29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oni chtějí lhát a flirtovat ale s tou ženou budou dál. Otravují ty ženy , místo aby jednali rovně , odešli nebo se ovládli, lžou a podvádějí
Proč oni by měli něco dělat, když jim to vyhovuje? Pokud se žena cítí otravována, obelhávána nebo jinak ubližována = vadí to jí, tak by snad měla jednat ona, ne? A nebýt s ním dál.
Spíš bych řekla, že mnohé tohle jednání radši skousnou, jen aby měly "mužskýho v baráku". Jo, budou si stěžovat, brečet, vztekat se, že se ten jejich nechová jak by podle nich měl... ale to je tak všechno, nač se zmůžou.
Když budeš mít skutečné sebevědomí , muž si nedovolí ti lhát .......pohádka
Když budu mít skutečné sebevědomí, budu mít taky chlapa, kterej nebude mít potřebu mi lhát... nanejvejš, jak píšu, mi občas o něčem nepoví. A když mi lhát bude, právě to sebevědomí mi dovolí/pomůže se ho zbavit, protože něco podobnýho nemám zapotřebí.
Není tady
A to si představ Julinko, že já i se svými 150 kily nafotila před vánoci erotické fotky do soukromé sbírky kamaráda za 3 000 kč, které jsem hned obratem utratila za dárky pro vnoučata .....
Vsak ja ti to preji, uzij si to zustanu u tech 65 co mam
ze 150 by se pode mnou rozpadlo moje oblibene kolo, nemohla bych na tenis (miluji micove hry, delala jsem zavodne basket) a hur by se mi dychalo
Není tady
maring napsal(a):
Ale von s ní právě chce bejt , to je ten problém......umíš číst Julie ?
Oni chtějí lhát a flirtovat ale s tou ženou budou dál. Otravují ty ženy , místo aby jednali rovně , odešli nebo se ovládli, lžou a podvádějí .
Kalupinka je už 60 letá ženská, která za celý život nepcchopila, jací muži jsou, dodnses si je idealizuje , přitom na moudrost má dávno věk .
Staví to tak, že žena se musí snažit si ho udržet , protože muži jsou pro ni božtvo . Na konci psala, že vztah pude do kytek, no to je přece v pořádku , když ten muž lže a podvádí , já bych se ho zbavila dávno.
Maring...ale zrovna tak ta žena, které tedy to lhaní vadí, má na výběr: odejít ze vztahu, který jí pro tohle nevyhovuje a najít si vztah s někým jiným, kdo jí lhát nebude. Já se až tak nechci zastávat toho pána, ale chápu, že mít se na pozoru kvůli každé hlouposti, musí být fakt hrozné. Co má člověk dělat, aby si nezadal? Zrušit mailovou adresu? Trvale se odhlásit z facebooku? Odevzdat svojí přítelkyni mobil? Vždyť oni ani nejsou manželé. A ona po něm chce absolutní přehled a absolutní informovanost. Doprčic to aby snad, když se ho na ulici zeptá nedejbože osoba ženského pohlaví, kde je nejbližší metro, aby od ní pelášil jako potrefenej, a přes rameno na ní houknul, paní, já nesmím s nikým mluvit, optejte se tamhle ve stánku!
Jinak teda šedesát mi fakt není...to ses opravdu velice netrefila...ale to je jedno. A že někde píšu, že si žena musí muže udržet, tady nějak nemůžu najít. Proč bych to psala, když si to ani nemyslím....naopak si myslím, že je škoda ubít měsíce či roky ve vztahu nefunkčním, o kterém jeden či oba pochybují, zda je pro ně to, co jim vyhovuje a co chtěli....protože ten vztah, který drží za každou cenu, jim brání ve vztahu, který by mohli mít s někým jiným a bylo by to lepší pro všechny.....každý má svobodnou volbu: jak ten pán, co tedy rád flirtuje, tak ta dáma, co jí to nevyhovuje. Oni jsou spolu tři měsíce, tedy čerstvě sestěhovaní, a už to nefunguje v zásadním směru. Kam to tedy asi může vést? Oba budou trápit jeden druhého, on se nezmění, ona taky ne, vždyť je to zbytečný.
A zbavit se někoho? Degradující výraz. Zbavit se můžu věci, televize, která se porouchala, ne člověka. Protože ten chlap, ať je už jakýkoli, člověk je....
Není tady