Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 1. 2012 16:46

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Šaman

Míša Kulička napsal(a):

a doufám, že to není důvod, proč ses do ní přidala.

Ne, není Míšo a ty to musíš moc dobře vědět - dle mého prvního příspěvku.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#27 30. 1. 2012 16:52

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

a doufám, že to není důvod, proč ses do ní přidala.

Ne, není Míšo a ty to musíš moc dobře vědět - dle mého prvního příspěvku.

No vidíš, potom tedy nechápu, na základě čeho jsi očekávala ostřejší diskuzi? Já totiž konflikty nevyhledávám a pokud někde sdělím svůj názor, tak velice klidně a střízlivě ... a pokud někdo chápe jiný názor jako útok, není chyba na vysílači smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#28 30. 1. 2012 16:52

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

haiel napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

......
Ty věříš, že věřím? Vždycky když mi někdo věřil, aniž bych já sama věřila, byl z toho průšvih jak Brno big_smile

Když věří draci, tak je to trošku něco jinýho než když věří míšové, víme? cool

A v čem se liší víra draků a víra míšů? dudlik

Tam je rozdíl cca 565 000 vs (věrosil) Pro představu - pomocí 100 000 vs je možno změnit vodu na slabší víno nebo míšu na ovečku albert

Není tady

#29 30. 1. 2012 16:54

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

haiel napsal(a):

Tam je rozdíl cca 565 000 vs (věrosil) Pro představu - pomocí 100 000 vs je možno změnit vodu na slabší víno nebo míšu na ovečku albert

Míšu na ovečku dokáže změnit jedna blbá trvalá big_smile ... ale 100 000 vs by se mi hodilo ... by mi pak z červenýho kohoutku mohl téct modrý portugal a z modrého Dan Ermité smile

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#30 30. 1. 2012 17:01

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

haiel napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Míšu na ovečku dokáže změnit jedna blbá trvalá big_smile ... ale 100 000 vs by se mi hodilo ... by mi pak z červenýho kohoutku mohl téct modrý portugal a z modrého Dan Ermité smile

To je přesně ono big_smile Toho se drž, to je ta pravá cesta víry stolt Zakrátko bude z tebe šamanka jak vyšitá stolt

Není tady

#31 30. 1. 2012 17:03

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

haiel napsal(a):

To je přesně ono big_smile Toho se drž, to je ta pravá cesta víry stolt Zakrátko bude z tebe šamanka jak vyšitá stolt

Šamanka né ... to by mě nebavilo ... furt by otravovali ňácí lidi a mluvili by o nemocech ...

Není tady

#32 30. 1. 2012 17:07

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

........
Šamanka né ... to by mě nebavilo ... furt by otravovali ňácí lidi a mluvili by o nemocech ...

Nee. Správnej šaman se pozná podle toho, že kolem něj se žádní marodi nesrocují. Poněvadž cílem šamana není léčit, ale udržovat všecko kolem zdravý. albert

Není tady

#33 30. 1. 2012 17:19

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

........

Nee. Správnej šaman se pozná podle toho, že kolem něj se žádní marodi nesrocují. Poněvadž cílem šamana není léčit, ale udržovat všecko kolem zdravý. albert

Njn, ale mě nebaví ani ta údržba ... bych si na to musela někoho najmout a to by už asi nebylo ono ...  dudlik

Není tady

#34 30. 1. 2012 17:29

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Ach joooo...já se těšila,že tu najdu nějakou šamanskou medicínsko alternativní radu pro mojí Rybičku a vy takhle zvířata...

Není tady

#35 30. 1. 2012 17:31

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A co se děje tvé rybičce?

Není tady

#36 30. 1. 2012 17:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

No vidíš, potom tedy nechápu, na základě čeho jsi očekávala ostřejší diskuzi?...

Na základě dalšího jejího vývoje.

Míša Kulička napsal(a):

pokud někde sdělím svůj názor, tak velice klidně a střízlivě ...

Anoano, já.....vím. Děláš, jako bych tě neznala......

Není tady

#37 30. 1. 2012 18:02

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

No vidíš, potom tedy nechápu, na základě čeho jsi očekávala ostřejší diskuzi?...

Na základě dalšího jejího vývoje.

Míša Kulička napsal(a):

pokud někde sdělím svůj názor, tak velice klidně a střízlivě ...

Anoano, já.....vím. Děláš, jako bych tě neznala......

A znáš? Nebo si jen do mě promítᚠvlastní představy a vlastní nepochopení?
A jaký byl další vývoj této diskuze? Můžu snad za to, že jste se se lvicí do mě pustili, proč to sem dávám, když tomu sama nevěřím, a když vy dvě už to dávno znáte? Mᚠdojem, že jsem vám neodpovídala dostatečně klidně a střízlivě?

Není tady

#38 30. 1. 2012 18:08

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

A co se děje tvé rybičce?

Potřebovala by šamana a ne ledajakýho,aby nemoc nepozastavoval,ale vyléčil!

Není tady

#39 30. 1. 2012 19:42

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Kuliš, řeknu to asi takhle: Mě jenom přijde dosti pokrytecké uvádět něco, o čem si myslím, že nefunguje a je to placebo efekt. Že jsem se do tebe pustila? Ale kdež, mě jen velice zaujalo, kterak ortodoxní materialista uvádí článek o šamanech a nějak mi unikal smysl .....  smile

A o tom, že jsi v jádru hodná holka vůbec nepochybuji big_smile.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#40 30. 1. 2012 20:36

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mě to pokrytecké nepřipadá. Možná to bude tím, že se jako ortodoxní materialistka necítím smile

Není tady

#41 30. 1. 2012 20:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lvice napsal(a):

Já spíš nechápu, že člověk - který si řekne - tohle ani náhodou - to sem dává. Je to stejné jako by odpůrce antibiotik založil téma "Nejnovější ATB na trhu". To není o blíž či dál přeciž, ale o víře.

Lvice, já si myslím, že Míša, i když tu víru nemá, je pořád ještě dost objektivní a k lidem, kteří to cítí jinak, tolerantní.
Dává sem na různá vlákna různé informace a neprosívá je podle vlastního nastavení, ale podle jejich výpovědní hodnoty a zajímavosti.
Toho já osobně si velmi vážím, každý to neumí....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#42 30. 1. 2012 20:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

haiel napsal(a):

Nevěř Míše Kuličce, že nevěří big_smile

Mně se to spíš jeví tak, že Míše chybí nějaká......ostřejší diskuse smile

Tak to je tady špatně. Tady jsou samé hodné dušičky a srdíčka a miluši papuši smile

Že by? vissla  lollollol

Není tady

#43 30. 1. 2012 20:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

haiel napsal(a):

lollollollolstorstark

Není tady

#44 30. 1. 2012 20:50

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Haiel, Míšo, vaše inteligentní "přestřelka" mne potěšila.
Jdu koukat na zkrocení zlé Elisbeth Taylorové a potěšit maximovzpomínkovostarobývalokinovo smilestolt

Není tady

#45 30. 1. 2012 21:11

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

James napsal(a):

Lvice, já si myslím, že Míša, i když tu víru nemá, je pořád ještě dost objektivní a k lidem, kteří to cítí jinak, tolerantní.

Pan, ono  záleží na tom, co si člověk pod tolerancí představuje....... stolt. Toleranci si já osobně představuji něco ve stylu žít a nechat žít. Nikoliv umlátit toho druhého argumenty na vědeckém základě. Tohle já osobně za toleranci nepovažuji. Ale je to věc názoru, jako vše na tomhle světě. wink

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#46 30. 1. 2012 21:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

A znáš? Nebo si jen do mě promítᚠvlastní představy a vlastní nepochopení?
A jaký byl další vývoj této diskuze? Můžu snad za to, že jste se se lvicí do mě pustili, proč to sem dávám, když tomu sama nevěřím, a když vy dvě už to dávno znáte? Mᚠdojem, že jsem vám neodpovídala dostatečně klidně a střízlivě?

Míšo, ty přece dobře víš, že tě z jisté strany znám dost dobře roll
Nemám dojem, že bych se do tebe pustila (sdovolením bych ráda mluvila za sebe) jen jsem se podivila.
Pak jsem si poměrně dobromyslně rýpla způsobem, o němž jsem dokonce předpokládala, že je ti blízk a že mu budeš bez problémů rozumět.
To, nač ti teď odpovídám, na mě už ovšem nedělá dojem nějaké zvláštní střízlivosti smile
A co mě se týče, pravím v této diskusi howgh.

Není tady

#47 30. 1. 2012 22:06

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míšo, ty přece dobře víš, že tě z jisté strany znám dost dobře roll

Z jaké strany? Lupino prober se, viděly jsme se kolikrát - 4x, 5x? Já mohu na rovinu říct, že tě nijak dobře neznám a pokud jsem si to někdy myslela, tak jsem se zjevně mýlila. To nemyslím ve zlém, to je prostý fakt. smile

Nemám dojem, že bych se do tebe pustila (sdovolením bych ráda mluvila za sebe) jen jsem se podivila.

No vidíš, a já z vás obou měla jiný pocit. Vcelku dobře jste se doplňovaly. smile

To, nač ti teď odpovídám, na mě už ovšem nedělá dojem nějaké zvláštní střízlivosti smile

Hm, to je opět jen tvůj výklad ... a ukázka představ, které si vytváříme na základě písmenek, aniž bychom znaly jejich tón ... tady je vidět, jak je důležitá komunikace z vočí v oči. Třeba by ten rozhovor vyzněl úplně jinak, než jak se nám jeví v rámci černobílého textu. smile

Možná kdybych sem tam přihodila srdíčko nebo cicmající se smajlíky, vyznělo by to celé jinak, ale mě  se to tak nějak ekluje, resp. ta představa, že s někým debatuju a přitom ho z ničehož nic jen tak líbnu a občas podrbkám po šešulce smile

Není tady

#48 31. 1. 2012 9:29

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lvice napsal(a):

James napsal(a):

Pan, ono  záleží na tom, co si člověk pod tolerancí představuje....... stolt. Toleranci si já osobně představuji něco ve stylu žít a nechat žít. Nikoliv umlátit toho druhého argumenty na vědeckém základě. Tohle já osobně za toleranci nepovažuji. Ale je to věc názoru, jako vše na tomhle světě. wink

"umlátit toho druhého argumenty na vědeckém základě"  ?
To se dá? big_smile
Vždy věda svoje argumenty století od století, desetiletí od desetiletí, rok co rok...vlastně dnes už pomalu den ode dne mění stolt Dneska už ani Einstein nemá svoje jistý, tak jaký umlátit? roll
Míša prostě jen po svém argumentuje jako každý jiný zde a podle mne velmi věcně a v klidu.
Je přece jen a jen na tobě, zda její argumenty příjmeš natolik, že se jimi nechᚠ"umlátit" a nebo to zhodnotíš tak, že jste prostě každá na jiné vlně a dál si budeš žít a nechᚠžít stoltbig_smile

Není tady

#49 31. 1. 2012 9:55

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Jste trochu utekly od původního tématu. big_smile

Já osobně se strašně ráda nechávám Míšou inspirovat, protože je tak moc jiná než já. Nemám její úhel pohledu a vždycky mi něco přinese (někdy aj hořické trubičky). Míša je moje pojistka, abych neulítla. smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#50 31. 1. 2012 10:22

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hani napsal(a):

Jste trochu utekly od původního tématu. big_smile

Ok, tak se k němu vrátíme. Mně osobně je nejbližší pojetí, které na svém webu popsala Noira. Při osobním setkání jsme si sice moc nesedly, ale co se týče jejího psaného projevu, pohledu na věc a přístupu vůbec, je (dle mého názoru) hodně dobrá (napsat "nejlepší" si netroufám, páč takový přehled zas nemám). Ještě by to chtělo nabrat trochu jistoty při osobním projevu, ubrat malinko v takovém tom vizuálním pozlátku, trochu vyzrát, pobrat zkušenosti a bude to dokonalé.
Každopádně, pokud by někdo hledal informace, rady, kontakty, doporučuji začít u ní.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí