6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Má to prostě zmáknutý na vech frontách
Praha - Hlubočepy:
Není tady
A mají i ovocná piva? Lístek mám. A ne jeden.
Upravil(a) Eva. (25. 1. 2013 21:33)
Není tady
dusičko, taky jsem měla ve schránce koresponďák od Zemana.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
...jasně, e kníe (mimochodem, můe mi někdo vysvětlit, proč se na té placce nechal tak zohyzdit, ty růové vlasy, to je úlet)...
Dneska jsem o tom četl, e to bylo cíleně zaměřeno na mladou generaci (na teenagery) a jak je vidět, mělo to úspěch...
Není tady
Mike napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
...jasně, e kníe (mimochodem, můe mi někdo vysvětlit, proč se na té placce nechal tak zohyzdit, ty růové vlasy, to je úlet)...
Dneska jsem o tom četl, e to bylo cíleně zaměřeno na mladou generaci (na teenagery) a jak je vidět, mělo to úspěch...
Nooo, kníe pankáč s růovými vlasy, holt u nejsem teenager, ale já na to hleděla jak pitomec
Není tady
vera napsal(a):
erem.....já si topím doma sama....ráno mám 17, přes den 19....a to si topím dřevem v krbových kamnech.....hýbu se a zima mi není
uetřím tak pěkné peníze....opravdu pěkné......pak si jedu na dovolenou
a kdy přijdu někam, kde je 25....odcházím, protoe bych zdechla
v Anglii měli přes den 17.....chodili ve svetrech.....doktorská rodina....3 malé děti..... absolutně je nenapadlo přidat topení
Vero, já jsem extrémně zimomřivá, dokonce jsem s tím byla u dr. Výsledek: mírná anémie (dostala jsem elezo, chodokrevná u nejsem) a horí průchodnost cév u končetin, na léky to ale není. Doporučili mi gingko bilobu, tak ji beru ve zvýeném mnoství, ne je doporučené. Teď jsem se dívala na pokojový teploměr a mám tu v pokoji 22 st., co povauju za ideál. V noci mám topení ztlumené na asi 18-19 st. Jakmile někam (i třeba na hodinu) odcházím z domu, topení ztlumím, v pokojích, kde nejsme, topíme jen na "jedničku", tj. na nejméně, co to jde. Máme vlastní kotel, tj. můeme si topit, kdy chceme, klidně i v létě při +35 st., topíme na plyn, běně za plyn nedoplácíme, spí nám jetě vracejí. Nedovedu si představit, e bych měla přes den v pokoji 19 st. Podotýkám, e při těch 22 st. mám na sobě teplý svetr, teplé papuče, triko s dlouhým rukávem, ádný nátělník a kalhotky. Zimu nenávidím, těch vrstev, kolik si musím navlíct, abych to venku přeila, stejně je mi často venku zima. Nosím ty nejúčinnějí termokalhoty, rifle, triko s dlouhým rukávem, teplý svetr, kabát, álu, čepici, teplé rukavice a přesto mi bývá na nohy (zejména stehna, zadek a lýtka) zima, pohyb nepomáhá, kdy u se venku zpotím, tak na vrchní části těla, na nohy je mi zima pořád. Take chápu Erem, e jí je zima. 25 st. mi přijde moc, 22 je takový kompromis. Jinak mi nebývá pořád taková zima, mám záchvaty zimomřivosti. Kdo toto nezail, těko to chápe. Párkrát se mi stalo, e jsem leela zakrytá pod peřinou (mám "duchnu", ádnou přikrývku z Ikey, která téměř nehřeje) a byla mi ílená zima na nohy, musela jsem se osprchovat pod teplou vodou a vzít si pod pod pyamo termokalhoty. Spím v zimě v teplém pyamu a ve svetru. V létě běně nevlezu do vody, i 24 st. je na mě studená voda. Se slzou v oku vzpomínám na dobu, kdy jsem byla malá a vlezla jsem do 18 st. vody, přesmeklo se to po dvacítce. Dr. nic závaného nezjistila, nedá se s tím nic moc dělat. Podstoupila jsem i jedno vyetření na průchodnost cév - pletysmografie, to spočívá v tom, e dr. dá pacientovi takové kolíčky na prsty u rukou, nejprve při pokojové teplotě, poté si pacient strčí ruce do kádě s vodou o teplotě 10 st. na deset min. Říkala jsem si, e na tom přece nic není. Kdepak! Po ani ne minutě, kdy jsem měla ruce ponořené ve vodě, se mi udělalo straně patně a já tam málem omdlela. Prý ok organismu, někomu se to prý stává. Občas si dám večer deci červeného vína, to se zahřeju.
Jinak na zimě nenacházím nic pozitivního. Na hory nejezdím, neumím lyovat, ale to mi nijak nevadí, představa, e musím být několik hodin venku, mi nahání husí kůi.
Omluva za tak dlouhé off topic.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Pravda , nejen hysterie voličů kníete, ale ale i agresivní kampaň kníete - u nás to samé. A také kamkoliv na netu vlezu, tam vidím KS Pojal to nějak moc megalomansky.
Ano, to je přesně ono, agresivní kampaň, přesně tak to na mě působí. Já teda nevím, jaký účel to má, zřejmě na to mají nějaké "výzkumy" či co, e tak se to má dělat, ale na mě osobně to působí zcela opačně, dokonale mě to odradí.
Není tady
Dusička napsal(a):
A Mikei - neřekla bych,e tu na bbn jsou agresivní voliči Schwanzenberga.
Eva. napsal(a):
Nu, taková petra101
Proti Petře101 Ti klidně napíu minimálně 3 jména z opačné strany, ale jak jsem řekl, nechci jmenovat a zbytečně rozpoutávat nějaké váně... vak po volbách budeme zase vichni kamarádi (pokud si tedy někdo labilnějí z "poraeného tábora" nepodřee íly)...
Není tady
Eva. napsal(a):
dusičko, taky jsem měla ve schránce koresponďák od Zemana.
My taky.
Řekla bych, e je to v Brně vyrovnané ty reklamy Schwarzenberg x Zeman.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Pravda , nejen hysterie voličů kníete, ale ale i agresivní kampaň kníete - u nás to samé. A také kamkoliv na netu vlezu, tam vidím KS Pojal to nějak moc megalomansky.
Ano, to je přesně ono, agresivní kampaň, přesně tak to na mě působí. Já teda nevím, jaký účel to má, zřejmě na to mají nějaké "výzkumy" či co, e tak se to má dělat, ale na mě osobně to působí zcela opačně, dokonale mě to odradí.
Andrej a přesně opačně si to říkám u nás na severu Čech. Na mě tu skáče vude Zeman.
Není tady
Mike napsal(a):
Dusička napsal(a):
A Mikei - neřekla bych,e tu na bbn jsou agresivní voliči Schwanzenberga.
Eva. napsal(a):
Nu, taková petra101
Proti Petře101 Ti klidně napíu minimálně 3 jména z opačné strany, ale jak jsem řekl, nechci jmenovat a zbytečně rozpoutávat nějaké váně... vak po volbách budeme zase vichni kamarádi (pokud si tedy někdo labilnějí z "poraeného tábora" nepodřee íly)...
No já bych řekla, e jsme i teď ne, i kdy máme jiný názor.
Není tady
dusička napsal(a):
Andrej a přesně opačně si to říkám u nás na severu Čech. Na mě tu skáče vude Zeman.
No maj to kluci vykoumaný koukám oba, i kdy dle mě úplně blbě Jasně, chápu, největí tlak -kampaň je tam, kde jakoby mají méně voličů .... jene výsledek je ten, e v té dané oblasti to bude působit stylem "bacha, chce vytípat naeho kandidáta, to nesmíme dopustit" Boe to je komedie.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
dusička napsal(a):
No maj to kluci vykoumaný koukám oba, i kdy dle mě úplně blbě Jasně, chápu, největí tlak -kampaň je tam, kde jakoby mají méně voličů .... jene výsledek je ten, e v té dané oblasti to bude působit stylem "bacha, chce vytípat naeho kandidáta, to nesmíme dopustit" Boe to je komedie.
No myslím,e u nás má Zeman příznivců dost. Spí u nás sází Zeman na to, e ijeme v bývalých Sudetech,take lidi zastrail bububu ,kdy zvítězí Schwanzenberg, přijdete o baráky, přistěhujou se sem Němci,kteří museli po válce odejít. Co naplat,e se po 14 dnech omluvil. Stejně u některých lidí ta falená kampaň zasela to semínko.
A to se mi právě nelíbí.Podávat mylné informace.
Neříkám,e Schwanzenberg není bez viny. Ale který člověk je. Ale říká vechno na rovinu (jako můj děda).
Ale jasný,kdy vyhraje Zeman, a myslím si,e vyhraje, tak to vezmu. Je demokracie a bude to volba větí části obyvatel.
Jen mi tak nějak pořád nejde do hlavy, proč se rozebírají starý křivdy, který sahají a do Rakouska -Uherska.Ted je ted a měli bychom volit co je ted a ne co bylo.
Není tady
dusička napsal(a):
No to jo, ale kdy vyhraje Karel, tak se mnou jako s kámoem nepočítej!
Není tady
A třeba nechápu - proč stále funguje komunistická strana.
Po tom vem co tady od 48 napáchala, v 68 zklamání , atd atd.e jetě funguje a divím se a moc, e do ní vstupují dalí členové. Vdyt je jasně vidět, e velká část obyvatel komunisty nesnáí. A v KSČM můou být fajn lidi, ale prostě ta historie strany je pokozuje a znevýhodňuje.
Není tady
Mike napsal(a):
dusička napsal(a):
No to jo, ale kdy vyhraje Karel, tak se mnou jako s kámoem nepočítej!
uvidíme uvidíme kocoure
Není tady
dusička napsal(a):
Po tom vem co tady od 48 napáchala, v 68 zklamání , atd atd.e jetě funguje a divím se a moc, e do ní vstupují dalí členové...
Podívej se, Duičko, kdo v naem kraji vyhrál poslední volby... politika podle mě vdycky byla, je a bude svinstvo... jsou lidé, kteří kdy vidí, e tato (myleno obecně - tedy nejen na komunisty) strana momentálně "frčí", tak tam vstoupí, jen proto, aby se dostali k moci (a k penězům, samozřejmě) Tohle vidím naprosto jasně u nás v práci...
A s tímhle bohuel ani Karel ani Milo nic neudělá...
Snad jedinej slunej politik byl - podle mého - Václav Havel...
Není tady
Mike napsal(a):
dusička napsal(a):
Po tom vem co tady od 48 napáchala, v 68 zklamání , atd atd.e jetě funguje a divím se a moc, e do ní vstupují dalí členové...Podívej se, Duičko, kdo v naem kraji vyhrál poslední volby... politika podle mě vdycky byla, je a bude svinstvo... jsou lidé, kteří kdy vidí, e tato (myleno obecně - tedy nejen na komunisty) strana momentálně "frčí", tak tam vstoupí, jen proto, aby se dostali k moci (a k penězům, samozřejmě) Tohle vidím naprosto jasně u nás v práci...
A s tímhle bohuel ani Karel ani Milo nic neudělá...
Snad jedinej slunej politik byl - podle mého - Václav Havel...
Přiznám se,e jsem se o politiku nikdy nezajímala, protoe tu je takový bordel. nechodím ani volit.
Take tam člověk vstoupí kvůli trendu - tahle strana je in, tak tam vstoupím, kvůli prospěchu? Ne kvůli tomu,aby se snail to tu zlepit?
Nu to se ale od toho bahna neodpíchneme takhle nikdy.
Upravil(a) dusička (25. 1. 2013 22:14)
Není tady
dusička napsal(a):
Po tom vem co tady od 48 napáchala, v 68 zklamání , atd atd.e jetě funguje a divím se a moc, e do ní vstupují dalí členové. Vdyt je jasně vidět, e velká část obyvatel komunisty nesnáí. A v KSČM můou být fajn lidi, ale prostě ta historie strany je pokozuje a znevýhodňuje.
Dusičko, velká část obyvatel je sice nesnáí, ale v naem kraji vyhráli volby - řekla bych, e spí čím dál víc posilují.
Není tady
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
Po tom vem co tady od 48 napáchala, v 68 zklamání , atd atd.e jetě funguje a divím se a moc, e do ní vstupují dalí členové. Vdyt je jasně vidět, e velká část obyvatel komunisty nesnáí. A v KSČM můou být fajn lidi, ale prostě ta historie strany je pokozuje a znevýhodňuje.Dusičko, velká část obyvatel je sice nesnáí, ale v naem kraji vyhráli volby - řekla bych, e spí čím dál víc posilují.
No Lenno ale ted mi to MIke vysvětlil:
Moje nechápání bylo proč ta strana stále funguje, kdy má tak temnou historii.
Nu a co Mike odpověděl. Protoe strana je in, a jde o presti, jde prostě o prachy.
Není tady
dusička napsal(a):
Take tam člověk vstoupí kvůli trendu - tahle strana je in, tak tam vstoupím, kvůli prospěchu? Ne kvůli tomu,aby se snail to tu zlepit?
Nu to se ale od toho bahna neodpíchneme takhle nikdy.
Takhle se asi opravdu neodpíchneme nikdy
U nás ve městě máme třeba jednoho politika, který proel u třemi politickými stranami... ale vdycky byl v té "správné" straně ve "správnou" chvíli... tedy ve straně, která byla aktuálně u moci...
Není tady
Mike napsal(a):
dusička napsal(a):
Nu to se ale od toho bahna neodpíchneme takhle nikdy.Takhle se asi opravdu neodpíchneme nikdy
U nás ve městě máme třeba jednoho politika, který proel u třemi politickými stranami... ale vdycky byl v té "správné" straně ve "správnou" chvíli... tedy ve straně, která byla aktuálně u moci...
Taky jich pár znám - a větinou to jsou bývalí komunisti do 89
Není tady
No já koukám, jak se tady toto vlákno rozjelo, a u jsme hoodně vysoko co se příspěvků týče, take jdu zaloit dalí "chlíveček", neb věřím, e debata bude jetě plodná a dlouhá, tak vydrte
Není tady