18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vy neboxujete? Ne my se v téhle zemi fackujeme. Nudíte se? Kupte si medvídka mývala .
Upravil(a) Lvice (11. 4. 2012 19:55)
Není tady
Ne, bez vás se v této zemi neobejdu.
Není tady
Jessika napsal(a):
Ne, bez vás se v této zemi neobejdu.
má pravdu, já také ne - díky za ně
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
haiel napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Mě nejvíc pobavilo porovnání toho, co ten mladík napsal, s jeho odkazem a tím, co nabízí
Osobně nejsem příznivec různých covenů a podobných spolků, ale myslím, e nějaké to udrování povědomí a elementární spolupráce mezi jednotlivými amany, druidy a podobně zaměřenými jedinci by zřejmě nebylo tak úplně od věci.
A neustále ověřovat v zahraničních zdrojíchKdy je někdo přesvědčen, e vlastní zkuenosti mohou být plně nahrazeny zahraničními zdroji, tak jinou monost ani nemá
Vlastní zkuenost je nade ve ... ale kdy se tu někdo rozplývá třebas nad slunečními kapkami za 10 tis. Kč, tak se holt podívám, co se o nich kde píe, jaké s nimi mají lidé v různých koutech světa zkuenosti a jestli vůbec ... a tak prostě.
Aha ale to není ověřování, Mío Kuličko, to je čtení cizích poznatků velijakorůzně poznamenaných osobnostmi autorů Ověřování je, kdy si ty kapky podle návodu vyrobím a na vlastní kůi odzkouím
A jestli u minul ten správný astrologický čas pro výrobu slunečních kapek a Ty bys přece jen chtěla něco podobného vyzkouet, bude muset počkat, a přijde správný čas pro výrobu kapek vestkových. :jojo
Upravil(a) haiel (12. 4. 2012 12:35)
Není tady
haiel napsal(a):
Aha ale to není ověřování, Mío Kuličko, to je čtení cizích poznatků velijakorůzně poznamenaných osobnostmi autorů Ověřování je, kdy si ty kapky podle návodu vyrobím a na vlastní kůi odzkouím
A jestli u minul ten správný astrologický čas pro výrobu slunečních kapek a Ty bys přece jen chtěla něco podobného vyzkouet, bude muset počkat, a přijde správný čas pro výrobu kapek vestkových. :jojo
Hledala jsem formulaci.
Díky.
Není tady
haiel napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
haiel napsal(a):
Kdy je někdo přesvědčen, e vlastní zkuenosti mohou být plně nahrazeny zahraničními zdroji, tak jinou monost ani nemá
Vlastní zkuenost je nade ve ... ale kdy se tu někdo rozplývá třebas nad slunečními kapkami za 10 tis. Kč, tak se holt podívám, co se o nich kde píe, jaké s nimi mají lidé v různých koutech světa zkuenosti a jestli vůbec ... a tak prostě.
Tak vestkové, marhulové, révové i kalvádosové kapky mám zmáknuté vlastní, odzkouené a mohu s čistým svědomím říct, e fungují fakt na vecko. Koneckonců v sobě zahrnují vekeré povětrnostní esence vč. slunečních ... akorát je u nás u několik generací nazývá "Bílá voda"
A má pravdu, není nad vlastní zdroje
Upravil(a) Mía Kulička (12. 4. 2012 12:49)
Není tady
Ha! Kulička vykutálená! Jeibaba zakuklená je to, vdy jsem to říkala. Vyrábí sluneční kapky s ovocnými příchutěmi pod krycím názvem Bílá voda a tvrdí, e fungují na vecko.
Dostane balvan
Není tady
haiel napsal(a):
Ha! Kulička vykutálená! Jeibaba zakuklená je to, vdy jsem to říkala. Vyrábí sluneční kapky s ovocnými příchutěmi pod krycím názvem Bílá voda a tvrdí, e fungují na vecko.
Dostane balvan
Si myslím, e Heřt, Grygar, Nosková a dalí mají s Bílou vodou ty nejlepí zkuenosti. Proti té nikdy nepudou ...
Hele, a to ví, e vrchol jeibabosti je jeibabost nepouívat?
Upravil(a) Mía Kulička (12. 4. 2012 13:48)
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
haiel napsal(a):
Dostane balvanSi myslím, e Heřt, Grygar, Nosková a dalí mají s Bílou vodou ty nejlepí zkuenosti. Proti té nikdy nepudou ...
Hele, a to ví, e vrchol jeibabosti je jeibabost nepouívat?
Jo táák Oni to mají z uívání Bílé vody No...co u...to holt ví kadý malý děcko, e nic se nemá přehánět
Houbeles, vrchol jeibabosti je nenechat se odhalit
Není tady
haiel napsal(a):
Houbeles, vrchol jeibabosti je nenechat se odhalit
No tak to zas ... jeibaby nejsou jeptiky, občas se odhalí rády
Není tady
Krucifix a svěcenou vodu na Vás holoto jedna :lol.
Není tady
TAJEMSTVÍ ZDROJOVÉHO POLE, REALITA JAKO HOLOGRAM A PARALELNÍ VESMÍRY
video: http://www.matrix-2001.cz/video/siska.flv
titulky: http://www.matrix-2001.cz/video/siska.srt
Upravil(a) KALIK (12. 4. 2012 17:21)
Není tady
Není tady
Nakonec Mnislav Zelený umí mé pocity, o kterých jsem tu mluvila, vyjádřit daleko lépe a přesvědčivěji, protoe on, narozdíl od kohokoliv z nás, tu zkuenost má: CO JE TO LÁSKA? - Mnislav Zelený ATAPANA (Relove Summit 8. 6. 2013)
Není tady