27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj maminky,
prosím o rady . Mám po dceři froté pleny Popolini, vdycky jsem je prala v mýdlovém slizu atd. Přesto jsou lehce hrubí. A teď mám od kamarádky půjčené taky froté malinké, nevím, v čem prala a jak se o ně starala, ale ty jsou hrubé hrozně - to bych ani nemohla na ten jemnej zadeček dát. Máte někdo nějaký tip, jak je zas změkčit? Prala jsem je ve slizu, přidávala ocet a nic
Jetě chci zkusit výjimečně je prohnat u sestry suičkou, prý froté ručníky to změkčilo úasně - a nadýchalo, vím, e se to nemá, ale pro jednou to prostě zkusím. Řeila jste některá podobný problém a vyřeila?
Děkuju, zkusím vechno.
Není tady
no ja muzu rict, ze s tim frote je to furt dokolecka. Zkusenost s rucniky. Kdyz je ususim na susaku, jsou jako struhadlo, ze susicky jsou krasne mekounke a i bez machadla.
Není tady
holky děkuju, mně je líto zas kupovat vechno nový a jinak jsem byla super spokojená, dcera v 18 měs. bez plen...ale zas nevím, jak to zvládnu časově s dvojčatama, ale rozhodně to zkusím.
Není tady
Borůvko,
holky mi právě radily, e s tím froté je to peklo, e to je fakt hrubé.
Nakupuju tedy flanel, bavlnu a jedny mám bambusové.
A co to zkusit prodat a nakoupit jiné.
Jinak musím potvrdit, e suičkou froáky měknou, ale kdy je suím normálně, tak jsou zase hrubé. To bys musela u segry suit pořád...
Není tady
Zuzina napsal(a):
Borůvko,
holky mi právě radily, e s tím froté je to peklo, e to je fakt hrubé.
Nakupuju tedy flanel, bavlnu a jedny mám bambusové.
A co to zkusit prodat a nakoupit jiné.
Jinak musím potvrdit, e suičkou froáky měknou, ale kdy je suím normálně, tak jsou zase hrubé. To bys musela u segry suit pořád...
Zuzi, kdy já mám po dceři sadu vlastně na jedno dítě a teď potřebuju na dvě a navíc nevím, jestli to půjde, tak se mi do nakupování moc nechce. Proto se snaím nějaké uít, ale nevím, jestli to bude v praxi fungovat
A ty moje froáky jsou celkem ok, myslím, e tam problém nebude, nejsou tak straně hrubý. Ale ty od kámoky děsně...
Jaké kupuje?
Není tady
Jo tak, tak to bude asi spíe výrobcem, ne?
Já mám Imse Vimse bavlněné, baby lucy bambusové, a myslím Kikko flanelové, ty mi tepre příjdou (více kusů). Pak mám jednu AIO Imse vimse.
Více toho asi kupovat nebudu. Kdytak mám čtverce. Jo, vlastně jsem jetě uvaovala nad nějakýma vkládačkama.
Není tady