29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je fakt, že do vlaku plného fotbalových hooligans bych snad strachy ani nenasedla.
Není tady
Sakura napsal(a):
Je fakt, že do vlaku plného fotbalových hooligans bych snad strachy ani nenasedla.
Taky bych se bála, stádo nemám ráda
Není tady
Vojáček postojí
Není tady
Na delší trasy bych to určitě uvítala. Při představě, že jedu v kupé s mužskou mládeží, která navíc popíjí alkohol, mě běhá mráz po zádech. Když je ve vlaku vagon pro rodiče s dětmi, radši si jdu sednout tam, připadám si jistěji.
Není tady
Mně kupé pro ženy přijde také jako dobrý nápad. Nemusí to být ve všech spojích, ale třeba v těch nočních bych to rozhodně uvítala. A nemusí to být celý vagón, jen několik kupé, kde se může člověk zamknout a chlapa tak zkrátka nepustí. Cestovala jsem několikrát nočním vlakem, naštěstí ne sama, a když jsem viděla, jak to tam někdy v noci vypadá, jak se tam prochází podivné existence, uličkou se kutálí lahváče... tak bych se opravdu bála jet takovým vlakem sama v noci.
Není tady
Hezký den, navzdory mnoha negativním ohlasům a navzdory trestnímu oznámení kvůli segregaci mužů, které na ČD podala Unie otců, můžeme říci, že většina z vás (přes 52 %), kteří jste hlasovali v anketě, oddělené vagóny pro ženy vítáte. Podívejte se na úplné výsledky ankety dole pod článkem.
Není tady
Adelajdaa napsal(a):
Mně kupé pro ženy přijde také jako dobrý nápad. Nemusí to být ve všech spojích, ale třeba v těch nočních bych to rozhodně uvítala. A nemusí to být celý vagón, jen několik kupé, kde se může člověk zamknout a chlapa tak zkrátka nepustí.
Cestovala jsem několikrát nočním vlakem, naštěstí ne sama, a když jsem viděla, jak to tam někdy v noci vypadá, jak se tam prochází podivné existence, uličkou se kutálí lahváče... tak bych se opravdu bála jet takovým vlakem sama v noci.
...........................
A máte pocit, že Vás cedulka s nápisem "Jen pro ženy" ochrání ? Nebo že ten, kdo Vás bude chtít napadnou dá pokoj až po policejním zásahu ?
:::::::::::::::::::::
Jáá to osobně vidím tak, že uvedené kupé porušuje moje ústavní práva.
"Nikdo nesmí být omezován na základě věku, poklaví národnost, vyznání, zdravotního stavu ... "
Není tady
Starý kocoure, muži, který se chovají ve vlaku nepatřičně (opilci, fanoušci...), ostatní cestující neomezují?!?? Chovají se tak ve větší míře i ženy? Možná by to chtělo i pár kupé pro muže, abys netrpěl bezprávím. A co bys říkal kupátku pro staré kocoury?
Není tady
A teď si vrabčáku představ starého kocoura ve vagónu plném feministek.
Já myslím, že by se bál
Není tady
Už to vidím v živých barvách!
Není tady
vrabčák napsal(a):
Starý kocoure, muži, který se chovají ve vlaku nepatřičně (opilci, fanoušci...), ostatní cestující neomezují?!??
Chovají se tak ve větší míře i ženy? Možná by to chtělo i pár kupé pro muže, abys netrpěl bezprávím. A co bys říkal kupátku pro staré kocoury?
Stačí prepravka....
Není tady
Śkoda, že kocour utekl.
Není tady
Myslím si, že to tady s náma nevzdá a že nás zas překvapí.
Není tady