Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 2. 2012 8:49

made10
♥------

Já a Střelec

ahoj, chtěla bych znát váš názor na život se Střelcem...jsme spolu něco přes rok a půl, z toho rok spolu žijeme ve spol. domácnosti....děti máme už oba velké, nebydlí s námi. Mě je 41 a jemu 45, oba jsme rozvedení, podle jeho slov asi dost střídal ženské v období po rozvodu, je velice sportovně aktivní, doma nemá problém s čímkoliv mi pomoci, ochotně a bez vytáček. Je trošku zbrklejší ve výrocích, ale to se dá nějak ukočírovat...co mě štve : Mám ráda sex a chtěla bych se milovat častěji jak 1x-2x týdně..jenže on tvrdí, že mu to stačí, pak ale zjistím, že kouká na p...o a u toho se ukájí, samozřejmě, že pak už na sex se mnou nedojde...taky nějak v posledních pár měsících nedokáže udržet erekci, jen při orálním stimulu a silnějším tlaku rukou...Jo, tak jsem si říkala, co teď, jestli ho nevzrušuju, kouká na p..o, ale on ¨říká, že mě miluje a líbím se mu, že to se mnou nemá nic společného...Když je tak nadržený, proč nespí se ženskou, ale nahrazuje to p...? Nebo je to nějaký relaxní prvek, kdy nemusí vynakládat takovou námahu, čas, soustředění..? To je trošku ale sobecké, není ? Když ví, že to mám ráda...Zase na něj nechci tlačit dotazy, výčitkami a lákadly, což by mělo asi přesně ten opačný účinek...ale co tedy mám dělat...Mám obavu, že jakmile přestanu být vstřícná, když tedy zrovna on má chuť se pomilovat, tak to bude řešit p.....nebo si najde nějakou milenku...On říká, že je unavený, otrávený,...to ale třeba můžu být i já, ale do vztahu, když mi na něm záleží, moc netahám...Spolu podnikáme různé sportovní aktivity, lyže, kolo, turistiku, rádi tančíme....taky mám okruh svých přátel,se kterými se stýkám, takže uplně jako dvojčata nejsme...jen mám někdy pocit, že jsme spíš jak bratr a sestra...Dá se Střelec nějak průběžně motivovat, nebo je to u něj spíš otázka impulsu a mom. rozpoložení...? Ještě musím podotknout, že nápady v posteli má, to ano, ale na přeborníka v sexu má hodně daleko..nemá to takovou jiskru a zapálení, někdy mi přijde, že je někde duchem uplně mimo....že by věk ? Přijde mi právě, že jsme spolu dost krátce na to, abychom se v posteli už nudili a nevzrušovali se . Zkoušela jsem s ním o tom mluvit, ale....něco mi řekne, ale spíš se snaží to zahrát do ztracena, konec diskuse, otočme list...chápu, nikomu asi není 2x příjemné rozebírat vlastní nitro, ale kdyby tedy alespoň konal a byly vidět pokroky..mě se to nechce načínat pořád znovu a znovu, jak se říká 100x nic umořilo osla.Díky za odpoved a názor.

Upravil(a) made10 (4. 2. 2012 9:26)

Není tady

#2 4. 2. 2012 9:10

majkafa
Host

Re: Já a Střelec

Myslím si, že to není tím, že je Střelec. Že s tímhle znamení nemá nic společného.

#3 4. 2. 2012 9:16

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Já na znamení nevěřím. Jinak si myslím, že na po*no koukají všichni chlapi. Prostě je to takové povyražení ze stereotypu. Ale souhlasím, že když si to vybije na po*n a pak ochudí partnerku o sex, tak je to sobecké. Takoví jsou holt chlapi.

Není tady

#4 4. 2. 2012 9:27

made10
♥------

každé znamení ale přece má svou charakteristickou stránku a leckterý člověk se v tom pozná...nebo ne ?

majkafa napsal(a):

Myslím si, že to není tím, že je Střelec. Že s tímhle znamení nemá nic společného.

Není tady

#5 4. 2. 2012 9:28

made10
♥------

to je jasný, že koukají všichni chlapi, já se taky podívám, ale když můžu, tak jsem raději s partnerem a abych se ukájela sama - to mě tedy až tak často nebaví...

Sakura napsal(a):

Já na znamení nevěřím. Jinak si myslím, že na po*no koukají všichni chlapi. Prostě je to takové povyražení ze stereotypu. Ale souhlasím, že když si to vybije na po*n a pak ochudí partnerku o sex, tak je to sobecké. Takoví jsou holt chlapi.

Není tady

#6 4. 2. 2012 9:29

majkafa
Host

Ale tahle věc se sexem, co popisuješ, nemá se znamením nic společného

#7 4. 2. 2012 9:34

made10
♥------

Jenže osobnost je celistvé uskupení a jestli je narozena v nějakém znamení, tak má charakteristické rysy...v pracovní sféře, chování k ostatním lidem, sexu, přístupu k životu, problémům atd. atd....takže tak nějak to beru já...

majkafa napsal(a):

Ale tahle věc se sexem, co popisuješ, nemá se znamením nic společného

Není tady

#8 4. 2. 2012 9:39

majkafa
Host

Když myslíš...
Myslela jsem, že chceš diskutovat a ne si trvat na svém. To se pak nemusíš ptát, když jsi vlastně nic vědět nechtěla... Když jsi nechtěla slyšet jiné názory...

#9 4. 2. 2012 9:45

made10
♥------

smilemůžu diskutovat a trvat si nasvém.....ne ?Ale dobře, když to tedy nesouvisí se znamením- tenhle náš problem v sexu, tak se pak ptám, kde je zakopaný pes, co dělám špatně, nebo od samého začátku to byl omyl ? My dva se shodneme v celkem dost názorech na život, pocházíme ze stejných poměrů, oba máme práci, tak nějak jsme si sedli, akorát v tom sexu - podle mě, to nejak nefunguje, jak bych si představovala. On říká, že je spokojený, že se mu to se mnou líbí...ale asi tedy ne 4x týdně, to raději sám si sám...já se pak cítím odmítaná, nechtěná, to jsem mu řekla, on se pokoušel to vyvracet, ale skutek je pořád stejný..

majkafa napsal(a):

Když myslíš...
Myslela jsem, že chceš diskutovat a ne si trvat na svém. To se pak nemusíš ptát, když jsi vlastně nic vědět nechtěla... Když jsi nechtěla slyšet jiné názory...

Není tady

#10 4. 2. 2012 9:51

mia
♥♥♥♥♥♥-

Tohle fakt není "Střelcem", problém, který popisuješ, se táhne napříč znameními....

Já mám velmi letitou zkušenost se Střelcem a problém, který popisuješ, tedy fakt nemá (je starší, než tvůj partner), spíše naopak....a charakteristice Střelce jako takového  tedy rozhodně neodpovídá.....až na tu potřebu sportu, ta je u něj celoživotní.

Možná to tak tvůj partner prostě má, asi mu to tak vyhovuje a problém je spíš ve vaší "kompatibilitě"...

Není tady

#11 4. 2. 2012 9:55

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Jste spolu rok a půl...to je celkem krátká doba na to, aby vám sex zevšedněl. Asi budeš muset sama zapátrat, kde je zakopaný pes. Má náročnou práci? V jaké dny sex není a v jaké ano?

Není tady

#12 4. 2. 2012 10:06

mia
♥♥♥♥♥♥-

ono je celkem dost lidí s nižší potřebou sexu a je to docela normální, každý jsme jiný.... hmm

Není tady

#13 4. 2. 2012 10:07

made10
♥------

Náročnou práci - dělá na směny, ranní,odpolední, noční,....já vím, že to je docela náročné po noční začít fungovat, ale když má volno, nebo normální směnu jako každý jiný,tak stejně nic..a musím se jaksi připomenout...to mě štve, že mi přijde, že je mu to jedno, hlavně, když on má chut, tak si to udělá sám a já třeba přijdu za hodinu z práce....a...butter

Sakura napsal(a):

Jste spolu rok a půl...to je celkem krátká doba na to, aby vám sex zevšedněl. Asi budeš muset sama zapátrat, kde je zakopaný pes. Má náročnou práci? V jaké dny sex není a v jaké ano?

Není tady

#14 4. 2. 2012 10:08

made10
♥------

ale když by měl nižší potřebu sexu, tak nebude brouzdat na po*n a ...ne?

mia napsal(a):

ono je celkem dost lidí s nižší potřebou sexu a je to docela normální, každý jsme jiný.... hmm

Není tady

#15 4. 2. 2012 10:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#16 4. 2. 2012 13:07

vitto
♥♥♥♥♥--

Já se teda vyjádřím, jako typický reprezentat znamení Střelce smile) To, že je duchem mimo, je náš setrvalý stav, sorry, těžko se na to zvyká. Pro mě je většina věcí, na kterých ostatním záleží zcela mimo mé rozlišovací schopnosti. S tím sexem ... nevím... Střelec je komplikovaný v tom, že je navenek obrovský extrovert, ale ve skutečnosti těžký introvert. Já o sobě vykdákám věci, co si lidi většinou nechávají pro sebe, naopak to, o čem se běžně mluví, nejsem schopna sdělit. A nejdůležitější - v souvislosti s vaším problémem - je fakt, že Střelec, jakmile začne být někam tlačen, nebo je mu něco vyčítáno, tak couvá bleskovou rychlostí. A taky (nic moc, já vím) Střelec má velmi vyvinutou tendenci zahrávat věci do autu sad Ale dobrá zpráva je, že se velice rychle nadchneme pro jakoukoliv aktivitu, takže je to asi ve tvých rukou smile

Není tady

#17 4. 2. 2012 13:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no, tak nám tu vitto podala vyčerpávající referát o střelcích, kterej patřil spíš na duchovno, ale co se týká řešení problémů se sexem, kde nic, tu nic.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#18 4. 2. 2012 14:32

made10
♥------

Tak to by sedělo...s tím extrovertem a introvertem..když jsme třeba někde ve společnosti,občas má třeba na nějakou ženskou uplně intimní poznámku, aniž by ji třeba dobře znal a věděl, co si může dovolit, obě vyvalíme oči a nechápeme.....a v podstatě o sobě říká, že je stydlivý...tak tomu fakt nerozumím. A snažím se netlačit ho nikam, jen normálním rozhovorem, který není nátlakový, jen¨čistě zvědavý, chci vědět jak to u něj je, někdy mi něco řekne, ale nerad to rozebírá moc dlouho..a pak přehodí výhybku..

vitto napsal(a):

Já se teda vyjádřím, jako typický reprezentat znamení Střelce smile) To, že je duchem mimo, je náš setrvalý stav, sorry, těžko se na to zvyká. Pro mě je většina věcí, na kterých ostatním záleží zcela mimo mé rozlišovací schopnosti. S tím sexem ... nevím... Střelec je komplikovaný v tom, že je navenek obrovský extrovert, ale ve skutečnosti těžký introvert. Já o sobě vykdákám věci, co si lidi většinou nechávají pro sebe, naopak to, o čem se běžně mluví, nejsem schopna sdělit. A nejdůležitější - v souvislosti s vaším problémem - je fakt, že Střelec, jakmile začne být někam tlačen, nebo je mu něco vyčítáno, tak couvá bleskovou rychlostí. A taky (nic moc, já vím) Střelec má velmi vyvinutou tendenci zahrávat věci do autu sad Ale dobrá zpráva je, že se velice rychle nadchneme pro jakoukoliv aktivitu, takže je to asi ve tvých rukou smile

Není tady

#19 4. 2. 2012 15:10

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

made10 napsal(a):

kde je zakopaný pes

nemá trochu cukrovku?

Strach je malá smrt...

Není tady

#20 4. 2. 2012 15:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

made10 napsal(a):

Tak to by sedělo...s tím extrovertem a introvertem..když jsme třeba někde ve společnosti,občas má třeba na nějakou ženskou uplně intimní poznámku, aniž by ji třeba dobře znal a věděl, co si může dovolit, obě vyvalíme oči a nechápeme.....a v podstatě o sobě říká, že je stydlivý...tak tomu fakt nerozumím. A snažím se netlačit ho nikam, jen normálním rozhovorem, který není nátlakový, jen¨čistě zvědavý, chci vědět jak to u něj je, někdy mi něco řekne, ale nerad to rozebírá moc dlouho..a pak přehodí výhybku..

vitto napsal(a):

no to vám nechci brát iluze, ale tohle sedí i na jiná znamení, co nemaj se střelcem co dělat.
a chlapi celkově neradi rozebírají, bez ohledu na znamení ..

Není tady

#21 4. 2. 2012 15:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Bety napsal(a):

made10 napsal(a):

kde je zakopaný pes

nemá trochu cukrovku?

bety, to sice by mohlo být tím, ta porucha erekce by tomu mohla napovídat, ale zas - pán má sex sám se sebou bokem, to se mi zdá, že se s tím vylučuje, ne ?

Není tady

#22 4. 2. 2012 18:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak neviem, 2x týždenne je vo vzťahu podľa mňa ideál, hlavne ak je dlhodobejší - úprimne, po pár rokoch som nezažila už s.e.x denne, a PEKNÝ a uspokojivý styk 2x týždenne je príma, nie? Ja by som sa radšej možno tiež uspokojila sama, ak musíš, a netlačila na pílu... aby z toho nebola doslova manželská povinnosť. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#23 4. 2. 2012 18:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A Strelec je pdoľa mňa - žila som s jedným 10 rokvo - silne eroticky založené znamenie, tým to nebude. hmm Skús nejako spestriť váš nielen se.x.u.álny život... hoci to nevyzerá, že by ste ho mali jednotvárny.

Upravil(a) Selima (4. 2. 2012 18:06)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#24 4. 2. 2012 18:40

made10
♥------

No právě, to mi docela nesedí - ve všech horoskopech čtu, jak Střelci jsou náruživí a kdesi cosi, znám jich taky pár...a doma mám takového vlažného milence...grater Sama jsem Vodnářka a žhavý sex je pro mě živá voda, cítím se pak nabitá energií, kdežto partner je pak uplně v utlumu...sova a víš já na takové ty lákadla - prádlo, (pomůcky- ty tedy máme, ledajaké ), večery při svíčkách, šampaňské ....hudba atd. moc nejsem, není to spontánní, spíš strojené a připadám si při tom hloupě..jako obměny máme - nejen v ložnici, různé hotely, penziony, koupelna, linka atd. atd....a taky si říkám, proč se ženská pořád má vnucovat a předvádět ve svůdném prádle před mužským, co dělá on pro ni....? taky si kupuje sexy trenky, chystá večeři nebo různá afrodisiaka...no nechystá...spíš čeká, s čím příjdu a pak se přidá..taky to nemůže bavit pořád..no ne? Je mi ale jasné, že 4x týdně mít sex v našem věku je spíš už asi nadstandard lol a tak bych měla být ráda, že je to asi alespoň 2x týdně....A Strelec je pdoľa mňa - žila som s jedným 10 rokvo - silne eroticky založené znamenie, tým to nebude. hmm Skús nejako spestriť váš nielen se.x.u.álny život... hoci to nevyzerá, že by ste ho mali jednotvárny.[/quote

Není tady

#25 4. 2. 2012 18:58

majkafa
Host

Nemáte těch zpestření až příliš, když tě tak čtu? Příliš tlačíš na pilu dle mého názoru. 2x týdně je v našem věku myslím ideál.
Přijde mi, žes veškerý váš volný čas zasvětila erotice. Nech ho odpočinout, možná budeš pak překvapena. Nech ho dýchat.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí