Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 2. 2012 22:57

hancidylko
♥♥-----
Místo: Jižní Čechy

Svatba v zahradním altánu

Ahoj, plánujeme svatbu a uchvátila nás myšlenka na obřad venku - máme vyhlídlou restauraci-hospůdku-penzion v malé vesničce, kde mají velkou zahradu a na ní parádní altánek, tuším, že běžně tam bývá asi 5 velkých stolů, takže je tam i celkem dost prostoru... Myslíte, že by to mohlo být pěkné a originální? Nebo to bude spíš propadák, fůra keců a minimum svatebčanů? sad Jasně, chceme si svatbu dělat pro sebe a podle sebe tummenupp ale neradi bychom to nějak "přepískli" rodna

Není tady

#2 7. 2. 2012 23:04

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Svatba v zahradním altánu

Hančí, moje dcera měla svatbu v....no, to není altánek, ale parádní altán na vinici v Grébovce lol ale bylo to krásný.
Oni měli hodně hostů, tak veselice po samotném obřadu byla jinde, ale ten altán, to bylo kouzelný.
Hlavně vám ovšem musí vyjít počasí.
Dneska jsou svatby nádherně originální - druhá dcera by nejradši na Pláních, kamarádka měla svatbu v plavební komoře, zažila jsem svatbu na Troskách i na Bezděze - pěkný to je.
Jak to ty popisuješ, takto mají na kdejakým zámečku - mně se to moc líbí.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#3 9. 2. 2012 3:13

Rybička
♥♥♥♥♥--

Myslím si, že svatba na zahradě v altánku není nijak šílená na to, aby kvůli tomu měl někdo nepřijet nebo se urazit. smile Kdyby jste se brali pod vodou a svatebčanům nasazovali potapěčskou výstroj, tak neřeknu, ale toto podle mě přepísknutí není. smile Když vyjde počasí, může to být krásné. Ale chce to mít připravenou i "mokrou variantu" pro případ, že by lilo. Držím palce, ať vše vyjde k vaší spokojenosti!

Není tady

#4 9. 2. 2012 9:55

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Měla jsem svatbu venku. Ne v altánu, ale pod širým nebem. Nikdy bych to nevrátila zpět smile

Kamarádka měla v altánu. Taky hezké. Tak proč ne...

altán má výhodu v tom, že se dá pěkně svatebně ozdobit. Což já jsem nemohla big_smile

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#5 9. 2. 2012 12:00

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Zuzina napsal(a):

Měla jsem svatbu venku. Ne v altánu, ale pod širým nebem. Nikdy bych to nevrátila zpět smile

Kamarádka měla v altánu. Taky hezké. Tak proč ne...

altán má výhodu v tom, že se dá pěkně svatebně ozdobit. Což já jsem nemohla big_smile

Prooč?? Vždyt si byla tááák blízko přírodě-přesně podle tohoto,dnes tak moderního sloganu:být blízko příroděbig_smilebig_smile

ale nic ve zlém,jen se mi ten slogan vybavil,já bych svatbu v přírodě taky nebrala,nic se nemá přehánět a vše si zaslouží svou důstojnost.

Není tady

#6 9. 2. 2012 12:29

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

A mi se zase nelíbí svatby na úřadě. Je to jako na běžícím pásu, patnáct minut, honem vyklidit svatební síň a honem další.
Kostel..to je zase na dlouho. Vzhledem k tomu, že jsme měli roční dceru..

Takže já si vybrala zámeček. V případě deště obřad uvnitř. Jinak venku. Byla to paráda. Oddával mě primář urologie, který si sem tam neodpustil vtipnou poznámku. Bylo to pohodové. Žádné slzy mé ani maminek, babiček, jak to vidím jinde.
Budu na to dlouho vzpomínat...

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#7 9. 2. 2012 16:03

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Zámeček se mitaky líbí;byli jsme v září na jedné takové svatbě na zámku v Novém Jičíně-Kunín,ale tam teda ta obřadní sín nic moc,taková malá a ponurá,málo židlí,tam teda nee.

Ale líbí se mi obřadní sín na olomoucké radnici.Ta teda strčí celý kunínský zámek do kapsy.

Není tady

#8 26. 3. 2012 17:08

Pajka
♥------

Zdravím, jestli chcete dělat svatbu trochu jinak než je obvyklé, mrkněte na blog www.svatbjakobejk.cz, třeba se pobavíte smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí