29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vy neboxujete? Ne my se v téhle zemi fackujeme. Nudíte se? Kupte si medvídka mývala
.
Upravil(a) Lvice (11. 4. 2012 19:55)
Není tady
Ne, bez vás se v této zemi neobejdu.
Není tady
Jessika napsal(a):
Ne, bez vás se v této zemi neobejdu.
máš pravdu, já také ne - díky za ně
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
haiel napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Mě nejvíc pobavilo porovnání toho, co ten mladík napsal, s jeho odkazem a tím, co nabízí
Osobně nejsem příznivec různých covenů a podobných spolků, ale myslím, že nějaké to udržování povědomí a elementární spolupráce mezi jednotlivými šamany, druidy a podobně zaměřenými jedinci by zřejmě nebylo tak úplně od věci.
A neustále ověřovat v zahraničních zdrojíchKdyž je někdo přesvědčen, že vlastní zkušenosti mohou být plně nahrazeny zahraničními zdroji, tak jinou možnost ani nemá
Vlastní zkušenost je nade vše ... ale když se tu někdo rozplývá třebas nad slunečními kapkami za 10 tis. Kč, tak se holt podívám, co se o nich kde píše, jaké s nimi mají lidé v různých koutech světa zkušenosti a jestli vůbec ... a tak prostě.
Aha ale to není ověřování, Míšo Kuličko, to je čtení cizích poznatků všelijakorůzně poznamenaných osobnostmi autorů
Ověřování je, když si ty kapky podle návodu vyrobím a na vlastní kůži odzkouším
A jestli už minul ten správný astrologický čas pro výrobu slunečních kapek a Ty bys přece jen chtěla něco podobného vyzkoušet, budeš muset počkat, až přijde správný čas pro výrobu kapek švestkových. :jojo
Upravil(a) haiel (12. 4. 2012 12:35)
Není tady
haiel napsal(a):
Aha
ale to není ověřování, Míšo Kuličko, to je čtení cizích poznatků všelijakorůzně poznamenaných osobnostmi autorů
![]()
A jestli už minul ten správný astrologický čas pro výrobu slunečních kapek a Ty bys přece jen chtěla něco podobného vyzkoušet, budeš muset počkat, až přijde správný čas pro výrobu kapek švestkových. :jojo
Hledala jsem formulaci.
Díky.
Není tady
haiel napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
haiel napsal(a):
Když je někdo přesvědčen, že vlastní zkušenosti mohou být plně nahrazeny zahraničními zdroji, tak jinou možnost ani nemá
Vlastní zkušenost je nade vše ... ale když se tu někdo rozplývá třebas nad slunečními kapkami za 10 tis. Kč, tak se holt podívám, co se o nich kde píše, jaké s nimi mají lidé v různých koutech světa zkušenosti a jestli vůbec ... a tak prostě.
Aha
ale to není ověřování, Míšo Kuličko, to je čtení cizích poznatků všelijakorůzně poznamenaných osobnostmi autorů
![]()
Tak švestkové, marhulové, révové i kalvádosové kapky mám zmáknuté vlastní, odzkoušené a mohu s čistým svědomím říct, že fungují fakt na všecko. Koneckonců v sobě zahrnují veškeré povětrnostní esence vč. slunečních ... akorát je u nás už několik generací nazývá "Bílá voda"
A máš pravdu, není nad vlastní zdroje
Upravil(a) Míša Kulička (12. 4. 2012 12:49)
Není tady
Ha! Kulička vykutálená! Ježibaba zakuklená je to, vždyť jsem to říkala. Vyrábí sluneční kapky s ovocnými příchutěmi pod krycím názvem Bílá voda a tvrdí, že fungují na všecko.
Dostane balvan
Není tady
haiel napsal(a):
Ha! Kulička vykutálená! Ježibaba zakuklená je to, vždyť jsem to říkala. Vyrábí sluneční kapky s ovocnými příchutěmi pod krycím názvem Bílá voda a tvrdí, že fungují na všecko.
Dostane balvan
Si myslím, že Heřt, Grygar, Nosková a další mají s Bílou vodou ty nejlepší zkušenosti. Proti té nikdy nepudou ...
Hele, a to víš, že vrchol ježibabosti je ježibabost nepoužívat?
Upravil(a) Míša Kulička (12. 4. 2012 13:48)
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
haiel napsal(a):
Dostane balvanSi myslím, že Heřt, Grygar, Nosková a další mají s Bílou vodou ty nejlepší zkušenosti. Proti té nikdy nepudou
...
Hele, a to víš, že vrchol ježibabosti je ježibabost nepoužívat?
Jo táák Oni to mají z užívání Bílé vody
No...co už...to holt ví každý malý děcko, že nic se nemá přehánět
Houbeles, vrchol ježibabosti je nenechat se odhalit
Není tady
haiel napsal(a):
Houbeles, vrchol ježibabosti je nenechat se odhalit
No tak to zas ... ježibaby nejsou jeptišky, občas se odhalí rády
Není tady
Krucifix a svěcenou vodu na Vás holoto jedna :lol.
Není tady
TAJEMSTVÍ ZDROJOVÉHO POLE, REALITA JAKO HOLOGRAM A PARALELNÍ VESMÍRY
video: http://www.matrix-2001.cz/video/siska.flv
titulky: http://www.matrix-2001.cz/video/siska.srt
Upravil(a) KALIK (12. 4. 2012 17:21)
Není tady
Není tady
Nakonec Mnislav Zelený umí mé pocity, o kterých jsem tu mluvila, vyjádřit daleko lépe a přesvědčivěji, protože on, narozdíl od kohokoliv z nás, tu zkušenost má: CO JE TO LÁSKA? - Mnislav Zelený ATAPANA (Relove Summit 8. 6. 2013)
Není tady