18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
"Předpokládal jsem, e se budou přírodovědné principy uplatňovat v záchraně ivota! V souladu s bioenergií, se zdravím, ba i s nemocí. Nebo po stránce psychiatrické vlastně neexistuje ádné absolutní vyléčení. Téměř u ádné nemoci. A v neurologii taky ne. Řekněme, e nevyléčitelnost nemocí metodami klasické medicíny se týká vlastně velké části léčebných postupů. Nelze tedy, klasicky medicínsky, vyléčit cukrovku, nedá se vyléčit revmatismus. Je pouze moné udrovat je nějakým způsobem pod kontrolou. Jene nemoc za takových okolností postupuje! Nelze vyléčit arteriosklerózu, neumíme léčit Alzheimerovu nemoc. Pomocí klasické medicíny nedokáeme vyléčit takřka ádnou chorobu. Léčebnými metodami vycházejícími z klasické medicíny se předevím potlačují symptomy. Kdy má někdo nějaký zánět, dostane na něj protizánětlivé léky. Kdy něco tělu chybí nahradí se to. Pokud má někdo bolesti, dostane analgetika - potlačující vjem bolesti. Pokud má člověk vysoký tlak, obdrí lék, který vysoký tlak sníí. Ale vlastně nikdy se nepřijde na příčinu, která je původcem nemoci! Z tohoto důvodu zůstávají klasické léčebné kroky postupem, který pouze symptomy potlačuje. Ani dojde ke skutečnému uzdravení." Takové jsou názory nejen rakouského lékaře-neurochirurga Heinze Valentina, který se rozhodl studovat a ít Jiní Americe jako amanský léčitel.
Rakouský dokument
Upravil(a) Mía Kulička (6. 2. 2012 13:17)
Není tady
Chm..... ty věří na amanské lčéčitele?
Není tady
Díkybohu za kadýho doktora, který objeví tuhle ameriku protoe kdy to budou hlásat pořád jenom amani, bude nad nima dnení doba pořád ohrnovat nos.
Není tady
Lvice napsal(a):
Chm..... ty věří na amanské lčéčitele?
Já? Ne ... ale proč to sem nedat pro ty, co věří
Není tady
Dnení doba, Vlku, to jsou - lékaři, kteří se alternativě nevěnují, lékaři, kteří se věnují, ale jinými metodami, lékaři, kteří se věnují stejnými metodami, alternativci amani a léčitelé veho druhu - tito vichni nad sebou ohrnují nosy vzájemně jak mezioborově, tak i v rámci stejných metod, ale jiných pojetí ..... a tyto bitvy mají své utěeně se rozrůstající "sanatoria" i "hřbitůvky"..... Marodný laik se můe tak akorát modlit.
Není tady
Kuli, ti, co věří, u k amanům dávno chodí. U nečtou, ale realizují.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Já? Ne ... ale proč to sem nedat pro ty, co věří
Moment..........................a proč ale jo?? Nového v tom nebylo nic, tak proč?
Jojo, Draku, má pravdu s tím ohrnováním nosů - snad proto mě vdycky potěí nález jakéhokoliv neohrnovatele
Není tady
Jo, Haiel a to samé platí i pro metody zabývající se rýpáním se v psychice.
Není tady
Lvice napsal(a):
Jo, Haiel a to samé platí i pro metody zabývající se rýpáním se v psychice.
Vak je to to samé
Není tady
Protoe nejsou vici tak daleko, jak vy, přecé ... a pro lidi, kteří jsou teprve ve stádiu hledání, to je alternativa ... dalí monost ... tak se s ní seznámí a bud si řeknou - tohle jó, do toho pudu ... a nebo si jako já řeknou - tohle ani náhodou ... ale to u je na vlastní úvaze těch lidí - nikoli na mně nebo na vás.
Není tady
A je to vlastně dobře, e se to takto děje. Člověk si vlastně jenom tak uvědomí, e spoléhat se nejvíc můe jenom sám na sebe a u sebe bude hledat v první řadě.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Protoe nejsou vici tak daleko, jak vy, přecé ...
Aha
Nojo, Draku, tak nějak. Jsem toho názoru, e kdybychom uměli doopravdy pracovat s vlastní myslí, lo by nám to samo, take to je ono, co se musíme naučit. Ačkoliv k tomu potřebujeme různé berličky, prozatím.
Není tady
lupina montana napsal(a):
.......
Nojo, Draku, tak nějak. Jsem toho názoru, e kdybychom uměli doopravdy pracovat s vlastní myslí, lo by nám to samo, take to je ono, co se musíme naučit. Ačkoliv k tomu potřebujeme různé berličky, prozatím.
Ano, a ty berličky mezi sebou navzájem ermují a nejsou tudí takovou oporou, jak by si člověk přál a tak ho nutí, aby se nepřestával snait se uschopňovat
Není tady
Já spí nechápu, e člověk - který si řekne - tohle ani náhodou - to sem dává. Je to stejné jako by odpůrce antibiotik zaloil téma "Nejnovějí ATB na trhu". To není o blí či dál přeci, ale o víře.
Není tady
Jojo, kdy voni se ty kostlivci dokáí tak skvěle schovávat
Není tady
Lvice napsal(a):
Já spí nechápu, e člověk - který si řekne - tohle ani náhodou - to sem dává. Je to stejné jako by odpůrce antibiotik zaloil téma "Nejnovějí ATB na trhu". To není o blí či dál přeci, ale o víře.
Nevěř Míe Kuličce, e nevěří
Není tady
Lvice napsal(a):
Třeba proto, e to na někoho jako placebo můe fungovat ... a zároveň vím, e na mě to zafungovat nemůe, protoe v to nevěřím ...
Není tady
haiel napsal(a):
Lvice napsal(a):
Ty věří, e věřím? Vdycky kdy mi někdo věřil, ani bych já sama věřila, byl z toho průvih jak Brno
Není tady
Jo, Haiel, já jí věřím. Mě osobně kdysi přesvědčila.
A tak to jo Kuli, to je od tebe moc hezký
Není tady
haiel napsal(a):
Mně se to spí jeví tak, e Míe chybí nějaká......ostřejí diskuse
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
......
Ty věří, e věřím? Vdycky kdy mi někdo věřil, ani bych já sama věřila, byl z toho průvih jak Brno
Kdy věří draci, tak je to troku něco jinýho ne kdy věří míové, víme?
Není tady
haiel napsal(a):
To se ti jeví vcelku mylně ... a doufám, e to není důvod, proč ses do ní přidala.
Není tady
haiel napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
......
Ty věří, e věřím? Vdycky kdy mi někdo věřil, ani bych já sama věřila, byl z toho průvih jak BrnoKdy věří draci, tak je to troku něco jinýho ne kdy věří míové, víme?
A v čem se lií víra draků a víra míů?
Není tady
Lvice napsal(a):
Jo, Haiel, já jí věřím. Mě osobně kdysi přesvědčila.
A tak to jo Kuli, to je od tebe moc hezký
Já su toti ve své podstatě straně hodná holka
Není tady
haiel napsal(a):
Tak to je tady patně. Tady jsou samé hodné duičky a srdíčka a milui papui
Není tady