Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 2. 2012 18:11

siamia
♥------

zmatena duvera-neduvera

Mezi mnou a mym pritelem je rozdil 9 let...popravde nemyslim ze tohle by zapricinovalo problem v nasem vztahu. Po 3 mesicich od naseho zacatku jsem v PC nasla par fotek jedne slecny,, byla to byvala milenka, nejak sem to s tezkym srdcem prezila po vysvetleni ze fotky jsou stare. O tyden na to na Stedry den na to, ho ta sama slecna prozvonila. Prezila jsem to s vysvetlenim ze ji volal, chtel poprat hezke Vanoce a ona nasla zmeskany hovor tak ho prozvonila zpet aby zavolal.
Ta holka mu pak jeste poslala fotlu sebe a sveho pritele ze se budou brat a ze je tehotna. (Je tomu pres rok,ta slecna nema dite a je stale svobodna). Poprosila sem pritele ze uz o te holce nechci slyset,at si smaze jeji cislo a kontakty a pokud ho bude znova jakkoliv kontaktovat at mi to rekne,ze nebudu nastvana na nej ale napisu ji at mu da pokoj uz! Po nejake dobe jsme byli s pritelem na oslave, popijelo se a na me to nejak prislo, smutek a neduvera, tak on mi v opilosto vyzvanil sve heslo k facebooku a k mailu...pouziva jedno a to same.
Po par mesicich me napadlo kouknout na facebook. Nasla jsem konverzaci mezi jim a jinou kamaradkou s kterou se vyspal, konverzaci zacala ona,vzpominali na to jake to.bylo a jal by to zopakovali jeste jednou. Paradoxne to byla holka, s kterou me kdysi seznamil a ja si s ni rozumela,dopisovala a povazovala za budouci kamaradku...
Tohle uz nemel jak vysvetlit,chtela sem se rozejit, sem citlivka a co se tyka vztahu mam sva pravidla a zasady. Samozrejme i presto sem ho vzala zpet, rekl ze se poucil a ze pri predstave ze me ztrati umira a ze si uvedomil ze chce jen me...
Par dni na to...jsem sla na jeho mail, jeho byvala mulenka mu zas poslala fotky, tentokrat oblecene. Fotky uz byly otevrene,takze o nich vedel. volala jsem mu a na otazku zda mi Katerina poslala nejake fotky odpovedel NE! Zeptala jsem se jeste dvakrat a pak.sem praskla s telefonem...
Od te doby je ze mi podezirava,zarliva zenska...s velkou predstavivosti,ze stale s nekym udrzuje nejaky virtualni vztah..ziju v tomhle uz pres rok a fakt me to drasa zevnitr. Zazivam s pritelem hezke cjvile,stastne, miluju ho ale je to silnejsi nez ja.probrali jsme to nekolikrat, furt me ujistuje...byla tp snad jen vseho shoda nahod???Ale jak mam verit znova??? Mam-li vubec...

Není tady

#2 7. 2. 2012 18:19

siamia
♥------

Re: zmatena duvera-neduvera

Omlouvam se za chyby, mam dnes spatny depresivni detak asi proto pisu o pomoc. Chci jen jeste dodat ze ja jsem ta mladsi ve vztahu. muj pritel je proste obdivovan vsemi zenami, ma charisma, je ukecany, umi zaujmout....takze se na jednu stranu nemuzu divit co ty holky delaj...ale on se ma zachovat jinak. A hlavne nelhat sad budu rada za jakykoliv nazor, zvlaste za odezvy od holek ktere necim takovym prosli. Muzu rict ze bych byla radsi kdyby me rovnou podved. Nezvladla bych to, ale aspon bych ho nechala byt a vedela bych ze neztracim cas

Není tady

#3 7. 2. 2012 18:19

majkafa
Host

Teda, ty jsi špiónka. Proč to děláš? Proč sama sebe ničíš? Já být tvým přítelem, tak už bych tě sama někam poslala. Zamysli se nad svým chováním. Možná právě to je příčina, proč se věci dějí.

Hlavně ty se máš zachovat jinak, a ne tvůj přítel. Buď se s ním rozejdi, nebo si uvědom, že žárlivost je naprostý nesmysl, nic jí u svého přítele nezměníš akorát ubližuješ a ničíš sama sebe.

Upravil(a) majkafa (7. 2. 2012 18:20)

#4 7. 2. 2012 18:33

siamia
♥------

Rekla bych jen ze sem nic nehledala na zacatku ake vykouklo to na me z pocitace samo, plus prozvoneni se stalo prede mnou a schovaval telefon, a smsku mi ukazal. Nebyla sem spion. Otevrela sem ten blby facebook jednou, mail taktez, rekl mi ze prede mnou nema co skryvat :-(

Není tady

#5 7. 2. 2012 19:33

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Jestliže je ve vašem vztahu takhle narušena důvěra nemá podle mě smysl pokračovat. On tě opakovaně zklamal,ty ses kvůli tomu stala slídilem a děláš věci,za které se budeš jednou stydět. Já tě neodsuzuji,docela to chápu(ale nesouhlasím),ale tohle je hodně špatný.....

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#6 7. 2. 2012 22:00

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

siamia napsal(a):

Mezi mnou a mym pritelem je rozdil 9 let...popravde nemyslim ze tohle by zapricinovalo problem v nasem vztahu. Po 3 mesicich od naseho zacatku jsem v PC nasla par fotek jedne slecny,, byla to byvala milenka, nejak sem to s tezkym srdcem prezila po vysvetleni ze fotky jsou stare. O tyden na to na Stedry den na to, ho ta sama slecna prozvonila. Prezila jsem to s vysvetlenim ze ji volal, chtel poprat hezke Vanoce a ona nasla zmeskany hovor tak ho prozvonila zpet aby zavolal.
Ta holka mu pak jeste poslala fotlu sebe a sveho pritele ze se budou brat a ze je tehotna. (Je tomu pres rok,ta slecna nema dite a je stale svobodna). Poprosila sem pritele ze uz o te holce nechci slyset,at si smaze jeji cislo a kontakty a pokud ho bude znova jakkoliv kontaktovat at mi to rekne,ze nebudu nastvana na nej ale napisu ji at mu da pokoj uz! Po nejake dobe jsme byli s pritelem na oslave, popijelo se a na me to nejak prislo, smutek a neduvera, tak on mi v opilosto vyzvanil sve heslo k facebooku a k mailu...pouziva jedno a to same.
Po par mesicich me napadlo kouknout na facebook. Nasla jsem konverzaci mezi jim a jinou kamaradkou s kterou se vyspal, konverzaci zacala ona,vzpominali na to jake to.bylo a jal by to zopakovali jeste jednou. Paradoxne to byla holka, s kterou me kdysi seznamil a ja si s ni rozumela,dopisovala a povazovala za budouci kamaradku...
Tohle uz nemel jak vysvetlit,chtela sem se rozejit, sem citlivka a co se tyka vztahu mam sva pravidla a zasady. Samozrejme i presto sem ho vzala zpet, rekl ze se poucil a ze pri predstave ze me ztrati umira a ze si uvedomil ze chce jen me...
Par dni na to...jsem sla na jeho mail, jeho byvala mulenka mu zas poslala fotky, tentokrat oblecene. Fotky uz byly otevrene,takze o nich vedel. volala jsem mu a na otazku zda mi Katerina poslala nejake fotky odpovedel NE! Zeptala jsem se jeste dvakrat a pak.sem praskla s telefonem...
Od te doby je ze mi podezirava,zarliva zenska...s velkou predstavivosti,ze stale s nekym udrzuje nejaky virtualni vztah..ziju v tomhle uz pres rok a fakt me to drasa zevnitr. Zazivam s pritelem hezke cjvile,stastne, miluju ho ale je to silnejsi nez ja.probrali jsme to nekolikrat, furt me ujistuje...byla tp snad jen vseho shoda nahod???Ale jak mam verit znova??? Mam-li vubec...

Víš,že se chováš jako kača p....má?Se divím tomu tvému chlapovi,že se mu chce s někým takovým TRÁVIT dobrovolně svůj život a to doslova -   t r á v i t ,ve smyslu ničitsi!dumbomdumbom

Není tady

#7 7. 2. 2012 22:40

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

siamia napsal(a):

Rekla bych jen ze sem nic nehledala na zacatku ake vykouklo to na me z pocitace samo, plus prozvoneni se stalo prede mnou a schovaval telefon, a smsku mi ukazal. Nebyla sem spion. Otevrela sem ten blby facebook jednou, mail taktez, rekl mi ze prede mnou nema co skryvat :-(

Ale nic na Tebe nevykouklo z počítače samo, protože jsi znala přítelovo heslo a cílevědomě jsi  hledala jak v jeho mailu, tak na jeho profilu na Facebooku roll

siamio, když nejsi schopna přítele kvůli jeho dopisování s jinými slečnami opustit, tak se mu aspoň nehrabej v komplu a nelez mu ani do pošty, ani na Facebook. Nebo si vykoleduješ to, že přítel bude mít jednoho krásného dne Tvého slídění, vyslýchání a žárlivých scén plné zuby a pošle Tě za tyhle žárlivé tyjátry definitivně do zadele. Koho by taky bavilo, aby ho partner ustavičně kontroloval, lezl mu do pošty a na profily, následovně ho vyslýchal jako policajt a kvůli nepodstatným kravinám, co se někde dočetl mu ustavičně vyhrožoval rozchodama?!?

Ty se budeš jednou divit, až zase vypustíš z pusy slovo "rozchod" a partner Ti nadšeně odkejve, že teda jo ... a už o něm víckrát neuslyšíš ... stolt A já jen suše podotýkám, že se Tvému partnerovi divím, jakou má s Tebou svatou trpělivost, protože jsou lidé, kteří takovéto hrubé zásahy do svého soukromí bytostně nesnášejí a sotva bys něco takového udělala jednou, udělala bys to také naposledy, protože by se s Tebou okamžitě rozešli stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#8 7. 2. 2012 22:42

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Víš , Siamia, kdo hledá - najde. V tom je jistá spravedlnost.
Tys našla fotky, ona našel pipinku (neber to ve zlým), na které si bude hojit své mindráky.
Kdes nechala, holka nešťastná, svou hrdost?
Ten si tě teď pěkně vychutná, naservírovala ses jako na pekáčku.
A zasloužíš si to, ne za to pátrání, ale za to, že nejednáš s úctou k sobě.

Sedni si v klidu, sepiš si plán (co bude, když ... a co nebude, když....)
Momentálně jsi ve spirále a není ti pomoci, dokud si nezačneš pomáhat sama.
Hodně štěstí, Jess.

Jo a jestli jsi tu nová, tak připomínky Jaku ber se rezervou wink
Možná to říká zkratkovitě, ale cenný je každý názor, ne?

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#9 8. 2. 2012 13:26

siamia
♥------

Aha...tak jde videt ze psanim clovek opravdu lecktere veci nevysvetli.

Není tady

#10 8. 2. 2012 13:37

siamia
♥------

Asi to budu muset vysvetlit cele znova, aby jste pochopily souvislosti a to ze my mame pocitqc spolecny a kdyz jsem pretahovala hudbu do winampu byla mezi tim ulozena ta fotka ktera to odstartovala. A co se tyka hesel, on mpje zna, protoze ja opravdu nemam co schovavat, to ze on rekl ze nema nic schovavat a stejne mi to heslo dal i   kdyz sem o nej nezadala je jeho blbost. Slovo rozchod uz vypustila nekolikrat, ale pro vasi skodu bylo zamitnuto. Sla jsem sem s zadosti o pomoc, ovsem te se nedockam. Svou nejistotu resim sama ne s nim, nelitam mu za zadkem a necekuju jeho ucty proboha, udelala jsem to jednou a pak ho ppzadala o zmeneni.
Tak si teda nechte vase chlapi at maj virtualni vztahy, ale ja takoveho chlapa nechci. Pro me vernost, znamena vernost stoprocentni ve vsech ohledech. Kdyz sem muj pribeh vypravela nejlepsimu kamaradovi tak reagoval opacne a to ne proto ze je to kamarad,ale proto ze jsem s nim mluvila a vysvetlila jak se co ma. Tady to.vypsat je fakt tezke, vsechny jste me zaskocily.ale v pohode, i tak dik, ono si clovek ode vseho kousek vezme.

Není tady

#11 8. 2. 2012 13:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ziju v tomhle uz pres rok a fakt me to drasa zevnitr
Hmm - a proč to teda děláš? Proč neodejdeš?
to ze on rekl ze nema nic schovavat a stejne mi to heslo dal i kdyz sem o nej nezadala je jeho blbost
Dejme tomu... ale když už ses k němu dostala, neměla jsi právo ho zneužít, víš. Hele, pověz mi - kdyby příteli přišel dopis a byl tak trochu špatně zalepenej... taky by sis ho bez zábran přečtla?
Slovo rozchod uz vypustila nekolikrat, ale pro vasi skodu bylo zamitnuto
Pro naši škodu??? My s tvým rozchodem nemáme nic společnýho.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#12 8. 2. 2012 14:08

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

siamia napsal(a):

Asi to budu muset vysvetlit cele znova, aby jste pochopily souvislosti a to ze my mame pocitqc spolecny a kdyz jsem pretahovala hudbu do winampu byla mezi tim ulozena ta fotka ktera to odstartovala. A co se tyka hesel, on mpje zna, protoze ja opravdu nemam co schovavat, to ze on rekl ze nema nic schovavat a stejne mi to heslo dal i   kdyz sem o nej nezadala je jeho blbost. Slovo rozchod uz vypustila nekolikrat, ale pro vasi skodu bylo zamitnuto. Sla jsem sem s zadosti o pomoc, ovsem te se nedockam. Svou nejistotu resim sama ne s nim, nelitam mu za zadkem a necekuju jeho ucty proboha, udelala jsem to jednou a pak ho ppzadala o zmeneni.
Tak si teda nechte vase chlapi at maj virtualni vztahy, ale ja takoveho chlapa nechci. Pro me vernost, znamena vernost stoprocentni ve vsech ohledech. Kdyz sem muj pribeh vypravela nejlepsimu kamaradovi tak reagoval opacne a to ne proto ze je to kamarad,ale proto ze jsem s nim mluvila a vysvetlila jak se co ma. Tady to.vypsat je fakt tezke, vsechny jste me zaskocily.ale v pohode, i tak dik, ono si clovek ode vseho kousek vezme.

Máš pravdu Siamio,že psané slovo nikdy nemůže nahradit to mluvené a nelze to tak vysvětlit a třeba ses tu tak nechtěně sama vylíčila jako žárlivá stíhačka a ve skutečnosti to bude trochu jinak.Každopádně každý jsme tu na tom světě jenom sám za sebe a jak si ustelem,tak si i lehnem:)

Není tady

#13 8. 2. 2012 14:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

siamia napsal(a):

Neviem, ja som v živote partnerovi neliezla do súkromia = mailu, Fb, skypu, atď. Už to, že máš tú potrebu, je varovný signál... a blbé. Buď sa vykašli a dôveruj(alebo aspoň nešpióň), alebo odíď. Zostať a týrať sa v kútiku, prípadne robiť scény nemá zmysel - či už ti je tvoj darhý verný alebo nie. wink keď sa nerozídete kvôli inej žene, rozídete sa kvôli tvojej žiarlivosti.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#14 8. 2. 2012 14:12

mia
♥♥♥♥♥♥-

Asi bych tomu nechala nějakou dobu volný průběh  a ono se to časem samo ukáže.

Není tady

#15 8. 2. 2012 14:25

majkafa
Host

siamia, když takového chlapa nechceš, tak se s ním halt musíš rozejít. Na nás tady "nekřič", nám je jedno, jak to vyřešíš.

#16 8. 2. 2012 17:17

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

siamia napsal(a):

Aha...tak jde videt ze psanim clovek opravdu lecktere veci nevysvetli.

To opravdu ne.
Zvláště lidem, kteří to nechtějí vidět wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#17 9. 2. 2012 23:18

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Já se tomu nebožákovi divím, že si už rok nechává dělat scény, místo aby Tě jednoduše převezl a změnil si postupně všechna přístupová hesla, která Ti tak neprozřetelně pod vlivem vyzvonil - když už je to teda jeho blbost, že Ti je kdysi neuváženě řek´big_smile

A měli byste pokoj oba dva: Ty by ses mu nedostala ani do mailu, ani na FCB, neměla bys důvod k žárlivejm scénám a žili byste šťastně a spokojeně až do smrti. A kdyby si ještě ke všemu rozšlápnul mobil, abys mu nemohla nahlížet ani do odeslaných a přijatých zpráv, tak by vám ke štěstí už vůbec nic nechybělo ... big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#18 10. 2. 2012 11:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Každý si do života přitáhne přesně to, co potřebuje: ty charismatického o 9 let staršího muže, on zase nesebevědomou žárlivou holčinu.
A že si ještě hodně zažárlíš, tak to si piš. Zvlášť, když pro tebe "věrnost, znamená věrnost stoprocentní ve všech ohledech". Tak to si ještě s muži užiješ smilesmilestolt
Ale neboj, časem na to příjdeš, jak z toho ven stolt

Příjdeš na to, že jsou mnohem důležitější věci, než to, že má muž celkem dobrý vztah s bývalou přítelkyní a hlavně na to, že do toho, co bylo, je tobě houby a vůbec se tě to nijak netáká. Tebe se týká jen to, co JE stolt A navíc: jednou možná taky budeš bývalá přítelkyně, tak alespoň víš, že se k tobě nezachová jak buran. Víš, "do čeho deš" smile)))))

Příjdeš na mnoho a mnoho podstatnějších věcí pro vztah, než je "věrnost" - jak ty ji pojímáš.
Ten muž to totiž nepatří, žádný ti nikdy nebude patřit tak, aby dělal jen to, co ty chceš.
A pokud nějakého takové tvora nejdeš, tak to stoprocentně nebude muž stolt

Časem příjdeš na to, že tohle opravdu není důležité, ale velmi důležité je, abys se mohla na partnera spolehnout, aby k tobě měl úctu, vážil si tě a postaral se o tebe ve chvíli, kdy to budeš potřebovat.
Aby ti uměl dát pocit bezpečí a radosti.
Láska totiž není jen sex, ona spíš HLAVNĚ není sex.

A přeji ti, aby jsi tohle všechno pochopila dřív, než ti některý z těch "charismatických", nezralých  borců udělá dvě děti a pro tebe tak bude těžké ze vztahu, který ti nevyhiovuje, vycouvat.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#19 11. 2. 2012 11:55

naivka.xxl
♥------

Pandorraa napsal(a):

Každý si do života přitáhne přesně to, co potřebuje: ty charismatického o 9 let staršího muže, on zase nesebevědomou žárlivou holčinu.
A že si ještě hodně zažárlíš, tak to si piš. Zvlášť, když pro tebe "věrnost, znamená věrnost stoprocentní ve všech ohledech". Tak to si ještě s muži užiješ smilesmilestolt
Ale neboj, časem na to příjdeš, jak z toho ven stolt

Příjdeš na to, že jsou mnohem důležitější věci, než to, že má muž celkem dobrý vztah s bývalou přítelkyní a hlavně na to, že do toho, co bylo, je tobě houby a vůbec se tě to nijak netáká. Tebe se týká jen to, co JE stolt A navíc: jednou možná taky budeš bývalá přítelkyně, tak alespoň víš, že se k tobě nezachová jak buran. Víš, "do čeho deš" smile)))))

Příjdeš na mnoho a mnoho podstatnějších věcí pro vztah, než je "věrnost" - jak ty ji pojímáš.
Ten muž to totiž nepatří, žádný ti nikdy nebude patřit tak, aby dělal jen to, co ty chceš.
A pokud nějakého takové tvora nejdeš, tak to stoprocentně nebude muž stolt

Časem příjdeš na to, že tohle opravdu není důležité, ale velmi důležité je, abys se mohla na partnera spolehnout, aby k tobě měl úctu, vážil si tě a postaral se o tebe ve chvíli, kdy to budeš potřebovat.
Aby ti uměl dát pocit bezpečí a radosti.
Láska totiž není jen sex, ona spíš HLAVNĚ není sex.

A přeji ti, aby jsi tohle všechno pochopila dřív, než ti některý z těch "charismatických", nezralých  borců udělá dvě děti a pro tebe tak bude těžké ze vztahu, který ti nevyhiovuje, vycouvat.

Moc hezky napsáno! Děkuji za tak moudrá slova!

Upravil(a) naivka.xxl (11. 2. 2012 11:56)

Není tady

#20 11. 2. 2012 12:44

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

siamia:
to, že vyžaduješ 100% věrnost je v pohodě, takže si nic nedělej z toho, že jsi zde "kamenována" že ji vůbec vyžaduješ. Až se tu budeš pohybovat delší čas, zjistíš, že u velkého procenta jedinců se věrnost nesmí požadovat a patřičně ti to dají najevo - ale pouze do té doby, než se ta věrnost bude dotýkat přímo jich. To víš, milenky ženatých a zadaných můžů mají nastavené jiné vnímání věrnosti
Co je však pravdou je to, že pokud nechceš žít s takovýmto mužem, neboť on se nehodlá nějak měnit - tak s ním prostě buď nebudeš a opustíš ho, nebo budeš a nezbyde ti nic jiného, než tohle "tolerovat" a vnitřně se užírat. Jestliže ten tvůj nedokáže pochopit, že tě jeho virtuální slečny deprimují a podepisují se de facto na vašem vztahu tím, že ty jsi z toho na prášky, je fakt lepší takového člověka opustit - není na světě jediný, ale tvoje zdraví je jediné.
Protože všechno se vlastně odvíjí od toho, co chceš ty - všechno bude takové, jaké to chceš. S ním, nebo bez něho. Já chápu, že ho miluješ, ale věz, že "zatím" v tom žiješ 1 rok - dovedeš si představit, že takhle budeš žít podstatnou část života? Bude se ti to líbit? Je to toiž jen a jen na tobě, co uděláš a jak se k tomu postavíš.
Takže - jestliže tě tohle hodně trápí, sedni si s tím svým a pěkně mu pověz, co to s tebou všechno dělá, to jeho chování. No a dej si sama sobě nějaký čas na to, zda se situace nějak vyřeší - tzn. buď si to ten pán vezme k srdci a uzná sám pro sebe, že se asi chová hloupě, když si dopisuje se slečnami, tudíž něco začne dělat jinak - buď toho nechá úplně, nebo to bude dělat tak, aby ti to netlouklo do očí. A pokud se nic dít nebude - bude si dál dopisovat, tak pak je to již je nv tvé kompetenci, co uděláš - a věř, že má nepřeberné množství řešení, co udělat můžeš. Nemusíš také dělat nic a žít tak, jak dosud....tzn. postupně se užírat

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#21 11. 2. 2012 12:55

majkafa
Host

Zklamaná, ty věrnost hodně překrucuješ. Proč?
Celé je to totiž o tom, že věrnost přichází zevnitř, od každého z nás, a NELZE ji od někoho jiného POŽADOVAT.

I když, požadovat můžeš... vissla
Moudrý člověk ví, jaký je to nesmysl, věrnost požadovat.

Upravil(a) majkafa (11. 2. 2012 12:58)

#22 11. 2. 2012 13:05

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Zklamaná, ty věrnost hodně překrucuješ. Proč?
Celé je to totiž o tom, že věrnost přichází zevnitř, od každého z nás, a NELZE ji od někoho jiného POŽADOVAT.

I když, požadovat můžeš... vissla
Moudrý člověk ví, jaký je to nesmysl, věrnost požadovat.

majkafo - věrnost požadovat můžeš, klidně i 100%-ní - jde o to, zda ten druhý je toho schopen. tongue
To, že ty to máš teď jinak (nebylo to tak vždy, že?) nic nenasvědčuje tomu, že jen tak je to správně. Ono by se asi o věrnosti blbě hovořilo v případě, pokud by tím milenka přišla o ženatého milence. Přemýšlela jsi i nad tím, že by manželka (či přítelkyně) nevěrného muže toho svého muže požádala buď o věrnost, nebo že bude situaci řešit po svém?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#23 11. 2. 2012 13:08

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jinak slovo věrnost překrucuješ ty - jestliže se zde (nebo jinde na BB) hovoří o věrnosti, je to prostě o věrnosti konkrétní (nemít jiné bokové partnery) - tady nehovoříme o věrnosti vlasti, nebo věrnost postavenou na jiném základě a vztahující se zcela jiným směrem.
Ale věrná můžeš být i svému slovu...třeba, že když ti bude muž nevěrný, tak věrna svému slovu ho můžeš klidně kopnout do (_!_) lol

Není tady

#24 11. 2. 2012 14:41

Axi
♥♥♥♥♥♥-

siamia napsal(a):

...rekl ze se poucil a ze pri predstave ze me ztrati umira a ze si uvedomil ze chce jen me...

Zbavit se takového hňupa je jednoduché, stačí se s ním rozejít...

siamia napsal(a):

Par dni na to...jsem sla na jeho mail

...horší to bude vydržet až do smrti sama se sebou, to bude peklo. smile

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#25 11. 2. 2012 16:06

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Jinak slovo věrnost překrucuješ ty - jestliže se zde (nebo jinde na BB) hovoří o věrnosti, je to prostě o věrnosti konkrétní (nemít jiné bokové partnery) - tady nehovoříme o věrnosti vlasti, nebo věrnost postavenou na jiném základě a vztahující se zcela jiným směrem.
Ale věrná můžeš být i svému slovu...třeba, že když ti bude muž nevěrný, tak věrna svému slovu ho můžeš klidně kopnout do (_!_) lol

on má s. přítel jiné partnerky? bokovky?
já pochopila, že si s nimi píše, posílají mu fotky ( které si on ve svém emailu "dovolil" otevřít).Ale ža by s nimi měl partnerský vztah??

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí