Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 3. 2. 2012 11:45

Pucina
♥------

Chce manžel moc? Nebo já dávám málo?

Ahoj,
mám dotaz ohledně vztazích v manželství.
Jsme spolu s manželem 6let, dva roky máme po svatbě.Manžel je o deset let mladší. Mě je 34 let.A prostě se mi poslední dobou zdá, že si čím dál tím míň rozumíme. Nebo, že jsme každý na jiný vlně. Manžel je milý a vím, že mě má moc rád a to i já jeho. Jen se mi zdá, že si neustále vynucuje mojí pozornost. A já jsem z toho nějaká unavená. Jsem teď měsíc doma bez práce, skončila jsem v zaměstnání po deseti letech. Myslela jsem, že teď na něho budu mít víc času,budu odpočatější a klidnější, v práci se mi poslední dobou totiž moc nevedlo,prostě jsem měla nervy v háji a sváděla jsem to na to. Protože při představě, že příjdu z práce po 3 dnech dvanáctek a manžel bude vyžadovat sex, drbání nohou, zad , mazlení a líbání, jsem byla prostě šílená a otrávená. Jenže tenhle stav u mě nějak trvá i nadále. Sex je tedy častější a dokonce si s manželem děláme i taková pěkná odpoledne, kdy se povalujeme a milujeme, jenže já mám pocit, že jemu je to pořád málo. Vyžaduje po mě masáže zad,nohou a drbání všude možne. Když mu vyhovím je to o.k. ,ale on si zase najde něco jiného a zase po mě něco chce. Neříkám, že nemám chvíli pro sebe (když jsem sama doma), ale jakmile příjde z práce, nebo vstane po noční mám po klidu. Někdy se i stává, že bejvá dost protivnej,ale při tom mi neřekne co mu vadí. Dokonce to sám přiznává, že protivnej je,ale neví z čeho. Například já vstanu,nachystám snídani,uvařím oběd,pověsím prádlo,poklidím a zrovna, když si konečně sednu,tak on na mě vyhrkne co budeme dělat. Já mám zrovna chuť se natáhnout k telce a chvíli jen tak relaxovat, jenže mám strach,že on chce něco dělat a na gauči se bude nudit. Takže vstanu a začnu vymýšlet výlety, procházky, kino, nebo jiné aktivity. Samozdřejmě si myslím,že chyba je ve mě, že jsem oproti němu starší a nestíhám mu.grater

Není tady

#2 3. 2. 2012 12:02

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Chce manžel moc? Nebo já dávám málo?

chyba je ve mě, že jsem oproti němu starší a nestíhám mu
Prd a vořech nestíháš... mámu mu děláš - "mám strach,že on chce něco dělat a na gauči se bude nudit. Takže vstanu a začnu vymýšlet výlety, procházky, kino, nebo jiné aktivity" http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png Dokonce rozmazlovací mámu. Hrát si chvíli samo dokáže už tříletý dítě tak proč by to neměl umět velkej kluk?
Co kdybys ho příště nechala, aby vymejšlel on? Nebo třeba vstal,nachystal snídani,uvařil oběd,pověsil prádlo,poklidil...
(A nevykládej, že nemůže, páč pracuje a ty se povaluješ doma.)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#3 3. 2. 2012 12:35

Pucina
♥------

helena napsal(a):

chyba je ve mě, že jsem oproti němu starší a nestíhám mu
Prd a vořech nestíháš... mámu mu děláš - "mám strach,že on chce něco dělat a na gauči se bude nudit. Takže vstanu a začnu vymýšlet výlety, procházky, kino, nebo jiné aktivity" http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png Dokonce rozmazlovací mámu. Hrát si chvíli samo dokáže už tříletý dítě tak proč by to neměl umět velkej kluk?
Co kdybys ho příště nechala, aby vymejšlel on? Nebo třeba vstal,nachystal snídani,uvařil oběd,pověsil prádlo,poklidil...
(A nevykládej, že nemůže, páč pracuje a ty se povaluješ doma.)

V tom si nechci stěžovat,že doma nic nedělá, ani by mi neomlel o hubu,že já se povaluju doma, třeba si to zatím jen myslí. smile
On by i uklidil, snídani udělal, ale já jsem prostě nějak rychlejší, v tom není problém, že by mi nepomáhal.
Jen bych byla ráda kdyby našel nějakou hranici a poznal, kdy už po mě nemá nic chtít.
Nevím jak to správně popsat.
Ale s tou mámou jsi to trefila, ta jeho stála za prd, tak si ji udělal ze mě.
Matka, kuchařka, milenka...tři v jednom?

Není tady

#4 3. 2. 2012 12:53

majkafa
Host

Pucino, kdybys mu to nedovolila, tak by si z tebe mámu neudělal.
Mně přijde tento věkový rozdíl neproblematický ve vyšším věku. Ale jestli s tebou byl od svých 18, kdy tobě už bylo 28, obávám se, že tohle bude (vlastně už je) problém.

#5 3. 2. 2012 13:03

Pucina
♥------

majkafa napsal(a):

Pucino, kdybys mu to nedovolila, tak by si z tebe mámu neudělal.
Mně přijde tento věkový rozdíl neproblematický ve vyšším věku. Ale jestli s tebou byl od svých 18, kdy tobě už bylo 28, obávám se, že tohle bude (vlastně už je) problém.

A co bych s tímhle problémem měla dělat? Mám mu nařezat? smile
Jiný ženský touží po tom, aby si jich manžel všímal, dokonce i švagrová mi říká co já bych za to dala, kdyby po mě ten můj chtěl pusu a pořád by mě obímal.
Nechtěla jsem aby to vyznělo, že on je rozmazlenej chlapeček.
On by po mě chtěl, abych si i já říkala co po něm chci, že by mě taky namasíroval a tak, jenže já nějak tu pořebu nemám.On umí vypustit z hlavy všechny starosti, jenže já furt v sobě něco řeším.
Dokonce mi někdy příjde,že já mluvím o hodinkách a on o holinkách.dumbom

Není tady

#6 3. 2. 2012 13:04

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

Pises, ze jste spolu 6 let... ma se ten vztah posouvat nekam dal?? Mam na mysli dite, pripadne i pak dalsi?? Pokud ano, tak na celodenni masaz bude jeste min casu. Zvladne to manzel pochopit?? A podle toho se zaridit?

Není tady

#7 3. 2. 2012 13:04

majkafa
Host

Nařezat?
Hm, když myslíš, maminko...
Obávám se však, že tím ze sebe partnerku neuděláš...

Upravil(a) majkafa (3. 2. 2012 13:06)

#8 3. 2. 2012 13:15

Pucina
♥------

JuliePraha napsal(a):

Pises, ze jste spolu 6 let... ma se ten vztah posouvat nekam dal?? Mam na mysli dite, pripadne i pak dalsi?? Pokud ano, tak na celodenni masaz bude jeste min casu. Zvladne to manzel pochopit?? A podle toho se zaridit?

Na mimču už chvilku pracujeme, zatím bez výsledku. Loni jsme koupili dům, celý a prakticky sám ho zrenovoval. Nezačal se teď nudit, když nemá přes zimu do čeho píchnout?  Na svůj věk je hodně vyspělej a někdy mi příjde, že má rozumu víc než já.
Strašně špatně se to popisuje. Děti má rád a svoje by moooc rád.Těší se jak bude sám vozit kočár a pomáhat. to zase jako jo. Třeba sem fakt divná já.

Není tady

#9 3. 2. 2012 13:47

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

Ale nejses divna, kazdy ma neco ... a nemuzeme slapat jako hodinky... hmmm, mlady ale rozum podle toho co pises ma .... no ale kazdopadne pro me rozdil 10 let je nepredstavitelny... nevim nevim, treba mate nejakou tu krizi, pry dorazi po sedmi letech... treba pomuze mimco, az se narodi tak M. muze pomahat, prebalovat, koupat, prochazky .... a pak vecer padne za vlast smile

Není tady

#10 3. 2. 2012 13:53

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Pucino, mně připadá, že Tvůj manžel má dost podstatnej problém - neumí se sám zabavit a Ty mu v poslední době ještě "nahráváš" tím, že na sebe přebíráš velký díl domácích povinností, manžel tím pádem nemá do čeho píchnout, nudí se a otravuje Tě jako pětiletej chlapeček maminku smile

Jediná rada zní - najdi mu nějakou práci, nějakého koníčka či nějakou činnost, aby se sám zabavil a vysvětli mu, že i v partnerství potřebuje mít každý nějakou tu chvilku sám pro sebe, že to nejde, aby na sobě partneři viseli celý den jako pytle kamení. To je spolehlivý zabiják každého vztahu, i kdyby se zprovopočátku ti partneři milovali sebevíc stolt

A Tvoje věta: Protože při představě, že příjdu z práce po 3 dnech dvanáctek a manžel bude vyžadovat sex, drbání nohou, zad , mazlení a líbání, jsem byla prostě šílená a otrávená. mi taky zrcadlí situaci, kterou velmi dobře znám: mého bývalého přítele. U nás to bylo totéž - také dělám v nepřetržitém, směnném provozu (denní a noční dvanáctky) a náš vztah začal jít do kopru mimo jiné proto, že přítel nedovedl pochopit, že po dvou denních dvanáctkách přijdu z práce vyšťavená natolik, že padnu do postele a mám chuť spát, nikoliv sexovat. Když nebyl večer sex, druhý den ráno se přítel u snídaně tvářil uraženě, ublíženě, mluvil se mnou jenom na půl úst a "trestal" mě tak dlouho, dokud ten sex přece jenom neproběhl usch Dopadlo to tak, že jsme se stejně nakonec rozešli, protože jeho sobectví vykrystalizovalo jinde a v jiné podobě natolik, že přes to už žádný vlak prostě nejel.

Ale k kdyby nedošlo k oné klíčové události, vztah by stejně dospěl k rozchodu, protože tím, že si přítel doslova "vydupával" sex bez ohledu na to, zda jsem unavená z práce či nikoliv už ve mně začaly vůči němu ukapávat první kapky sexuální averze usch stolt A to byl velmi zkušený a velmi obratný milenec a sex s ním byl zpočátku velmi příjemný a velmi divoký tongue ale  ustavičné vynucování si sexu, mazlení a jiných intimností, když je partnerka unavená a nenaladěná je spolehlivým zabijákem každého vztahu stolt

Upravil(a) Kiara (3. 2. 2012 13:54)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#11 3. 2. 2012 13:55

Pucina
♥------

JuliePraha napsal(a):

Ale nejses divna, kazdy ma neco ... a nemuzeme slapat jako hodinky... hmmm, mlady ale rozum podle toho co pises ma .... no ale kazdopadne pro me rozdil 10 let je nepredstavitelny... nevim nevim, treba mate nejakou tu krizi, pry dorazi po sedmi letech... treba pomuze mimco, az se narodi tak M. muze pomahat, prebalovat, koupat, prochazky .... a pak vecer padne za vlast smile

Možná si poslední dobou zalejzám do nějaký svojí ulity a nechce se mi z ní ven.Třeba byl takový vždycky a mě to dřív přišlo milý.smile

Není tady

#12 3. 2. 2012 14:01

Pucina
♥------

Kiara napsal(a):

Pucino, mně připadá, že Tvůj manžel má dost podstatnej problém - neumí se sám zabavit a Ty mu v poslední době ještě "nahráváš" tím, že na sebe přebíráš velký díl domácích povinností, manžel tím pádem nemá do čeho píchnout, nudí se a otravuje Tě jako pětiletej chlapeček maminku smile

Jediná rada zní - najdi mu nějakou práci, nějakého koníčka či nějakou činnost, aby se sám zabavil a vysvětli mu, že i v partnerství potřebuje mít každý nějakou tu chvilku sám pro sebe, že to nejde, aby na sobě partneři viseli celý den jako pytle kamení. To je spolehlivý zabiják každého vztahu, i kdyby se zprovopočátku ti partneři milovali sebevíc stolt

A Tvoje věta: Protože při představě, že příjdu z práce po 3 dnech dvanáctek a manžel bude vyžadovat sex, drbání nohou, zad , mazlení a líbání, jsem byla prostě šílená a otrávená. mi taky zrcadlí situaci, kterou velmi dobře znám: mého bývalého přítele. U nás to bylo totéž - také dělám v nepřetržitém, směnném provozu (denní a noční dvanáctky) a náš vztah začal jít do kopru mimo jiné proto, že přítel nedovedl pochopit, že po dvou denních dvanáctkách přijdu z práce vyšťavená natolik, že padnu do postele a mám chuť spát, nikoliv sexovat. Když nebyl večer sex, druhý den ráno se přítel u snídaně tvářil uraženě, ublíženě, mluvil se mnou jenom na půl úst a "trestal" mě tak dlouho, dokud ten sex přece jenom neproběhl usch Dopadlo to tak, že jsme se stejně nakonec rozešli, protože jeho sobectví vykrystalizovalo jinde a v jiné podobě natolik, že přes to už žádný vlak prostě nejel.

Ale k kdyby nedošlo k oné klíčové události, vztah by stejně dospěl k rozchodu, protože tím, že si přítel doslova "vydupával" sex bez ohledu na to, zda jsem unavená z práce či nikoliv už ve mně začaly vůči němu ukapávat první kapky sexuální averze usch stolt A to byl velmi zkušený a velmi obratný milenec a sex s ním byl zpočátku velmi příjemný a velmi divoký tongue ale  ustavičné vynucování si sexu, mazlení a jiných intimností, když je partnerka unavená a nenaladěná je spolehlivým zabijákem každého vztahu stolt

V těhlech tvejch větách se vážně vidím. Nerada bych aby to i u nás směřovalo ke konci. sad
J

Není tady

#13 3. 2. 2012 17:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ani, ani. Máte to len každý trochu inak nastavené a podľa mňa by ste mali každý prejsť svoju polovicu cesty (ty už možno na tej polceste si), aby ste sa stretli niekde v ideálnom strede.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#14 3. 2. 2012 19:30

sasasa
♥♥♥----

Taky jsem měla takový vztah,vlastně jsem v něm pořád, jen teď už to u nás takhle nefunguje. Taky jsem měla pořád pocit,že musím být akční (ve smyslu zabavit ho,věnovat se...) bez ohledu na to jestli se mi chce nebo ne. Protože když nebudu akční najde si zábavu někde jinde,...jsem si naivně říkala. Vpodstatě jsme se poznali ve stejném věku jako vy. Ano byl a je milý jenže si časem zvykl a pokládal to za samozřejmost, veškeré moje ústupky. A tlačil mě pořád za brankovou čáru, až jsem najednou cítila,že jsem v síti a už nikam nemůžu.  Takže místo abych tak vztah udržela, poslala jsem ho do kytek. Nakonec si stejně našel to co hledal u jedné madam. Takže nastalo bum bác a ratata smile. A byl to nakonec boj hlavně sama se sebou.
Proto radím nedělat že se nic neděje a mluvit a mluvit a mluvit....vissla

Upravil(a) sasasa (3. 2. 2012 19:31)

Slunce svítí na všechny stejně.

Není tady

#15 3. 2. 2012 20:14

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Pucina napsal(a):

a zrovna, když si konečně sednu,tak on na mě vyhrkne co budeme dělat.

a to je přesně chvíle, kdy já řeknu: já si teď budu číst, a co budeš dělat ty?
Můžeš udělat obměnu: a od tebe bych potřebovala, abys ... (doplň podle momentální situace)

Strach je malá smrt...

Není tady

#16 3. 2. 2012 20:22

Adelajdaa
♥------

Taky bych poradila si o tom s partnerem otevřeně promluvit. Třeba si to neuvědomuje, vidí to jinak... A nemusí to myslet vůbec sobecky, ale chlapi prostě uvažují jinak. smile Myslím, že hledat mu zábavu, koníčka nebo nějaké činnosti problém neřeší... možná by to bylo spíš na škodu. Je dospělý, měl by si sám své aktivity vymýšlet a vybírat. A hlavně si uvědomit, že i v páru je potřeba mít čas na sebe, nejen ten společný.

Není tady

#17 3. 2. 2012 21:06

Pucina
♥------

Díky holky :-)
Už dneska jsem s ním mluvila narovinu a bez okolků.
Snad to půjde dál a časem to pochopí.
Každopádně se mi ulevilo, už tím,že jste mě vyslechly. Já totiž to všechno držím dlouho v sobě, nabaluje se to a nebaluje a pak mu vyčtu všechno najednou, za dva roky zpátky. a pak mi ho je zase líto. :-)

Není tady

#18 3. 2. 2012 21:07

Pucina
♥------

Bety napsal(a):

Pucina napsal(a):

a zrovna, když si konečně sednu,tak on na mě vyhrkne co budeme dělat.

a to je přesně chvíle, kdy já řeknu: já si teď budu číst, a co budeš dělat ty?
Můžeš udělat obměnu: a od tebe bych potřebovala, abys ... (doplň podle momentální situace)

Musím se tohle naučit a hlavně si to zažít. smile

Není tady

#19 3. 2. 2012 21:08

Pucina
♥------

Adelajdaa napsal(a):

Taky bych poradila si o tom s partnerem otevřeně promluvit. Třeba si to neuvědomuje, vidí to jinak... A nemusí to myslet vůbec sobecky, ale chlapi prostě uvažují jinak. smile Myslím, že hledat mu zábavu, koníčka nebo nějaké činnosti problém neřeší... možná by to bylo spíš na škodu. Je dospělý, měl by si sám své aktivity vymýšlet a vybírat. A hlavně si uvědomit, že i v páru je potřeba mít čas na sebe, nejen ten společný.

Upravil(a) Pucina (3. 2. 2012 21:10)

Není tady

#20 3. 2. 2012 21:11

Pucina
♥------

Pucina napsal(a):

Adelajdaa napsal(a):

Taky si říkám,že to třeba vidíme každý jinak. A chlapi jsou prostě na jiný frakvenci. smile

Není tady

#21 6. 2. 2012 22:59

achjo
♥♥-----

big_smile tak samé baby tu, mohl by i chlap něco přispět, néé? smile

Na vztah 18kluk a 28ženská můžu říct jen...? Gratuluju že jste to vydrželi, ale asi to má dost otazníků do budoucna.
Podle mě by sis měla uvědomit co chceš, i když svatbou ses asi rozhodla. Kluk tě má určitě rád (soudím z popsaného zde) a maká a dělá co ti na očích uvidí. Myslím že tím tě tak trochu nudí. Pokud by si nic neřekla, tak je to cesta do pekel. Podle mě musíš na rovinu říct co se ti nelíbí, ale nejenom to, zároveň prodiskutovat jak to řešit. Mluvit, mluvit, mluvit o problémech.

Není tady

#22 6. 2. 2012 23:32

info-mailer
Zablokovaný

reklama

Není tady

#23 7. 2. 2012 23:06

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pucino, ty se mu staráš o zábavu? Aby se nenudil? On se sám nudí?
Já z toho mám tak trochu pocit že ty se bojíš abys ho neztratila, vadí
Ti že jsi starší než on. Tvoje případné sokyně by byly mladší než Ty a
asi proto se snažíš (nejspíš podvědomě) abys ty případné sokyně
převýšila ve všem ostatním wink

Upravil(a) PetrHl (7. 2. 2012 23:06)

Není tady

#24 8. 2. 2012 7:22

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

jenže mám strach,že on chce něco dělat a na gauči se bude nudit.
Máš strach,že si najde jinou činnost,když Ty nebudeš vymýšlet pro něho akce? Máš strach,že když se bude nudit, bude hledat jinou?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#25 21. 2. 2012 12:18

Linda BB
♥------

Pucina napsal(a):

Ahoj,
mám dotaz ohledně vztazích v manželství.
Jsme spolu s manželem 6let, dva roky máme po svatbě.Manžel je o deset let mladší. Mě je 34 let.A prostě se mi poslední dobou zdá, že si čím dál tím míň rozumíme. Nebo, že jsme každý na jiný vlně. Manžel je milý a vím, že mě má moc rád a to i já jeho. Jen se mi zdá, že si neustále vynucuje mojí pozornost. A já jsem z toho nějaká unavená. Jsem teď měsíc doma bez práce, skončila jsem v zaměstnání po deseti letech. Myslela jsem, že teď na něho budu mít víc času,budu odpočatější a klidnější, v práci se mi poslední dobou totiž moc nevedlo,prostě jsem měla nervy v háji a sváděla jsem to na to. Protože při představě, že příjdu z práce po 3 dnech dvanáctek a manžel bude vyžadovat sex, drbání nohou, zad , mazlení a líbání, jsem byla prostě šílená a otrávená. Jenže tenhle stav u mě nějak trvá i nadále. Sex je tedy častější a dokonce si s manželem děláme i taková pěkná odpoledne, kdy se povalujeme a milujeme, jenže já mám pocit, že jemu je to pořád málo. Vyžaduje po mě masáže zad,nohou a drbání všude možne. Když mu vyhovím je to o.k. ,ale on si zase najde něco jiného a zase po mě něco chce. Neříkám, že nemám chvíli pro sebe (když jsem sama doma), ale jakmile příjde z práce, nebo vstane po noční mám po klidu. Někdy se i stává, že bejvá dost protivnej,ale při tom mi neřekne co mu vadí. Dokonce to sám přiznává, že protivnej je,ale neví z čeho. Například já vstanu,nachystám snídani,uvařím oběd,pověsím prádlo,poklidím a zrovna, když si konečně sednu,tak on na mě vyhrkne co budeme dělat. Já mám zrovna chuť se natáhnout k telce a chvíli jen tak relaxovat, jenže mám strach,že on chce něco dělat a na gauči se bude nudit. Takže vstanu a začnu vymýšlet výlety, procházky, kino, nebo jiné aktivity. Samozdřejmě si myslím,že chyba je ve mě, že jsem oproti němu starší a nestíhám mu.grater

Milá Pucino,
nevím, jestli tvůj problém je stále aktuální. Myslím, že je bezva, že ses rozhodla o tom otevřeně promluvit. V každém vztahu je totiž důležitá komunikace. Ten druhý totiž opravdu netuší, co se v nás děje. Tvou rozladěnost jistě cítí, ale možná si jí úplně špatně interpretuje a o to víc očekává, že ho budeš ujišťovat a opečovávat.
Kromě toho je velice důležité mluvit o svých potřebách. Tvůj muž o nich mluví otevřeně a ty, pokud chceš být ve vztahu spokojená se také musíš naučit říkat, co chceš a co potřebuješ. Milující manžel jistě bude na tvé potřeby slyšet. Ostatně mluvit o svých potřebách se vyplatí i v jiných oblastech života.
Hodně štěstí

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí