29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Revliba napsal(a):
Bubamara napsal(a):
Ďakujem všetkým za rady, už som podnikla kroky k zmene.....držte nám prosím palce, aby sa všetko podarilo tak ako má a konečne sme našli pokoj........
Moc držím palce,všechno bude v pořádku,jsi opravdu statečná a šikovná holka!
Ďakujem, je to velmi tažké, ale verím tomu, že všetko bude lepšie ako takéto peklo, hlavne ma desí ten fakt, aby moje dieťa nežilo v tom, že toto je ,,normálne,, a neopakovalo vo výbere partnera moje chyby
Není tady
Bubamara napsal(a):
Revliba napsal(a):
Bubamara napsal(a):
Ďakujem všetkým za rady, už som podnikla kroky k zmene.....držte nám prosím palce, aby sa všetko podarilo tak ako má a konečne sme našli pokoj........
Moc držím palce,všechno bude v pořádku,jsi opravdu statečná a šikovná holka!
Ďakujem, je to velmi tažké, ale verím tomu, že všetko bude lepšie ako takéto peklo, hlavne ma desí ten fakt, aby moje dieťa nežilo v tom, že toto je ,,normálne,, a neopakovalo vo výbere partnera moje chyby
To je táááák daleko..máš málo starostí?..a ještě si nakládáš...všechno se vyvrbí,teď žij přítomností,ze dne na den a přestaň blbnout s úvahama,co bude....
navíc,jak to vypadá,dlouho už v tom nebude...a na druhou stranu,kdo z nás si nenese kříž z výchovy našich rodičů a různých špatných příkladů....myslím,že všichni...a žijem,tak se neboj!!
Není tady
Drž se holčičko, budeš potřebovat ještě hodně energie, tito lidé své "oběti" snadno nepouštějí.
Není tady