29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo! To je nápad! Sukně x kalhoty a člověk by měl hnedle svobodnou volbu!
Není tady
Nápad pro zavedení kupé pro ženy se mi líbí. Určitě bych ho využila. Léňa
Není tady
Tady v Japonsku to ve večerních hodinách ráda využívám. Sice asi nejsem pro Japonce přitažlivá, páč mě zatím nikdo neochmatával, ale jednou mě ve vlaku jeden ožralý Japonec téměř pozvracel, takže od té doby ženský vagón vyhledávám.
Není tady
Příjde mi to jako hloupost, kupe pro ženy bych nevyužila.
Není tady
Sakura napsal(a):
ale jednou mě ve vlaku jeden ožralý Japonec téměř pozvracel
tak to tady u nás kvůli tomu člověk ani nemusí lézt do vlaku, to by tady museli zavést i zvláštní ulice jen pro ženy
nejlepší by byla zvlášní zeměkoule jen pro ženy... jen abysme na ní pak náhodou nemusely chodit v burkách
Není tady
Bety napsal(a):
Sakura napsal(a):
ale jednou mě ve vlaku jeden ožralý Japonec téměř pozvracel
tak to tady u nás kvůli tomu člověk ani nemusí lézt do vlaku, to by tady museli zavést i zvláštní ulice jen pro ženy
nejlepší by byla zvlášní zeměkoule jen pro ženy... jen abysme na ní pak náhodou nemusely chodit v burkách
bety , vím o jedné ulici pro ženy - perlovka
Není tady
Tak to byla ulice spíš pro muže a už nejmíň takových patnáct let není, co bejvala....
Není tady
Kupé pro ženy? Proč ne. Ale ono by se i tam nakonec to peklo natáhlo, jak už tady kdosi správně poznamenal. Ale pokud jde o mne, já bych to nepotřebovala, umím udělat tak hnusnej xicht, že bych měla pro sebe klidně i celej vagón
Není tady
já bych kupé pro ženy taky nevyužila, nechápu, k čemu to je dobrý.
jestli mi někdo ve vlaku leze na nervy, jsou to puberťáci a malí, rozmazlení, uřvaní haranti.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jestli mi někdo ve vlaku leze na nervy, jsou to puberťáci a malí, rozmazlení, uřvaní haranti.
jj, jsem na tom stejně. ale ti malí uřvaní smradi nemůžou za to, že jejich rodiče zanedbali výchovu.
Není tady
Nemohou za to ani ti rodiče. Mám to zrovna denodenně na očích. Teda vlastně v uších
Sousedi mají dvojčata, asi čtyřletý, kluka a holku. V jednom kuse slyším křičet než toho kluka. Myslela jsem si, když byl ještě mrňavej, však z toho vyroste, náš byl taky ukřičenej, ale tohohle to drží porád a ty rodiče s tím nemůžou nic dělat. Kdyby měli než to děvče, kdekdo by si moh říct, to jsou fajn rodiče, takový vyrovnaný klidný děcko umí vychovat…. kdyby měli než toho kluka, odsuzovali by je za špatnou výchovu….. Jsou to hodný lidi. Klidný, občas zařve jen ten táta, ale to už musí být v koncích…. A pak jsou rodiče, který by snad ani rodičema být neměli a děcka mají klidný, tichý….do toho nevidíš. Výchova v tomhle málo zmůže.
Upravil(a) haiel (12. 2. 2012 13:45)
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jestli mi někdo ve vlaku leze na nervy, jsou to puberťáci a malí, rozmazlení, uřvaní haranti.jj, jsem na tom stejně. ale ti malí uřvaní smradi nemůžou za to, že jejich rodiče zanedbali výchovu.
no hele, někdy je to fakt síla. děcka lezou v těch svejch zablácenejch botech po sedadlech, maminky jim nic neřeknou, řvou, ječí, lítají tam jak potroublý. a mě svrbí ruka a nejsem jediná
Není tady
A když tak nad tím uvažuju, raději bych cestovala vagónem plným rozjívených děcek než v kupé plném žlučovitých bab
Upravil(a) haiel (12. 2. 2012 14:31)
Není tady
přála bych ti pár cest s nevychovanými spratky a chtěla bych být zlatou muškou a vidět, jestli to budeš brát s takovým nadhledem, jak si tu hraješ, nebo by ti lezli na nervy. ono kecat o něčem, o čem jen slyšíš, je děsně jednoduchý, to umí každej blbec.
Není tady
haiel napsal(a):
A když tak nad tím uvažuju, raději bych cestovala vagónem plným rozjívených děcek než v kupé plném žlučovitých bab
a to já raději budu doma, ani jedno nebrat
Není tady
už vidím aprill, jak nastoupí, omrkne osazenstvo, zhodnotí a pak si buď sedne, nebo se otočí a jde domů
Není tady
PPavlaa napsal(a):
už vidím aprill, jak nastoupí, omrkne osazenstvo, zhodnotí a pak si buď sedne, nebo se otočí a jde domů
jj, přesně tak to bude
možná raději ty žlučovité báby než rozjívené děcka
Není tady
Xsara napsal(a):
helena napsal(a):
Kdo zajistí, aby muž do toho kupé nevstoupil a když vstoupí, kdo ho vyhodí - paní průvodči?
Ne - ta bude zamčená s ostatníma dámama v onom vyhrazeném kupátku http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jo, on je to takovej skoro kýč - na první pohled to vypadá dobře, ale je to celkem k ničemu.Pokud jsem si stačila všimnout, tak průvodčí nezajistí ani to, aby v tom kousku vlaku, který je vyčleněný pro děti, mohly sedět opravdu cestující s dětmi. Zažila jsem několikrát narvaný vlak, v kupé spokojeně rozvalení a chrápající pánové a na chodbičce mamina se dvěma dětmi.
Takže už živě vidím, jak selektují pánské a dámské osazenstvo.
Jinak souhlasím s tím, že je to nesmysl, a taky bych spíš uvítala "tiché" kupé, kde bych nemusela poslouchat hodinové krákorání spolusedících slípek nebo dusání, linoucí se ze sluchátek.
I když ani tady si nějak nedovedu představit, jak by to v praxi fungovalo, a kdo a jak by tam to ticho zjednával.
Jo, přesně tak, nedá se to ohlídat. Nejhůř jsou na tom ti, kteří si nemůžou vybrat jiný způsob dopravy. Někdo vlakem jezdí rád i přes všecky ty nepříjemnosti, co to s sebou nese, jinej by do něj nesed…. Kdo má možnost volby, má vyhráno.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
No vzhledem k ceně dopravy ve vlacích zas tak narvaný asi už nejsou (nebo snad ano?) a tedy když už jsem někam jela vlakem a chtěla mít klid, tak si raději připlatím 1. třídu
ps. jen aby to nebyla nějaké předběžná příprava na .... stěhování národů a přesídlování národností
Tohle mě napadlo taky
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jj, přesně tak to bude
možná raději ty žlučovité báby než rozjívené děcka
některý jsou naštěstí roztomilý tuhle jela holčička, pusu nezavřela, byla to taková malá zvědavinka zvědavá, na všechno se babičky ptala, koukala mi do knížky, co čtu, chytala se mě za rukáv, když to s námi cuklo a ty její postřehy, co se ji v tý hlavičce honily byly fakt vtipný :-)))
bohužel jsou i ty, který by člověk nejraději přetrhl
Není tady
PPavlaa napsal(a):
přála bych ti pár cest s nevychovanými spratky a chtěla bych být zlatou muškou a vidět, jestli to budeš brát s takovým nadhledem, jak si tu hraješ, nebo by ti lezli na nervy. ono kecat o něčem, o čem jen slyšíš, je děsně jednoduchý, to umí každej blbec.
Píšu o něčem, s čím mám dlouholetou zkušenost. Odsuzovat bez znalosti a pochopení umí každej blbec.
Není tady
aprill napsal(a):
haiel napsal(a):
a to já raději budu doma, ani jedno nebrat
Jak už jsem psala Xsaře – hlavně aby byly vždycky nějaké jiné možnosti než jenom ty ,které sebou nesou stres a nerváky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
No co, tak se usmíří se svým šoférem a pojede limuzínou
Není tady
haiel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Píšu o něčem, s čím mám dlouholetou zkušenost. Odsuzovat bez znalosti a pochopení umí každej blbec.
a kterou tu trasu že to jezdíš, abych se svezla taky. ráda bych se podívala, v čem jsou tam ty ženský tak žlučovitý (chlapi tam nejezdí?) a v čem ty děti oproti nim lepší ..
Není tady
haiel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No co, tak se usmíří se svým šoférem a pojede limuzínou
pravda, to bude úplně nejlepší řešení
Není tady