Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 9. 2. 2012 22:36

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Oddělené kupé pro ženy

Jo! To je nápad! Sukně x kalhoty lol a člověk by měl hnedle svobodnou volbu! tummenupp

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#27 10. 2. 2012 11:43

Lenďourek
♥------

Nápad pro zavedení kupé pro ženy se mi líbí. Určitě bych ho využila. Léňa

Není tady

#28 10. 2. 2012 12:01

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Tady v Japonsku to ve večerních hodinách ráda využívám. smile Sice asi nejsem pro Japonce přitažlivá, páč mě zatím nikdo neochmatával, ale jednou mě ve vlaku jeden ožralý Japonec téměř pozvracel, takže od té doby ženský vagón vyhledávám. smile

Není tady

#29 11. 2. 2012 18:17

bobalka
♥------

Příjde mi to jako hloupost, kupe pro ženy bych nevyužila.va

Není tady

#30 11. 2. 2012 18:28

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Sakura napsal(a):

ale jednou mě ve vlaku jeden ožralý Japonec téměř pozvracel

tak to tady u nás kvůli tomu člověk ani nemusí lézt do vlaku, to by tady museli zavést i zvláštní ulice jen pro ženy lol
nejlepší by byla zvlášní zeměkoule jen pro ženy... jen abysme na ní pak náhodou nemusely chodit v burkách

Strach je malá smrt...

Není tady

#31 11. 2. 2012 18:50

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Bety napsal(a):

Sakura napsal(a):

ale jednou mě ve vlaku jeden ožralý Japonec téměř pozvracel

tak to tady u nás kvůli tomu člověk ani nemusí lézt do vlaku, to by tady museli zavést i zvláštní ulice jen pro ženy lol
nejlepší by byla zvlášní zeměkoule jen pro ženy... jen abysme na ní pak náhodou nemusely chodit v burkách

bety , vím o jedné ulici pro ženy - perlovka vissla

Není tady

#32 11. 2. 2012 20:17

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Tak to byla ulice spíš pro muže cool a už nejmíň takových patnáct let není, co bejvala....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#33 11. 2. 2012 23:54

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Kupé pro ženy? Proč ne. Ale ono by se i tam nakonec to peklo natáhlo, jak už tady kdosi správně poznamenal. Ale pokud jde o mne, já bych to nepotřebovala, umím udělat tak hnusnej xicht, že bych měla pro sebe klidně i celej vagón lol

Není tady

#34 12. 2. 2012 9:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já bych kupé pro ženy taky nevyužila, nechápu, k čemu to je dobrý.
jestli mi někdo ve vlaku leze na nervy, jsou to puberťáci a malí, rozmazlení, uřvaní haranti.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#35 12. 2. 2012 13:06

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

jestli mi někdo ve vlaku leze na nervy, jsou to puberťáci a malí, rozmazlení, uřvaní haranti.

jj, jsem na tom stejně. ale ti malí uřvaní smradi nemůžou za to, že jejich rodiče zanedbali výchovu.

Není tady

#36 12. 2. 2012 13:38

haiel
♥♥♥♥♥♥-

offtopic Nemohou za to ani ti rodiče. Mám to zrovna denodenně na očích. Teda vlastně v uších big_smile  Sousedi mají dvojčata, asi čtyřletý, kluka a holku. V jednom kuse slyším křičet než toho kluka. Myslela jsem si, když byl ještě mrňavej, však z toho vyroste, náš byl taky ukřičenej, ale tohohle to drží porád a ty rodiče s tím nemůžou nic dělat. Kdyby měli než to děvče, kdekdo by si moh říct, to jsou fajn rodiče, takový vyrovnaný klidný děcko umí vychovat…. kdyby měli než toho kluka, odsuzovali by je za špatnou výchovu….. Jsou to hodný lidi. Klidný, občas zařve jen ten táta, ale to už musí být v koncích…. A pak jsou rodiče, který by snad ani rodičema být neměli a děcka mají klidný, tichý….do toho nevidíš. Výchova v tomhle málo zmůže.

Upravil(a) haiel (12. 2. 2012 13:45)

Není tady

#37 12. 2. 2012 14:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jj, jsem na tom stejně. ale ti malí uřvaní smradi nemůžou za to, že jejich rodiče zanedbali výchovu.

no hele, někdy je to fakt síla. děcka lezou v těch svejch zablácenejch botech po sedadlech, maminky jim nic neřeknou, řvou, ječí, lítají tam jak potroublý. a mě svrbí ruka a nejsem jediná vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#38 12. 2. 2012 14:30

haiel
♥♥♥♥♥♥-

A když tak nad tím uvažuju, raději bych cestovala vagónem plným rozjívených děcek než v kupé plném žlučovitých bab big_smile

Upravil(a) haiel (12. 2. 2012 14:31)

Není tady

#39 12. 2. 2012 14:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

přála bych ti pár cest s nevychovanými spratky a chtěla bych být zlatou muškou a vidět, jestli to budeš brát s takovým nadhledem, jak si tu hraješ, nebo by ti lezli na nervy. ono kecat o něčem, o čem jen slyšíš, je děsně jednoduchý, to umí každej blbec.

Není tady

#40 12. 2. 2012 14:48

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

A když tak nad tím uvažuju, raději bych cestovala vagónem plným rozjívených děcek než v kupé plném žlučovitých bab big_smile

a to já raději budu doma, ani jedno nebrat wink

Není tady

#41 12. 2. 2012 15:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

už vidím aprill, jak nastoupí, omrkne osazenstvo, zhodnotí a pak si buď sedne, nebo se otočí a jde domů big_smile

Není tady

#42 12. 2. 2012 15:15

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

už vidím aprill, jak nastoupí, omrkne osazenstvo, zhodnotí a pak si buď sedne, nebo se otočí a jde domů big_smile

jj, přesně tak to bude lol
možná raději ty žlučovité báby než rozjívené děcka kapitulation

Není tady

#43 12. 2. 2012 15:16

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Xsara napsal(a):

helena napsal(a):

Kdo zajistí, aby muž do toho kupé nevstoupil a když vstoupí, kdo ho vyhodí - paní průvodči?
Ne - ta bude zamčená s ostatníma dámama v onom vyhrazeném kupátku http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jo, on je to takovej skoro kýč - na první pohled to vypadá dobře, ale je to celkem k ničemu.

Pokud jsem si stačila všimnout, tak průvodčí nezajistí ani to, aby v tom kousku vlaku, který je vyčleněný pro děti, mohly sedět opravdu cestující s dětmi. Zažila jsem několikrát narvaný vlak, v kupé spokojeně rozvalení a chrápající pánové a na chodbičce mamina se dvěma dětmi. dumbom
Takže už živě vidím, jak selektují pánské a dámské osazenstvo big_smile .

Jinak souhlasím s tím, že je to nesmysl, a taky bych spíš uvítala "tiché" kupé, kde bych nemusela poslouchat hodinové krákorání spolusedících slípek nebo dusání, linoucí se ze sluchátek.
I když ani tady si nějak nedovedu představit, jak by to v praxi fungovalo, a kdo a jak by tam to ticho zjednával. va

Jo, přesně tak, nedá se to ohlídat. Nejhůř jsou na tom ti, kteří si nemůžou vybrat jiný způsob dopravy. Někdo vlakem jezdí rád i přes všecky ty nepříjemnosti, co to s sebou nese, jinej by do něj nesed…. Kdo má možnost volby, má vyhráno.

Není tady

#44 12. 2. 2012 15:17

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

No vzhledem k ceně dopravy ve vlacích zas tak narvaný asi už nejsou (nebo snad ano?) a tedy když už jsem někam jela vlakem a chtěla mít klid, tak si raději připlatím 1. třídu

ps. jen aby to nebyla nějaké předběžná příprava na .... stěhování národů a přesídlování národností

Tohle mě napadlo taky neutral

Není tady

#45 12. 2. 2012 15:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jj, přesně tak to bude lol
možná raději ty žlučovité báby než rozjívené děcka kapitulation

některý jsou naštěstí roztomilý smile tuhle jela holčička, pusu nezavřela, byla to taková malá zvědavinka zvědavá, na všechno se babičky ptala, koukala mi do knížky, co čtu, chytala se mě za rukáv, když to s námi cuklo a ty její postřehy, co se ji v tý hlavičce honily byly fakt vtipný :-)))
bohužel jsou i ty, který by člověk nejraději přetrhl roll

Není tady

#46 12. 2. 2012 15:23

haiel
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

přála bych ti pár cest s nevychovanými spratky a chtěla bych být zlatou muškou a vidět, jestli to budeš brát s takovým nadhledem, jak si tu hraješ, nebo by ti lezli na nervy. ono kecat o něčem, o čem jen slyšíš, je děsně jednoduchý, to umí každej blbec.

Píšu o něčem, s čím mám dlouholetou zkušenost. Odsuzovat bez znalosti a pochopení umí každej blbec.

Není tady

#47 12. 2. 2012 15:24

haiel
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

haiel napsal(a):

a to já raději budu doma, ani jedno nebrat wink

big_smile  Jak už jsem psala Xsaře – hlavně aby byly vždycky nějaké jiné možnosti než jenom ty ,které sebou nesou stres a nerváky stolt

Není tady

#48 12. 2. 2012 15:25

haiel
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

No co, tak se usmíří se svým šoférem a pojede limuzínou big_smile

Není tady

#49 12. 2. 2012 15:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Píšu o něčem, s čím mám dlouholetou zkušenost. Odsuzovat bez znalosti a pochopení umí každej blbec.

a kterou tu trasu že to jezdíš, abych se svezla taky. ráda bych se podívala, v čem jsou tam ty ženský tak žlučovitý (chlapi tam nejezdí?) a v čem ty děti oproti nim lepší ..

Není tady

#50 12. 2. 2012 15:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

No co, tak se usmíří se svým šoférem a pojede limuzínou big_smile

pravda, to bude úplně nejlepší řešení lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí