Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 31. 1. 2012 15:20

IvetB
♥------

Výbava pro holčičku

Prodávám výbavu po mé holčičce, čekáme chlapečka :-) Dcera se narodila koncem dubna, oblečení je ve výborném stavu - body, trička, kraťásky, kabátky,šatky, letní overaly, svetříky... apod. oblečení je značkové - next, f&f, Tu, H&M, Arex.... Dávám přednost osobnímu prodeji - ať si je prohlédnete, věcičky dovezu - Chrudim, Pardubice ale ráda je i nafotím a zašlu. Oblečení je od velikosti 62. V manželově rodina to byla po dlouhé době holčička smile - tudíž princezna a některé kousky ani neunosila :-)
Případně vyměním za klučičí :-)

Není tady

#2 12. 2. 2012 8:37

Liciáš
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Frýdek-Místek

Re: Výbava pro holčičku

Ahoj Iveto!!!Kdy chlapečka čekáte????Já mám sice holčičku, ale sešly se mi doma i 3 nádherné kousky pro chlapečka, které jsme téměř neunosili. Jedná se o bílé body zn. Scamp vel.68 (ale je spíše menší), fialový semiškový kompletek ve vel.56 (ten jsme kupovali nový do porodnice, poř.cena byla 350,-) a letní overálek zelenobílý s Donaldem, vel. 3-6měsíců. Ještě mám krásnou žlutou zavinovačku. Pokud by jsi měla zájem, klidně bych vyměnila za nějaké pěkné kousky pro holčičku tak na rok a půl až dva. V případě zájmu piš na email sikloval@seznam.cz, fotečky mám, není problém poslat wink

Není tady

#3 29. 3. 2012 10:21

mamba
♥♥♥♥---

Ahoj maminky,
prodávám výbavičku pro holčičku, vše jako nové, značkové. Dávám přednost osobnímu výběru(vPraze), velikost  od miminka  až 2 roky. V případě zájmu pošlete SZ.

Není tady

#4 13. 11. 2012 11:02

cucoretka
♥------

Milá maminko, milý tatínku,

za přihlášení Vašeho miminka k VZP pro Vás máme dárek - VZP výbavičku plnou kuponů od našich partnerů a DVD s praktickými radami, které Vám usnadní tuto novou životní etapu.

Ve chvíli, kdy zaregistrujete své dětátko u VZP ČR, pracovnice na přepážce Vám předá dárkový baliček s DVD a kupony, které Vám pomohou s výběrem kvalitních produktů a služeb. Vaši volbu Vám oplatíme nadstandardním přístupem a kvalitní péčí.

Dříve než si půjdete vyzvednout...
více nahttp://www.vzpvybavicka.cz/

Není tady

#5 29. 11. 2012 9:05

sindyy
♥♥-----

Všeobecná zdravotní pojišťovna zastoupená paní Jitkou Luciani, vedoucí oddělení podpory služeb klientům RP Praha, byla hostem pořadu Supermáma na TV Pětka. Paní Luciani informovala diváky pořadu, jak během posledních dní roku 2012 využít plnou výši benefitů, které VZP nabízí.

Na tomto odkazu (nebo kliknutím na obrázek, stopáž od 09:26) naleznete celý rozhovor paní Luciani s moderátorkou Markétou Hrubešovou. Kompletní přehled čerpání příspěvků v tomto kalendářním roce naleznete také na webových stránkách VZP.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí