18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hodně se dává za kuchyňskou linku místo obkladaček sklo. Navíc bývá i ozdobné třeba s grafickým motivem. Mě by se to líbilo, i kvůli údrbě. Máte to někdo?
Není tady
Take muj pripad.Po letech praxe bych uz NIKDY nedavala dlazdice za kuchyn ,po case se ty spary postrikaji i olejem pri smazeni,uz to pak nevypada hezky a proto nejlepsi je rovna plocha .Dnes uz jsou daleko lepsi moznosti nez pred par lety .Proto zasadne NE obkladackam!!!
Není tady
na spáry stačí fixinela..poívám hlavně na spáry na podlaze
Není tady
modernizovala jsem kuchyň a protoe jsem to viděla u kámoky, taky jsem se rozhodla pro sklo. je to grafosklo. líbí se mi na tom, e je to jeden kus, a taky jsem si mohla vybrat i motiv, který tam chci. předtím jsem to viděla i v časopise, ale myslela jsem si e se to u nás nedělá. dělá to firma reklama. je to bezva
Upravil(a) mala.popelka (2. 2. 2012 21:47)
Není tady
Ahoj přidávám se mezi milovníky skla místo obkladaček. Je to super ani jedna spára, krásně se to udruje. Prostě praktické. Také to máme zhotovené od firmy reklama myslím si, e je to jediná firma v čr, která to dělá.
Upravil(a) mala.popelka (2. 2. 2012 21:48)
Není tady
Já mám skleněnou mozaiku, tudí vude spáry a u bych si to taky nedala, vypadá to dobře, ale to čitění je hrozný. Celoskleněný obklady se mi moc nelíbí. Záleí teda na kuchyni, ale já si zamilovala kamenné obklady. Do budoucna chci kámen na linku, je praktický a nejsou na něm vidět nečistoty. Za linku bych potom taky dala kámen. Rodiče to mají doma a můu jen doporučit. Ale hodí se to spíe asi jen do větích kuchyní.
Upravil(a) AndreaP. (7. 6. 2014 18:57)
Není tady
A to já zase nedám dopustit na dlabu. Co se nejhůř udruje je právě sklo, z kadého úhlu je na něm vechno vidět, kadý matanec, kadá mouha. Dost hrozný je taky skleněný jídelní stůl, který nestačí jen setřít, musí se jetě vyletit.
Není nad krásně s interiérem sladěné obkladačky.
Není tady
Pěkné obklady do kuchyně se dají najít na stránkách Iridio.cz. Ovem jsou zde k vidění i obklady s větí tloukou vhodné na pouití jako linka http://www.levnadlazba.cz/armonie-by-ar … /loft.html
Není tady
Iro napsal(a):
Pěkné obklady do kuchyně se dají najít na stránkách Iridio.cz. Ovem jsou zde k vidění i obklady s větí tloukou vhodné na pouití jako linka http://www.levnadlazba.cz/armonie-by-ar … /loft.html
Dobrý výběr je i na www.levna dlazba.cz, a super ceny!
Není tady
Máme klasické obkladačky, ale to sklo vypadá nádherně. ta údrba bude, dle mého názoru, náročnějí. Nicméně i dladičky se pěkně piní, máme černé a na nich je to vidět opravdu hodně.
Není tady