6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Zitra budu cely den v praci,tak ani nebudu vedet kdo zvitezil.Jedine,ze se zeptam nejake nakupujici duchodkyne.
Nemáš rádio?
Jako prodavacka zitra na uzeninach tezko mohu poslouchat radio.
tak si skoč na elektro.
Není tady
erem.....já si topím doma sama....ráno mám 17, přes den 19....a to si topím dřevem v krbových kamnech.....hýbu se a zima mi není
ušetřím tak pěkné peníze....opravdu pěkné......pak si jedu na dovolenou
a když přijdu někam, kde je 25....odcházím, protože bych zdechla
v Anglii měli přes den 17.....chodili ve svetrech.....doktorská rodina....3 malé děti..... absolutně je nenapadlo přidat topení
Není tady
Taky nechápu, proč pana Schwarzenberga neupozornili, že tam má dát to, co drží v té druhé ruce.
Upravil(a) Eva. (25. 1. 2013 20:32)
Není tady
Eva. napsal(a):
Taky nechápu, proč pana Schwarzenberta neupozornili, že tam má dát to, co drží v té druhé ruce.
No hlavně že fotili Tomáš KLus to napsal skvěle
Není tady
vera napsal(a):
erem.....já si topím doma sama....ráno mám 17, přes den 19....a to si topím dřevem v krbových kamnech.....hýbu se a zima mi není
v Anglii měli přes den 17.....chodili ve svetrech.....doktorská rodina....3 malé děti..... absolutně je nenapadlo přidat topení
25 je vedro strašný, to se nedá dýchat.
Já tedy mám ráda teplo, miluju léto a vyhřívání na dece. Doma máme max. v pokoji kde jsme nejvíc 22 stupnů,(no ale je fakt,že já mám zase furt zmrzlé ruce,tak si je ohřívám) v ložnici netopíme, jen občas tam zapnu topení,aby to tam nevymrzlo.
Není tady
vera napsal(a):
Jsem hollt zhyckana.V praci mam take zimu a doma to same.Spim v mikyne a v teplakach a rano se klepu zimou,tak si napustim horkou vanu nez jdu do prace.To se alespon trochu zahreju.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja to zacala resit alkoholem.
To taky není špatný řešení
Otevřete si láhev Tuzemáku z Likérky Drak, a po dvou panácích budete mít po starostech, koho volit
Není tady
Mikeš napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ja to zacala resit alkoholem.
To taky není špatný řešení
Otevřete si láhev Tuzemáku z Likérky Drak, a po dvou panácích budete mít po starostech, koho volit
Není tady
dusička napsal(a):
vera napsal(a):
v Anglii měli přes den 17.....chodili ve svetrech.....doktorská rodina....3 malé děti..... absolutně je nenapadlo přidat topení25 je vedro strašný, to se nedá dýchat.
Já tedy mám ráda teplo, miluju léto a vyhřívání na dece. Doma máme max. v pokoji kde jsme nejvíc 22 stupnů,(no ale je fakt,že já mám zase furt zmrzlé ruce,tak si je ohřívám) v ložnici netopíme, jen občas tam zapnu topení,aby to tam nevymrzlo.
Vyhrivani na slunicku zas nemusim.Je velke vedro.Ja mam nejradeji jaro.
Není tady
Tak jsem se právě vrátil z volební místnosti...
Miloši, máš od nás 3 hlasy, ale nevím, jestli to bude stačit... hysterie příznivců "pana knížete" graduje nejen na této diskusi a mnozí nerozhodnutí se jí možná dají ovlivnit, ale přesto držím palce...
Není tady
eremuruss napsal(a):
Vilemína napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Souhlasím, už ať je to za námi a snad se vše zase zklidní.
Mám odvoleno a teď už jen čekat na výsledek, který přijmout a respektovat.Taky mě to už unavuje. Odvoleno ještě nemám, je mi tak strašná zima (to sedím navlečená v místnosti, topím), představa, že vylezu do zimy je strašná. Půjdu volit zítra dopoledne. A na zítřek se těším, bude to napínavé, netroufám si odhadovat, kdo vyhraje.
Mam to take tak porad je me strasna zima.Doted jsem doma sedela v zimni bunde.Nasi,uz jsou ze me nestastny.Byla jsem zvykla zit 20 let v panelaku kde se topilo od 5 hodin rano.Zadna zima me tam nikdy nebyla meli jsme tam porad 25 stupnu.Tady mame rano 18 stupnu a topi se,az od 13 hodin.Jsem za tuhle zimu,uz po 4 nachcipana.Ale porad se setri na uhli.
Ja,uz byla odvolit.
Erem, sice to sem nepatří, ale teda ty jsi zimomřivá! Já bydlím v paneláku a netopím téměř vůbec - to už musí být sakra velemrazy. Mám tu pořád kolem těch 19,20 stupňů a jsem v krátkém rukávu. Neumím si představit 25 stupňů a po ránu mít 18 stupňů mi nepřijde vůbec nic strašného.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Miloši, máš od nás 3 hlasy, ale nevím, jestli to bude stačit... hysterie příznivců "pana knížete" graduje nejen na této diskusi a mnozí nerozhodnutí se jí možná dají ovlivnit, ale přesto držím palce...
Jsem na to zvědavá, spíše jako ty si myslím, že vyhraje bohužel kníže, ale do zítra stejně stále doufám....
Není tady
Mikeš napsal(a):
A není to spíš hysterie příznivců Zemana?
Není tady
Eva. napsal(a):
A není to spíš hysterie příznivců Zemana?
Toť asi otázka k delší diskusi...
Ale pokud beru jen toto vlákno (neřeším jiné diskuse a veřejná média), tak jako podstatně agresivnější - jen můj názor - mi zde přijdou přívrženci Karla. Jmenovat snad nemusím...
Není tady
Nu, taková petra101
Není tady
LENNNA napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Jsem na to zvědavá, spíše jako ty si myslím, že vyhraje bohužel kníže, ale do zítra stejně stále doufám....
Taky mám ten dojem,bohužel připomíná mi to volby s Paroubkem.Hlavně aby někdo vyhrál,znova projít tou špínou,by mě asi kleplo.
Není tady
Já vám teda nevím, otevřu mejl (svůj zcela soukromý, nikde neuváděný) a tam na mě čeká nevyžádaný mejl od tuším Vetchého, ať volím knížete. Jdu do centra Ostravy, tam mě div nepřepadnou studentky nebo co to bylo a nestrkaj mi do ruky letáky a noviny Karloviny a placku - jasně, že kníže (mimochodem, může mi někdo vysvětlit, proč se na té placce nechal tak zohyzdit, ty růžové vlasy, to je úlet), jedu autem ... a na úseku cca ani ne 3 km jsem napočítala 5 billboardů - samozřejmě kníže (nutno podotknout, že si grafici v photoshopu mákli, vypadá tam tak o 10 let mladší, pro mě osobně hrozně nepřirozené). Ať se podívám, kam chci, tak slogan Volte Karla .... tak si jen tak sama pro sebe říkám, není to divné? Působí to na mě jako dokonalá manipulace. Upřímně, neřeším kdo vyhraje, můj kandidát není ani jeden z nich, ale opravdu se těším, až to skončí. A vnímá to tak hodně lidí, v mém okolí teda zcela určitě.
Není tady
Andreo, jestli to nebude tím, kde bydlíš. Přijeď se podívat sem k nám do Krušnohorska
Není tady
Eva. napsal(a):
Andreo, jestli to nebude tím, kde bydlíš. Přijeď se podívat sem k nám do Krušnohorska
No já přísahám, že jsem tady u nás nikde neviděla cokoliv o Zemanovi, ani náznak. Zato Karel mám obavu, že mi brzy vyskočí i z mé ledničky
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Já vám teda nevím, otevřu mejl (svůj zcela soukromý, nikde neuváděný) a tam na mě čeká nevyžádaný mejl od tuším Vetchého, ať volím knížete. Jdu do centra Ostravy, tam mě div nepřepadnou studentky nebo co to bylo a nestrkaj mi do ruky letáky a noviny Karloviny a placku - jasně, že kníže (mimochodem, může mi někdo vysvětlit, proč se na té placce nechal tak zohyzdit, ty růžové vlasy, to je úlet), jedu autem ... a na úseku cca ani ne 3 km jsem napočítala 5 billboardů - samozřejmě kníže (nutno podotknout, že si grafici v photoshopu mákli, vypadá tam tak o 10 let mladší, pro mě osobně hrozně nepřirozené). Ať se podívám, kam chci, tak slogan Volte Karla .... tak si jen tak sama pro sebe říkám, není to divné? Působí to na mě jako dokonalá manipulace. Upřímně, neřeším kdo vyhraje, můj kandidát není ani jeden z nich, ale opravdu se těším, až to skončí. A vnímá to tak hodně lidí, v mém okolí teda zcela určitě.
Vysvětlit neumím,ale mám podobnou zkušenost,jsem normálně zhnusená.Vážně se už bojím zvednout prkýnko na WC,aby na mě nevyskočil Karel s čírem.
Není tady
smazáno
Upravil(a) AndreaP. (25. 1. 2013 21:36)
Není tady
A u nás zase samej Zeman
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Pravda , nejen hysterie voličů knížete, ale ale i agresivní kampaň knížete - u nás to samé. A také kamkoliv na netu vlezu, tam vidím KS Pojal to nějak moc megalomansky.
Není tady
Předběhla jsi mě.
Není tady
Tohle je ale fakt hnus.
http://www.novinky.cz/domaci/291369-inz … k-stb.html
Jinak u nás spíš kouká všude na plakátech Zeman. I pohlednice mi přišla od Zemana. Schwanzenberg u nás ve městečku jen jeden plakát (5000 obyvatel) jinak velká kampan Zemanovců.
Ale jak už jsem psala dopoledne. Vyhraje ten,kdo dostane víc hlasů.
Doufám,že po volbách už lidi najedou do svých kolejí a nebudou se dělat nepřátelské tábory jako tady na bbn. Napadání, urážení atd.
A Mikeši - neřekla bych,že tu na bbn jsou agresivní voliči Schwanzenberga.
Není tady