27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zajímá mě, zda někdo z vás vyzkouel hubnout pomocí krabičkové diety a jaké měl výsledky? Já jí drím 23 dnů a mám dole 11,4 kg. Cítím se fajn, nejsem unavená a ani hladová. Moc se těím na vae postřehy :-)
Není tady
za 23 dnů tolik dole? To nevím jestli je dobře. Nedávno tyhle diety hodně kritizovali, prý vůbec neodpovídají vyváenému jídelníčku. Ale moná záleí na firmě. Já bych to nevyuila, pro mě je to tahání peněz z lidí, nic víc. A taky ráda vím, co jím. Take za mě ne
Není tady
Já jsem si zkuebně a zadara objednala krabičky na 1 den.A byla jsem s tímhodně spokojená,malé porce,několikrát denně,take člověk nemusí nic vymýlet a přiznejme si,e je jinak dost obtíné se takhle pravidelně stravovat.u nás to stojí kolem 4 táců měsíčně.
Ty 4 tisíce mi pnepřijdou a tak přehnaně drahé,kdy si spočítám,e jinak denně platím za meníčko 70,-+večeře+snídaně a jak jsem psala,kd je ta správná pravielnost a hlídání kalorických hodnot.
Není tady
Jaku, já jsem s krabičkama také velice spokojená. Není to ani tak o lenosti, jak si někteří lidé myslí, ale těko se vaří v takhle malém mnoství a navíc bych měla tendence si porce zvětovat. Takhle mám ve dané a musí mi to stačit. Má pravdu, e pravidelnost ve stravování je velice důleitá, poznala jsem to sama na sobě.
Není tady
Calimero30 napsal(a):
Jaku, já jsem s krabičkama také velice spokojená. Není to ani tak o lenosti, jak si někteří lidé myslí, ale těko se vaří v takhle malém mnoství a navíc bych měla tendence si porce zvětovat. Takhle mám ve dané a musí mi to stačit. Má pravdu, e pravidelnost ve stravování je velice důleitá, poznala jsem to sama na sobě.
No u mě vaření teda nepřipadá vůbec v úvahu-jsem sama přes den doma a budu stát nad kasstrolama:DAle furt nakupuj něco takového akorát a hlavně co taky-to je na tom to nejtěí a nejotravnějí alespon pro mě.A to je holt to,za co se platí,ani kuře nehrabe zadarmo,ejo.
Není tady
Jaku napsal(a):
Calimero30 napsal(a):
No u mě vaření teda nepřipadá vůbec v úvahu-jsem sama přes den doma a budu stát nad kasstrolama:DAle furt nakupuj něco takového akorát a hlavně co taky-to je na tom to nejtěí a nejotravnějí alespon pro mě.A to je holt to,za co se platí,ani kuře nehrabe zadarmo,ejo.
Úplně s tebou souhlasím. Sama nevím, co bych pořád vymýlela a jetě to vařila v miniaturních porcích
Holt mě to něco stojí, ale jak jsi správně napsala, ani kuře nehrabe zadarmo
Není tady
tina napsal(a):
no jo, ale 11kg za tři týdny je teda fakt síla - já to hubla přes tři měsíce a přijde mi to akorát...
Tino (Petro), je to tak ale cítím se dobře :-) Sledovala jsem Tvé hubnutí a chci Ti jetě dodatečně poblahopřát ke skvělému výsledku. Jsi dobrá!
Není tady
To je opravdu moc. Má monost někde chodit na převáení??
Myslím, e kormě tuků Ti jdou hodně dolů i svaly...
Jak to vypadá v krabičkách s mnostvím bílkovin?
Můe třeba napsat, co za jídlo má za celý den? Fakt by mě to zajímalo.
Není tady
Zuzi, na převáení samozřejmě chodím. Napíu Ti, co jsem měla dnes na celý den k jídlu. Snídaně: dvě půlky celozrnné housky, kadá namazaná trochou ervé, na tom plátek kuřecí unky a plátek rajčete. Ke svačině jsem měla ovoce s tvarohem. K obědu čočku s půlkou vařeného vejce a trochou cibulky. Ke druhé svačině mám knackebrot s plátkovým sýrem, unkou, rajčetem a paprikou a k večeři budu mít pagety se zeleninou a tuňákem posypané trokou sýra. Dnes k obědu nebylo maso ale jinak mívám větinou kuřecí maso (stehno, prso) nebo hovězí maso. Zrovna včera byl z něho udělaný gulá s těstovinami. Svačiny jsou větinou tvarohy, jogurty a pudinky na vechny způsoby a ovoce (první svačina) nebo zelenina (druhá svačina). Jím v 6h, 9h, 12h, 15h a 18h naposledy.
Není tady
Vypadá to dobře. Tak nějak vypadal i můj jídelníček.
Pak nechápu, proč tak moc chudne. Vím, e jsi určitě ráda, ale raději to fakt hlídej, a si nezadělá na nějaký zdravotní problém...
Není tady
Zuzina napsal(a):
Vypadá to dobře. Tak nějak vypadal i můj jídelníček.
Pak nechápu, proč tak moc chudne. Vím, e jsi určitě ráda, ale raději to fakt hlídej, a si nezadělá na nějaký zdravotní problém...
Samozřejmě, e z toho mám radost ale zároveň na sebe dávám pozor. Pokud by mi z toho nebylo dobře, tak bych to bezhlavě nedrela, jen abych zhubnula dalí kila. Cítím se dobře a tak pokračuji. Ono to stejně ji teď nepůjde tak rychle dolů jako na začátku.
Upravil(a) Calimero30 (10. 2. 2012 7:42)
Není tady
To je fakt. Na začátku to vdycky letí..
Teda mi ne tak moc. Já 20 kilo hubla půl roku.
Není tady
Zuzina napsal(a):
To je fakt. Na začátku to vdycky letí..
Teda mi ne tak moc. Já 20 kilo hubla půl roku.
Jse dobrá a vůbec nevadí, e to trvalo půl roku. Hlavní je, e jsi to dokázala
Jak u je to dlouho a drí si pořád zhruba stejnou váhu jako po zhubnutí?
Není tady
Váhu jsem si drela zhruba dva roky pořád stejnou.
Teď u to tak nějak není moné, kdy jsem sedmý měsíc těhotná
I kdy musím přiznat, e jsem před otěhotněním něco málo přibrala. Nějak jsem nezvládla dvě letní dovolené u moře a letní opekačky.
Doufám, e po estinědělí mi to půjde zase hezky dolů.
Kolik má v plánu hubnout?
Není tady
Zuzina napsal(a):
Váhu jsem si drela zhruba dva roky pořád stejnou.
Teď u to tak nějak není moné, kdy jsem sedmý měsíc těhotná
I kdy musím přiznat, e jsem před otěhotněním něco málo přibrala. Nějak jsem nezvládla dvě letní dovolené u moře a letní opekačky.
Doufám, e po estinědělí mi to půjde zase hezky dolů.
Kolik má v plánu hubnout?
Jéé a teď jsem si vimla, e jsi těhotná (vdy jsem viděla jen první metřík ). Tak to dodatečně gratuluji a přeji hodně zdravíčka pro oba
Chtěla bych zhubnout jetě tak 5kg. Snad se mi to povede!!!
Upravil(a) Calimero30 (10. 2. 2012 14:27)
Není tady
Děkuji
Určitě jo. Pokud to má člověk srovnané v hlavě, tak to jde
Tak drím palce
Není tady
Ahoj -měla bych dotaz na tu dietu-jsem z Ústí n.Labem a tady jsem taky objevila krabičky a pak jsem zase v novinách objevila,e to není vdy tak jak říkají -v Praze nejlépe vyla ta na asi 15000 měsíčně tady nabízejí nyní v akci asi za 4500,- dovoz zdarma a pak asi o 2 000,- více tak jsem na vákách,ale ten měsíc bych mohla zkusit
Není tady
dzifdayly napsal(a):
Ahoj -měla bych dotaz na tu dietu-jsem z Ústí n.Labem a tady jsem taky objevila krabičky a pak jsem zase v novinách objevila,e to není vdy tak jak říkají -v Praze nejlépe vyla ta na asi 15000 měsíčně tady nabízejí nyní v akci asi za 4500,- dovoz zdarma a pak asi o 2 000,- více tak jsem na vákách,ale ten měsíc bych mohla zkusit
Ahoj, poslala jsem Ti soukromou zprávu :-)
Není tady
Mně to přijde koda peněz.
Naprosto spolehlivě funguje recept mé kolegyně - hýbat se a nerat.
Na co tolik peněz, kdy můu při hubnutí dokonce uetřit? Vlastní praxe.
taky mi to přijde jako koda peněz. ale zase fakt je, e je rozdíl, jestli někdo potřebuje sundat 5 kg, kdy mu stačí vynechat sladký, odlehčit večeře, fakt se víc hejbat a výsledek se časem dostaví a mezí tím, kdy někdo potřebuje dát dolů víc kilo. moná pro toho, kdo nemá čas, hlavu, nebo nevím co, aby si počítal kalorie, chystal jídlo na dalí den, ty krabičky jsou řeení. tam by měli ohlídat, aby v tom jídelníčku bylo vechno, co tělo ptřebuje a nestalo se, e pak tělu něco chybí, to je pak hubnutí na prdlačku.
Není tady
Tak jsem si to vyzkouela,kdy měli akci -lo mi hlavně o to zjistit jaké jsou ty porce -take po zkuebních dvou týdnech u se stravuju sama -hlavně jsem se naučila jíst po 2.5-3h a to bylo to nejdůleitějí tady v UL se krabičky vaří v restauraci Na rychtě.
Není tady
Holky, nedávejte zbytečné peníze za krabičky a raději se naučte správně jíst. Ze zkueností: S krabičkovou dietou nejlépe zhubli ti klienti, kteří mají vyí stupeń nadváhy a jí nezdravě. Po úpravě jídelníčku zhubnou bez větích potíí (někdy i ti, kteří nemají a tak velkou nadváhu), ale pak se jiim hubnutí v jistou chvíli zastavuje, jeliko je ji zapotřebí individuální přístup a nastavení přesných pravidel (nikoliv nechat se zařadit do 1 ze 3 moných typů jídelníčků a čekat "co to s vámi udělá"). Pokud jste z Prahy, moc ráda vás vechny uvidím u nás ve výivové poradně Food-Life.cz. Více informací najdete na stránkách tohoto webu - jsme partneři Babinetu a chceme pomoci vem, kteří mají dlouhodobé problémy, necítí se dobře, bojují s únavou, "vyhodili" u spousty peněz za různé diety a mají problémy i nadále a hlavně pro ty, kteří chtějí kvalitní sluby s individuální péčí a něco se o výivě naučit.
Vem přeji hezký den! IV.
Není tady
Já jsem zkusila krabičkovou dietu ze slevového portálu reklama a musím ji hodnotit pozitivně. Bylo to docela levný a zhubla jsem díky ní 3 kg za týden..paráda
Upravil(a) AndreaP. (22. 3. 2013 13:48)
Není tady
Chystám si krabičkovou sama podle kníek Domácí krabičková dieta a jsem mooooc spokojená, jídla je hodně a jsou chutná:-)
Není tady