3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Na jihu ije jedna osoba enského pohlaví. Slyí na jméno baculka. Můete ji snadno identifikovat. Je vysoká, silné postavy, působí jako jedna ze vznosných en na Rubensových obrazech. Vlasy má tmavě hnědé, ovem často na baculce či milé kuličce, jak ji také mnozí říkají, můete vidět edivé vlasy, které jejímu mladému vzhledu dodávají zajímavý mrnc. Nebyla by to baculka, kdyby se jí jedno oko lehounce nedívalo jinam, čeho můe vyuívat pro zmatení druhých, kteří netuí, zda o ně má či nemá zájem. Tělo baculky je pro někoho zcela určitě přitalivé - pevná stehna i zadek, nohy velké, aby mohla dobře stát na zemi, velká prsa na mazlení... při něčem takovém v náručí jsou nějaké zandbatelná maličkost. To ale není ve. Baculka je chytrá jako málokdo, jen to zakrývá hloupými řečmi, stejně jako tělo (asi) nic moc oblečením...
Není tady
Heleno, samozřejmě, e svět není černobílý a z nedostatků se dají udělat přednosti.
K mé postavě. Vdycky jsem měla nadváhu. K tomu mám silnějí kostru po dědovi, tak působím hřmotně. Ovem to není omluva, mám monost s tím něco dělat. Proč tedy nedělám? Jsem líná a nemám vůli. Kolikrát mám problém rozpohybovat své tělo, abych dola na zastávku tramvaje.
Vlasy, to je genetická záleitost.
Prsa nemám velká, mám normální velikost, ke své postavě spí mení, ovem jsou povislá, vdycky taková byla. Tonymu to nevadí, tak to dvakrát neřeím.
ilhání. Není to tak hrozné, ale jedno oko mi trochu utíká ven. Nedá se s tím nic dělat, resp. mohla bych jít na operaci, ale do dvou dnů by se mi to vrátilo do původního stavu, to jsou slova jedné zkuené očařky. Mimochodem, vimly(i) jste si, e ilhá i topmodelka Kate Moss? Tady je to trochu vidět http://cs.wikipedia.org/wiki/Kate_Moss , zhruba tak ilhám já. Kdy u jsme u té Kate Moss, tak mně nepřijde vůbec pěkná. Nelíbí se mi její obličej, působí na mě arogantně, na modelku je malá (172 cm). Oslnila asi svou vychrtlostí, podle Wikipedie má velikost 34.
Oblíkám se normálně, nebalím do neforemných halen. V létě nosím hodně sukně...
Není tady
Jo a slovo baculka bych zařadila do kategorie dovča, mana, mimísek, lovískuju, mocinky apod.
Není tady
maring napsal(a):
Podle mě má patnýho psychiatra a patnou diagnozu : Člověk, který má dystymii , nemívá záchvaty vzteku, netluče hlavou do zdi a nefackuje se, má depky . Pokud se u toho objevuje ta agresivita a sebepokozování, jde o jinou diagnozu , tvůj doktor prostě na tebe kale.
A Neurol ádnej slunej doktor lidem nedává , zdá se e ste v tom Brně sto let opicema .
Znovu opakuji, můj brácha byl 7x hospitalizovaný na psychiatrii, mimo jiné i v PL Černovice. Proel nemnoha psychiatry a kadý mu ten Neurol dal.
Jinak kalu na doporučení, e se nemá brát při bolestech Ibalgin, kdy mně hodně bolí hlava, co je tak jednou za dva měsíce, tak si ten Ibalgin vezmu, dále jsem v ivotě měla několikrát práek na spaní, to zejména v cizím prostředí jako na poznávacích zájezdech, kde jsem potřebovala být druhý den vyspaná a ne rozlámaná atd. U tolik v ivotě trpím, tak proč si ivot jetě více ztrpčovat. Navíc tu nemám ambice strait do 90. A v neposlední řadě znám x případů, kdy dotyční ili co nejzdravěji a zemřeli na rakovinu v 50 letech. Take asi tak.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Dám vám jednu hádanku. Pozorně čtěte.
Na jihu ije jedna osoba enského pohlaví. Slyí na jméno nýmand a tlusoka. Můete ji snadno identifikovat. Je vysoká, silné postavy, působí jako mamut. Vlasy má tmavě hnědé, ovem často na tlusoce či sudu tuku, jak ji také mnozí říkají, můete vidět edivé vlasy. Nebyla by to tlusoka, kdyby ji jedno oko neutíkalo na jinou stranu. Tělo tlusoky je odpudivé - silná stehniska, pr... jako valach, nohy velké jako lye, povislá hnusná prsa, strie kam se člověk jen podívá. To ale není ve. Tlusoka je hloupá jako málokdo.
A na závěr otázka. Kdopak to je?
Hele prehanis Vilemino, tenhle popis padne na vetsinu Babinetek.....trochu zlehcuji, ale fakt se takhle vidi skoro kazda zena.
Zalezi na prisptupu kazdeho k sobe samemu. Mam dobrou znamou, ta vypada pokmerne hura jeste nic nevystudovala pres oblicej ma jizvy a jedno oko v haji. jedna ruka ji ochabla nasledkem spatne zlomeniny a navic se ji uz zkratila noha kvuli samemu. Kulha velmi viditelne je ji o 20 vic nez tobe a sama o sobe rika:" Kdybych ja jako byla na rozdil od ni (jina atraktivni zena) oskliva......" Fakt ma takovy pristup k sobe a mela vzdy HORU MILENCU, ona si fandi....
Není tady
Heleno, samozřejmě, e svět není černobílý a z nedostatků se dají udělat přednosti.
Samozřejmě... jenome ty si, děvče, v těch "nedostatcích" vyloeně bahní.
Zná Berna - "Jak si lidé hrají"? Hru "Kopejte do mě"?
Pro neznalé - "hráč se při této hře chová naivně a s přehnanou důvěřivostí. Dává svému okolí najevo, e je zranitelný, a nemocný co paradoxně vyvolává zvýeně necitlivé a neohleduplné chování okolí. Hráči v tomto případě jde o zisk v podobě lítosti ostatních nad nepřízní osudu (e já mám pořád takovou smůlu)" /říká Wikipedie - ale dá se najít i jinde/.
Jo a slovo baculka bych zařadila do kategorie dovča, mana, mimísek, lovískuju, mocinky apod.
Tak to ráčej vodpustit, slečínko, e jsem se já, stará vosoba, netrefila do jejich vkusu co se výraziva dotejče... e neznám ty kúl slovíčka, co voni...
Není tady
Vilemína napsal(a):
K mé postavě. Vdycky jsem měla nadváhu. K tomu mám silnějí kostru po dědovi, tak působím hřmotně. Ovem to není omluva, mám monost s tím něco dělat. Proč tedy nedělám? Jsem líná a nemám vůli. Kolikrát mám problém rozpohybovat své tělo, abych dola na zastávku tramvaje.
Prsa nemám velká, mám normální velikost, ke své postavě spí mení, ovem jsou povislá, vdycky taková byla. Tonymu to nevadí, tak to dvakrát neřeím.
ilhání. Není to tak hrozné, ale jedno oko mi trochu utíká ven. Nedá se s tím nic dělat, resp. mohla bych jít na operaci, ale do dvou dnů by se mi to vrátilo do původního stavu, to jsou slova jedné zkuené očařky. Mimochodem, vimly(i) jste si, e ilhá i topmodelka Kate Moss? Tady je to trochu vidět http://cs.wikipedia.org/wiki/Kate_Moss , zhruba tak ilhám já. Kdy u jsme u té Kate Moss, tak mně nepřijde vůbec pěkná. Nelíbí se mi její obličej, působí na mě arogantně, na modelku je malá (172 cm). Oslnila asi svou vychrtlostí, podle Wikipedie má velikost 34.Oblíkám se normálně, nebalím do neforemných halen. V létě nosím hodně sukně...
Vychrtlá, na modelku dost malá, ilhavá..... a přesto se stala úspěnou modelkou. Čím to asi bude, Vilemíno?
Není tady
Mila Vilemino,celou tu dobu, co te sleduji , mam pocit, ze tvuj lidsky postoj k tobe same se odehrava v duchu (asi si toho nejsi vedoma) ,"sama sebe trestam". A v kazdem nezdaru mas dalsi potvrzeni, ze to delatproste musis a neni vyhnuti................
Mimochode ja na tom jsem taky docela blbe, prave vyklizim byt ve kterem jsem stravila nejhezci obdobi sveho zivota. Nejenom , ze to byl krasny byt v krasne poloze a prominentnim miste se vsim vsudy, ale zaroven levny, tichy a plny slunicka. POstupne jsem si ho zarizovala po rozvodu, s detmi, nemela jsem ani tu lampu nebo postel....deti se naucili plavat, jezdit na kole v prilehle ulici, lyzovat....zacaly chodit do skoly...a vsechno je pryc.
Dum se bude bourat, srovnaji se zemi a me zbyde par fotek Zjistila jsem, ze nemam skoro zadne. Moje deti mi vyrodstly, ten starsi si nasel novy byt. Uvidime se fakt jen zridka, je v jinem meste.
Upravil(a) sahleb (31. 1. 2012 13:56)
Není tady
haiel napsal(a):
Vilemína napsal(a):
ilhání. Není to tak hrozné, ale jedno oko mi trochu utíká ven. Nedá se s tím nic dělat, resp. mohla bych jít na operaci, ale do dvou dnů by se mi to vrátilo do původního stavu, to jsou slova jedné zkuené očařky. Mimochodem, vimly(i) jste si, e ilhá i topmodelka Kate Moss? Tady je to trochu vidět http://cs.wikipedia.org/wiki/Kate_Moss , zhruba tak ilhám já. Kdy u jsme u té Kate Moss, tak mně nepřijde vůbec pěkná. Nelíbí se mi její obličej, působí na mě arogantně, na modelku je malá (172 cm). Oslnila asi svou vychrtlostí, podle Wikipedie má velikost 34.Oblíkám se normálně, nebalím do neforemných halen. V létě nosím hodně sukně...Vychrtlá, na modelku dost malá, ilhavá..... a přesto se stala úspěnou modelkou. Čím to asi bude, Vilemíno?
Tak úplně hlavní je v topmodelingu vychrtlost, neenské tvary (uzounké boky, malá či ádná prsa, ádný zadek atd.), výka nad 177 cm, ve ostatní jako řídké vlasy apod. se dá zamaskovat. Dovedu pochopit, e se dokázala prosadit třeba taková Karolina Kurková, Hana Soukupová, Linda Vojtová či Gisele Bündchen, jsou svým způsobem zajímavé, pěkné, ale Kate Moss není pěkná, moná je dravá a sebevědomá, ale pěkná není. Nesmí zapomenout, e tam o kráse rozhodují větinou homosexuální módní návrháři a ti mají prostě jiná měřítka ne větina lidí. Vůbec na módních přehlídkách je důleité, aby si lidé vimli oblečení, ne modelky. Jsou to prostě jen takové věáky na oblečení. Jetě dodám, e tyto "ramínka na aty" mají své peníze vydřené, nic nemají zadarmo. Vůbec jim nezávidím.
Není tady
Koukám, e se hodně zabývá modelkami. Některá jména ani neznám...
Proč mám takový pocit, e jsi na lidi kolem sebe zlá...
Oni za to nemůou, jak jsi nastavená...
je důleité, aby si lidé vimli oblečení, ne modelky
Ale ty modelka nejsi, tak by ses měla snait, aby si lidi vímali TEBE. V dobrým, podotýkám - aby si vůbec neuvědomovali to, co tebe ere - od edých vlasů po nadváhu - ale těili se na to, jak s tebou pokecají, zasmějou se a podobně.
Ono je to vlastně podobný - jen si místo "oblečení" dosaď tvoje dobrý vlastnosti.
Není tady
Vilemína napsal(a):
...........
Tak úplně hlavní je v topmodelingu vychrtlost, neenské tvary (uzounké boky, malá či ádná prsa, ádný zadek atd.), výka nad 177 cm, ve ostatní jako řídké vlasy apod. se dá zamaskovat. Dovedu pochopit, e se dokázala prosadit třeba taková Karolina Kurková, Hana Soukupová, Linda Vojtová či Gisele Bündchen, jsou svým způsobem zajímavé, pěkné, ale Kate Moss není pěkná, moná je dravá a sebevědomá, ale pěkná není. Nesmí zapomenout, e tam o kráse rozhodují větinou homosexuální módní návrháři a ti mají prostě jiná měřítka ne větina lidí. Vůbec na módních přehlídkách je důleité, aby si lidé vimli oblečení, ne modelky. Jsou to prostě jen takové věáky na oblečení. Jetě dodám, e tyto "ramínka na aty" mají své peníze vydřené, nic nemají zadarmo. Vůbec jim nezávidím.
Pěkná či ne, to je otázka vkusu, mně přijde hezká a to sotva poznatelný ilhání je docela milý. Ale to nemělo být o tomhle. Ani snad o dravosti
.spí o tom způsobu nahlíení na skutečnost. Kdyby si říkala jsem malá, vyzáblá, ilhavá, nemůu být nikdy modelkou, tak by to ani nezkusila. Netroufla by si. A kdyby byla jako ty a uměla nafouknout a tlustě vykonturovat vechno to, co u sebe shledává jako nedostatek, tak by pomalu nevylezla ani mezi lidi.
Ani o té slávě (mmch tuím, e zrovna v tomto případě zaplacené i závislostí na kokainu) to nemělo být, vím, e nezávidí, ale ty se s úspěnými srovnává. Srovnává se s těmi, které pokládá za schopné, úspěné, pracovité, významné
. A srovnává se velmi hloupě a kontraproduktivně tak, e u dopředu se programuje coby ňouma, která ničeho pořádnýho v ivotě nedosáhne. No a ono se ti to programování daří, jak vidno
Není tady
Vilemína napsal(a):
Mimochodem, vimly(i) jste si, e ilhá i topmodelka Kate Moss? Tady je to trochu vidět .
Kate Moos je naprosto prumerna osoba s divnyma nohama. Docela se divim, jak to dokazala, mozna prave kvuli tem nedostatkum
Silha i Brigitte Bardot, podle me jedna z tech nejhezcich zen....
http://www.nobblynews.com/wp/brigitte-b … usband/367
neni to smrnc? JE!!!!
ja jsem znala jednoho nadhernyho muze a taky mu ujizdelo ocicko, bylo to neuveritelne sladky...
Není tady
jeí, tolik energie tady mrhá na to, abys vem zdůvodnila , proč to nejde - a to já husa dělávala taky
Co takhle hledat proč by to jít mohlo a co by jít mohlo? Jene to bolí, viď? A nechoď na mě s nemocí, e nemoc ti tohle nedovolí..... ti pak něco jetě hezčejího napíu, Vilemíno.
Není tady
Vilemíno, jako modelka jsi fakt nýmand, nikdo o tobě jako modelce nic neví.
Dalí tvá nýmandovská oblast je jaká?!?
Není tady
Vilemína napsal(a):
anais.de napsal(a):
Vilemino, ja sem moc casto nepisu, spis ctu prispevky, ale mam pocit, ze na Tvuj musim reagovat. Asi tu budu v opozici, ale myslim si, ze vystudovat Mgr za cenu totalniho zhrouceni za to nestoji. Zamyslela ses nad tim, jakou praci bys chtela po dokonceni skoly vykonavat a potrebujes na to vubec ten magistersky titul? Nestacilo by Ti Bc?
Co kdyby ses po skonceni zkouskoveho obdobi poohledla po nejake praci, abys videla jake jsou Tve moznosti s jiz dosazenym vzdelanim. Podle toho se pak muzes rozhodnout zda dal valcit na skole ci ne. Jeste me napadlo, ze bys mohla zkusit na semestr prerusit a trochu si odpocinout nebo treba odjet do zahranici (az se das trochu do poradku psychicky, chapu, ze v tom stavu v jakem jsi ted bys to asi nezvladla).
Jinak, je to sice hrozne klise, ale vyssi vzdelani ne vzdy koreluje s mimoradnou inteligenci a s zivotnim stestim uz vubec ne. Pohybuju se v akademickem prostredi a znam spoustu lidi, kteri maji doktorat a zadnou obzvlaste vysokou inteligenci neoplyvaji, a zase jine, kteri jsou sice inteligentni, ale maji problemy v praktickem zivote (napr. ve triceti a vice letech nikdy nemeli partnera a ziji s rodici atd.). Sama jsem studovala medicinu a lekarske povolani nevykonavam, zvolila jsem si jinou drahu a jako loser se necitim. Mmch. mne studium tez trvalo o mnoho dele, nez je bezne, protoze jsem musela vydelavat, a dokonce jsem musela opakovat rocnik. Dnes se mi celkem dari v tom, co delam a moje velmi prumerne znamky z VS nikoho nezajimaji, a take se za ne nestydim. Praxe je totiz uplne o necem jinem.Velmi si váím tvého příspěvku. Taky tě "znám" z Babinetu. Jsi mi blízká tím, e ije v Německu. Já studuju právě učitelství němčiny, tak proto.
Anais, s výjezdem do zahraničí je to u mě těké. Mám monost jet na Erasmus do Německa, Rakouska, výcarska, Dánska a taky do Turecka. Ve zprostředkovává Katedra NJ. Finančně to není nákladné, znám spoustu studentů, kteří tutu monost vyuili a vesměs si to pochvalují. Kdy jsem udělala Bc., tak jsem váně uvaovala o tom, e bych jela na semestr studovat do Rakouska nebo Německa. Nakonec jsem se seznámila s Tonym a ve padlo. Teď o tom uvauju znova. Jene nemám odvahu, moc se bojím cizího prostředí. Jetě teda mám jednu monost - jet pracovat jako dobrovolník do Německa, je to u německo-českých hranic, byla bych tam pomocná síla v jedné organizaci, vyadují základní znalost němčiny, nabízí kapesné, ubytování, stravu a jazykový kurz. Těchto míst je více, a na jednu nabídku je to na rok. Rozhodla jsem se, e polu zítra ivotopis, zkrátka, e to zkusím. Mám zájem o místo, kde bych byla jen půl roku. Nepočítám s tím, e by zrovna mě vybrali.
To by bylo fajn, tak at Ti to vyjde! Urcite by ses i za toho pul roku hodne zlepsila v jazyce. Myslim, ze je to idealni doba, mam jeste v zive pameti jak pro me bylo ten prvni pulrok tady vsechno nove a ani jsem si nestihla uvedomit, jestli se mi styska po domove. Na delsi dobu uz to neni pro kazdeho. Ja jsem mela vloni velkou krizi, kdy mi moc chybel domov a muj stary zivot v Cechach, ale ted uz je to zase ok (jsem tu 4 roky).
Není tady
Vilemíno, myslím, e bys určitě měla jet na zkuenou do zahraničí. Kdy u pro nic jiného, tak pro jistotu a sebevědomí při učení, chce-li učit.
Moná, e by ti to pomohlo i při psaní diplomky ........ Hádám, e Toník by počkal.
Není tady
Vilemína napsal(a):
maring napsal(a):
Podle mě má patnýho psychiatra a patnou diagnozu : Člověk, který má dystymii , nemívá záchvaty vzteku, netluče hlavou do zdi a nefackuje se, má depky . Pokud se u toho objevuje ta agresivita a sebepokozování, jde o jinou diagnozu , tvůj doktor prostě na tebe kale.
A Neurol ádnej slunej doktor lidem nedává , zdá se e ste v tom Brně sto let opicema .Znovu opakuji, můj brácha byl 7x hospitalizovaný na psychiatrii, mimo jiné i v PL Černovice. Proel nemnoha psychiatry a kadý mu ten Neurol dal.
Jinak kalu na doporučení, e se nemá brát při bolestech Ibalgin, kdy mně hodně bolí hlava, co je tak jednou za dva měsíce, tak si ten Ibalgin vezmu, dále jsem v ivotě měla několikrát práek na spaní, to zejména v cizím prostředí jako na poznávacích zájezdech, kde jsem potřebovala být druhý den vyspaná a ne rozlámaná atd. U tolik v ivotě trpím, tak proč si ivot jetě více ztrpčovat. Navíc tu nemám ambice strait do 90. A v neposlední řadě znám x případů, kdy dotyční ili co nejzdravěji a zemřeli na rakovinu v 50 letech. Take asi tak.
Ano Vilemíno, tvůj brácha má nejtěí formu schizofrenie , proto mu dávají Neurol. POchybuju e dělá vysokou kolu a bude pracovat jako vysokokolák , to by mu ádnej normální doktor Neurol nedal , protoe by ho zničil. U chonickýho těkýho schizofrenika na tom zas tak moc nezáleí a ten stav je občas tak těkej , e to někdy jinak nejde .
Jak to dopadá se skončením koly ? Bude jí končit , jak ses tu na mě zlobila , e ti radím, abys nedělala ? Nebo to byla zase jen bouře ve sklenici vody a touha po utěování od druhých lidí, jako obvykle?
Vsadím se, e bude pokračovat .
Upravil(a) maring (31. 1. 2012 17:47)
Není tady
Vilemína napsal(a):
werena30 napsal(a):
Kdyby jsi na kolu neměla, u by tě vyrazili. Naopak, hrdá můe být na spoustu věcí,ale teď nechce a asi ani nemůe.
Chápu, taky u mi bylo 26. Je to moc stresu najednou a nemůe zkusit studium jen přeruit?
Klidně bych zkusila i tu hospitalizaci, ale v kadém případě bych nala dobrého terapeuta,který bude pracovat s tebou i s rodiči, protoe Vějířovka má naprostou pravdu. Je to problém i v rodině.Není pravda. Dnes je na některých oborech běné, e u státnic vyletí třetina lidí a mnohdy kolu ani nedokončí, protoe jim to nedají ani na třetí pokus. Úroveň kol se sníila, to je holý fakt.
Jo třeba u nás je tohle běná praxe, ale na třetí pokus ti to daj, ale spousta lidí na to právě nemá nervy . Ano taky mám pocit, e to hodně vypovídá o úrovni kol a nikoliv áků
.
Není tady