Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 22. 2. 2012 9:40

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Re: Oddělené kupé pro ženy

Je fakt, že do vlaku plného fotbalových hooligans bych snad strachy ani nenasedla.

Není tady

#77 22. 2. 2012 11:31

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Sakura napsal(a):

Je fakt, že do vlaku plného fotbalových hooligans bych snad strachy ani nenasedla.

Taky bych se bála, stádo nemám ráda hmm

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#78 22. 2. 2012 11:32

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Vojáček postojí lol godlike lol

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#79 24. 2. 2012 18:58

xslunce
♥------

Na delší trasy bych to určitě uvítala. Při představě, že jedu v kupé s mužskou mládeží, která navíc popíjí alkohol, mě běhá mráz po zádech. Když je ve vlaku vagon pro rodiče s dětmi, radši si jdu sednout tam, připadám si jistěji.

Není tady

#80 26. 2. 2012 19:35

Adelajdaa
♥------

Mně kupé pro ženy přijde také jako dobrý nápad. Nemusí to být ve všech spojích, ale třeba v těch nočních bych to rozhodně uvítala. A nemusí to být celý vagón, jen několik kupé, kde se může člověk zamknout a chlapa tak zkrátka nepustí. big_smile Cestovala jsem několikrát nočním vlakem, naštěstí ne sama, a když jsem viděla, jak to tam někdy v noci vypadá, jak se tam prochází podivné existence, uličkou se kutálí lahváče... tak bych se opravdu bála jet takovým vlakem sama v noci.

Není tady

#81 13. 3. 2012 12:08

Zorro Mstitel
♥♥♥----

Hezký den, navzdory mnoha negativním ohlasům a navzdory trestnímu oznámení kvůli segregaci mužů, které na ČD podala Unie otců, můžeme říci, že většina z vás (přes 52 %), kteří jste hlasovali v anketě, oddělené vagóny pro ženy vítáte. Podívejte se na úplné výsledky ankety dole pod článkem.

Není tady

#82 3. 1. 2019 16:08

starykocour
♥------

Adelajdaa napsal(a):

Mně kupé pro ženy přijde také jako dobrý nápad. Nemusí to být ve všech spojích, ale třeba v těch nočních bych to rozhodně uvítala. A nemusí to být celý vagón, jen několik kupé, kde se může člověk zamknout a chlapa tak zkrátka nepustí. big_smile Cestovala jsem několikrát nočním vlakem, naštěstí ne sama, a když jsem viděla, jak to tam někdy v noci vypadá, jak se tam prochází podivné existence, uličkou se kutálí lahváče... tak bych se opravdu bála jet takovým vlakem sama v noci.

...........................
A máte pocit, že Vás cedulka s nápisem "Jen pro ženy" ochrání ? Nebo že ten, kdo Vás bude chtít napadnou dá pokoj až po policejním zásahu ?
:::::::::::::::::::::
Jáá to osobně vidím tak, že uvedené kupé porušuje moje ústavní práva.

"Nikdo nesmí být omezován na základě věku, poklaví národnost, vyznání, zdravotního stavu ... "

Není tady

#83 3. 1. 2019 16:58

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Starý kocoure, muži, který se chovají ve vlaku nepatřičně (opilci, fanoušci...), ostatní cestující neomezují?!?? va Chovají se tak ve větší míře i ženy? Možná by to chtělo i pár kupé pro muže, abys netrpěl bezprávím. A co bys říkal kupátku pro staré kocoury? big_smile

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#84 3. 1. 2019 20:20

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

A teď si vrabčáku představ starého kocoura ve vagónu plném feministek.
Já myslím, že by se bál gloria

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#85 3. 1. 2019 21:42

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Už to vidím v živých barvách! lol

Seneca

Není tady

#86 7. 1. 2019 14:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

vrabčák napsal(a):

Starý kocoure, muži, který se chovají ve vlaku nepatřičně (opilci, fanoušci...), ostatní cestující neomezují?!?? va Chovají se tak ve větší míře i ženy? Možná by to chtělo i pár kupé pro muže, abys netrpěl bezprávím. A co bys říkal kupátku pro staré kocoury? big_smile

Stačí prepravka.... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#87 7. 1. 2019 18:31

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

godlike
Śkoda, že kocour utekl.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#88 7. 1. 2019 21:03

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím si, že to tady s náma nevzdá a že nás zas překvapí. wink

Seneca

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí