6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
v tuto chvíli píšu jen svůj názor a nejsem tu jako moderátorka - majkafo, jediný kdo není nad věcí, jsi tu ty... vše hrotíš do extrémů a nepochopíš, co je psáno z legrace... takto bohužel kazíš nejen toto vlákno...
k tématu: já měla promoce dvě - a protože jsem už byla vdaná a "dětná" na obou, platili jsme je s manželem, první jsme chystlai doma, měli jsme čtyřměsíční mimčo, na druhou jsme postupně - natřikrát - pozvali oboje rodiče, prarodiče a sourozence s rodinami - ale od rodičů z obou stran jsem jako dárek k promoci dostala obálku
Není tady
Děkuji všem za jejich příspěvky. Nakonec jsem pozvala rodiče ( mám dvě sady, každý je již znovu ve svazku manželském) a pozvala je pak do restaurace. Ostatním, co chtěli přijít a ptali se, kde to je, jsem napsala jak to je: že zvu jen rodiče abch nebyla jak z Marečku mi podejte pero ten student, co pozval celou rodinu včetně prababiček.
A promoci jsem si užla, až mě překvapilo, jak mě to bavilo.
Není tady