Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 1. 2012 10:47

Martaskaaa
♥♥-----

Lze přestat milovat z minuty na minutu?

Zdravím vás. Chtěla bych se zeptat, jestli máte podobnou zkušenost (v mém případě je partnerem beran) s tím, že jeden den vám muž vyznával lásku a druhý den vás nemohl vystát. V mém případě jsme byli spolu 3 měsíce, tudíž krásné zamilování. Seznámili jsme se, když já jsem byla těhotná. Hodně jsem se tomu bránila. On mě dostával tím, jak mě bral úplně samozřejmě, hladil mi břicho, chtěl s náma být, nestkutečně mě podržel při porodu (chlapeček má vrozenou vadu a je pořád v ohrožení života). Sem tam jsem u něho přebývala a když jsem v historii na netu hledala jeden odkaz, zjistila jsem, že pravidelně navštěvuje různé seznamky na netu. Jelikož jsem se k biologickým otcem mého synka rozešla kvůli nevěře, která začala podobným způsobem, strašně mě to zaskočilo. Nebyla žádná hádka, pouze jsem mu řekla, že už nechci nic podobného zažít, mám z toho strach a nemám sil tím znovu projít. Spala jsem tu noc odděleně, ale chovali jsme se k sobě rozumě. Dokázali jsme si dát pusu, obejmout se, ale mě ten strach úplně paralyzoval a ten moment jsem měla pocit, že jediná možnost, jak se toho vyvarovat, je odejít. Zkoušel mě přemlouvat, ráno odjel do práce s tím, ať to ještě zvážím a už se neozval. Napsala jsem mu sms, kde mu schovám klíč a od té doby se v něm něco zablokovalo a absolutně mě odmítá. Jakýkoliv kontakt, neustále opakuje, že jsem ho podrazila, ublížila, že mě nemůže ani vidět a že s takovým člověkem nechce mít vůbec nic společného. Vím, že vymlouvat se na hormony v šestinedělí, strach o malého a stres tady nemá význam. Jen nemůžu pochopit, jak jsem se mu mohla tak strašně zprotivit, když do té doby jsme měli krásný vztah. Děkuju za jakýkoliv názor.

Není tady

#2 26. 1. 2012 12:05

Calimero30
♥♥-----

Re: Lze přestat milovat z minuty na minutu?

Ahoj Martaskooo, já si myslím, že nelze přestat milovat z minuty na minutu. Dokonce jsem totéž řešila s psycholožkou a řekla mi to samé. Já jsem řešila, zda je možné abych přítele po půl roce z minuty na minutu přestala milovat. Prý to může být způsobeno nějakou vnitřní obavou (neuróza), kterou máme podvědomě a najednou vyplave na povrch a projeví se to takto. Pořád jsem si vnitřně říkala, že již přítele nemiluji a psycholožka mi na to řekla, že se takto někteří lidé připravují na odchod toho druhého aby je to pak tak nebolelo. Do toho osudného půlroku jsem byla šíleně moc zamilovaná a nikdy bych si nemyslela, že se mi toto může stát. Přítel byl úžasný a pořád je. Omlouvám se, že jsem ti sem napsala i svůj příběh. Potřebovali by jste si spolu promluvit a vše si vyjasnit. Přítele asi ranilo, že jsi to chtěla ukončit ale pak nevím, co dělal na seznamkách! Byla bych v tomto případě stejně nedůvěřivá jako ty a myslím, že bych se i stejně zachovala - ukončila bych ten vztah. Byla jsem totiž v předchozích vztazích podváděná a jeden z nich měl inzerát na seznamce a to jsme spolu byli 4 roky. Zjistila jsem to a vztah okamžitě ukončila.

Není tady

#3 26. 1. 2012 18:18

Martaskaaa
♥♥-----

Calimero30 napsal(a):

Prý to může být způsobeno nějakou vnitřní obavou (neuróza), kterou máme podvědomě a najednou vyplave na povrch a projeví se to takto.Pořád jsem si vnitřně říkala, že již přítele nemiluji a psycholožka mi na to řekla, že se takto někteří lidé připravují na odchod toho druhého aby je to pak tak nebolelo. .

Calimero, děkuju ti moc i za tvůj příběh. Myslím, že máš naprostou pravdu. Dneska jak jsem byla za malým, dala jsem si schůzku s psycholožkou. Navedla mě k tomuto: Přítel mi nedokázal dost dobře vysvětlit, co se v něm událo. Pořád jen opakoval že už mě nechce, že jsem ho podrazila, ublížila a já jsem to nedokázala z jeho slov pochopit, co přesně. Teď už to vím. Moc touží po rodině a to jsem mu já dokázala poskytnout prakticky hned. Malého měl moc rád, dávál to najevo od začátku, až mě to zaráželo, jak je možné mít rád cizí dítě. A v momentě, kdy jsem mu řekla, že bude lepší když odejdu (samozřejmě i s malým), tak ho to ranilo. Řekl mi, že kdybych se k němu s malým nastěhovala, byla by z nás rodina, opravdu by malého miloval a odešla bych, byl by schopný si i něco udělat. Snad je to srozumitelné, mě to došlo až teď, jak moc mu na malém záleželo. Já jsem se toho bála, on z něho byl nadšený. Vím, že by byl malému skvělým otcem, podržel mě v těžké době opravdu obdivuhodně, takže jsem mu napsala, že je mi hodně líto, že Jiříček nebude vyrůstat s ním a že považuju za opravdového otce jeho. Teď mi nezbývá než čekat na jeho reakci. Nečekám odpověď hned, protože by byla odmítavá, ale zároveň se bojím, že nebude žádná .Atím pádem naše pohádka zkončí.
Můžu se zeptat, jestli jste dál s přítelem a jak jste to ustáli???

Upravil(a) Martaskaaa (26. 1. 2012 18:23)

Není tady

#4 26. 1. 2012 19:23

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Martaskaaa, já dost dobře nechápu, proč jsi psala příteli: že je mi hodně líto, že Jiříček nebude vyrůstat s ním a že považuju za opravdového otce jeho?!? Proč jsi svoje "věty na rozchodnou" naformulovala zrovna tímhle způsobem a figurovalo v nich jednak Tvoje dítě (které s tím vším nemá - při vší úctě - vůbec nic společného) a druhak Tvoje prohlášení, že za opravdového Jiříčkova otce považuješ přítele va ?!?

Nezlob se na mě, ale tohle jednání mi silně hraničí s citovým vydíráním. Ty dobře víš, že si na vás za ty tři měsíce přítel zvykl a ať je Tvůj důvod k rozchodu jakýkoliv, je to pouze Tvoje rozhodnutí, které se týká výlučně Tebe a přítele a svoje dítě bych do toho na Tvém místě v žádném případě netahala. A obzvlášť opatrná bych byla v prohlášeních, koho budeš považovat za opravdového otce dítěte: Jiříček už svého biologického tatínka přece má a s přítelem jste byli spolu pouze tři měsíce, ani jste spolu nebydleli, jenom jsi - jak píšeš - u něj sem-tam přebývala. Přesouvat na někoho tak obrovský závazek po tříměsíční známosti mi přijde dost přitažené za vlasy, to se na mě nezlob hmm

MMCH já dost dobře nechápu, proč a nač ještě očekáváš od svého přítele nějakou reakci. Vztah jsi přece chtěla ukončit Ty, přítel Ti tedy vyšel vstříc. Nevím, co jsi čekala, že si přítel posype hlavu popelem a bude Tě prosit na kolenou, že udělá všechno, co budeš chtít, jenom abys od něj s Jiříčkem neodcházela, že se "polepší" a profily na seznamkách si před Tvýma očima smaže ?!? Vidíš, že Tvé očekávání bylo - mírně řečeno - nereálné.

Ostatně když jsi byla v jeho bytě "na návštěvě", tak ses tam také měla chovat jako na návštěvě, obvzlášť při používání přítelova PC a zbytečně v něm neslídit. I kdybys tam našla fotografie tisíců obnažených slečen, pokud Ti na vztahu s přítelem záleželo, měla jsi to taktně přejít a ne se na něj okamžitě vytasit s rozchodem. Nediv se tomu, že Tě v případě rozchodu vzal Tvůj přítel opravdu za slovo a přerušil s Tebou veškeré styky, protože prohlížet někomu PC, na jaké stránky chodí nebo nechodí a následovně kvůli tomu okamžitě končit vztah nesvědčí zrovna o kvalitní partnerce, která je si sama sebou jistá v kramflecích, spíš o nejisté osobě, která za sebou táhne nevyřešenou minulost stolt

Martaskaaa, zahrávat si s rozchodem je bruslení na TAK tenkém ledě, že se většinou nevyplácí a pokud nejsi super stoprocentně přesvědčená, že se opravdu rozejít chceš, nemáš s ním partnera ani strašit, ani mu s rozchodem vyhrožovat. Pak si opravdu koleduješ o to, že Tě partner vezme za slovo a definitivně Tě vymaže ze svého života. A potom Ti nepomůžou ani sebelítostivěji formulované sbližovací pokusy, ani hraní "na city", týkající se Tvého dítěte, je prostě konec ... stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#5 27. 1. 2012 8:02

Calimero30
♥♥-----

Martaskooo, jsme spolu s přítelem pořád. Občas ještě mívám takové nepříjemné stavy úzkosti ale již je to mnohem lepší. Snažím se tomu nepoddávat když to přijde. Přítel se zachoval skvěle, nic mi nevyčítal ani nevyčítá a přitom věděl o mých pocitech od začátku. Přeji ti, aby vše nakonec dopadlo podle tvých představ a byla jsi šťastná! Určitě dej pak vědět, klidně i do soukromé zprávy. Drž se a hodně štěstí! wink

Upravil(a) Calimero30 (27. 1. 2012 8:03)

Není tady

#6 27. 1. 2012 9:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Áno, stalo sa m ito, ja som bola tá, ktorej sa chlap sprotivil... takpovediac z okamihu na okamih,  a on to ťažko niesol... grater kapitulation Ale bol to ešte len rodiaci sa vťaz, a tam je podľa mňa dosť veľké riziko, že zrazu človek odhalí jednu vec, ktorá mu je proste od-p-o-rn-á, cudzia alebo tak, a cez ktorú vlak nejde. U mňa ani neviem už presne, čo to bolo, skôr nejaká kombinácia slov, gest  a tak, ale ako sa neskôr ukázalo, bol to noťas a moja intuícia ma uchránila od problémov - ešte zavčasu. Po trojmesačnej známosti je to nemilé, ale aspoň sa dá ľahšie vycúvať a zabudnúť - ako povedzme po 20 rokoch.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 27. 1. 2012 9:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, ale u vás to bud eneičo iné - on reasgoval na TEBA - to ty sipredsa ukončila vzťah z minpty na minpútu, nie on.... wink To, že máš ešte rada, je smola - tvoja... ale nič to nemení na tom, že si asi urobila kravinu v skrate - a tá už teraz nepôdje napraviť... Mmch, aj ja mám profil niekd ena zoznamke, hoci s auž roky netúžim zoznamovať (ak ju teda medzitým nezrušili big_smile ). A ak aj chodí na zoznamku, tak by som sa s ním najprv porozprávala o tom, prečo to robí, čo to spôsobuje tebe a pdoobne... a nie sa hneď rozchádzala.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#8 27. 1. 2012 9:14

Martaskaaa
♥♥-----

Ahoj Kiaro, samozřejmě máš v mnoha věcech pravdu. I když jde těžko popsat, jaký vztah jsme měli. On sám chtěl Jiříčka a mě mít u sebe, být jeho otcem. Když ho poprvé viděl, prohlásil, že je jeho, že má aspoň vlasy po něm a podobné věci. Biologický otec není a nebude nijak figurovat. A přítel chtěl být jeho otcem a těšili jsme se na něho společně. Mě to přišlo až šílené, že je něco takového možné a spíš jsem brala fakt, že mám dítě jako mínus. On jako velké plus.

Vůbec jsem nečekala sypání hlavy popelem. V dané chvíli jsem myslela na sebe na na Jiříčka, jaké by to bylo, kdybychom se k němu opravdu nastěhovali a na pár týdnů, měsíců, roků by nás na základě seznamek potkala nevěra. Pokud má potřebu hledat teď, co by bylo potom. Ano, z minulosti si táhnu strach, že se mě nevěra znovu bude týkat. A ten vybublal na povrch. Než jsem si to dokázala srovnat v hlavě, bylo pozdě.

A k tomu PC. Běžně jsme chodili oba na jeho počítač. Nikdy jsem nic neprohlížela, ten den jsem potřebovala najít v historii odkaz ,o kterém jsem věděla, kdy jsem ho hledala. Bylo to zcela běžné, co dělám i na svém počítači. A to, jestli lze na základě tohoto zjištění ukončit vztah - každý to prostě máme jinak. V ten moment jsem pod tíhou strachu zareagovala takto. Biju se do hlavy, strašně mě to mrzí, ale už to zpátky nevezmu a chci udělat všechno proto, aby jsem byli znovu spolu.

Jsem ráda, že jsi mi to napsala, taky tak vidím spoustu věc. Ráda bych od tebe ale četla i to, jak mu mé pochybení vysvětlit a popřípadě zkusit dát náš vztah dohromady. Moc mi na něm záleží. Děkuju

Není tady

#9 27. 1. 2012 9:18

Martaskaaa
♥♥-----

To Selima:

Selimo, já si svoji chybu naprosto uvědomuju. I to, jak moc jsem mu tím musela ublížit. O to víc bych to chtěla napravit, protože můj partner byl opravdový kádr. Taky bych od tebe ráda četla, jak mu to vysvětlit a poprosit o odpuštění.

Není tady

#10 27. 1. 2012 10:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Skús mu napísať, čo cítiš a ako sa staviaš k tomu, čo si mu povedala... zvyšok je na ňom, to už neovplyvníš... hmm

Brita

Není tady

#11 27. 1. 2012 10:11

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Martaskaaa napsal(a):

Ahoj Kiaro, samozřejmě máš v mnoha věcech pravdu. I když jde těžko popsat, jaký vztah jsme měli. On sám chtěl Jiříčka a mě mít u sebe, být jeho otcem. Když ho poprvé viděl, prohlásil, že je jeho, že má aspoň vlasy po něm a podobné věci. Biologický otec není a nebude nijak figurovat. A přítel chtěl být jeho otcem a těšili jsme se na něho společně. Mě to přišlo až šílené, že je něco takového možné a spíš jsem brala fakt, že mám dítě jako mínus. On jako velké plus.

Vůbec jsem nečekala sypání hlavy popelem. V dané chvíli jsem myslela na sebe na na Jiříčka, jaké by to bylo, kdybychom se k němu opravdu nastěhovali a na pár týdnů, měsíců, roků by nás na základě seznamek potkala nevěra. Pokud má potřebu hledat teď, co by bylo potom. Ano, z minulosti si táhnu strach, že se mě nevěra znovu bude týkat. A ten vybublal na povrch. Než jsem si to dokázala srovnat v hlavě, bylo pozdě.

A k tomu PC. Běžně jsme chodili oba na jeho počítač. Nikdy jsem nic neprohlížela, ten den jsem potřebovala najít v historii odkaz ,o kterém jsem věděla, kdy jsem ho hledala. Bylo to zcela běžné, co dělám i na svém počítači. A to, jestli lze na základě tohoto zjištění ukončit vztah - každý to prostě máme jinak. V ten moment jsem pod tíhou strachu zareagovala takto. Biju se do hlavy, strašně mě to mrzí, ale už to zpátky nevezmu a chci udělat všechno proto, aby jsem byli znovu spolu.

Jsem ráda, že jsi mi to napsala, taky tak vidím spoustu věc. Ráda bych od tebe ale četla i to, jak mu mé pochybení vysvětlit a popřípadě zkusit dát náš vztah dohromady. Moc mi na něm záleží. Děkuju

nikdo ti nezaručí , že se to ne/stane. a dle mého...i kdyby jste byli spolu "jen" několik týdnů, měsíců, let .....tak to za to stojí. Pokud budou šˇ%tasné a spokojené.Rozejít se totiž můžete kdykoliv , z jakého koliv důvodu - není žádná jistota......takže rozcházet se ,l protože ....možná někdy.....je dle mě blbost.
samozřejmě se toto netýká rizikových skupin(alkoholici, nemakačenka..).Tam rozchod při prvním podezření je na místě.
Ale nezdá se mi, že by to byl tvůj případ.

Není tady

#12 27. 1. 2012 10:15

Calimero30
♥♥-----

Měla by jsi mu sdělit něco v tom smyslu, že tě rozhodilo zjištění o tom, že navštěvuje seznamky když má tebe. Řekni mu, že už jsi si vytrpěla v životě kvůli seznamkám své a že jsi jednala zkratovitě ze strachu z toho, že by vás jednou kvůli nějaké ženě ze seznamky mohl opustit. Řekni mu, že teď už víš, jak špatně jsi se k němu zachovala, že toho moc lituješ a že tvé největší přání je, aby byl zase s vámi. Doufám, že ti to pomůže.

Není tady

#13 27. 1. 2012 10:36

maring
♥♥♥♥---

Martaskaaa napsal(a):

Zdravím vás. Chtěla bych se zeptat, jestli máte podobnou zkušenost (v mém případě je partnerem beran) s tím, že jeden den vám muž vyznával lásku a druhý den vás nemohl vystát. V mém případě jsme byli spolu 3 měsíce, tudíž krásné zamilování. Seznámili jsme se, když já jsem byla těhotná. Hodně jsem se tomu bránila. On mě dostával tím, jak mě bral úplně samozřejmě, hladil mi břicho, chtěl s náma být, nestkutečně mě podržel při porodu (chlapeček má vrozenou vadu a je pořád v ohrožení života). Sem tam jsem u něho přebývala a když jsem v historii na netu hledala jeden odkaz, zjistila jsem, že pravidelně navštěvuje různé seznamky na netu. Jelikož jsem se k biologickým otcem mého synka rozešla kvůli nevěře, která začala podobným způsobem, strašně mě to zaskočilo. Nebyla žádná hádka, pouze jsem mu řekla, že už nechci nic podobného zažít, mám z toho strach a nemám sil tím znovu projít. Spala jsem tu noc odděleně, ale chovali jsme se k sobě rozumě. Dokázali jsme si dát pusu, obejmout se, ale mě ten strach úplně paralyzoval a ten moment jsem měla pocit, že jediná možnost, jak se toho vyvarovat, je odejít. Zkoušel mě přemlouvat, ráno odjel do práce s tím, ať to ještě zvážím a už se neozval. Napsala jsem mu sms, kde mu schovám klíč a od té doby se v něm něco zablokovalo a absolutně mě odmítá. Jakýkoliv kontakt, neustále opakuje, že jsem ho podrazila, ublížila, že mě nemůže ani vidět a že s takovým člověkem nechce mít vůbec nic společného. Vím, že vymlouvat se na hormony v šestinedělí, strach o malého a stres tady nemá význam. Jen nemůžu pochopit, jak jsem se mu mohla tak strašně zprotivit, když do té doby jsme měli krásný vztah. Děkuju za jakýkoliv názor.

Martasko, to, že jsi našla náhodou ty odkazy na Seznamky mělo svůj smysl a důvod, MĚLO SE TO STÁT .
A je to tak dobře.
Neexistuje chlap , kterej surfuje po seznamkách a zároven se šíleně zamiluje do těhotné ženy a bezmezně miluje cizí postižené dítě .big_smile
Tihle surfeři už nemají kvalitní vztah k NIKOMU , jen klikaj a loví a nikdy už jinak žít nebudou , Občas se stane že se do nich zamiluje nějaká naivka, která neví jak to na seznmkách chodí , ale oni budou hledat dál, co kdyby nějaká lepší ???

Prostě potřeboval dobrej sex , spousta mužů touží po těhotné ženě .......a vůbec k tobě vztah neměl, proto se tak snadno odmiloval.  Proto se tě taky zbavil, protože by nemohl surfovat a to je jeho život , lovit na seznamkách a bylo mu jasný, že bys mu to zakázala a bez toho tihle ma-oři nemůžou žít ......

Já se pohybuju na chatech a na seznamkách celá desetiletí a potkávám muže , kteří denně loví a doma mají vážný vztah ........kterého se drží , hájí si ho, ovšem zahýbají kde můžou big_smile........a ejhle, po letech s nimi znovu píšu a vztah je dávno v čudu ..............a pánové dál hledají a balamutí ženy .......a budou to dělat do skonání světa, je to životní styl , životní program.

Proto děkuj Vesmíru za to varování a rychle se ho zbav, ten už jinej nebude . Proto tě tak lehce pustil z mysli, bůhví o co mu šlo smile

Upravil(a) maring (27. 1. 2012 10:39)

Není tady

#14 27. 1. 2012 10:54

Martaskaaa
♥♥-----

Děkuju za názor. Vím, že takoví lidé existují. Pro mě je to nepochopitelné, že když někoho miluju, mám potřebu si prohlížet někoho dalšího. Ostatní muži pro mě prostě přestanou existovat jako objekt zájmu. O sex až tak moc už nás nešlo. Měli jsme sice krásné intimní chvilky, ale ten pravý sexuální život jsme prakticky nezačali ještě ani žít. Ale moc jsme se na něho těšili. Tvrdil, že se nikam nepřihlašoval, jen si ze zvědavosti prohlížel. Celkem to bylo prý za celou dobu asi jenom 15 profilů. Četl si sice zprávy, ale na žádné neodpovídal. To nezjistím.  Je to hnus, co všechno nám internet nabízí a jak dokáže s lidmi zatočit. Asi bych to nehodnotila tak radikálně jako ty. Určitě nepatří mezi závisláky, možná to teď s těma vzbouřenýmy hormonama a stresem s Jiříčkem vidím moc černě, ale rozhodně stojí za otázku proč to má zapotřebí. Bývalá partnerka mu to určitě tolerovala nebo o tom vůbec nevěděla, protože profily má založené skoro na všech seznamkách už léta, ale ty nenavštěvoval.

Není tady

#15 27. 1. 2012 11:09

maring
♥♥♥♥---

Martaskaaa napsal(a):

Děkuju za názor. Vím, že takoví lidé existují. Pro mě je to nepochopitelné, že když někoho miluju, mám potřebu si prohlížet někoho dalšího. Ostatní muži pro mě prostě přestanou existovat jako objekt zájmu. O sex až tak moc už nás nešlo. Měli jsme sice krásné intimní chvilky, ale ten pravý sexuální život jsme prakticky nezačali ještě ani žít. Ale moc jsme se na něho těšili. Tvrdil, že se nikam nepřihlašoval, jen si ze zvědavosti prohlížel. Celkem to bylo prý za celou dobu asi jenom 15 profilů. Četl si sice zprávy, ale na žádné neodpovídal. To nezjistím.  Je to hnus, co všechno nám internet nabízí a jak dokáže s lidmi zatočit. Asi bych to nehodnotila tak radikálně jako ty. Určitě nepatří mezi závisláky, možná to teď s těma vzbouřenýmy hormonama a stresem s Jiříčkem vidím moc černě, ale rozhodně stojí za otázku proč to má zapotřebí. Bývalá partnerka mu to určitě tolerovala nebo o tom vůbec nevěděla, protože profily má založené skoro na všech seznamkách už léta, ale ty nenavštěvoval.

Tak to má nastavený normální člověk, já taky a věř tomu, že tak to má i chlap, kterej touží po rodině a dítěti.  Každej normální člověk, když najde, tak se odhlásí a na seznamky nechodí a užívá si vztah .. Ovšem jemu šlo zjevně o něco jinýho, ne o vás , sama vidíš, jak snadno se se vás zbavil .

Není tady

#16 27. 1. 2012 13:39

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Martaskaaa napsal(a):

Martaskaaa, když má založené profily na všech seznamkách, ale ty nenavštěvoval, tak to asi bude nějaký pozůstatek z minulosti, který nemá žádný podstatný význam stolt Já mám taky založený profil na jednom serveru, ale mám ho tam jenom proto, že jsem si ho kdysi založila a ještě jsem ho nesmazala (tak nějak ani nemám důvod, proč ho mazat big_smile)

Mně to připadá, že jsi ve Tvém případě silně přestřelila. To, že má někdo založen profil na seznamovacím serveru automaticky neznamená, že plánuje ve vztahu nevěru a následné opuštění: když Ti chlap chce být nevěrný a chce Tě opustit, tak k tomu přece žádnou seznamku na internetu nepotřebuje, klidně Ti může zahnout a opustit Tě kvůli ženské, kterou poznal třeba v práci.

A jak jsem Ti psala, že s sebou vlečeš nevyřešenou minulost, tak to je bohužel pravda - nemůžeš s sebou do nového vztahu vnášet nedůvěru a podezíravost ze vztahu předešlého, kdy ses jednou spálila a na to konto budeš už preventivně podezírat každého dalšího partnera, že surfováním po internetu cíleně plánuje nevěru a následný rozchod stolt

Já bych Tvému partnerovi napsala něco ve smyslu, jako to psala Calimero30 ve svém příspěvku v 10:15 a počkala bych, co to udělá a jaká bude odezva. Nic víc - bohužel - v danou chvíli dělat nemůžeš, protože takové věci se velmi těžko napravují. Měla jsi napočítat do deseti a ne se s partnerem, se kterým jste měli poměrně šťastný vztah, ihned rozcházet ... už z toho důvodu, že mužských, ochotných se s láskou starat o cizí dítě už od jeho narození moc po světě neběhá a partneři, vhodní pro samoživitelku s malým dítětem - a ještě navíc s handicapem - taky nevisívají v parku na stromech.

V situaci, v jaké jsi, by mě na Tvém místě totiž nějaké seznamky moc netrápily, já bych byla spíš ráda, že se vůbec vyskytl chlap, který mně a dítěti poskytl lásku, péči a zázemí. A to ti píšu z vlastní zkušenosti - já byla jednu dobu taky v pozici osamělé matky s malým dítětem a partneři, ochotní se na nás dát se moc nevyskytovali hmm Vyskytl se sice jeden, ale ten bral očividně mého tehdy ani ne ročního synka jako obtížný přívěsek k mamince, načež známost - když jsem to zjistila - tím pádem moc dlouho netrvala big_smile

Držím Ti palce, aby Ti to s přítelem dobře dopadlo, ale je jasné, že jestli se k Tobě vrátí, budeš mít hodně dlouho co napravovat ... protože zbrklé reakce a ukvapené rozchody nejsou zrovna tím pravým ořechovým, oč by u své partnerky pánové dvakrát stáli stolt

Není tady

#17 27. 1. 2012 13:40

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

sorry, odeslalo se 2x hmm

Upravil(a) Kiara (27. 1. 2012 13:40)

Není tady

#18 27. 1. 2012 16:42

maring
♥♥♥♥---

Já si ale nemyslím, že žena je něco mín , když má dítě a že by měla být vděčná, že se k ní někdo milostivě sníží ..........ten pán sice tvrdil, že je miluje a zajímá ho cizí postižené dítě , ale bůhvíjak to bylo . Kdyby je měl rád , nevzdal by se jich tak snadno a nelozil by po seznamkách .

Tohle co psala M:  - Sem tam jsem u něho přebývala a když jsem v historii na netu hledala jeden odkaz, zjistila jsem, že pravidelně navštěvuje různé seznamky na netu  - rozhodně nevypadá jako nějaký zapomenutý profil na Seznamce ,ale naopak jako surfer, kterej to má jako příjemnou zábavu o kterou nechce přijít .
Možná si taky myslel, svobodná matka s postiženým dítětem leccos zkousne a přivře oči a když zjistil že né, tak radši zmizel.
Myslím, že by mu M měla časem na některou tu seznamku napsat pod přezdívkou  a moc by se divila, komu všemu slibuje rodinu a lásku .yikes

Minule jsem tohle poradile jedné známé na jiném serveru , která se šíleně zamilovala do jistého muže a ona ho během pěti minut objevila na jednom erotickém chatu, kde hledal  ženu nebo pár do postýlky yikes...... a předváděl tam v přímém přenosu svoji chloubu , takže ho ihned poznala se vším všudy yikes a nějak se rozhodla s ním na to vínko nejít  yikes
Tím nechci říct, že jsou takoví všichni chlapi .

Není tady

#19 28. 1. 2012 14:44

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Minule jsem tohle poradile jedné známé na jiném serveru , která se šíleně zamilovala do jistého muže a ona ho během pěti minut objevila na jednom erotickém chatu, kde hledal  ženu nebo pár do postýlky

a co dělala dotyčná na erotickém chatu?Řekla bych,že ti 2 si teda nemají co vyčítat.Jsou to dnes divný lidi někteří,dělají taky něco jiného,než že navštěvují všechny možné chaty a dají někdy pracky taky pryč z klávesnice nebo už je mají k ní přirostlé?

Není tady

#20 28. 1. 2012 15:00

maring
♥♥♥♥---

Jaku napsal(a):

Minule jsem tohle poradile jedné známé na jiném serveru , která se šíleně zamilovala do jistého muže a ona ho během pěti minut objevila na jednom erotickém chatu, kde hledal  ženu nebo pár do postýlky

a co dělala dotyčná na erotickém chatu?Řekla bych,že ti 2 si teda nemají co vyčítat.Jsou to dnes divný lidi někteří,dělají taky něco jiného,než že navštěvují všechny možné chaty a dají někdy pracky taky pryč z klávesnice nebo už je mají k ní přirostlé?

Já jsem jí poradila, aby si ho dala do Google a ona objevila, že sedí online na nějakým perverzním chatu .
Mně se totiž párkrát stalo, že jsem uvažovala o hrátkách s někým a když jsem zkusila toho člověka prověřit v google -mail i nick , zjistila jsem, že na netu hledá deset let ženy i muže na sex ..dumbom ....a dost rizikové praktiky , takže jsem od úmyslu upustila .

Není tady

#21 28. 1. 2012 15:15

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

maring napsal(a):

Jaku napsal(a):

Já jsem jí poradila, aby si ho dala do Google a ona objevila, že sedí online na nějakým perverzním chatu .
Mně se totiž párkrát stalo, že jsem uvažovala o hrátkách s někým a když jsem zkusila toho člověka prověřit v google -mail i nick , zjistila jsem, že na netu hledá deset let ženy i muže na sex ..dumbom ....a dost rizikové praktiky , takže jsem od úmyslu upustila .

Maring,kdyby ale tebe jednou takto někdo prověřoval a zjistil by třeba,žes hledala někoho jen tak na hrátky?No teda nevím,jak by se mu to líbilo,kdyby to teda s tebou chtěl původně myslet vážně.

Není tady

#22 28. 1. 2012 15:28

maring
♥♥♥♥---

Jaku napsal(a):

maring napsal(a):

Jaku napsal(a):

Maring,kdyby ale tebe jednou takto někdo prověřoval a zjistil by třeba,žes hledala někoho jen tak na hrátky?No teda nevím,jak by se mu to líbilo,kdyby to teda s tebou chtěl původně myslet vážně.

Tak to by mi nevadilo, protože já vážný vztah nechci , nemám na něj čas ani energii .
Ale kdyby mi na tom hodně záleželo,  udělala bych opatření, není nic jednoduššího než si založit nový neprofláknutý mail.
Ale ti chlapi jsou naštěstí tak hloupí, že takhle daleko nemyslí, používají starý mail 10 let a občas dokonce i jeden nick na všech chatech ........nebo možná,  že jim jedno, co si ta žena myslí.

Není tady

#23 28. 1. 2012 23:20

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kiara napsal(a):

Mně to připadá, že jsi ve Tvém případě silně přestřelila. To, že má někdo založen profil na seznamovacím serveru automaticky neznamená, že plánuje ve vztahu nevěru a následné opuštění: když Ti chlap chce být nevěrný a chce Tě opustit, tak k tomu přece žádnou seznamku na internetu nepotřebuje, klidně Ti může zahnout a opustit Tě kvůli ženské, kterou poznal třeba v práci.

A jak jsem Ti psala, že s sebou vlečeš nevyřešenou minulost, tak to je bohužel pravda - nemůžeš s sebou do nového vztahu vnášet nedůvěru a podezíravost ze vztahu předešlého, kdy ses jednou spálila a na to konto budeš už preventivně podezírat každého dalšího partnera, že surfováním po internetu cíleně plánuje nevěru a následný rozchod stolt

Držím Ti palce, aby Ti to s přítelem dobře dopadlo, ale je jasné, že jestli se k Tobě vrátí, budeš mít hodně dlouho co napravovat ... protože zbrklé reakce a ukvapené rozchody nejsou zrovna tím pravým ořechovým, oč by u své partnerky pánové dvakrát stáli stolt

Marto, využiju příspěvek Kairy.. který byl přesně podle mého gusta, ale nechtěla jsem zbytečně kopírovat celý - vypíchla jsem body, které bys fakt měla vytisknout a založit do deníčku...
A každý den přečíst, doku to nebudeš umět nazpaměť.  stolt

Kairo ... připadáš mi perfektní ve zhodnocení reálného života. Stojíš nohama pevně na zemi (slovy BettyMacDonald - někdy tak pevně, že se až boříš), ale pro ostatní je tato vlastnost neocenitelná tummenupp

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#24 29. 1. 2012 20:31

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

...tohle bohužel vidím podobně jako maring...pán si užil nechal se holedbat jaký je borec, že si našel těhuli, později slečnu s miminem, ale když mu slečna přišla na hrátky na netu divadlo ho přešlo, nejspíš ulovil další zraněnou labuť a hraje si jinde na záchranáře dumbom

...nehledala bych vinu  u sebe, protože kdyby vás miloval nehodil by vás přes palubu jako obtížný hmyz. Láska vypadá jinak...kdby tak miloval Jiříčka, který za nic nemůže jinak by se o vás rval.

dum spiro spero

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí