Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 1. 2012 13:47

emilly
♥------

obklad za kuchyňskou linku

hodně se dává za kuchyňskou linku místo obkladaček sklo. Navíc bývá i ozdobné třeba s grafickým motivem. Mě by se to líbilo, i kvůli údržbě. Máte to někdo?

Není tady

#2 31. 1. 2012 14:47

ajaE
♥♥♥♥♥--

Re: obklad za kuchyňskou linku

Take muj pripad.Po letech praxe bych uz NIKDY nedavala dlazdice za kuchyn ,po case se ty spary postrikaji i olejem pri smazeni,uz to pak nevypada hezky a proto nejlepsi je rovna plocha .Dnes uz jsou daleko lepsi moznosti nez pred par lety .Proto zasadne NE obkladackam!!!

Není tady

#3 31. 1. 2012 17:18

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

na spáry stačí fixinela..požívám hlavně na spáry na podlaze

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#4 1. 2. 2012 11:33

filka12
♥------

modernizovala jsem kuchyň a protože jsem to viděla u kámošky, taky jsem se rozhodla pro sklo. je to grafosklo. líbí se mi na tom, že je to jeden kus, a taky jsem si mohla vybrat i motiv, který tam chci. předtím jsem to viděla i v časopise, ale myslela jsem si že se to u nás nedělá. dělá to firma reklama. je to bezva

Upravil(a) mala.popelka (2. 2. 2012 21:47)

Není tady

#5 2. 2. 2012 10:31

kopule
♥------

Ahoj přidávám se mezi milovníky skla místo obkladaček. Je to super ani jedna spára, krásně se to udržuje. Prostě praktické. Také to máme zhotovené od firmy reklama myslím si, že je to jediná firma v čr, která to dělá.

Upravil(a) mala.popelka (2. 2. 2012 21:48)

Není tady

#6 6. 6. 2014 20:37

vanda82
♥------

Já mám skleněnou mozaiku, tudíž všude spáry a už bych si to taky nedala, vypadá to dobře, ale to čištění je hrozný. Celoskleněný obklady se mi moc nelíbí. Záleží teda na kuchyni, ale já si zamilovala kamenné obklady. Do budoucna chci kámen na linku, je praktický a nejsou na něm vidět nečistoty. Za linku bych potom taky dala kámen. Rodiče to mají doma a můžu jen doporučit. Ale hodí se to spíše asi jen do větších kuchyní.

Upravil(a) AndreaP. (7. 6. 2014 18:57)

Není tady

#7 7. 6. 2014 13:20

Felia
♥♥-----

A to já zase nedám dopustit na dlažbu. Co se nejhůř udržuje je právě sklo, z každého úhlu je na něm všechno vidět, každý šmatanec, každá šmouha. Dost hrozný je taky skleněný jídelní stůl, který nestačí jen setřít, musí se ještě vyleštit.
Není nad krásně s interiérem sladěné obkladačky.

Není tady

#8 16. 7. 2014 9:07

Iro
♥------

Pěkné obklady do kuchyně se dají najít na stránkách Iridio.cz. Ovšem jsou zde k vidění i obklady s větší tlouškou vhodné na použití jako linka http://www.levnadlazba.cz/armonie-by-ar … /loft.html

Není tady

#9 21. 7. 2014 13:53

alicia
♥------

Iro napsal(a):

Pěkné obklady do kuchyně se dají najít na stránkách Iridio.cz. Ovšem jsou zde k vidění i obklady s větší tlouškou vhodné na použití jako linka http://www.levnadlazba.cz/armonie-by-ar … /loft.html

Dobrý výběr je i na www.levna dlazba.cz, a super ceny!

Není tady

#10 14. 9. 2014 9:59

Radkasil
♥------
Místo: UnO

Máme klasické obkladačky, ale to sklo vypadá nádherně. ta údržba bude, dle mého názoru, náročnější. Nicméně i dlaždičky se pěkně špiní, máme černé a na nich je to vidět opravdu hodně.

Pravda si nedá poroučet ani všeobecně přijímanou tradicí, ani souhlasem všech. B. Pierre

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí