6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pandorraa napsal(a):
Keito, jen abych tomu rozuměla: KTERÉ mé vysvětlení? Já právě tady ádné nevidím..nebo svůj text nevnímám jako vysvětlení....
No já bych tu nerada sklouzla k tomu, co kdo řekl a proč to řekl, přijde mi, e tady je to - alespoň jak jsem nahlédla - na tomhle linku, o slovíčkaření a ne moc o tématu samotném...ale přilo mi, e tohle vysvětlení je - viz "Dává sem na různá vlákna různé informace a neprosívá je podle vlastního nastavení, ale podle jejich výpovědní hodnoty a zajímavosti " , jene v tomhle případě a na tomnhle místě a v souvislosti s dalím mi to jako vysvětlení nesedí....
Ale fakt jsem se sem nepřila dohadovat o slovíčkách,jen jsem měla potřebu se vyjádřit k tématu jako takovému. Howgh
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a udělala jsi ten obřad, který ti poradil ?
No neudělala, protoe to bylo tak sloitý a pro mě nerealizovatelný, e se mi to prostě nepodařilo udělat....No zpětně si tak říkám, e i kdybych do toho la, e by mi to asi stejně houby pomohlo,protoe jsem pak skončila v nemocnici a ty nádory včetně rakoviny, o které jsem ovem tenkrát nevěděla, mi odoperovali, a s tím by mi asi nějaký obřad nepomohl....ale to ví, e to v hlavě stále mám
Není tady
no vidí, neudělala. přijde mi to stejný, jako kdyby ti babka kořenářka poradila, kterej čaj a který bylinky uívat na tvoje obtíe, ty ses na to vyprdla a pak se divila, e ti tu nemoc nevyléčila
ale jasně, e chápu, e to třeba nebylo moný ..
přijde mi ale, e kdy u jde dopředu do toho s tím, e to stejně nepomůe, tak to prostě nepomůe. pak je zbytečný cokoliv zkouet, ne ?
Není tady
No, ono to nebylo tak, e bych si řekla, e na to dlabu, naopak mi to přilo zajímavý a snaila se to zrealizovat, jene události se daly do tak rychlého běhu, e na to nebyl čas a byla jsem ráda, e jsem utekla hrobníkovi z lopaty....Ale mám to v paměti, e jestli by to jenom trochu lo, zkusila bych to... i s ohledem do budoucna....
Není tady
Keito, nerozumím. P. Brzáková k Tobě přivedla sibiřského amana, který Ti vyčistil prostor od veho, co by Tě mohlo nějak blokovat, omezovat, co by ti kodilo, ubíralo sil atd , Tobě se pak podařilo odstěhovat a také k odstranění těch zdravotních potíí, jak píe, zakrátko (by prostřednictvím klasické léčby) dolo. Přesto nahlíí, e Tě zklamal ??
Upravil(a) haiel (12. 2. 2012 12:42)
Není tady
No viděno tvýma očima se jeví, jakoe mi hoooodně pomohl, já si to ale nemyslím. Co se tejče očisty a oputění bytu asi ano, i kdy asi ne jenom kvůli mě, ale i kvůli lidem, co se tam pak po mně nastěhovali. Strail by je tam táta a měli by třeba nějaké problémy ...ale s tou nemocí mi určitě nepomohl. Vím co vechno se pak dělo.... Ale je to věc názoru, e jo
Není tady
Jistě, jen mi to z toho, jak jsi popisovala, přilo s tím zdravotním stavem podobné jako s tím prodejem bytu. e ten aman tomu "uvolnil pouta" a samotný ten prodej (změna zdrav stavu k lepímu) u se pak musel ubírat cestami a pravidly světskými, protoe jinak to nelo.
Není tady
No, e mi to táta blokoval, to je jasný, vím, jak se nedalo s majitelem domu - byt nebyl můj, take ne prodej, pouhé oputění, domluvit. A pak to najednou lo. Ale vím, jak se stavěl - ten aman - odmítavě k těm mým zdravotním potíím... No, prostě věděl, e na to nemá...Ale kdoví, třeba je to tak jak píe, e u "jenom" tím vyčitěním bytu se vechno dalo do pohybu tím správným směrem...to moná budu vědět jednou , a budu "tam"... i kdy to mi u zase asi bude jedno
Není tady
keito napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Keito, jen abych tomu rozuměla: KTERÉ mé vysvětlení? Já právě tady ádné nevidím..nebo svůj text nevnímám jako vysvětlení....
No já bych tu nerada sklouzla k tomu, co kdo řekl a proč to řekl, přijde mi, e tady je to - alespoň jak jsem nahlédla - na tomhle linku, o slovíčkaření a ne moc o tématu samotném...ale přilo mi, e tohle vysvětlení je - viz "Dává sem na různá vlákna různé informace a neprosívá je podle vlastního nastavení, ale podle jejich výpovědní hodnoty a zajímavosti " , jene v tomhle případě a na tomnhle místě a v souvislosti s dalím mi to jako vysvětlení nesedí....
Ale fakt jsem se sem nepřila dohadovat o slovíčkách,jen jsem měla potřebu se vyjádřit k tématu jako takovému. Howgh
To je v pořádku, u vím, o čem mluví, nechápala jsem tě.
Asi proto, e to je opravdu o těch slovech, protoe to, co ty cituje, já nepojímám jako nějké své VYSVĚTLENÍ, ale jako své vlastní VNÍMÁNÍ Míiných příspěvků obecně. Podle mého názoru jsou ve velké míře objektivní a právě Mía se do "slovíčkaření" moc zatahovat nedá.
Ale pochopitelně to je mé vnímání a můj názor a je na kadém, jak ho vezme nebo nevezme
Regovala jsem v kontextu na Lvici a v podstatě se to tématu jako takového netýká, to má pravdu.
Není tady
keito napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No neudělala, protoe to bylo tak sloitý a pro mě nerealizovatelný, e se mi to prostě nepodařilo udělat....No zpětně si tak říkám, e i kdybych do toho la, e by mi to asi stejně houby pomohlo,protoe jsem pak skončila v nemocnici a ty nádory včetně rakoviny, o které jsem ovem tenkrát nevěděla, mi odoperovali, a s tím by mi asi nějaký obřad nepomohl....ale to ví, e to v hlavě stále mám
Já nevím, zda to vidím jen já... a nebo i někdo dalí, co ty sama si, Keito, dělá....
Připomíná mi toho člověka, co při záplavách seděl na střee svého domu a prosil Boha, aby mu pomohl.... hasiče odehnal, záchranáře odehnal, vrtulník odhnal a utopil se.... Jistě vichni víte, jak ten příběh pokračuje
Osobně vidím, e aman udělal jen to, co jeho jest a co mu bylo dovoleno: uvolnil blokující energie a tobě nechal to, co tvoje jest: projít si tím, co potřebuje pro svůj dalí duchovní růst.
Podle mého názoru byl ten stařík moudrý mu
Není tady
Pandorraa napsal(a):
keito napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já nevím, zda to vidím jen já... a nebo i někdo dalí, co ty sama si, Keito, dělá....
Připomíná mi toho člověka, co při záplavách seděl na střee svého domu a prosil Boha, aby mu pomohl.... hasiče odehnal, záchranáře odehnal, vrtulník odhnal a utopil se.... Jistě vichni víte, jak ten příběh pokračuje
Osobně vidím, e aman udělal jen to, co jeho jest a co mu bylo dovoleno: uvolnil blokující energie a tobě nechal to, co tvoje jest: projít si tím, co potřebuje pro svůj dalí duchovní růst.
Podle mého názoru byl ten stařík moudrý mu
napadlo mě přesně toté...
Není tady
Ó vy moudré osvícené eny , jetě e vám je to tak jasné ....přijde mi, e jste si nepřečetly ve, co jsem napsala.... určitě nečekám na střee, a mě někdo spasí, dělám toho dost sama, jen jsem od něj chtěla vědět, kde je zádrhel a co s tím udělat...tamto ale zrealizovat nelo..protoe a proto .... prostě to NELO ...a můete si myslet co chcete
Není tady
keito
Já osobně jsem si dobře přečetla vechno, co jsi napsala, dokonce jsem přečetla i několik tvých kníek
A není to o ničem jiném, ne o tom, e kadý dívaje se na toté, vidíme něco jiného.
Kdy jsi uvnitř, nevidí to, co je vidět zvenku.
A naopak.
Je to celé tvoje, to bezesporu Jak to uchopí, to je čistě na tobě a to, zda to "jde" nebo "nejde" je mnohdy úplně nepodstatné
Není tady
No Pan, na chvíli to vypadalo, e se snad i natvu...ale nenatvala jsem se . Vím, e se na problém vdy kouká lépe zvenku ne zevnitř. Uznávám jednu věc, e moná píu moná, protoe to nevím určitě , jak psala haiel, tím e mi tam udělal očistu, věci se hnuly tím správným směrem, včetně nevídaně rychlého nástupu na operaci, jejího přeití a veho poté....co mě nikdy předtím nenapadlo, anobr jsem očekávala ano i takové věci se dějí pomoc z jiné strany, a protoe moná přila ze strany jiné aenbo maskovaná, měla jsem pocit, e pan aman byl drobet mimo. ...Čím víc o tom přemýlím, moná to tak opravdu bylo.... Ale s tím obřadem fakt nevím, za celé tři roky jaksi jetě nenastaly vhodné podmínky, abych se do toho dala. Nezáleí to toti jen na mně...Ale třeba i tohle vidím z toho patného úhlu pohledu, co já vím.... No na kadý pád asi není náhoda, e jsem sem po tak dlouhé době zavítala a náhle měla potřebu sem zase něco napsat...třeba jsem si měla ten obřad zase připomenout, abych nepropásla, a nastanou ty vhodné podmínky, kdoví
Není tady
haiel napsal(a):
A je to vlastně dobře, e se to takto děje. Člověk si vlastně jenom tak uvědomí, e spoléhat se nejvíc můe jenom sám na sebe a u sebe bude hledat v první řadě.
Přesně!
Není tady
Jé, čau, ztracná dcero!
Keití, kdy ty jsi takovej chmurolog (a ne e se na mně natve! ) a zná to - Univerzum konverzuje flirtem....lehkonohá radostná rozmluva, to je jeho. Ne, e by to bylo snadný.
Jooo! Jávimjávim.......tuhleto - a támhleto - a jak e má být člověk lehkonoze radostnej?
Nevím. Zeptej se tuhle Revli, ta by mohla dělat semináře na toto téma....já nevím.
Třeba napsat si, co jsem vechno dokázala a potěit se tím?
starou metodu "mysl jako film a jak s ním pracovat?" :smajlík, který krčí ramneny:
Ovem, zdá se mi, e jsi v téhle diskuzi nakonec vzala amana na milost a za to tě velebím!
Není tady
keito napsal(a):
Ahoj, po dlouhé době jsem sem nakoukla a vidím téma aman. To si počtu, těila jsem se, ale nepočetla jsem si. Tak nějak nechápu, proč to sem Mía dala, respektive co tím zamýlela. Pandořino vysvětlení neberu ...
Jednodue mi to přilo zajímavé ... stejně jako tvá zkuenost. A diskuze o tom, proč jsem to sem dala a jak jsem si to mohla zrovna já dovolit, povauju za irelevantní, zbytečné a v podstatě hloupé.
Take ti děkuju, e jsi tu podrobněji popsala svou zkuenost a doufám, e diskuze povede konečně směrem relevantním, a tedy k amanům, léčitelům a jiným alternativcům
Není tady
Mío, můj údiv nebyl ve smyslu - e zronva ty sis to mohla dovolit, ale spí, e kdy tomu nevěří, proč má tu potřebu o tom psát ....Ale nechejme toho, má pravdu není to o tom, kdo to sem dá, spí jaké s tím má kdo zkuenosti. A o zkuenostech s alternativou bych asi tohle forum celé zahltila, neb poslední léta se krom klasické medicíny, která mě víceméně udruje při ivotě ale současně i ničí, léčím alternatvou vekerého druhu. A mám s ní bohaté přebohaté zkuenosti. Ale ruku v ruce s tímto "léčením" se také celá léta hrabu ve svém podvědomí, protoe to je alfa omega veho, ale o tom u jsem tu psala. Tak předám slovo jiným, at se také vyjádří...Nicméně za tím svým si stojím i kdyby okolo mě vichni tvrdili pravý opak
Není tady
Lupinko, čau čau , no jo, zavítala jsem sem...a hned jsem to schytala. To mám z toho, e jsem se zase trochu rozkecala....Ne, to si dělám srandu, asi jsem potřebovala náhled z trochu jiné strany...a teď si to pokusím v sobě nějak srovnat. ...No jo, lehkost bytí, to se ti to řekne, kdy ...Ne, raději to nebudu rozebírat, vak ty ví.....
Není tady
keito napsal(a):
Nicméně za tím svým si stojím i kdyby okolo mě vichni tvrdili pravý opak
Já osobně jsem přila na to, e právě tenhle postoj je někdy můj největí zdravotní problém
U to tak nemám, doma není opravdu nikdo prorokem
Není tady
Já jsem nabyla z četby krásné a populární literatury dojem, e aman je určitým způsobem vázán také místně a společensky. Četbou kupř. Karla Maye jsem získala představu, e takřka kadý kmen měl svého amana .....
Myslím si, e je moné, aby aman např. ze Sibiře pochopil, co po něm ádáme a nějak k tomu přikročil, ale nejsem si jistá, zda jsme sto my (nebo třeba, abych byla konkrétní - já) schopna pochopit způsob, cíl a výsledek jeho akce.
Jedna z mnoha moností: kdy mě zajmou Indiáni a mučí mě u kůlu, pak mou představou o úspěchu je vyváznout, přestat být mučena, na rozdíl od Indiána, jeho představou kýeného výsledku je být mučen a jetě mučenějí, ale "zachovat chladnou tvář bojovníka".
Není tady
No jestlie amani "spojují a obnovují poruené energetické spoje", případně "přemisují nahromaděnou energii tam, kde její nedostatek", tak je snad úplně jedno, odkud jsou a v čí prospěch pracují ... mě tedy z toho osobně vychází, e ve prospěch jedince něco propojí, něco otevřou, dalo by se říci, e "nastartují" a dál u je to pak na nás samých, jak s tím naloíme ... a taky, e tak nepomohou pouze tomu jedinci, ale v podstatě celému celku ...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
keito napsal(a):
Já osobně jsem přila na to, e právě tenhle postoj je někdy můj největí zdravotní problém
U to tak nemám, doma není opravdu nikdo prorokem
No, snad mi nechce říct, e za vím není psýcha! Protoe tohle je to, co jsem říkala, e si za tím stojím... Nebo se kadá bavíme o něčem jiném? ... Jakpak jsi to myslela?
Není tady
e "je za vím psýcha" a "stojím si na svém, i kdyby čert na koze jezdil" je ale něco úplně jiného, ne?
Není tady
keito napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
keito napsal(a):
U to tak nemám, doma není opravdu nikdo prorokemNo, snad mi nechce říct, e za vím není psýcha! Protoe tohle je to, co jsem říkala, e si za tím stojím... Nebo se kadá bavíme o něčem jiném? ... Jakpak jsi to myslela?
Nechci
Nebavíme.
Pochopitelně, e je za vím psýcha. Zvlá, kdy si stojím za svým, i kdyby vichni okolo tvrdili opak.... tedy ustrnu na místě, moje psychika se blokne
Prostě říkám jen, e NĚKDY je moc uitečné "si přelápnout" a podívat se na věc i očima těch druhých... A v případě, e se jedná o mne samotnou, to nemusí být vdycky jednoduché.
Doufám, e u jsem se to naučila...tedy alespoň sem tam se daří
Není tady