jako srandu beru. Tohle nikdo vážně brát snad ani nemůže.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#154 24. 10. 2012 11:03

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bláža.. napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

A ke všemu ještě mate. člověk neví, jestli je to sranda nebo ne.

No já bych neřekla, že mate. Spíš se nakazil od Václava II wink

Není tady

#155 24. 10. 2012 11:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Judyna napsal(a):

Já to jako srandu beru. Tohle nikdo vážně brát snad ani nemůže.

Věř, že může. Zvlášť, když je mimo realitu, tedy tzv. "mimoň". Tihle lidé totiž žijí v jiných sférách, vsadím se, že ani netuší, kolik v Lídlu stojí rohlík.

Není tady

#156 24. 10. 2012 17:10

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tohoto pána nemusím z mnoha důvodů. V podstatě je jedním z důvodů, proč se pro mě Svobodní stali nepřijatelní.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#157 29. 10. 2012 10:42

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mým kandidátem je Vladimír Franz:

"Tato země musí dostat zpět svůj duchovní rozměr, jde o její duchovní obnovu, což je neuvěřitelně široké téma: je to mimo jiné vzdělanost, kulturnost a kultivace lidského ducha. Jde o to, jak se chováme k přírodě, jak jezdíme na silnici, jak se chováme k sobě navzájem. Musíme si uvědomit, že občan má nejen práva, ale i povinnosti. Je to o drobné práci občanů na sobě samých, odpovědnosti za sebe a své okolí. V České republice by to nemuselo zajít do tak špatného stavu, kdyby se občané více zajímali a přemýšleli o tom, co se kolem nich děje. Je třeba myslet na stát a snažit se ho spravovat. Na takovéto věci chci upozorňovat, říkat vše na rovinu a nevypouštět kubické kilometry mlhy plné kvazidiplomatických žvástů."

Kam se během dvou měsíců prezidentské kampaně posunul fenomén Franz?
Studio Česko - Vladimír Franz
Vladimír Franz i o tetování ... co v TV nebylo

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#158 29. 10. 2012 15:00

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Ono není z čeho vybírat. Hrůza,co se nabízí. Já bych určitě chrápajícího člověka, který neumí ani pořádně česky, není mu rozumět, nikdy za svého prezidenta nechtěla, to bych se musela stydět, odkud pocházím. Zemana také ne, když byli v našem městě  mazat lidem med kolem huby, dala jsem ošemetné otázky,jak by co řešil, tak k tomu se nechtěl vůbec vyjádřit. Řešil by jen, co by se mu líbilo. Komunisty ne, takže asi Tomia, ten nemá ještě tak nahrabáno. Osobně si myslím, že stejně budou mnozí volit komunistu.

Není tady

#159 29. 10. 2012 17:31

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Taky mi připadá, že není z čeho vybírat:-( za mě teda Tomio ne

Není tady

#160 29. 10. 2012 22:04

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Tomio není parketa každého, chápu, ale pokud k volbám půjdu a vím, koho volit nebudu a nechci, tak toho pak moc nezbývá, to je neštěstí.

Není tady

#161 29. 10. 2012 23:38

Ziki
♥♥♥♥♥--

Aneri napsal(a):

Tomio není parketa každého, chápu, ale pokud k volbám půjdu a vím, koho volit nebudu a nechci, tak toho pak moc nezbývá, to je neštěstí.

Ještě je čas to promyslet. Je to taky nezvyk volit tady prezidenta, pro všechny je to nové-pro voliče i pro kandidáty.  Navíc řada lidí, kteří nejsou z vrcholové politické scény (nebo vůbec z politiky) jsou pro někoho jakoby nečitelní.

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

#162 8. 11. 2012 0:53

světýlko
♥♥♥♥---

Prezident/ka by měl/a být především silná osobnost, aby mohla důstojně reprezentovat naši zemi a měla by mít důvěryhodný morální profil, abychom si ji mohli vážit.

Není tady

#163 8. 11. 2012 1:37

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Aneri napsal(a):

Ono není z čeho vybírat. Hrůza,co se nabízí. Já bych určitě chrápajícího člověka, který neumí ani pořádně česky, není mu rozumět, nikdy za svého prezidenta nechtěla, to bych se musela stydět, odkud pocházím. Zemana také ne, když byli v našem městě  mazat lidem med kolem huby, dala jsem ošemetné otázky,jak by co řešil, tak k tomu se nechtěl vůbec vyjádřit. Řešil by jen, co by se mu líbilo. Komunisty ne, takže asi Tomia, ten nemá ještě tak nahrabáno. Osobně si myslím, že stejně budou mnozí volit komunistu.

Ta věta je podstatná - vážně nemá nahrabáno big_smile A komunista to je taky - alespoň  sympatie k nim neskrývá. Populista a zmanipulovaný manipulátor big_smile

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#164 8. 11. 2012 8:41

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Já bych Tomia nechal chvíli v senátorské pozici a uvidíme, jak se skutky vyprofiluje. Zatím líbivě mluví, ale takových už bylo.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#165 8. 11. 2012 9:16

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Taky me prekvapila Bobo a jeste vic nevyrazna Roithova ... O jejich podpisovych akcich neprobehla zadna informace a najednou bac ho a maj splnino. Zvlastni ....

Franz ma ofiko pulku, ale spousta podpisovych archu zatim koluje mezi lidmi. Ja mu taky dala autogram a nacionale az v pondeli .... On to da ... ale je to napinave smile

Roithovou nominovala strana, takže asi podpisy nesháněla.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#166 18. 11. 2012 12:02

světýlko
♥♥♥♥---

Pokud by si někdo chtěl udělat přehled, jak blízko má názorově ke kterému prezidentskému kandidátovi, tak je tu 45  otázek, na které kandidáti odpověděli - a ve výsledku vám v procentech vyjde, se kterým z nich se nejvíce až nejméně shodujete.

http://volebnikalkulacka.cz/volba-prezidenta-cr-2013/

Upravil(a) světýlko (18. 11. 2012 12:03)

Není tady

#167 20. 11. 2012 13:47

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

světýlko napsal(a):

Pokud by si někdo chtěl udělat přehled, jak blízko má názorově ke kterému prezidentskému kandidátovi, tak je tu 45  otázek, na které kandidáti odpověděli - a ve výsledku vám v procentech vyjde, se kterým z nich se nejvíce až nejméně shodujete.

http://volebnikalkulacka.cz/volba-prezidenta-cr-2013/

A není trochu blbý, že tam je jen 5 kandidátů z 11?

Není tady

#168 20. 11. 2012 13:49

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ta Roithová se mi též líbí čím dál tím víc:
"... opravdu strašně těžce se smiřuji s tím, že kandidují lidé, nikoli z přesvědčení, ale kvůli osobnímu prospěchu. Slibovali věrnost komunistické straně a to bylo v době, kdy komunistická strana nechávala střílet do lidí na hranicích. Jenom proto, že před ní chtěli utéct. To znamená, že jejich prospěch byl pro ně víc než princip svobody a já si myslím, že není možné odsuzovat lidi za to, jak se v době totality chovali. Ale na ten nejvyšší post, který je symbol hodnot, by kandidovat neměli. "
Roithová: Slibovali věrnost KSČ, neměli by kandidovat na prezidenta

Není tady

#169 21. 11. 2012 21:12

světýlko
♥♥♥♥---

Mně taky vychází Roithová dobře smile
Jinak na konci volební kalkulačky jsou procenta a odpovědi od těchto kandidátů: V.Dlouhý, K. Schwarzenberg,T. Fischerová, M.Zeman, T.Okamura, P.Sobotka. J.Dienstbier, Z.Roithová, J.Fischer - takže devět, zbylí dva nedodali odpovědi.

Není tady

#170 24. 11. 2012 19:46

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Oni to vytřídí tak, aby jsme museli volit, koho nám tam nastrčí. Vše je zmanipulované. Znechutit lid, aby nešel k volbám. Není z čeho vybírat, je to jeden velký hnus.

Není tady

#171 24. 11. 2012 20:00

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Roithová se mi líbí . Vychází u mě jako největší favoritka ze všech,co kandidují

Upravil(a) dusička (24. 11. 2012 20:01)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#172 25. 11. 2012 9:55

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Mně se nejvíc líbí Táňa Fischerová. Jenže si nemyslím, že by měla šanci na zvolení a také je asi moc měkká na ty vlky ve vysoké politice.

Není tady

#173 25. 11. 2012 14:19

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Aneri napsal(a):

Oni to vytřídí tak, aby jsme museli volit, koho nám tam nastrčí. Vše je zmanipulované. Znechutit lid, aby nešel k volbám. Není z čeho vybírat, je to jeden velký hnus.

Proc by to melo byt zmanipulovane, Prihlasit se mohl kazdy.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#174 25. 11. 2012 14:50

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

To, co předvedli s kontrolou vzorků je neskutečné. Jak mohli ta procenta sečíst? Normální je to přece zprůměrovat. Nechodili do školy nebo co? Představte si situaci, kdy je zhruba 50 000 podpisů, tedy asi 6 vzorků po 8 tis. hlasech. A kdyby v každém z nich našli kolem 30% chyb. Po sečtení do dává 180 %. Takže tedy 180%  ze 100 % (50 000) by bylo špatně? Nebo jak to je? Dokáže to někdo vysvětlit?

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#175 25. 11. 2012 18:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nedokaze. Proc taky, kdyz uz tu mame to obdobi neomezenych moznosti?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí