29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mě je toho tvýho chlapa až líto, sex je málo, podle znamení by měl být častějc a jak to, že to tak není, no chudák chlap.
Není tady
made10 napsal(a):
No právě, to mi docela nesedí - ve všech horoskopech čtu, jak Střelci jsou náruživí a kdesi cosi, znám jich taky pár...a doma mám takového vlažného milence...
Sama jsem Vodnářka a žhavý sex je pro mě živá voda, cítím se pak nabitá energií, kdežto partner je pak uplně v utlumu...
a víš já na takové ty lákadla - prádlo, (pomůcky- ty tedy máme, ledajaké ), večery při svíčkách, šampaňské ....hudba atd. moc nejsem, není to spontánní, spíš strojené a připadám si při tom hloupě..jako obměny máme - nejen v ložnici, různé hotely, penziony, koupelna, linka atd. atd....a taky si říkám, proč se ženská pořád má vnucovat a předvádět ve svůdném prádle před mužským, co dělá on pro ni....? taky si kupuje sexy trenky, chystá večeři nebo různá afrodisiaka...no nechystá...spíš čeká, s čím příjdu a pak se přidá..taky to nemůže bavit pořád..no ne? Je mi ale jasné, že 4x týdně mít sex v našem věku je spíš už asi nadstandard
a tak bych měla být ráda, že je to asi alespoň 2x týdně....
Made, sorry, ale to JE príroda - chlap sexom skôr DÁVA - a logicky sa etda viac vyčerpá - a žena skôr PRIJÍMA - a logicky sa skôr nabije. A je úplne jedno akého znamenia kto je... takto to proste funguje. Vezmi si, že aj unavená žena môže mať styk (ja som zvykla aj hcorá, len som potom trebárs nemala orgazmus, lebo ten podľa mňa už vyžudje nejakú ďalšiu energiu), ale chlap proste MUSÍ mať isté minimum energie, aby sa na to vôbec dal, ak teda nemá ísť vyslovene len o to, že ho niektorá obslúži... A možno aj na to potrebuje energiu, neviem. A áno, ukojiť sa pri p.o.r.n.e objektívne vyžaduje menej energie ako kompletná, náročná, pekná súlož
- minimálne predohra môže byť jednoduchšia.
Upravil(a) Selima (4. 2. 2012 19:44)
Není tady
Přesně tak, jak píše Selima. Ukojení u p.o.r.n.a je určitě fyzicky méně náročné.
Já jenom nevím, proč by měl být Střelec náruživej z podstaty mi to příliš nevyplývá.
Popravdě řečeno, dost mě překvapilo, když jsem začla pátrat a zjistila jsem že Vodnáři jsou takoví sexuchtiví - ale to bude zřejmě tím, že jim vládne Uran - rozsévač a ploditel
Ovšem Střelci vládne Jupiter, ten má v referátu moc, možnosti, rozvoj
Není tady
made10 napsal(a):
ale když by měl nižší potřebu sexu, tak nebude brouzdat na po*n a ...ne?
mia napsal(a):
ono je celkem dost lidí s nižší potřebou sexu a je to docela normální, každý jsme jiný....
Já jsem Beran a celej život mi osud servíruje Střelce , tatínek, manžel , řada milenců, kamarádi , dokonce i sousedka a poslední je můj vnuk 16.12.
Střelec je ohnivý znamení jako my Berani a mohl by bejt vášnivej ,ale skutečně byli hodně různí ti mí Střelci .
To může mít tisíc důvodů, může mít třeba úplně jiný chutě a nechce ti to říct , proto kouká na po*no, bylo by dobrý zjistit na jaký po*no kouká. Protože jesli je například subík, musí ho sex s tebou šíleně otravovat , nebo má jiný extrabuřt , je tisíc možností .
Nebo je fakt už vyštavenej, to se stává mužům, co hodně honili ženy , už nemá sílu a chce poklidnej vztah , nemá prostě sílu a to se může zase časem změnit .
Nebo fakt moc tlačíš, kdyby mně nutil do sexu a moc se nabízel , přešla by mě chut i na Mastroianniho
Můj soused má kámoše , kterej měl dotěrnou manželku a kudy chodil tak prohlašoval : SMRT SEXU !
A ted po rozvodu už zase vesele honí ženský , sex ho baví a nemá problém.
Každopádně Střelec nesnáší omezování a nucení , je to Oheň a chce být svobodný v rozhodování .
Upravil(a) maring (4. 2. 2012 21:58)
Není tady
maring napsal(a):
...řada milenců...
... se nevytahuj...
Není tady
Made, mě se v jednom vztahu stalo, že partner se mnou nechtěl moc spát proto, že na jeho vkus mi "to" příliš dlouho trvalo.
Druhý mi zase řekl, že mu vadí moje praktiky při mém uspokojování.
V obouch případech jsem zůstala klidná, protože v 1.případě to nebylo mnou a v 2.případě jsem si o něm myslela své.
Nic méně tím chci jen říci, že všichni tu řeší tvého parntera, ale.......
A obráceně jeden příklad, měla jsem partnera, u kterého jsem si to raději dělala sama, protože na mne neuměl sáhnout a rozpálit mne tak, aby to šlo. Většinou mi to spíše překazil. Jooo, vztahy a sex v něm, nejsou lehké. Buď vděčná za to, že vám to jinak klape a co se týče frekvence vašeho sexu?? 2x týdně je docela dostačující. Jde spíše ale o tu kvalitu,než o tu kvantitu.
Upravil(a) lékárnička (5. 2. 2012 10:07)
Není tady
Děkuji PPavlee za vlídné upozornění, jako domácí úkol si třikrát POZORNĚ přečte mou poslední větu
Upravil(a) vitto (5. 2. 2012 17:43)
Není tady
na domácí úkoly jsem už kapku stará ..
navíc si myslím, že ta poslední věta - fakt myslíš tu poslední ? prostě nejde brát všeobecně, jakože teda na tebe jako střelce to platí, tak to musí i na toho jejího ..
fakt bych tu astrologii zase až tak nežrala
Není tady
No máš pravdu, že každý sjme jiný, ale když s někým žiješ, chceš poznat i jeho tajné choutky a sny...Jestli jsi s tím, co tě neuměl rozpálit, byla delší dobu, tak určitě víš, jak to bylo frustrující jít s ním do postele...já mám taky někdy obavu, ale v tom mě přijemně překvapí a když jsem naladěná já na hezké milování, tak to odbyde...ale opravdu je to o kvalitě jak o kvantitě...to možná někdy zahooodně mlada
lékárnička napsal(a):
Made, mě se v jednom vztahu stalo, že partner se mnou nechtěl moc spát proto, že na jeho vkus mi "to" příliš dlouho trvalo.
Druhý mi zase řekl, že mu vadí moje praktiky při mém uspokojování.
V obouch případech jsem zůstala klidná, protože v 1.případě to nebylo mnou a v 2.případě jsem si o něm myslela své.
Nic méně tím chci jen říci, že všichni tu řeší tvého parntera, ale.......
A obráceně jeden příklad, měla jsem partnera, u kterého jsem si to raději dělala sama, protože na mne neuměl sáhnout a rozpálit mne tak, aby to šlo. Většinou mi to spíše překazil.Jooo, vztahy a sex v něm, nejsou lehké. Buď vděčná za to, že vám to jinak klape a co se týče frekvence vašeho sexu?? 2x týdně je docela dostačující. Jde spíše ale o tu kvalitu,než o tu kvantitu.
Není tady
Já ale právě netlačím, jestli myslíš tlačení typu - tak co ? budeme dnes sexovat nebo jsi už zase unavený tak to vůbec...mám ale mezi dvěma lidmi, kteří spolu žijí ráda takovou tu lechtivou konverzaci, popleskání, atd....ale on asi na to není...chápu, rozumím..prostě jsem na něco byla zvyklá za manželství a teď mám jiného partnera s jinými zvyky. Opravdu jsme takhle v pohodě, aktivní sportovci a snad i rovnocenní partneři. Nechám tomu volný průběh, jednou jsi dole, jednou nahoře..každý má někdy své dny a jestli ten druhý na něj bude tlačit, tak se spíš bude stahovat do ulity, to bych opravdu nechtěla
maring napsal(a):
made10 napsal(a):
ale když by měl nižší potřebu sexu, tak nebude brouzdat na po*n a ...ne?
mia napsal(a):
ono je celkem dost lidí s nižší potřebou sexu a je to docela normální, každý jsme jiný....
Já jsem Beran a celej život mi osud servíruje Střelce , tatínek, manžel , řada milenců, kamarádi , dokonce i sousedka a poslední je můj vnuk 16.12.
Střelec je ohnivý znamení jako my Berani a mohl by bejt vášnivej ,ale skutečně byli hodně různí ti mí Střelci .
To může mít tisíc důvodů, může mít třeba úplně jiný chutě a nechce ti to říct , proto kouká na po*no, bylo by dobrý zjistit na jaký po*no kouká. Protože jesli je například subík, musí ho sex s tebou šíleně otravovat , nebo má jiný extrabuřt , je tisíc možností .
Nebo je fakt už vyštavenej, to se stává mužům, co hodně honili ženy , už nemá sílu a chce poklidnej vztah , nemá prostě sílu a to se může zase časem změnit .
Nebo fakt moc tlačíš, kdyby mně nutil do sexu a moc se nabízel , přešla by mě chut i na Mastroianniho
Můj soused má kámoše , kterej měl dotěrnou manželku a kudy chodil tak prohlašoval : SMRT SEXU !
A ted po rozvodu už zase vesele honí ženský , sex ho baví a nemá problém.
Každopádně Střelec nesnáší omezování a nucení , je to Oheň a chce být svobodný v rozhodování .
Není tady
made10 napsal(a):
můžu diskutovat a trvat si nasvém.....ne ?Ale dobře, když to tedy nesouvisí se znamením- tenhle náš problem v sexu, tak se pak ptám, kde je zakopaný pes, co dělám špatně, nebo od samého začátku to byl omyl ? ..... On říká, že je spokojený, že se mu to se mnou líbí...ale asi tedy ne 4x týdně, to raději sám si sám...já se pak cítím odmítaná, nechtěná, to jsem mu řekla, on se pokoušel to vyvracet, ale skutek je pořád stejný..
Hele, Made10, přiznám se, když jsem hledal novou partnerku, tak jsem od jedné couvnul hlavně kvůli jejímu velkému s.e.x-apetitu... Prostě jsem si nedovedl představit, jak bych mohl ty její nároky 4x týdně vydržet!
Není tady
Prostě: 1-2x měsíčně je málo pro mne, méně jak 3-4x týdně je málo pro ev.partnerku - je tedy lépe hledat si (najít si) jinou, se kterou si vyhovíme při frekvenci 1-2x týdně!
Díky Bohu mám teď takovou, vyhovíme si a stejně pro mě je lákavé shlédnout i nějaké to internetové péčko!
Není tady
tak na začátku vztahu to bývá asi všude častějc, ne ? pak si to až časem sedne na nějáký frekvenci ..
Upravil(a) PPavlaa (5. 2. 2012 21:53)
Není tady
Vachu, všechno chce čas, já jsem asi moc nedočkavá a chci všechno a hned ale všechno je fakt o náladě, přístupu partnera. Když by byl nějak extra naštvanej, že ho "nutím" tak to bych snad poznala, ne? A určitě bych hodila zpátečku...uvidíme. Díky za názory lidi...
Vachu napsal(a):
Prostě: 1-2x měsíčně je málo pro mne, méně jak 3-4x týdně je málo pro ev.partnerku - je tedy lépe hledat si (najít si) jinou, se kterou si vyhovíme při frekvenci 1-2x týdně!
Díky Bohu mám teď takovou, vyhovíme si a stejně pro mě je lákavé shlédnout i nějaké to internetové péčko!
Není tady