29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zklamaná napsal(a):
Der tschechische Außenminister Karel Schwarzenberg, der für das Staatspräsidentenamt kandidiert, hat seinen Rivalen Milos Zeman scharf kritisiert. Schwarzenberg behauptet, dieser bilde gemeinsam mit dem scheidenden Präsidenten Vaclav Klaus eine "Machtgruppe", die eine Aufbereitung der Nachkriegsvertreibung der Sudetendeutschen verhindern wolle.
(Die Presse, 21. ledna 2013, s. 9)
A ?
Není tady
sahleb napsal(a):
Zklamana, neco ze soucasneho tisku k volebnim diskusim,
Miloš Zeman před týdnem Karlu Schwarzenbergovi předhodil, že mu měl Posselt vyjádřit v německém listu Süddeutsche Zeitung podporu.
Jak ale mluvčí sudetských Němců později sdělil ČT, nikomu z médií své vyjádření nedával a Zemanův výrok označil z
a nepravdivý.
Na dotaz, odkud tedy Zeman citoval Posseltův výrok, odpověděl expremiér v ČT, že z Britských listů. Ani ty se ale s jeho výrokem neztotožnily a okamžitě vydaly stanovisko, v němž se proti Zemanovu tvrzení ohrazují. „Jméno Posselt použily Britské listy naposledy 30. 05. 2012 v článku Petra Uhla: Etnická sprostota České televize...,“ upozornily.
a k tomu jsem ti napsala, že Blistům nevěřím ani nos mezi očima - a nejdsem sama - lidová tvořivost přejmenovala tento plátek na Blitky. Takže k tomu nemám co dodat, pouze viz. to, co jsem již napsala.
Ale pokud to nechápeš, řeknu to asi takto - není to tištěný tisk, pouze prostřednictvím internetu a "zeditovat" lze jedním kliknutím, aby bylo čisto.
Není tady
sahleb napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Der tschechische Außenminister Karel Schwarzenberg, der für das Staatspräsidentenamt kandidiert, hat seinen Rivalen Milos Zeman scharf kritisiert. Schwarzenberg behauptet, dieser bilde gemeinsam mit dem scheidenden Präsidenten Vaclav Klaus eine "Machtgruppe", die eine Aufbereitung der Nachkriegsvertreibung der Sudetendeutschen verhindern wolle.
(Die Presse, 21. ledna 2013, s. 9)A ?
si přelož
Není tady
Zklamaná napsal(a):
sahleb napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
(Die Presse, 21. ledna 2013, s. 9)A ?
si přelož
To uz davno mam.
Není tady
A jinak krásná ukázka manipulace - kolikpak se na to dobráků chytne, jako vosa na med? Ten nadpis mluví sám o sobě...tohle je hnus, velednosti
můj názor - z předloženého jsem ani v jednom od prezidenta Beneše neslyšela o výzvě k vraždění.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/histor … ecnost_wag
Není tady
Zklamaná napsal(a):
sahleb napsal(a):
Miloš Zeman před týdnem Karlu Schwarzenbergovi předhodil, že mu měl Posselt vyjádřit v německém listu Süddeutsche Zeitung podporu.
Jak ale mluvčí sudetských Němců později sdělil ČT, nikomu z médií své vyjádření nedával a Zemanův výrok označil z
a nepravdivý.
Na dotaz, odkud tedy Zeman citoval Posseltův výrok, odpověděl expremiér v ČT, že z Britských listů. Ani ty se ale s jeho výrokem neztotožnily a okamžitě vydaly stanovisko, v němž se proti Zemanovu tvrzení ohrazují. „Jméno Posselt použily Britské listy naposledy 30. 05. 2012 v článku Petra Uhla: Etnická sprostota České televize...,“ upozornily.a k tomu jsem ti napsala, že Blistům nevěřím ani nos mezi očima - a nejdsem sama - lidová tvořivost přejmenovala tento plátek na Blitky. Takže k tomu nemám co dodat, pouze viz. to, co jsem již napsala.
Ale pokud to nechápeš, řeknu to asi takto - není to tištěný tisk, pouze prostřednictvím internetu a "zeditovat" lze jedním kliknutím, aby bylo čisto.
Mluvim celou dobu o Zemanovi, noc o tobe. To ze neveris , je mi jedno. To s tim, ze Zeman lze nema co delat.
Není tady
sahleb napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
sahleb napsal(a):
A ?si přelož
To uz davno mam.
tak fajn, jsem ráda, že nemáš co bys k tomu řekla
Není tady
Zklamaná napsal(a):
sahleb napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
si přelož
To uz davno mam.
tak fajn, jsem ráda, že nemáš co bys k tomu řekla
Ne vubec nemam co bych k tomu rekla. Clanek je normalni a pravdivy, nic k tomu nemam.
A co ty? Urcite te to zaujalo, kdyz to sem davas.
Upravil(a) sahleb (25. 1. 2013 13:39)
Není tady
http://www.blesk.cz/clanek/video-srandi … blesk.html
Zeman se mu vic poved...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Judyna napsal(a):
Omlouvám se, Míša už sem podobné vyjádření p. Franze dala, akorát nenapsala jeho vyjádření k tomu, koho bude volit.
Taky jsem si toho všimnul
![]()
![]()
Jenže uvědom si, že Míša je z opačného tábora (spolu se Sahleb zdejší nejpilnější Karlovy agitátorky, řekl bych), takže to by si radši ruku uřízla, než aby to sem napsala...![]()
![]()
No já sem narozdíl od Judyny a Novinek.cz napsala autentické Franzovo vyjádření, které nezahrnovalo nic víc než toto:
"Má kampaň se nesla v duchu tolerance. Současné emoce k ní mají daleko. Domnívám se, že každý by měl vystupovat pouze sám za sebe, nikdo by nikomu neměl předepisovat, co si má myslet, a vnucovat mu tak svůj názor, ať už je jakýkoli. Je před námi druhé kolo prezidentské volby, ve kterém mám jako občan na výběr mezi prasečí a ptačí chřipkou. Vybral jsem si tedy chřipku prasečí. Jde ovšem o mou ryze osobní volbu, nikoho tím nechci k čemukoliv nabádat. Rozhodně zde nejde o žádnou formu explicitně deklarované podpory. Voliči nechť sami rozhodnou. Nicméně pranýřovat někoho za jeho osobní postoj a subjektivně vyjádřený názor nepřísluší demokraticky uvažující společnosti."
... a většině lidí z toho bylo jasno ... jen ten pán, co byl zastoupen v textu coby prasečí chřipka a server Novinky.cz si to pojali po svém ... a Franz se proti tomu také ohradil zde: Zeman Franze zneužil v kampani. Nic jsem mu neslíbil, zlobí se Franz
Dodávám, že na mém názoru na prof. Franze se vůbec nic nemění, i když budu volit jinak. Respektuji jeho rozhodnutí.
Upravil(a) Míša Kulička (25. 1. 2013 13:46)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
a k tomu jsem ti napsala, že Blistům nevěřím ani nos mezi očima - a nejdsem sama - lidová tvořivost přejmenovala tento plátek na Blitky. Takže k tomu nemám co dodat, pouze viz. to, co jsem již napsala.
Co takhle rovnou ke prameni k tem Suddeutsche Zeitung ? Kde je ten clanek , kde Posselt se raduje na KS? .
Není tady
sahleb napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
sahleb napsal(a):
a nepravdivý.
Na dotaz, odkud tedy Zeman citoval Posseltův výrok, odpověděl expremiér v ČT, že z Britských listů. Ani ty se ale s jeho výrokem neztotožnily a okamžitě vydaly stanovisko, v němž se proti Zemanovu tvrzení ohrazují. „Jméno Posselt použily Britské listy naposledy 30. 05. 2012 v článku Petra Uhla: Etnická sprostota České televize...,“ upozornily.a k tomu jsem ti napsala, že Blistům nevěřím ani nos mezi očima - a nejdsem sama - lidová tvořivost přejmenovala tento plátek na Blitky. Takže k tomu nemám co dodat, pouze viz. to, co jsem již napsala.
Ale pokud to nechápeš, řeknu to asi takto - není to tištěný tisk, pouze prostřednictvím internetu a "zeditovat" lze jedním kliknutím, aby bylo čisto.Mluvim celou dobu o Zemanovi, noc o tobe. To ze neveris , je mi jedno. To s tim, ze Zeman lze nema co delat.
1/ tak to Zeman nečetl v Süddeutsche Zeitung, ale v BL
2/ o BL jsem ti napsala
3/ nebo také je toho již na oba moc a únava se na nich podepisuje - radost nad otázkou Benešových dekretů mohl vyjádřit někdo jiný (?rakouský Hermann-či jak se jmenuje, už tu byla zmínka, nebudu dohledávat) - vážně to zas tak nežeru, abych nad tím strávila celý den, jen říkám, že to nutně nemusí být lež v pravém slova smyslu - jisté prostě je, že pár lidí v zahraničí má radost nad tím, že by mohl vyhrát Karel, protože Karlův názor na Benešovy dekrety je takový, jaký je
4/takže nutně to lež od Zemana být nemusí
5/ ale stále jsi nedoložila pravdivost tvrzení týkající se otázky 1 a 2 - pořád jen o Posseltovi, mě zajímají ty životopisy, co jsi četla - předlož je
Není tady
Zklamčo, když nic jiného, tak má Zeman kolem sebe hodně mizerný štáb, který si své informace neověřoval z více zdrojů, jak je u zpravodajců obvyklé ... To, že se pak na tento štáb vymlouval bylo dost trapné, protože odpovědnost za to, co v TV a rozhlasových debatách vyslovil, nese jen a jen on ... a koneckonců za své blbé lidi taky ... Kdyby se mu to stalo jednou, tak neřeknu, ale v posledních 14 dnech se podobné chyby opakovaly debatu co debatu.
Není tady
Souhlasím s panem Franzem.Jestli jsme zvolili správně,se stejně dozvíme, možná až za několik let.Já bych si jen přála,aby kampaň na příští volby probíhala férově,bez podpásovek,ale moc tomu nevěřím.
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Judyna napsal(a):
Omlouvám se, Míša už sem podobné vyjádření p. Franze dala, akorát nenapsala jeho vyjádření k tomu, koho bude volit.
Taky jsem si toho všimnul
![]()
![]()
Jenže uvědom si, že Míša je z opačného tábora (spolu se Sahleb zdejší nejpilnější Karlovy agitátorky, řekl bych), takže to by si radši ruku uřízla, než aby to sem napsala...![]()
![]()
No já sem narozdíl od Judyny a Novinek.cz napsala autentické Franzovo vyjádření, které nezahrnovalo nic víc než toto:
"Má kampaň se nesla v duchu tolerance. Současné emoce k ní mají daleko. Domnívám se, že každý by měl vystupovat pouze sám za sebe, nikdo by nikomu neměl předepisovat, co si má myslet, a vnucovat mu tak svůj názor, ať už je jakýkoli. Je před námi druhé kolo prezidentské volby, ve kterém mám jako občan na výběr mezi prasečí a ptačí chřipkou. Vybral jsem si tedy chřipku prasečí. Jde ovšem o mou ryze osobní volbu, nikoho tím nechci k čemukoliv nabádat. Rozhodně zde nejde o žádnou formu explicitně deklarované podpory. Voliči nechť sami rozhodnou. Nicméně pranýřovat někoho za jeho osobní postoj a subjektivně vyjádřený názor nepřísluší demokraticky uvažující společnosti."
... a většině lidí z toho bylo jasno ... jen ten pán, co byl zastoupen v textu coby prasečí chřipka a server Novinky.cz si to pojali po svém ... a Franz se proti tomu také ohradil zde: Zeman Franze zneužil v kampani. Nic jsem mu neslíbil, zlobí se Franz
Dodávám, že na mém názoru na prof. Franze se vůbec nic nemění, i když budu volit jinak. Respektuji jeho rozhodnutí.
Míšo, exlusivní prohlášení deníku Týden.
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/boj- … 59285.html
Tedy rozhodně ne jen já a Novinky.
"Do obálky vhodím lístek se jménem Miloše Zemana, ale je to čistě mé soukromé rozhodnutí, po kterém by nemuselo nikomu nic být,"
Zdroj: Vladimír Franz pro Lidovky.cz
"Je před námi druhé kolo prezidentské volby, ve kterém mám jako občan na výběr mezi prasečí a ptačí chřipkou. Vybral jsem si tedy chřipku prasečí,"
Zdroj: Prohlášení Vladimíra Franze
Zdroj: http://www.lidovky.cz/zeman-franze-zneu … _domov_khu
Není tady
sahleb napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Ale pokud to nechápeš, řeknu to asi takto - není to tištěný tisk, pouze prostřednictvím internetu a "zeditovat" lze jedním kliknutím, aby bylo čisto.Co takhle rovnou ke prameni k tem Suddeutsche Zeitung ? Kde je ten clanek , kde Posselt se raduje na KS? .
ale Zeman přeci řekl, že to četl na BL (že BL napsaly, že Posselt to řekl v SZ).... a o BL jsem ti psala, co je to za snůšku blábolů, že tam napíšou všechno, co se jim hodí do krámu a taky to můžou jedním klikem vymazat, když se o to někdo otře. Prostě a jasně BLISTY NEJSOU SERIOZNÍ TISK - stačí?
Takže co ti k tomu mám dál vysvětlovat, když to nechápeš? Já ti tady celou dobu de facto říkám, že to může být blábol (nikoliv lež), protože
1/ určitě si všechno neověřuje sám, má celý štáb a je dost docela možné, že i nějaká ta kachna tam připlave (třeba i záměrně)
2/ že z vítězství Karla by mohli mít radost odsunutí Němci také není zas lež, protože například SL chce, aby se tohle "vyhnání" Němců po II. světové válce napravilo - k čemuž Karel docela dobře svými prohlášeními přilévá oleje do ohně (viz. Beneš a soud pro válečné zkločince)
3/ pořád čekám na ty životopisy, co jsi četla
mimochodem, právě jsem přečtla na neviditelném psu, že Karel opravdu havlovi radil, aby se sudetským Němcům omluvit - a bylo to ještě za disentu v roce 1989, nikoliv za prezidentování, jak je dost mylně uváděno. (takže lež č. 1 radil Havlovi by mohla být smetena ze stolu jako vyřízená - ještě tedy zbývá ta lež č. 2)
A Zeman má pravdu v tom, že Karel Schwarzenberg radil Václavu Havlovi, aby vyslovil politování nad odchodem sudetských Němců. Havel tak ovšem neučinil v prezidentském vystoupení, jak se dodnes traduje. Ale už jako disident na podzim 1989 v dopise prezidentu Richardu von Weizsäckerovi. Havel dokonce připouští, že tenkrát měli se Schwarzenbergem "velkorysý plán určité nápravy důsledků odsunu, který by nikomu neublížil a všem prospěl".
Není tady
Také musím napsat, že se mi nelíbilo, jak alibisticky se Schw. postavil k nominaci Ministryně kultury.
"...... Dohodli se na tom dnes předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg, který má v personálních otázkách tohoto typu poslední slovo, a předsednictvo hnutí......"
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/M … ize-216854
Ale včera to házel pouze na hnutí, přesně v duchu "já nic, já muzikant".
Já osobně si myslím, že v době, kdy se pracovalo na církevních restitucích, přesně takévého člověka, jakým je paní Hanáková, na ministerstvu potřebovali.
Není tady
Jé, teď koukám, že už začaly volby. Takže přeji všem šťastnou ruku.
Zdravím všechny.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
mimochodem, právě jsem přečtla na neviditelném psu, že Karel opravdu havlovi radil, aby se sudetským Němcům omluvit - a bylo to ještě za disentu v roce 1989, nikoliv za prezidentování, jak je dost mylně uváděno. (takže lež č. 1 radil Havlovi by mohla být smetena ze stolu jako vyřízená - ještě tedy zbývá ta lež č. 2)A Zeman má pravdu v tom, že Karel Schwarzenberg radil Václavu Havlovi, aby vyslovil politování nad odchodem sudetských Němců. Havel tak ovšem neučinil v prezidentském vystoupení, jak se dodnes traduje. Ale už jako disident na podzim 1989 v dopise prezidentu Richardu von Weizsäckerovi. Havel dokonce připouští, že tenkrát měli se Schwarzenbergem "velkorysý plán určité nápravy důsledků odsunu, který by nikomu neublížil a všem prospěl".
Karel S. rika, ze neradil, instance neni Neviditelny pes, ale sam KS.
Zeman tim chce samozrejme rici, ze KS ma takovu moc, ze ovlivni prezidenta. Havel ma zcela urcote svou hlavu. A v disentu se jiz problemem Sudet zabyval. Samozrejme je to tim, ze omluva Nemcum je pro Zemanovy volice neakceptovatelna, pro volice KS a pro pravdolaskare, je spravna. Zeman chtel opet v debate poskodit nejakym vagnim dotazem Schwarzenbergera. Otazka, zda mu opravdu radil nebo ne, je irelevantni. Poradit mu to rozhodne nemusel.
Posseltova slova: Behem cele ceske prezidentske kampane jsem nesdelil zadne stanovisko ani mediim ani nikomu jinemu- ani Suddeutsche zeitung ani nikde jinde. Vyrok pana Zemana neni pravdivy.
Zeman prohlasil , ze to ma z Blistu. A tam to nebylo ani nikde jinde. Mlzi a lze a rozsiruje poplasne zpravy.
zklamana: tvu argumnent "Prostě a jasně BLISTY NEJSOU SERIOZNÍ TISK - stačí?" je nesmyslny, Zerman uvedl v televizni diskuzi pres 1,5 milionem divaku, ze to stoji v Blistech. Nestalo to nikde. Tudiz lhal.
Upravil(a) sahleb (25. 1. 2013 14:49)
Není tady
sahleb napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
mimochodem, právě jsem přečtla na neviditelném psu, že Karel opravdu havlovi radil, aby se sudetským Němcům omluvit - a bylo to ještě za disentu v roce 1989, nikoliv za prezidentování, jak je dost mylně uváděno. (takže lež č. 1 radil Havlovi by mohla být smetena ze stolu jako vyřízená - ještě tedy zbývá ta lež č. 2)A Zeman má pravdu v tom, že Karel Schwarzenberg radil Václavu Havlovi, aby vyslovil politování nad odchodem sudetských Němců. Havel tak ovšem neučinil v prezidentském vystoupení, jak se dodnes traduje. Ale už jako disident na podzim 1989 v dopise prezidentu Richardu von Weizsäckerovi. Havel dokonce připouští, že tenkrát měli se Schwarzenbergem "velkorysý plán určité nápravy důsledků odsunu, který by nikomu neublížil a všem prospěl".
Karel S. rika, ze neradil, instance neni Neviditelny pes, ale sam KS.
Zeman tim chce samozrejme rici, ze KS ma takovu moc, ze ovlivni prezidenta. Havel ma zcela urcote svou hlavu. A v disentu se jiz problemem Sudet zabyval. Samozrejme je to tim, ze omluva Nemcum je pro Zemanovy volice neakceptovatelna, pro volice KS a pro pravdolaskare, je spravna. Zeman chtel opet v debate poskodit nejakym vagnim dotazem Schwarzenbergera. Otazka, zda mu opravdu radil nebo ne, je irelevantni. Poradit mu to rozhodne nemusel.
Posseltova slova: Behem cele ceske prezidentske kampane jsem nesdelil zadne stanovisko ani mediim ani nikomu jinemu- ani Suddeutsche zeitung ani nikde jinde. Vyrok pana Zemana neni pravdivy.
Zeman prohlasil , ze to ma z Blistu. A tam to nebylo ani nikde jinde. Mlzi a lze a rozsiruje poplasne zpravy.
tak už opravdu naposled na toto téma s tebou vedu řeč - co říkaáš tomuto:
Jak se dozvíme z životopisné Schwarzenbergovy knihy, byl ale neoficiálním Havlovým poradcem už od roku 1987, kdy se seznámili.
Už i proto, že Schwarzenberg dokázal zařídit to, co by jinak bylo v posametových poměrech složité - nakoupil pár faxů, Havlovi a Dienstbierovi obleky, aby se v cizině neztrapňovali svými džínami a vytahanými svetry, a poradil lidem z OF, jak se co dělá a jak to na Západě chodí. Pomohl jim otevřít dveře ke svým politickým kontaktům.
V této neformální roli, do které nebyl nikým zvolen, získal na Hradě velký vliv, se kterým se pustil jak do soukromých aktivit (restituce), tak do ožehavých politických témat, která Češi přijímali s rozpaky, ale Schwarzenberg se nad nimi nerozpakoval vůbec (například ponížená omluva sudetským Němcům jako splátka za to, že Charta 77 dostávala peníze kromě CIA také od sudetských Němců).
více zde:
http://opona2009.zacit.cz/galerie-elity … y-res.html
a míněn je tento životopis - kniha ten jsi doufám měla na mysli, když jsi psala, že jsi životopis četla to víš, v tom internetovém to není tak detailně rozepsáno - píše pouze o tom, jak pomáhal "z exilu" a pak čteme teprve až rok 1990.....
http://www.dobre-knihy.cz/krasna-litera … topis.html
Není tady
sahleb napsal(a):
zklamana: tvu argumnent "Prostě a jasně BLISTY NEJSOU SERIOZNÍ TISK - stačí?" je nesmyslny, Zerman uvedl v televizni diskuzi pres 1,5 milionem divaku, ze to stoji v Blistech. Nestalo to nikde. Tudiz lhal.
a já ti na to říkám, že jedním kliknutím můžu důkaz čehokoliv vymazat, pokud se to nenachází v x výtiscích v papírové formě (jako je např. jeho životopisná kniha - kde se ješitně svěřuje autorce této knihy, jak s Havlem laborovali nad navrácením majetků sudetským němcům a jak mu radil, že se má sudetským němcům omluvit - což jsi opět napadla, jako lež - kup si tu knihu a počti si).
udělám KLIK - delete a je to fuč....proto říkám cosi o serioznosti určitého plátku - finito.
A ty toho Karlíka tak nežer - tady ti hodím ještě něco na přečtení - je mi jasné, že tvou volbu nezměním (a ani nechci), ale dávám ti to k přečtení, aby sis mohla někdy v budoucnosti drbat hlavu
http://opona2009.zacit.cz/galerie-elity … y-res.html
Upravil(a) Zklamaná (25. 1. 2013 15:41)
Není tady
No, už aby se volební místnosti zavřely, urny přepočítaly a bylo jasno. Nějak mě to již unavuje.
Představa, že volební kampaň je dlouhá jak v USA, mě bytostně děsí. Zaplaťpánbů za tu naši miniaturní.
Upravil(a) lepista (25. 1. 2013 16:08)
Není tady
nechápu jednu věc proč jsou ti pražáci takoví tupci!!!!!!!! Stale chtějí volit toho cizince kterému je 75 let!!!!!!!!!!!!!!To jste tak blbý a nevíte te že jsme Český stát???????????????
Není tady
lepista napsal(a):
No, už aby se volební místnosti zavřely, urny přepočítaly a bylo jasno. Nějak mě to již unavuje.
Představa, že volební kampaň je dlouhá jak v USA, mě bytostně děsí. Zaplaťpánbů za tu naši miniaturní.
Souhlasím, už ať je to za námi a snad se vše zase zklidní.
Mám odvoleno a teď už jen čekat na výsledek, který přijmout a respektovat.
Není tady
pavel.novak.58910 napsal(a):
nechápu jednu věc proč jsou ti pražáci takoví tupci!!!!!!!! Stale chtějí volit toho cizince kterému je 75 let!!!!!!!!!!!!!!To jste tak blbý a nevíte te že jsme Český stát???????????????
Co třeba polknout něco na klidnění?
Není tady