29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na jihu žije jedna osoba ženského pohlaví. Slyší na jméno baculka. Můžete ji snadno identifikovat. Je vysoká, silné postavy, působí jako jedna ze vznosných žen na Rubensových obrazech. Vlasy má tmavě hnědé, ovšem často na baculce či milé kuličce, jak ji také mnozí říkají, můžete vidět šedivé vlasy, které jejímu mladému vzhledu dodávají zajímavý šmrnc. Nebyla by to baculka, kdyby se jí jedno oko lehounce nedívalo jinam, čehož může využívat pro zmatení druhých, kteří netuší, zda o ně má či nemá zájem. Tělo baculky je pro někoho zcela určitě přitažlivé - pevná stehna i zadek, nohy velké, aby mohla dobře stát na zemi, velká prsa na mazlení... při něčem takovém v náručí jsou nějaké zandbatelná maličkost. To ale není vše. Baculka je chytrá jako málokdo, jen to zakrývá hloupými řečmi, stejně jako tělo (asi) nic moc oblečením...
Není tady
Heleno, samozřejmě, že svět není černobílý a z nedostatků se dají udělat přednosti.
K mé postavě. Vždycky jsem měla nadváhu. K tomu mám silnější kostru po dědovi, tak působím hřmotně. Ovšem to není omluva, mám možnost s tím něco dělat. Proč tedy nedělám? Jsem líná a nemám vůli. Kolikrát mám problém rozpohybovat své tělo, abych došla na zastávku tramvaje.
Vlasy, to je genetická záležitost.
Prsa nemám velká, mám normální velikost, ke své postavě spíš menší, ovšem jsou povislá, vždycky taková byla. Tonymu to nevadí, tak to dvakrát neřeším.
Šilhání. Není to tak hrozné, ale jedno oko mi trochu utíká ven. Nedá se s tím nic dělat, resp. mohla bych jít na operaci, ale do dvou dnů by se mi to vrátilo do původního stavu, to jsou slova jedné zkušené očařky. Mimochodem, všimly(i) jste si, že šilhá i topmodelka Kate Moss? Tady je to trochu vidět http://cs.wikipedia.org/wiki/Kate_Moss , zhruba tak šilhám já. Když už jsme u té Kate Moss, tak mně nepřijde vůbec pěkná. Nelíbí se mi její obličej, působí na mě arogantně, na modelku je malá (172 cm). Oslnila asi svou vychrtlostí, podle Wikipedie má velikost 34.
Oblíkám se normálně, nebalím do neforemných halen. V létě nosím hodně sukně...
Není tady
Jo a slovo baculka bych zařadila do kategorie dovča, manža, mimísek, lovískuju, mocinky apod.
Není tady
maring napsal(a):
Podle mě máš špatnýho psychiatra a špatnou diagnozu : Člověk, který má dystymii , nemívá záchvaty vzteku, netluče hlavou do zdi a nefackuje se, má depky . Pokud se u toho objevuje ta agresivita a sebepoškozování, jde o jinou diagnozu , tvůj doktor prostě na tebe kašle.
A Neurol žádnej slušnej doktor lidem nedává , zdá se že ste v tom Brně sto let opicema .
Znovu opakuji, můj brácha byl 7x hospitalizovaný na psychiatrii, mimo jiné i v PL Černovice. Prošel nemnoha psychiatry a každý mu ten Neurol dal.
Jinak kašlu na doporučení, že se nemá brát při bolestech Ibalgin, když mně hodně bolí hlava, což je tak jednou za dva měsíce, tak si ten Ibalgin vezmu, dále jsem v životě měla několikrát prášek na spaní, to zejména v cizím prostředí jako na poznávacích zájezdech, kde jsem potřebovala být druhý den vyspaná a ne rozlámaná atd. Už tolik v životě trpím, tak proč si život ještě více ztrpčovat. Navíc tu nemám ambice strašit do 90. A v neposlední řadě znám x případů, kdy dotyční žili co nejzdravěji a zemřeli na rakovinu v 50 letech. Takže asi tak.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Dám vám jednu hádanku. Pozorně čtěte.
Na jihu žije jedna osoba ženského pohlaví. Slyší na jméno nýmand a tlusťoška. Můžete ji snadno identifikovat. Je vysoká, silné postavy, působí jako mamut. Vlasy má tmavě hnědé, ovšem často na tlusťošce či sudu tuku, jak ji také mnozí říkají, můžete vidět šedivé vlasy. Nebyla by to tlusťoška, kdyby ji jedno oko neutíkalo na jinou stranu. Tělo tlusťošky je odpudivé - silná stehniska, pr... jako valach, nohy velké jako lyže, povislá hnusná prsa, strie kam se člověk jen podívá. To ale není vše. Tlusťoška je hloupá jako málokdo.
A na závěr otázka. Kdopak to je?
Hele prehanis Vilemino, tenhle popis padne na vetsinu Babinetek.....trochu zlehcuji, ale fakt se takhle vidi skoro kazda zena.
Zalezi na prisptupu kazdeho k sobe samemu. Mam dobrou znamou, ta vypada pokmerne hura jeste nic nevystudovala pres oblicej ma jizvy a jedno oko v haji. jedna ruka ji ochabla nasledkem spatne zlomeniny a navic se ji uz zkratila noha kvuli samemu. Kulha velmi viditelne je ji o 20 vic nez tobe a sama o sobe rika:" Kdybych ja jako byla na rozdil od ni (jina atraktivni zena) oskliva......" Fakt ma takovy pristup k sobe a mela vzdy HORU MILENCU, ona si fandi....
Není tady
Heleno, samozřejmě, že svět není černobílý a z nedostatků se dají udělat přednosti.
Samozřejmě... jenomže ty si, děvče, v těch "nedostatcích" vyloženě bahníš.
Znáš Berna - "Jak si lidé hrají"? Hru "Kopejte do mě"?
Pro neznalé - "hráč se při této hře chová naivně a s přehnanou důvěřivostí. Dává svému okolí najevo, že je zranitelný, až nemocný což paradoxně vyvolává zvýšeně necitlivé a neohleduplné chování okolí. Hráči v tomto případě jde o zisk v podobě lítosti ostatních nad nepřízní osudu (že já mám pořád takovou smůlu)" /říká Wikipedie - ale dá se najít i jinde/.
Jo a slovo baculka bych zařadila do kategorie dovča, manža, mimísek, lovískuju, mocinky apod.
Tak to ráčej vodpustit, slečínko, že jsem se já, stará vosoba, netrefila do jejich vkusu co se výraziva dotejče... že neznám ty kúl slovíčka, co voni...
Není tady
Vilemína napsal(a):
K mé postavě. Vždycky jsem měla nadváhu. K tomu mám silnější kostru po dědovi, tak působím hřmotně. Ovšem to není omluva, mám možnost s tím něco dělat. Proč tedy nedělám? Jsem líná a nemám vůli. Kolikrát mám problém rozpohybovat své tělo, abych došla na zastávku tramvaje.
Prsa nemám velká, mám normální velikost, ke své postavě spíš menší, ovšem jsou povislá, vždycky taková byla. Tonymu to nevadí, tak to dvakrát neřeším.
Šilhání. Není to tak hrozné, ale jedno oko mi trochu utíká ven. Nedá se s tím nic dělat, resp. mohla bych jít na operaci, ale do dvou dnů by se mi to vrátilo do původního stavu, to jsou slova jedné zkušené očařky. Mimochodem, všimly(i) jste si, že šilhá i topmodelka Kate Moss? Tady je to trochu vidět http://cs.wikipedia.org/wiki/Kate_Moss , zhruba tak šilhám já. Když už jsme u té Kate Moss, tak mně nepřijde vůbec pěkná. Nelíbí se mi její obličej, působí na mě arogantně, na modelku je malá (172 cm). Oslnila asi svou vychrtlostí, podle Wikipedie má velikost 34.Oblíkám se normálně, nebalím do neforemných halen. V létě nosím hodně sukně...
Vychrtlá, na modelku dost malá, šilhavá..... a přesto se stala úspěšnou modelkou. Čím to asi bude, Vilemíno?
Není tady
Mila Vilemino,celou tu dobu, co te sleduji , mam pocit, ze tvuj lidsky postoj k tobe same se odehrava v duchu (asi si toho nejsi vedoma) ,"sama sebe trestam". A v kazdem nezdaru mas dalsi potvrzeni, ze to delatproste musis a neni vyhnuti................
Mimochode ja na tom jsem taky docela blbe, prave vyklizim byt ve kterem jsem stravila nejhezci obdobi sveho zivota. Nejenom , ze to byl krasny byt v krasne poloze a prominentnim miste se vsim vsudy, ale zaroven levny, tichy a plny slunicka. POstupne jsem si ho zarizovala po rozvodu, s detmi, nemela jsem ani tu lampu nebo postel....deti se naucili plavat, jezdit na kole v prilehle ulici, lyzovat....zacaly chodit do skoly...a vsechno je pryc.
Dum se bude bourat, srovnaji se zemi a me zbyde par fotek Zjistila jsem, ze nemam skoro zadne. Moje deti mi vyrodstly, ten starsi si nasel novy byt. Uvidime se fakt jen zridka, je v jinem meste.
Upravil(a) sahleb (31. 1. 2012 13:56)
Není tady
haiel napsal(a):
Vilemína napsal(a):
Šilhání. Není to tak hrozné, ale jedno oko mi trochu utíká ven. Nedá se s tím nic dělat, resp. mohla bych jít na operaci, ale do dvou dnů by se mi to vrátilo do původního stavu, to jsou slova jedné zkušené očařky. Mimochodem, všimly(i) jste si, že šilhá i topmodelka Kate Moss? Tady je to trochu vidět http://cs.wikipedia.org/wiki/Kate_Moss , zhruba tak šilhám já. Když už jsme u té Kate Moss, tak mně nepřijde vůbec pěkná. Nelíbí se mi její obličej, působí na mě arogantně, na modelku je malá (172 cm). Oslnila asi svou vychrtlostí, podle Wikipedie má velikost 34.Oblíkám se normálně, nebalím do neforemných halen. V létě nosím hodně sukně...Vychrtlá, na modelku dost malá, šilhavá..... a přesto se stala úspěšnou modelkou. Čím to asi bude, Vilemíno?
Tak úplně hlavní je v topmodelingu vychrtlost, neženské tvary (uzounké boky, malá či žádná prsa, žádný zadek atd.), výška nad 177 cm, vše ostatní jako řídké vlasy apod. se dá zamaskovat. Dovedu pochopit, že se dokázala prosadit třeba taková Karolina Kurková, Hana Soukupová, Linda Vojtová či Gisele Bündchen, jsou svým způsobem zajímavé, pěkné, ale Kate Moss není pěkná, možná je dravá a sebevědomá, ale pěkná není. Nesmíš zapomenout, že tam o kráse rozhodují většinou homosexuální módní návrháři a ti mají prostě jiná měřítka než většina lidí. Vůbec na módních přehlídkách je důležité, aby si lidé všimli oblečení, ne modelky. Jsou to prostě jen takové věšáky na oblečení. Ještě dodám, že tyto "ramínka na šaty" mají své peníze vydřené, nic nemají zadarmo. Vůbec jim nezávidím.
Není tady
Koukám, že se hodně zabýváš modelkami. Některá jména ani neznám...
Proč mám takový pocit, že jsi na lidi kolem sebe zlá...
Oni za to nemůžou, jak jsi nastavená...
je důležité, aby si lidé všimli oblečení, ne modelky
Ale ty modelka nejsi, tak by ses měla snažit, aby si lidi všímali TEBE. V dobrým, podotýkám - aby si vůbec neuvědomovali to, co tebe žere - od šedých vlasů po nadváhu - ale těšili se na to, jak s tebou pokecají, zasmějou se a podobně.
Ono je to vlastně podobný - jen si místo "oblečení" dosaď tvoje dobrý vlastnosti.
Není tady
Vilemína napsal(a):
...........
Tak úplně hlavní je v topmodelingu vychrtlost, neženské tvary (uzounké boky, malá či žádná prsa, žádný zadek atd.), výška nad 177 cm, vše ostatní jako řídké vlasy apod. se dá zamaskovat. Dovedu pochopit, že se dokázala prosadit třeba taková Karolina Kurková, Hana Soukupová, Linda Vojtová či Gisele Bündchen, jsou svým způsobem zajímavé, pěkné, ale Kate Moss není pěkná, možná je dravá a sebevědomá, ale pěkná není. Nesmíš zapomenout, že tam o kráse rozhodují většinou homosexuální módní návrháři a ti mají prostě jiná měřítka než většina lidí. Vůbec na módních přehlídkách je důležité, aby si lidé všimli oblečení, ne modelky. Jsou to prostě jen takové věšáky na oblečení. Ještě dodám, že tyto "ramínka na šaty" mají své peníze vydřené, nic nemají zadarmo. Vůbec jim nezávidím.
Pěkná či ne, to je otázka vkusu, mně přijde hezká a to sotva poznatelný šilhání je docela milý. Ale to nemělo být o tomhle. Ani snad o dravosti….spíš o tom způsobu nahlížení na skutečnost. Kdyby si říkala „jsem malá, vyzáblá, šilhavá, nemůžu být nikdy modelkou“, tak by to ani nezkusila. Netroufla by si. A kdyby byla jako ty a uměla nafouknout a tlustě vykonturovat všechno to, co u sebe shledává jako nedostatek, tak by pomalu nevylezla ani mezi lidi.
Ani o té slávě (mmch tuším, že zrovna v tomto případě zaplacené i závislostí na kokainu) to nemělo být, vím, že nezávidíš, ale ty se s úspěšnými srovnáváš. Srovnáváš se s těmi, které pokládáš za schopné, úspěšné, pracovité, významné…. A srovnáváš se velmi hloupě a kontraproduktivně tak, že už dopředu se programuješ coby ňouma, která ničeho pořádnýho v životě nedosáhne. No a ono se ti to programování daří, jak vidno
Není tady
Vilemína napsal(a):
Mimochodem, všimly(i) jste si, že šilhá i topmodelka Kate Moss? Tady je to trochu vidět .
Kate Moos je naprosto prumerna osoba s divnyma nohama. Docela se divim, jak to dokazala, mozna prave kvuli tem nedostatkum
Silha i Brigitte Bardot, podle me jedna z tech nejhezcich zen....
http://www.nobblynews.com/wp/brigitte-b … usband/367
neni to smrnc? JE!!!!
ja jsem znala jednoho nadhernyho muze a taky mu ujizdelo ocicko, bylo to neuveritelne sladky...
Není tady
ježíš, tolik energie tady mrháš na to, abys všem zdůvodnila , proč to nejde - a to já husa dělávala taky
Co takhle hledat proč by to jít mohlo a co by jít mohlo? Jenže to bolí, viď? A nechoď na mě s nemocí, že nemoc ti tohle nedovolí..... ti pak něco ještě hezčejšího napíšu, Vilemíno.
Není tady
Vilemíno, jako modelka jsi fakt nýmand, nikdo o tobě jako modelce nic neví.
Další tvá nýmandovská oblast je jaká?!?
Není tady
Vilemína napsal(a):
anais.de napsal(a):
Vilemino, ja sem moc casto nepisu, spis ctu prispevky, ale mam pocit, ze na Tvuj musim reagovat. Asi tu budu v opozici, ale myslim si, ze vystudovat Mgr za cenu totalniho zhrouceni za to nestoji. Zamyslela ses nad tim, jakou praci bys chtela po dokonceni skoly vykonavat a potrebujes na to vubec ten magistersky titul? Nestacilo by Ti Bc?
Co kdyby ses po skonceni zkouskoveho obdobi poohledla po nejake praci, abys videla jake jsou Tve moznosti s jiz dosazenym vzdelanim. Podle toho se pak muzes rozhodnout zda dal valcit na skole ci ne. Jeste me napadlo, ze bys mohla zkusit na semestr prerusit a trochu si odpocinout nebo treba odjet do zahranici (az se das trochu do poradku psychicky, chapu, ze v tom stavu v jakem jsi ted bys to asi nezvladla).
Jinak, je to sice hrozne klise, ale vyssi vzdelani ne vzdy koreluje s mimoradnou inteligenci a s zivotnim stestim uz vubec ne. Pohybuju se v akademickem prostredi a znam spoustu lidi, kteri maji doktorat a zadnou obzvlaste vysokou inteligenci neoplyvaji, a zase jine, kteri jsou sice inteligentni, ale maji problemy v praktickem zivote (napr. ve triceti a vice letech nikdy nemeli partnera a ziji s rodici atd.). Sama jsem studovala medicinu a lekarske povolani nevykonavam, zvolila jsem si jinou drahu a jako loser se necitim. Mmch. mne studium tez trvalo o mnoho dele, nez je bezne, protoze jsem musela vydelavat, a dokonce jsem musela opakovat rocnik. Dnes se mi celkem dari v tom, co delam a moje velmi prumerne znamky z VS nikoho nezajimaji, a take se za ne nestydim. Praxe je totiz uplne o necem jinem.Velmi si vážím tvého příspěvku. Taky tě "znám" z Babinetu. Jsi mi blízká tím, že žiješ v Německu. Já studuju právě učitelství němčiny, tak proto.
Anais, s výjezdem do zahraničí je to u mě těžké. Mám možnost jet na Erasmus do Německa, Rakouska, Švýcarska, Dánska a taky do Turecka. Vše zprostředkovává Katedra NJ. Finančně to není nákladné, znám spoustu studentů, kteří tutu možnost využili a vesměs si to pochvalují. Když jsem udělala Bc., tak jsem vážně uvažovala o tom, že bych jela na semestr studovat do Rakouska nebo Německa. Nakonec jsem se seznámila s Tonym a vše padlo. Teď o tom uvažuju znova. Jenže nemám odvahu, moc se bojím cizího prostředí. Ještě teda mám jednu možnost - jet pracovat jako dobrovolník do Německa, je to u německo-českých hranic, byla bych tam pomocná síla v jedné organizaci, vyžadují základní znalost němčiny, nabízí kapesné, ubytování, stravu a jazykový kurz. Těchto míst je více, až na jednu nabídku je to na rok. Rozhodla jsem se, že pošlu zítra životopis, zkrátka, že to zkusím. Mám zájem o místo, kde bych byla jen půl roku. Nepočítám s tím, že by zrovna mě vybrali.
To by bylo fajn, tak at Ti to vyjde! Urcite by ses i za toho pul roku hodne zlepsila v jazyce. Myslim, ze je to idealni doba, mam jeste v zive pameti jak pro me bylo ten prvni pulrok tady vsechno nove a ani jsem si nestihla uvedomit, jestli se mi styska po domove. Na delsi dobu uz to neni pro kazdeho. Ja jsem mela vloni velkou krizi, kdy mi moc chybel domov a muj stary zivot v Cechach, ale ted uz je to zase ok (jsem tu 4 roky).
Není tady
Vilemíno, myslím, že bys určitě měla jet na zkušenou do zahraničí. Když už pro nic jiného, tak pro jistotu a sebevědomí při učení, chceš-li učit.
Možná, že by ti to pomohlo i při psaní diplomky ........ Hádám, že Toník by počkal.
Není tady
Vilemína napsal(a):
maring napsal(a):
Podle mě máš špatnýho psychiatra a špatnou diagnozu : Člověk, který má dystymii , nemívá záchvaty vzteku, netluče hlavou do zdi a nefackuje se, má depky . Pokud se u toho objevuje ta agresivita a sebepoškozování, jde o jinou diagnozu , tvůj doktor prostě na tebe kašle.
A Neurol žádnej slušnej doktor lidem nedává , zdá se že ste v tom Brně sto let opicema .Znovu opakuji, můj brácha byl 7x hospitalizovaný na psychiatrii, mimo jiné i v PL Černovice. Prošel nemnoha psychiatry a každý mu ten Neurol dal.
Jinak kašlu na doporučení, že se nemá brát při bolestech Ibalgin, když mně hodně bolí hlava, což je tak jednou za dva měsíce, tak si ten Ibalgin vezmu, dále jsem v životě měla několikrát prášek na spaní, to zejména v cizím prostředí jako na poznávacích zájezdech, kde jsem potřebovala být druhý den vyspaná a ne rozlámaná atd. Už tolik v životě trpím, tak proč si život ještě více ztrpčovat. Navíc tu nemám ambice strašit do 90. A v neposlední řadě znám x případů, kdy dotyční žili co nejzdravěji a zemřeli na rakovinu v 50 letech. Takže asi tak.
Ano Vilemíno, tvůj brácha má nejtěžší formu schizofrenie , proto mu dávají Neurol. POchybuju že dělá vysokou školu a bude pracovat jako vysokoškolák , to by mu žádnej normální doktor Neurol nedal , protože by ho zničil. U chonickýho těžkýho schizofrenika na tom zas tak moc nezáleží a ten stav je občas tak těžkej , že to někdy jinak nejde .
Jak to dopadá se skončením školy ? Budeš jí končit , jak ses tu na mě zlobila , že ti radím, abys nedělala ? Nebo to byla zase jen bouře ve sklenici vody a touha po utěšování od druhých lidí, jako obvykle?
Vsadím se, že budeš pokračovat .
Upravil(a) maring (31. 1. 2012 17:47)
Není tady
Vilemína napsal(a):
werena30 napsal(a):
Kdyby jsi na školu neměla, už by tě vyrazili. Naopak, hrdá můžeš být na spoustu věcí,ale teď nechceš a asi ani nemůžeš.
Chápu, taky už mi bylo 26. Je to moc stresu najednou a nemůžeš zkusit studium jen přerušit?
Klidně bych zkusila i tu hospitalizaci, ale v každém případě bych našla dobrého terapeuta,který bude pracovat s tebou i s rodiči, protože Vějířovka má naprostou pravdu. Je to problém i v rodině.Není pravda. Dnes je na některých oborech běžné, že u státnic vyletí třetina lidí a mnohdy školu ani nedokončí, protože jim to nedají ani na třetí pokus. Úroveň škol se snížila, to je holý fakt.
Jo třeba u nás je tohle běžná praxe, ale na třetí pokus ti to daj, ale spousta lidí na to právě nemá nervy . Ano taky mám pocit, že to hodně vypovídá o úrovni škol a nikoliv žáků
.
Není tady