18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mía Kulička napsal(a):
a doufám, e to není důvod, proč ses do ní přidala.
Ne, není Mío a ty to musí moc dobře vědět - dle mého prvního příspěvku.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
a doufám, e to není důvod, proč ses do ní přidala.
Ne, není Mío a ty to musí moc dobře vědět - dle mého prvního příspěvku.
No vidí, potom tedy nechápu, na základě čeho jsi očekávala ostřejí diskuzi? Já toti konflikty nevyhledávám a pokud někde sdělím svůj názor, tak velice klidně a střízlivě ... a pokud někdo chápe jiný názor jako útok, není chyba na vysílači
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
haiel napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
......
Ty věří, e věřím? Vdycky kdy mi někdo věřil, ani bych já sama věřila, byl z toho průvih jak BrnoKdy věří draci, tak je to troku něco jinýho ne kdy věří míové, víme?
A v čem se lií víra draků a víra míů?
Tam je rozdíl cca 565 000 vs (věrosil) Pro představu - pomocí 100 000 vs je mono změnit vodu na slabí víno nebo míu na ovečku
Není tady
haiel napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
haiel napsal(a):
Kdy věří draci, tak je to troku něco jinýho ne kdy věří míové, víme?A v čem se lií víra draků a víra míů?
Tam je rozdíl cca 565 000 vs (věrosil) Pro představu - pomocí 100 000 vs je mono změnit vodu na slabí víno nebo míu na ovečku
Míu na ovečku dokáe změnit jedna blbá trvalá ... ale 100 000 vs by se mi hodilo ... by mi pak z červenýho kohoutku mohl téct modrý portugal a z modrého Dan Ermité
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
haiel napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
A v čem se lií víra draků a víra míů?Tam je rozdíl cca 565 000 vs (věrosil) Pro představu - pomocí 100 000 vs je mono změnit vodu na slabí víno nebo míu na ovečku
Míu na ovečku dokáe změnit jedna blbá trvalá ... ale 100 000 vs by se mi hodilo ... by mi pak z červenýho kohoutku mohl téct modrý portugal a z modrého Dan Ermité
To je přesně ono Toho se dr, to je ta pravá cesta víry Zakrátko bude z tebe amanka jak vyitá
Není tady
haiel napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
haiel napsal(a):
Tam je rozdíl cca 565 000 vs (věrosil) Pro představu - pomocí 100 000 vs je mono změnit vodu na slabí víno nebo míu na ovečkuMíu na ovečku dokáe změnit jedna blbá trvalá ... ale 100 000 vs by se mi hodilo ... by mi pak z červenýho kohoutku mohl téct modrý portugal a z modrého Dan Ermité
To je přesně ono Toho se dr, to je ta pravá cesta víry Zakrátko bude z tebe amanka jak vyitá
amanka né ... to by mě nebavilo ... furt by otravovali ňácí lidi a mluvili by o nemocech ...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
........
amanka né ... to by mě nebavilo ... furt by otravovali ňácí lidi a mluvili by o nemocech ...
Nee. Správnej aman se pozná podle toho, e kolem něj se ádní marodi nesrocují. Poněvad cílem amana není léčit, ale udrovat vecko kolem zdravý.
Není tady
haiel napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
........
amanka né ... to by mě nebavilo ... furt by otravovali ňácí lidi a mluvili by o nemocech ...Nee. Správnej aman se pozná podle toho, e kolem něj se ádní marodi nesrocují. Poněvad cílem amana není léčit, ale udrovat vecko kolem zdravý.
Njn, ale mě nebaví ani ta údrba ... bych si na to musela někoho najmout a to by u asi nebylo ono ...
Není tady
Ach joooo...já se těila,e tu najdu nějakou amanskou medicínsko alternativní radu pro mojí Rybičku a vy takhle zvířata...
Není tady
A co se děje tvé rybičce?
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
No vidí, potom tedy nechápu, na základě čeho jsi očekávala ostřejí diskuzi?...
Na základě dalího jejího vývoje.
Mía Kulička napsal(a):
pokud někde sdělím svůj názor, tak velice klidně a střízlivě ...
Anoano, já.....vím. Dělá, jako bych tě neznala......
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
No vidí, potom tedy nechápu, na základě čeho jsi očekávala ostřejí diskuzi?...
Na základě dalího jejího vývoje.
Mía Kulička napsal(a):
pokud někde sdělím svůj názor, tak velice klidně a střízlivě ...
Anoano, já.....vím. Dělá, jako bych tě neznala......
A zná? Nebo si jen do mě promítá vlastní představy a vlastní nepochopení?
A jaký byl dalí vývoj této diskuze? Můu snad za to, e jste se se lvicí do mě pustili, proč to sem dávám, kdy tomu sama nevěřím, a kdy vy dvě u to dávno znáte? Má dojem, e jsem vám neodpovídala dostatečně klidně a střízlivě?
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
A co se děje tvé rybičce?
Potřebovala by amana a ne ledajakýho,aby nemoc nepozastavoval,ale vyléčil!
Není tady
Kuli, řeknu to asi takhle: Mě jenom přijde dosti pokrytecké uvádět něco, o čem si myslím, e nefunguje a je to placebo efekt. e jsem se do tebe pustila? Ale kde, mě jen velice zaujalo, kterak ortodoxní materialista uvádí článek o amanech a nějak mi unikal smysl .....
A o tom, e jsi v jádru hodná holka vůbec nepochybuji .
Není tady
Mě to pokrytecké nepřipadá. Moná to bude tím, e se jako ortodoxní materialistka necítím
Není tady
Lvice napsal(a):
Já spí nechápu, e člověk - který si řekne - tohle ani náhodou - to sem dává. Je to stejné jako by odpůrce antibiotik zaloil téma "Nejnovějí ATB na trhu". To není o blí či dál přeci, ale o víře.
Lvice, já si myslím, e Mía, i kdy tu víru nemá, je pořád jetě dost objektivní a k lidem, kteří to cítí jinak, tolerantní.
Dává sem na různá vlákna různé informace a neprosívá je podle vlastního nastavení, ale podle jejich výpovědní hodnoty a zajímavosti.
Toho já osobně si velmi váím, kadý to neumí....
Není tady
haiel napsal(a):
haiel napsal(a):
Nevěř Míe Kuličce, e nevěří
Mně se to spí jeví tak, e Míe chybí nějaká......ostřejí diskuse
Tak to je tady patně. Tady jsou samé hodné duičky a srdíčka a milui papui
e by?
Není tady
haiel napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
haiel napsal(a):
Kdy věří draci, tak je to troku něco jinýho ne kdy věří míové, víme?A v čem se lií víra draků a víra míů?
Není tady
Haiel, Mío, vae inteligentní "přestřelka" mne potěila.
Jdu koukat na zkrocení zlé Elisbeth Taylorové a potěit maximovzpomínkovostarobývalokinovo
Není tady
James napsal(a):
Lvice, já si myslím, e Mía, i kdy tu víru nemá, je pořád jetě dost objektivní a k lidem, kteří to cítí jinak, tolerantní.
Pan, ono záleí na tom, co si člověk pod tolerancí představuje....... . Toleranci si já osobně představuji něco ve stylu ít a nechat ít. Nikoliv umlátit toho druhého argumenty na vědeckém základě. Tohle já osobně za toleranci nepovauji. Ale je to věc názoru, jako ve na tomhle světě.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
A zná? Nebo si jen do mě promítá vlastní představy a vlastní nepochopení?
A jaký byl dalí vývoj této diskuze? Můu snad za to, e jste se se lvicí do mě pustili, proč to sem dávám, kdy tomu sama nevěřím, a kdy vy dvě u to dávno znáte? Má dojem, e jsem vám neodpovídala dostatečně klidně a střízlivě?
Mío, ty přece dobře ví, e tě z jisté strany znám dost dobře
Nemám dojem, e bych se do tebe pustila (sdovolením bych ráda mluvila za sebe) jen jsem se podivila.
Pak jsem si poměrně dobromyslně rýpla způsobem, o něm jsem dokonce předpokládala, e je ti blízk a e mu bude bez problémů rozumět.
To, nač ti teď odpovídám, na mě u ovem nedělá dojem nějaké zvlátní střízlivosti
A co mě se týče, pravím v této diskusi howgh.
Není tady
Mío, ty přece dobře ví, e tě z jisté strany znám dost dobře
Z jaké strany? Lupino prober se, viděly jsme se kolikrát - 4x, 5x? Já mohu na rovinu říct, e tě nijak dobře neznám a pokud jsem si to někdy myslela, tak jsem se zjevně mýlila. To nemyslím ve zlém, to je prostý fakt.
Nemám dojem, e bych se do tebe pustila (sdovolením bych ráda mluvila za sebe) jen jsem se podivila.
No vidí, a já z vás obou měla jiný pocit. Vcelku dobře jste se doplňovaly.
To, nač ti teď odpovídám, na mě u ovem nedělá dojem nějaké zvlátní střízlivosti
Hm, to je opět jen tvůj výklad ... a ukázka představ, které si vytváříme na základě písmenek, ani bychom znaly jejich tón ... tady je vidět, jak je důleitá komunikace z vočí v oči. Třeba by ten rozhovor vyzněl úplně jinak, ne jak se nám jeví v rámci černobílého textu.
Moná kdybych sem tam přihodila srdíčko nebo cicmající se smajlíky, vyznělo by to celé jinak, ale mě se to tak nějak ekluje, resp. ta představa, e s někým debatuju a přitom ho z ničeho nic jen tak líbnu a občas podrbkám po eulce
Není tady
Lvice napsal(a):
James napsal(a):
Pan, ono záleí na tom, co si člověk pod tolerancí představuje....... . Toleranci si já osobně představuji něco ve stylu ít a nechat ít. Nikoliv umlátit toho druhého argumenty na vědeckém základě. Tohle já osobně za toleranci nepovauji. Ale je to věc názoru, jako ve na tomhle světě.
"umlátit toho druhého argumenty na vědeckém základě" ?
To se dá?
Vdy věda svoje argumenty století od století, desetiletí od desetiletí, rok co rok...vlastně dnes u pomalu den ode dne mění Dneska u ani Einstein nemá svoje jistý, tak jaký umlátit?
Mía prostě jen po svém argumentuje jako kadý jiný zde a podle mne velmi věcně a v klidu.
Je přece jen a jen na tobě, zda její argumenty příjme natolik, e se jimi nechá "umlátit" a nebo to zhodnotí tak, e jste prostě kadá na jiné vlně a dál si bude ít a nechá ít
Není tady
Jste trochu utekly od původního tématu.
Já osobně se straně ráda nechávám Míou inspirovat, protoe je tak moc jiná ne já. Nemám její úhel pohledu a vdycky mi něco přinese (někdy aj hořické trubičky). Mía je moje pojistka, abych neulítla.
Není tady
Hani napsal(a):
Jste trochu utekly od původního tématu.
Ok, tak se k němu vrátíme. Mně osobně je nejblií pojetí, které na svém webu popsala Noira. Při osobním setkání jsme si sice moc nesedly, ale co se týče jejího psaného projevu, pohledu na věc a přístupu vůbec, je (dle mého názoru) hodně dobrá (napsat "nejlepí" si netroufám, páč takový přehled zas nemám). Jetě by to chtělo nabrat trochu jistoty při osobním projevu, ubrat malinko v takovém tom vizuálním pozlátku, trochu vyzrát, pobrat zkuenosti a bude to dokonalé.
Kadopádně, pokud by někdo hledal informace, rady, kontakty, doporučuji začít u ní.
Není tady