|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak tenhle chlapec zase porcuje medvěda, který ještě běhá po lese
)))
http://www.novinky.cz/domaci/282390-jak … -z-eu.html
Není tady
Pandorraa napsal(a):
)))
http://www.novinky.cz/domaci/282390-jak … -z-eu.html
A ke všemu ještě mate. člověk neví, jestli je to sranda nebo ne.
Není tady
Já to jako srandu beru. Tohle nikdo vážně brát snad ani nemůže.
Není tady
Bláža.. napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
)))
http://www.novinky.cz/domaci/282390-jak … -z-eu.htmlA ke všemu ještě mate. člověk neví, jestli je to sranda nebo ne.
No já bych neřekla, že mate. Spíš se nakazil od Václava II 
Není tady
Judyna napsal(a):
Já to jako srandu beru. Tohle nikdo vážně brát snad ani nemůže.
Věř, že může. Zvlášť, když je mimo realitu, tedy tzv. "mimoň". Tihle lidé totiž žijí v jiných sférách, vsadím se, že ani netuší, kolik v Lídlu stojí rohlík.
Není tady

Tohoto pána nemusím z mnoha důvodů. V podstatě je jedním z důvodů, proč se pro mě Svobodní stali nepřijatelní.
Není tady

Mým kandidátem je Vladimír Franz:
"Tato země musí dostat zpět svůj duchovní rozměr, jde o její duchovní obnovu, což je neuvěřitelně široké téma: je to mimo jiné vzdělanost, kulturnost a kultivace lidského ducha. Jde o to, jak se chováme k přírodě, jak jezdíme na silnici, jak se chováme k sobě navzájem. Musíme si uvědomit, že občan má nejen práva, ale i povinnosti. Je to o drobné práci občanů na sobě samých, odpovědnosti za sebe a své okolí. V České republice by to nemuselo zajít do tak špatného stavu, kdyby se občané více zajímali a přemýšleli o tom, co se kolem nich děje. Je třeba myslet na stát a snažit se ho spravovat. Na takovéto věci chci upozorňovat, říkat vše na rovinu a nevypouštět kubické kilometry mlhy plné kvazidiplomatických žvástů."
Kam se během dvou měsíců prezidentské kampaně posunul fenomén Franz?
Studio Česko - Vladimír Franz
Vladimír Franz i o tetování ... co v TV nebylo
Není tady
Ono není z čeho vybírat. Hrůza,co se nabízí. Já bych určitě chrápajícího člověka, který neumí ani pořádně česky, není mu rozumět, nikdy za svého prezidenta nechtěla, to bych se musela stydět, odkud pocházím. Zemana také ne, když byli v našem městě mazat lidem med kolem huby, dala jsem ošemetné otázky,jak by co řešil, tak k tomu se nechtěl vůbec vyjádřit. Řešil by jen, co by se mu líbilo. Komunisty ne, takže asi Tomia, ten nemá ještě tak nahrabáno. Osobně si myslím, že stejně budou mnozí volit komunistu.
Není tady
Taky mi připadá, že není z čeho vybírat:-( za mě teda Tomio ne
Není tady
Tomio není parketa každého, chápu, ale pokud k volbám půjdu a vím, koho volit nebudu a nechci, tak toho pak moc nezbývá, to je neštěstí.
Není tady

Aneri napsal(a):
Tomio není parketa každého, chápu, ale pokud k volbám půjdu a vím, koho volit nebudu a nechci, tak toho pak moc nezbývá, to je neštěstí.
Ještě je čas to promyslet. Je to taky nezvyk volit tady prezidenta, pro všechny je to nové-pro voliče i pro kandidáty. Navíc řada lidí, kteří nejsou z vrcholové politické scény (nebo vůbec z politiky) jsou pro někoho jakoby nečitelní.
Není tady
Prezident/ka by měl/a být především silná osobnost, aby mohla důstojně reprezentovat naši zemi a měla by mít důvěryhodný morální profil, abychom si ji mohli vážit.
Není tady
Aneri napsal(a):
Ono není z čeho vybírat. Hrůza,co se nabízí. Já bych určitě chrápajícího člověka, který neumí ani pořádně česky, není mu rozumět, nikdy za svého prezidenta nechtěla, to bych se musela stydět, odkud pocházím. Zemana také ne, když byli v našem městě mazat lidem med kolem huby, dala jsem ošemetné otázky,jak by co řešil, tak k tomu se nechtěl vůbec vyjádřit. Řešil by jen, co by se mu líbilo. Komunisty ne, takže asi Tomia, ten nemá ještě tak nahrabáno. Osobně si myslím, že stejně budou mnozí volit komunistu.
Ta věta je podstatná - vážně nemá nahrabáno
A komunista to je taky - alespoň sympatie k nim neskrývá. Populista a zmanipulovaný manipulátor 
Není tady

Já bych Tomia nechal chvíli v senátorské pozici a uvidíme, jak se skutky vyprofiluje. Zatím líbivě mluví, ale takových už bylo.
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
Taky me prekvapila Bobo a jeste vic nevyrazna Roithova ... O jejich podpisovych akcich neprobehla zadna informace a najednou bac ho a maj splnino. Zvlastni ....
Franz ma ofiko pulku, ale spousta podpisovych archu zatim koluje mezi lidmi. Ja mu taky dala autogram a nacionale az v pondeli .... On to da ... ale je to napinave
Roithovou nominovala strana, takže asi podpisy nesháněla.
Není tady
Pokud by si někdo chtěl udělat přehled, jak blízko má názorově ke kterému prezidentskému kandidátovi, tak je tu 45 otázek, na které kandidáti odpověděli - a ve výsledku vám v procentech vyjde, se kterým z nich se nejvíce až nejméně shodujete.
http://volebnikalkulacka.cz/volba-prezidenta-cr-2013/
Upravil(a) světýlko (18. 11. 2012 12:03)
Není tady

světýlko napsal(a):
Pokud by si někdo chtěl udělat přehled, jak blízko má názorově ke kterému prezidentskému kandidátovi, tak je tu 45 otázek, na které kandidáti odpověděli - a ve výsledku vám v procentech vyjde, se kterým z nich se nejvíce až nejméně shodujete.
http://volebnikalkulacka.cz/volba-prezidenta-cr-2013/
A není trochu blbý, že tam je jen 5 kandidátů z 11?
Není tady

Ta Roithová se mi též líbí čím dál tím víc:
"... opravdu strašně těžce se smiřuji s tím, že kandidují lidé, nikoli z přesvědčení, ale kvůli osobnímu prospěchu. Slibovali věrnost komunistické straně a to bylo v době, kdy komunistická strana nechávala střílet do lidí na hranicích. Jenom proto, že před ní chtěli utéct. To znamená, že jejich prospěch byl pro ně víc než princip svobody a já si myslím, že není možné odsuzovat lidi za to, jak se v době totality chovali. Ale na ten nejvyšší post, který je symbol hodnot, by kandidovat neměli. "
Roithová: Slibovali věrnost KSČ, neměli by kandidovat na prezidenta
Není tady
Mně taky vychází Roithová dobře 
Jinak na konci volební kalkulačky jsou procenta a odpovědi od těchto kandidátů: V.Dlouhý, K. Schwarzenberg,T. Fischerová, M.Zeman, T.Okamura, P.Sobotka. J.Dienstbier, Z.Roithová, J.Fischer - takže devět, zbylí dva nedodali odpovědi.
Není tady
Oni to vytřídí tak, aby jsme museli volit, koho nám tam nastrčí. Vše je zmanipulované. Znechutit lid, aby nešel k volbám. Není z čeho vybírat, je to jeden velký hnus.
Není tady
Roithová se mi líbí . Vychází u mě jako největší favoritka ze všech,co kandidují
Upravil(a) dusička (24. 11. 2012 20:01)
Není tady
Mně se nejvíc líbí Táňa Fischerová. Jenže si nemyslím, že by měla šanci na zvolení a také je asi moc měkká na ty vlky ve vysoké politice.
Není tady

Aneri napsal(a):
Oni to vytřídí tak, aby jsme museli volit, koho nám tam nastrčí. Vše je zmanipulované. Znechutit lid, aby nešel k volbám. Není z čeho vybírat, je to jeden velký hnus.
Proc by to melo byt zmanipulovane, Prihlasit se mohl kazdy.
Není tady
To, co předvedli s kontrolou vzorků je neskutečné. Jak mohli ta procenta sečíst? Normální je to přece zprůměrovat. Nechodili do školy nebo co? Představte si situaci, kdy je zhruba 50 000 podpisů, tedy asi 6 vzorků po 8 tis. hlasech. A kdyby v každém z nich našli kolem 30% chyb. Po sečtení do dává 180 %. Takže tedy 180% ze 100 % (50 000) by bylo špatně? Nebo jak to je? Dokáže to někdo vysvětlit?
Není tady