29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Revliba napsal(a):
maring napsal(a):
Kiara napsal(a):
erem, já teda rozhodně nemám pochopení pro partnerské slídění v mobilech a v PC, protože to považuji za hrubý zásah do partnerova soukromí. Ovšem Ty jsi ze sorty lidí, která něco takového považuje za naprostou přirozenost, jakési své pofiderní "právo", praktikuješ to především u svých dětí (konkrétně u syna) a proto chápu, že se Ti většina příspěvků nelíbila
MMCH jak víš, že by se většina bodavých vos zachovala stejně - podle sebe soudím Tebe?!?
Já myslím že když člověk má problémový dítě, někdy mu nic jinýho nezbude, udělala bych to v jeho zájmu , třeba abych mu mohla včas pomoct .
To je takový klišé, že se nesmí lízt do mobilu partnerovi, řada lidí , kdyby se koukla dřív, možná by byli dávno jinde a neprožili by si tolik utrpení .
Ty dodržuješ tyhle klišé a ve finále jsi stejně sama a za sebou spousta vztahových karambolů , zatímco Erem i se slíděním prospívá líp než většina z nás .......
Dokonalí teoretici a v reálu bída a neúspěchy, pokud jde o vztahy.maring pro tebe je norma "být na tom líp".....tzv.mít muže???
..nevěřím svým očím...to musíš být hodně smutná paní....něco jako Morf:D
a je to tady, morfa už jsi dlouho v puse neměla. on sem chudák ani už nemusí chodit a stejně je na pořadu dne.
Není tady
majkafa napsal(a):
Pro přesnost, já jsem se nerozvedla. Rozvedl se se mnou můj BM.
Jsou vztahy a vztahy. Tys napsala - vztah dvou lidí. Otázkou ale je hlavně to, JAKÝ vztah. Pro mě je důležitější kvalita vztahu, než jeho samotná existence.
ovšem kvalitu vztahu lze určit/poznat AŽ když existuje.
Není tady
maring napsal(a):
Já si myslím, že když někdo chce kritizovat druhý za to, že se chovají špatně, neměl by sám mít horší výsledky ve vztazích než oni .Erem je podle mě dost tolerantní a trpělivej člověk, všichni bychom se mohli od ní učit .
Když je mi někdo nevěrnej , tak já musím respektovat jeho soukromí, zatímco on hrubě porušil moje ? Tím že se miloval s cízím člověkem a tím ohrozil moje zdraví a náš vztah ? To je mnohem větší "zločin" než juknout jednou do mobilu , když už mám vážný podezření.
a ty máš jaký partnerský vztah??
Není tady
agewa napsal(a):
maring napsal(a):
Já si myslím, že když někdo chce kritizovat druhý za to, že se chovají špatně, neměl by sám mít horší výsledky ve vztazích než oni .Erem je podle mě dost tolerantní a trpělivej člověk, všichni bychom se mohli od ní učit .
Když je mi někdo nevěrnej , tak já musím respektovat jeho soukromí, zatímco on hrubě porušil moje ? Tím že se miloval s cízím člověkem a tím ohrozil moje zdraví a náš vztah ? To je mnohem větší "zločin" než juknout jednou do mobilu , když už mám vážný podezření.a ty máš jaký partnerský vztah??
Já taky Erem nekritizuju, že to dělá blbě , když by se podívala do mobilu .
Vy mi tady přijdete , že čtete moc barevný časopisy pro ženy a věříte jim. Někde psali, že se nesmíte kouknout do mobilu a do kompu a od tý doby se prsíte , že to přece neděláte, abyste byly dokonalé ženy .
A ještě ste chytřejší než odborník , kterej to přímo DOPORUČUJE u dětí co mají problémy , nebo u dospělých , co mají problémy .
Není tady
agewa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Pro přesnost, já jsem se nerozvedla. Rozvedl se se mnou můj BM.
Jsou vztahy a vztahy. Tys napsala - vztah dvou lidí. Otázkou ale je hlavně to, JAKÝ vztah. Pro mě je důležitější kvalita vztahu, než jeho samotná existence.ovšem kvalitu vztahu lze určit/poznat AŽ když existuje.
To je logické
Časopisy pro ženy nečtu a přesto vím, že se takový věci nedělají. Nevím proč bych to měla dělat. Abych si partnera zkontrolovala? Nebo proč to ty ženy dělají?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Revliba napsal(a):
Souhlasím s Majkafou...je to pořád dokola maring...takovýto udržet si chlapa za každou cenu,i za cenu toho slídění....
Necítím se dobře,vnímám instinktivně špatnost ve vztahu?...Promluvím otevřeně o problému s partnerem...pokračují věci ,které se mi nelíbí a nemohu s nimi žít?...Odcházím..
Btw....souhlasím s Kiarou,že nastavení errem ani pro mně není ideálem spokojeného života...
jo..po mých (a hlavně kvůli tomu)..životních karambolech..Spokojeny zivot rozhodne nemam,ale s porovnanim kdy jsem na vsechno byla sama je to urcite lepsi.
No právě , už jen to že dokážeš překonat i ty potíže ve vztahu a jsi tolerantní na rozdíl od nás, je výkon.
My bychom možná s takovým mužem nežily, ale jsme samy a nemáme tu oporu, finanční pomoc, nic, takže si myslím, že spousta z nich tady to říká, protože závidí ty výhody a to že vůbec někoho máš nastálo.
Není tady
maring. prosím, za mě nemluv. Píšeš to za sebe, proč se schováváš za "my bychom nebyly" atd.?
maring napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Revliba napsal(a):
Souhlasím s Majkafou...je to pořád dokola maring...takovýto udržet si chlapa za každou cenu,i za cenu toho slídění....
Necítím se dobře,vnímám instinktivně špatnost ve vztahu?...Promluvím otevřeně o problému s partnerem...pokračují věci ,které se mi nelíbí a nemohu s nimi žít?...Odcházím..
Btw....souhlasím s Kiarou,že nastavení errem ani pro mně není ideálem spokojeného života...
jo..po mých (a hlavně kvůli tomu)..životních karambolech..Spokojeny zivot rozhodne nemam,ale s porovnanim kdy jsem na vsechno byla sama je to urcite lepsi.
No právě , už jen to že dokážeš překonat i ty potíže ve vztahu a jsi tolerantní na rozdíl od nás, je výkon.
My bychom možná s takovým mužem nežily, ale jsme samy a nemáme tu oporu, finanční pomoc, nic, takže si myslím, že spousta z nich tady to říká, protože závidí ty výhody a to že vůbec někoho máš nastálo.
já bych neřekla, že tohle je zas až tolik o toleranci. a jde třeba i o to, že když er píše, jak ji partner pomlouvá u jeho rodičů, nepřijde mi to jako chlap - opora. a finanční pomoc - er kdesi psala, že ji partner po odečtení alimentů přinese jen minimální mzdu. to není nic, nad čím by mohla skákat, kdyby byl sám, tak by se s tím těžko protloukl.
ale taky každej člověk je jinej, někdo musí mít někoho za každou cenu, někdo si zas žije spokojeně i bez toho, aby musel za každou cenu někoho mít. je vlastně fuk, jak to kdo má, hlavně, když je tak ten člověk spokojenej.
Není tady
maring napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Revliba napsal(a):
víš zjistila jsem , že to není pravda.Je to jen jeden z pohledů.
S údivem ( a hodně velkým) jsem přišla na to , že tohle můžeš mít i od jiných než od partnera.
nemusíš se cítit sama, být bez opory a bez finanční pomoci.....pokud to tak nechceš nebo necítíš. je to jen a jen o tvém pocitu .
Není tady
To není o mém pocitu, to jsou prostě fakta Agewo, podpořené statistikou .
Žádná hodná tetička, maminka , nebo kámoši ti nenahradí blízkýho člověka. Podle statistik i lidi, kteří nežijou sami žijí dýl , zatímco osamocení umírají dřív .
Já rozhodně pocit samoty nemám a než mít přítele Erem a přemáhat se a nějaké problémy překusovat , tak jsem radši sama ,ale to pak přináší zase jiný problémy , možná je to chyba, že se neumíme přemoct a něco občas zkousnout.
Není tady
maring napsal(a):
To není o mém pocitu, to jsou prostě fakta Agewo, podpořené statistikou .
Žádná hodná tetička, maminka , nebo kámoši ti nenahradí blízkýho člověka. Podle statistik i lidi, kteří nežijou sami žijí dýl , zatímco osamocení umírají dřív .
Já rozhodně pocit samoty nemám a než mít přítele Erem a přemáhat se a nějaké problémy překusovat , tak jsem radši sama ,ale to pak přináší zase jiný problémy , možná je to chyba, že se neumíme přemoct a něco občas zkousnout.
proč by blízkým člověkem nemohl být kámoš? protože s tebou nebydlí, nespí? to je podle tebe blízkost jen o tom?
A co tvý rodiče? Děti? Sourozenci ? ani oni ti nemohou být blízkým člověkem? Ani oni ti nemohou být oporou , finanční pomocí?
Není tady
Taky si myslím, že tím blízkým životem nemusí být ausgerechnet JENOM partner, se kterým žiju ve společné domácnosti.
majkafa napsal(a):
Taky si myslím, že tím blízkým životem nemusí být ausgerechnet JENOM partner, se kterým žiju ve společné domácnosti.
Blízký člověk, myšleno partner , o tom mluví statistiky, že ti prodlužuje život , když ho máš .
Myslím, že je to o energii , vstáváš s ním , povídáš si s ním , společně s ním doma pracuješ , užíváte si .Prostě denně ti předává energii a proto jsi spokojenější , cítíš oporu .
Není tady
maring, takových vztahů, jaký popisuješ, je velmi velmi málo.
Spousta vztahů je spíš ničících, vysávajících energii, než ji dodávajících.
A než takový vztah, to raději žádný.
To raději vztahy s jinými blízkými lidmi.
Důležité je, abych byla spokojena. Pokud nejsem, měním svou situaci. Netroufám si mluvit za jiné, mluvím o sobě.
Vztah, jaký má erem, bych mít nechtěla. To pro mě není vztah, který by mě uspokojoval, naplňoval...
majkafa napsal(a):
Důležité je, abych byla spokojena. Pokud nejsem, měním svou situaci. Netroufám si mluvit za jiné, mluvím o sobě.
Vztah, jaký má erem, bych mít nechtěla. To pro mě není vztah, který by mě uspokojoval, naplňoval...
Ale vzdyd do toho vztahu nikdo nevidite.
Upravil(a) eremuruss (12. 2. 2012 13:07)
Není tady
no erem, to je pravda. na druhou stranu podle toho, cos tu občas řešila si každý z toho udělal aspoň trochu obrázek. ale je jasný, že přes to, že majkafa si představuje jinej vztah, tak ty takhle můžeš být spokojená. proč ne. každej od života a vztahů očekáváme něco jinýho. co je pro jednoho noční můra, v tom si třeba jinej rochní.
Upravil(a) PPavlaa (12. 2. 2012 14:03)
Není tady
tak tohle dejte pánům přečíst, nect se drží těchto zásad a budou mít život, jak v bavlnce
Není tady
zklamčo, dobrý
Není tady
maring napsal(a):
majkafa napsal(a):
Blízký člověk, myšleno partner , o tom mluví statistiky, že ti prodlužuje život , když ho máš .
Myslím, že je to o energii , vstáváš s ním , povídáš si s ním , společně s ním doma pracuješ , užíváte si .Prostě denně ti předává energii a proto jsi spokojenější , cítíš oporu .
opět ti tvrdím, že blízký člověk ¨nemusí být zrovna partner.
a to co ty popisuješ jako vztah , který ti dává oporu , bohužel , v mnoha partnerstvích nefunguje ( a myslím, že znám dost partnerství zblízka a ještě víc zdálky). a je jedno zda kvůli tomu , že partneři nechtějí, neumějí nebo nemohou.
Není tady
majkafa napsal(a):
Já píšu o funkčím vztahu, ten je větší přínos než když žiješ sama.
Prostě tu energii a péči ti nikdo nenahradí(pokud tam nejsou celodenně hádky .)
A u Erem asi převažují klady, jinak by se ho zbavila .
Že občas píše o problému, to nic neznamená , každý má v vztahu občas problémy,ale ten vztah je funkční, má někoho vedle sebe , má od něj energii a pomoc .
Zatímco tvůj přítel rozdává energii všude, rodině , dětem a každé ráno když se vzbudíš, tam prostě není .
Není tady
agewa napsal(a):
maring napsal(a):
majkafa napsal(a):
Myslím, že je to o energii , vstáváš s ním , povídáš si s ním , společně s ním doma pracuješ , užíváte si .Prostě denně ti předává energii a proto jsi spokojenější , cítíš oporu .opět ti tvrdím, že blízký člověk ¨nemusí být zrovna partner.
a to co ty popisuješ jako vztah , který ti dává oporu , bohužel , v mnoha partnerstvích nefunguje ( a myslím, že znám dost partnerství zblízka a ještě víc zdálky). a je jedno zda kvůli tomu , že partneři nechtějí, neumějí nebo nemohou.
Já si myslím že né, protože dítě tě nebude denně hladit a nebude s tebou řešit starosti , nebude se s tebou milovat - to jsou všechno dohromady porce energie, který ti nikdo jinej nedá a ty ti právě prodlužujou život
Není tady
Ano. Můj milý tady prostě ráno není.
Ale můj BM tady ráno byl ale jako by nebyl. Když byl doma, stejně vstával k obědu. Nevstával ráno se mnou o víkendu, když jsem nejela brzy ráno do práce. Vstal až když já jsem měla uklizeno, vypráno, uvařeno, když už bylo půl dne pryč. Já jsem ležet nemohla, nemohla jsem malé děti nechat samotné svému osudu...
Ano, můj milý mi ráno chybí. Chybí mi jeho fyzická přítomnost. Ale na dálku se mnou ráno je, přes písmenka. To není málo.
Upravil(a) majkafa (12. 2. 2012 16:17)
Ten kdo rika 'nikdy', leze tam pravidelne
A japaže to tak dobře víš, Jůlinko?
Tady opravdu clovek pochopeni nenajde.... Pritom na miste sii by jste se zachovali stejne.
Myslíš, erem, pro norování v mobilu, mailu atd.? A taky se tě zeptám - kde bereš tu jistotu, že bychom se zachovaly taky tak? Myslíš, že to dělají všichni, protože to děláš ty?
nevidim duvod proc bych se nemohla podivat partnerovi do mobilu a on do meho.Nemame pred sebou zadne tajemstvi.
No... já to jako velkej klad ve vztahu nevidím. Ať mám sebelepší vztah, vždycky se najdou věci, který radši proberu s kamarádkou než s manželem/partnerem/přítelem, tedy chlapem. A aby bylo jasno - zdaleka se nemusí jednat o to, že že ten novej ze skladu má úúúžasnou prdýlku
Někde psali, že se nesmíte kouknout do mobilu a do kompu a od tý doby se prsíte , že to přece neděláte, abyste byly dokonalé ženy
Já teda nevím, co učili doma tebe, ale já byla vychovávaná mimo jiné i tak, že cizí dopisy se nečtou... a mezi psaníčkem, mailem nebo sms žádnej rozdíl není. Nevím, co psali "někde", ale vím, co píšou v trestním zákoníku:
§ 182 Porušení tajemství dopravovaných zpráv
(1) Kdo úmyslně poruší tajemství
a) uzavřeného listu nebo jiné písemnosti při poskytování poštovní služby nebo přepravované jinou dopravní službou nebo dopravním zařízením,
b) datové, textové, hlasové, zvukové či obrazové zprávy posílané prostřednictvím sítě elektronických komunikací a přiřaditelné k identifikovanému účastníku nebo uživateli, který zprávu přijímá, nebo
c) neveřejného přenosu počítačových dat do počítačového systému, z něj nebo v jeho rámci, včetně elektromagnetického vyzařování z počítačového systému, přenášejícího taková počítačová data,
bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.
(2) Stejně bude potrestán, kdo v úmyslu způsobit jinému škodu nebo opatřit sobě nebo jinému neoprávněný prospěch
a) prozradí tajemství, o němž se dozvěděl z písemnosti, telegramu, telefonního hovoru nebo přenosu prostřednictvím sítě elektronických komunikací, který nebyl určen jemu, nebo
b) takového tajemství využije.
Blízký člověk, myšleno partner , o tom mluví statistiky, že ti prodlužuje život , když ho máš
Blízký člověk, nemusí být partner a naopak. Někteří se nám snaží život i zkrátit, ať virtuálně nebo zatraceně skutečně...
Upravil(a) helena (12. 2. 2012 17:48)
Není tady
Hel - Ten kdo rika 'nikdy', leze tam pravidelne
A japaže to tak dobře víš, Jůlinko? ....
Klise: Ja nikdy!!!.... nikdy bych nepodvedla... nikdy bych se zenatym nechodila .... nikdy bych to kamaradce neudelala.... nikdy nerikej nikdy... vetsinou je to presne naopak ....
Upravil(a) JuliePraha (12. 2. 2012 18:13)
Není tady