Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 27. 1. 2012 14:16

majkafa
Host

Re: Psychický teror v manželstve

heleno, opravdu jsem jí nechtěla v tu chvíli napsat necitlivě rovnou - okamžitě od něho odejdi, než tě - vás zabije.

A opravdu nechápu, proč s ním stále je.

Proč tě baví ausgerechnet mé příspěvky na různých vláknech neustále komentovat? Co ti zrcadlím? big_smile

Upravil(a) majkafa (27. 1. 2012 14:17)

#52 27. 1. 2012 14:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

zaměňuješ pořadí. Já se ptal první. Pokud dostanu věcnou odpověď, odpovím také
Nezaměňuju.
Ptal ses Buby, která ti neodpověděla, mě ne. Předpokládám, že odpověď na mojí otázku není závislá na tom, zda se to dostane nejdřív odpovědi od Buby.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#53 27. 1. 2012 14:20

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Majko, a není to tvůj problém, že to skutečně nechápeš?
Nemáš pocit, že tahle ženská má teď svého k řešení opravdu dost, a že chtít, aby sdílela tvoje nepochopení je příliš?

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#54 27. 1. 2012 14:20

ready
♥♥♥♥♥--

Zdá se, že se vám daří mě uklovat za podle mě zcela nevinnou otázku, kterou až vychladnete, si doporučuju přečíst ještě jednou. Následně si přečíst vaše reakce a zhodnotit nakolik byly adekvátní...

O čem vím nebo nevím velké "fň", posoudím sám. Samozřejmě, že mi není Buba povinna odpovídat, stejně jako já můžu vyjádřit, že by snad takové vyjádření nikoho nezabilo, abych věděl, jestli se na otázku jen zapomnělo nebo právě na ni odpovídat nechce. To je celý.

Není tady

#55 27. 1. 2012 14:23

majkafa
Host

Bramborka napsal(a):

Nemáš pocit, že tahle ženská má teď svého k řešení opravdu dost, a že chtít, aby sdílela tvoje nepochopení je příliš?

Když si přečteš její večerní psaní, možná zjistíš, že je o tom, o čem píšu já. Je to moudrá žena a odejde od tyrana dříve, než ji i děti zničí.

Buba psala - cituji: Dnes som kontaktovala moju právničku vo veci zverenia deti do výchovy, na radu niektorej s Vás sa doma tvárim,akože nič zatial, aby nič nezistil. Samozrejme dnes tu lietal ako anjel, ale už som sa rozhodla, takto sa žit naozaj nedá...

A nepochopilas ty mě. Protože mě ani ve snu nenapadlo, že bych měla dokonce chtít va podle tebe, aby sdílela mé nepochopení. Nepiš nesmysly. Podsouváš mi nesmyslné konstrukce tvého myšlení stejně, jako helena. Sdílet  mé nepochopení, ts ts ts. Myslí ti to pro mě nepochopitelně. Takhle složitě já opravdu nemyslím a nevytvářím neskutečné konstrukce.

Upravil(a) majkafa (27. 1. 2012 14:29)

#56 27. 1. 2012 14:34

ready
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

zaměňuješ pořadí. Já se ptal první. Pokud dostanu věcnou odpověď, odpovím také
Nezaměňuju.
Ptal ses Buby, která ti neodpověděla, mě ne. Předpokládám, že odpověď na mojí otázku není závislá na tom, zda se to dostane nejdřív odpovědi od Buby.

Heleno, kdyby tam taková závislost nebyla, tak bych ti asi odpověděl, ne?

Není tady

#57 27. 1. 2012 15:04

agewa
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

helena napsal(a):

Nikoliv, Majkafa má pravdu , s takovým člověkem nesmí být už ani minutu
V tom případě by ovšem neměla psát "Nechápu, proč s takovým mužem ještě stále žiješ.", ale něco jako "zdrhej jak můžeš".
Tak trochu mi to připomíná soušky učitelky - "Nechápu, proč... máš tak špinavé ruce, jsi zas nenapsala úkol, ti nechutná polévka v jídelně...", to vše doplněno pohoršeným potřásáním hlavou.

Tady, heleno. Vůbec nevíš, jakým způsobem já přemýšlím. Má věta byla z mého pohledu na místě. Konstatování, že to nechápu, protože já to skutečně nechápu. A mírné popostrčení k přemýšlení, proč s ním vlastně Buba je a že by jí třeba na základě jejího přemýšlení nad mým konstatováním mohlo dojít, že je blbost, že s ním je a pak by nemusela řešit žádný psychický teror, neboť by vzala děti a nohy na ramena.
Můj názor je, že se mají věci řešit od začátku a ne od prostředka. Začátek je nežít s takovým člověkem, kvůli sobě i kvůli dětem, než je zničí psychicky i fyzicky. Takže není třeba řešit teror, "stačí" odejít.

TEDA CO TY DOKÁŽEŠ VYPLODIT.
vzhledem k tomu, že bohužel už se stalo a Buba s takovým mužem žije a má děti je tvé podivení( proč z každého takového tvého podivení cítím tvojí nadřazenost..) nad tím, je jí nyní k ničemu.
ona , dle mého, ted potřebuje praktické rady, co má TEĎ dělat. Potřebuje pohled na svojí situaci od jiných, aby si potvrdila, že koná správně.
až bude mít toto vxřešené a svůj život pud kontrolou a v bezpečí ....teprve pak se může zabývat tím, proč s tímto mužem byla a jak se vyhnout tomu, aby další nebyl stejný. do té doby je to pro ní "luxus", na který v tuto chvíli nemá energii a čas.

Není tady

#58 27. 1. 2012 15:04

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Bramborka napsal(a):

tummenupptummenupptummenupp

Není tady

#59 27. 1. 2012 15:07

majkafa
Host

agewa napsal(a):

až bude mít toto vxřešené a svůj život pud kontrolou a v bezpečí ....teprve pak se může zabývat tím, proč s tímto mužem byla a jak se vyhnout tomu, aby další nebyl stejný. do té doby je to pro ní "luxus", na který v tuto chvíli nemá energii a čas.

va
Nikde jsem nepsala ani slovo o tom, že by se teĎ měla zabývat tím, proč s tímto mužem byla a jak se vyhonout blábláblá...
Tak po lopatě pro tebe, agewo, co nechápeš. To je neuvěřitelné, co si někteří dosadí do mých slov ze své vlastní hlavy a svých vlastních myšlenek. Opravdu pro mě neuvěřitelné. Koukám jak blázen.

Bubo, prosím, odejdi co nejdříve od tohoto muže, než tebe i děti zničí. Zvládneš to. Držím ti palce a myslím na tebe.

Upravil(a) majkafa (27. 1. 2012 15:08)

#60 27. 1. 2012 15:08

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

agewa napsal(a):

majkafa napsal(a):

helena napsal(a):

Nikoliv, Majkafa má pravdu , s takovým člověkem nesmí být už ani minutu
V tom případě by ovšem neměla psát "Nechápu, proč s takovým mužem ještě stále žiješ.", ale něco jako "zdrhej jak můžeš".
Tak trochu mi to připomíná soušky učitelky - "Nechápu, proč... máš tak špinavé ruce, jsi zas nenapsala úkol, ti nechutná polévka v jídelně...", to vše doplněno pohoršeným potřásáním hlavou.

Tady, heleno. Vůbec nevíš, jakým způsobem já přemýšlím. Má věta byla z mého pohledu na místě. Konstatování, že to nechápu, protože já to skutečně nechápu. A mírné popostrčení k přemýšlení, proč s ním vlastně Buba je a že by jí třeba na základě jejího přemýšlení nad mým konstatováním mohlo dojít, že je blbost, že s ním je a pak by nemusela řešit žádný psychický teror, neboť by vzala děti a nohy na ramena.
Můj názor je, že se mají věci řešit od začátku a ne od prostředka. Začátek je nežít s takovým člověkem, kvůli sobě i kvůli dětem, než je zničí psychicky i fyzicky. Takže není třeba řešit teror, "stačí" odejít.

TEDA CO TY DOKÁŽEŠ VYPLODIT.
vzhledem k tomu, že bohužel už se stalo a Buba s takovým mužem žije a má děti je tvé podivení( proč z každého takového tvého podivení cítím tvojí nadřazenost..) nad tím, je jí nyní k ničemu.
ona , dle mého, ted potřebuje praktické rady, co má TEĎ dělat. Potřebuje pohled na svojí situaci od jiných, aby si potvrdila, že koná správně.

Naprosto přesné....má vlastní zkušenost..

Není tady

#61 27. 1. 2012 15:34

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

majkafa napsal(a):

Bože můj ... grater jako by si každá taková ženská schválně vybrala takového manžela, o kterém bude už před svatbou bezpečně vědět, že ji bude mlátit, bude jí zahýbat, bude ji ponižovat a psychicky ji deptat roll

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#62 27. 1. 2012 15:36

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

...zakladatelka vlákna má hodně naloženo na to, aby ještě potřebovala číst takové zbytečné dohady...každá máte svůj díl pravdy.

...každopádně k zakladatelce vlákna:
zajisti si maximum dokumentů a nezapomeň přibalit všechny doklady, které by si mohla v budoucnu postrádat, jak tu už někdo radil, využij svůj krok napřed a začni si syslit ale spoň pár tisíc do začátku!!!...bude se ti hodit každá koruna neodcházej úplně bez peněz bez nich to téměř  nejde. Máš-li někoho kdo ti pomůže se stěhováním alespoň nejdůležitějších věcí /pračka lednička, postele věci dětí aj/a můžeš mu důvěřovat!! seznam ho se situací. To co poberete bude pravděpodobně jediné co ti zůstane, jestli je to jeho na to nekoukej, máš-li k tomu paragon ty...je to tvoje nemá-li paragon nikdo je to toho kdo to vezme a prohlásí to za svoje./spravedlnost je slepá a ty budeš mít vaše děti/ To co předvádí tvůj partner je hnus, dokud tě ale nenapadá fyzicky zachovej chladnou hlavu a na úprk se připrav jak jen to jde, bezhlavý úprk nejde vzít zpátky a magor bude zjevně řádit. Neboj se ho, jakmile nebudete pod jednou střechou je bezzubý. Než se provalí svěření do péče hraje čas pro tebe. Držímm ti palce, neboj téměř každá tady má za sebou lapálii, která se zdála neřešitelná a všechny žijem a povětšinou jsme si polepšili. Vydrž, slunce výjde hjarta

dum spiro spero

Není tady

#63 27. 1. 2012 15:38

majkafa
Host

Kiara napsal(a):

majkafa napsal(a):

Bože můj ... grater jako by si každá taková ženská schválně vybrala takového manžela, o kterém bude už před svatbou bezpečně vědět, že ji bude mlátit, bude jí zahýbat, bude ji ponižovat a psychicky ji deptat roll

Proboha.
Nepíšu ani slovo o tom, kdo si koho kdy vybral. Kde píšu něco o svatbě nebo o nějakém dění před x lety před svatbou? vavava
Píšu o začátku tady a teď, naprosto jasně a srozumitelně tam píšu, že nemá žít s tím mužem kvůli sobě a dětem a děti  myslím neměla, když se vdávala. Tak neplácej nesmysly. Píšu o DNES, že Buba začne znovu, odejde teď od svého muže a nebude muset řešit teror. Nevkládej mi, co jsem nenapsala. To mi vážně nerozumíš, nebo si děláš legraci?
Píšu o novém začátku s dětmi bez manžela tyrana.

Upravil(a) majkafa (27. 1. 2012 15:42)

#64 27. 1. 2012 15:43

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

...zakladatelka vlákna má hodně naloženo na to, aby ještě potřebovala číst takové zbytečné dohady...každá máte svůj díl pravdy.

zajisti si maximum dokumentů a nezapomeň přibalit všechny doklady, které by si mohla v budoucnu postrádat, jak tu už někdo radil, využij svůj krok napřed a začni si syslit ale spoň pár tisíc do začátku!!!...bude se ti hodit každá koruna neodcházej úplně bez peněz bez nich to téměř  nejde. Máš-li někoho kdo ti pomůže se stěhováním alespoň nejdůležitějších věcí /pračka lednička, postele věci dětí aj/a můžeš mu důvěřovat!! seznam ho se situací. To co poberete bude pravděpodobně jediné co ti zůstane, jestli je to jeho na to nekoukej, máš-li k tomu paragon ty...je to tvoje nemá-li paragon nikdo je to toho kdo to vezme a prohlásí to za svoje./spravedlnost je slepá a ty budeš mít vaše děti/ To co předvádí tvůj partner je hnus, dokud tě ale nenapadá fyzicky zachovej chladnou hlavu a na úprk se připrav jak jen to jde, bezhlavý úprk nejde vzít zpátky a magor bude zjevně řádit. Neboj se ho, jakmile nebudete pod jednou střechou je bezzubý. Než se provalí svěření do péče hraje čas pro tebe. Držímm ti palce, neboj téměř každá tady má za sebou lapálii, která se zdála neřešitelná a všechny žijem a povětšinou jsme si polepšili. Vydrž, slunce výjde hjarta

xxxx: ...k fyzickému napadení tady už bohužel došlo ... hmm jinak s Tebou souhlasím do puntíku stolt

Není tady

#65 27. 1. 2012 15:44

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

tak teď jsem si pročetla úvodní příspěvek ještě jednou...takže k napadání už došlo, Bubo pokud to není vystupňované brutální násilí /to pak uteč hned/, pokus se nevyvolávat konflikt /nech psychopata v klidu ať má pocit, že je po jeho/ a zatím si všechno přichystávej, zařizuj a taktizuj. Že ti vyhrožuje neřeš, to cvoci  a manipulátoři svým obětem dělají.

dum spiro spero

Není tady

#66 27. 1. 2012 15:47

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Kiara napsal(a):

majkafa napsal(a):

Proboha.
Nepíšu ani slovo o tom, kdo si koho kdy vybral. Kde píšu něco o svatbě nebo o nějakém dění před x lety před svatbou? vavava
Píšu o začátku tady a teď, naprosto jasně a srozumitelně tam píšu, že nemá žít s tím mužem kvůli sobě a dětem a děti  myslím neměla, když se vdávala. Tak neplácej nesmysly. Píšu o DNES, že Buba začne znovu, odejde teď od svého muže a nebude muset řešit teror. Nevkládej mi, co jsem nenapsala. To mi vážně nerozumíš, nebo si děláš legraci?
Píšu o novém začátku s dětmi bez manžela tyrana.

majkafo, dnes se mi zdá, že opět startuješ na první škrt big_smile

Klid, zhluboka dýchej, otevři si okno a nalokej se čerstvého chladného zimního vzdoušku ... možná Tě to Tvé rozpoložení po pěti minutách přejde ...gloria

Není tady

#67 27. 1. 2012 15:48

majkafa
Host

Kiaro, pouze mě nadzvedávají nesmyslné výklady mých slov, vkládání mi do úst něčeho, co jsem nepsala, nemyslela si a nikdy mě nenapadlo.

#68 27. 1. 2012 15:54

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

xxxx napsal(a):

xxxx: ...k fyzickému napadení tady už bohužel došlo ... hmm jinak s Tebou souhlasím do puntíku stolt

.. jj zrovna jsem si všimla, situace je to šílená, hlavně když kre... do toho tahá děti, přesto doporučuju zachovat zbytek zdravého rozumu a připravit se na bitvu. Mám podobného blázna, vyděrače a násilníka za sebou a jen díky tomu, že mi máti v situaci kdy jsem nebyla schopná rozumně uvažovat /díky nátlaku, vyhrožování a manipulacím/poradila jak s dokladama- /vzala mi je k sobě domů/ jak si zajistit majetek aj tak jsem nezůstala uplně odrbaná...
Blbý na celý situaci je, že člověk ve stresu dělá úplné ptákoviny místo co by se bránil mazaně tak jde do zbytečného konfliktu a to psychopatům vyhovuje, oni vědí, že se ženská bojí, protože mají navrh fyzicky. Na takovýho týpka by nejlíp platilo namlátit mu. Slzy, prosby, dohadování a sebepoškozování jim dělá dobře a ještě mají navrh a vykřikují o bláznech. Jakmile obět uteče budou hledat jinou, já bych ho těm milenkám přála, jiný nebude, vždycky to bude agresivní cholerický manipulátor. Osobnost se nemění ani když na to někdo věří.

dum spiro spero

Není tady

#69 27. 1. 2012 16:20

ready
♥♥♥♥♥--

xxxx napsal(a):

.To co poberete bude pravděpodobně jediné co ti zůstane, jestli je to jeho na to nekoukej, máš-li k tomu paragon ty...je to tvoje nemá-li paragon nikdo je to toho kdo to vezme a prohlásí to za svoje./spravedlnost je slepá a ty budeš mít vaše děti/

safra, tomu říkám esence morálky...

Není tady

#70 27. 1. 2012 16:28

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

ready napsal(a):

xxxx napsal(a):

.To co poberete bude pravděpodobně jediné co ti zůstane, jestli je to jeho na to nekoukej, máš-li k tomu paragon ty...je to tvoje nemá-li paragon nikdo je to toho kdo to vezme a prohlásí to za svoje./spravedlnost je slepá a ty budeš mít vaše děti/

Morálky????...ty troubo,víš vůbec o čem je tady řeč???

Není tady

#71 27. 1. 2012 16:35

ready
♥♥♥♥♥--

Revliba napsal(a):

ready napsal(a):

xxxx napsal(a):

slepičko, vím. V podstatě jí říká, že krádež je ok.

Není tady

#72 27. 1. 2012 16:39

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

ready napsal(a):

Revliba napsal(a):

ready napsal(a):

slepičko, vím. V podstatě jí říká, že krádež je ok.

Ok,spi dál...až se vzbudíš dej relevantní radu,btw...co kdybys B. nakontaktoval a podal jí tu pomocnou mužskou ruku,co ty na to?

Není tady

#73 27. 1. 2012 16:40

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

no jo, jenže vy všechny vidíte za readyho otázkou nutně chlapa na sex, milence....
holt už to máte z těch Mužů a Ev a mirek a Adamů tak zgulášovaný, že vás nenapadne i normálně myslet....

proč by to třeba nemohl být kamarád? Já mám také kamarády -  a kdykoliv bych se na ně mohla obrátit s prosbou o pomoc... a pokud by to byl statný kámoš, tak klidně bych ho požádala, aby tomu mému tyranovi (nemám tyrana - píšu hypoteticky) hodil s ještě svými kámoši "deku"

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#74 27. 1. 2012 16:42

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ready napsal(a):

xxxx napsal(a):

...morálka dětem nevypere a zakladatelka vlákna nečelí morálnímu dobrákovi ale pěknýmu zmetkovi a na ty s morálkou neradno chodit, sic by mohla Buba morálně táhnout bez dětí a bosa a k radosti exe si zase něco udělat. Podle toho co popisuje nepředpokládám vlídné zacházení a už vůbec ne, že by jí manžel nechal něco dobrovolně i kdyby to bylo její nebo napůl. Na tom co si zkopírovala trvám. Můj příbuzný je právník /dělá i rozvody/ a to co jsem napsala je bohužel svatá ověřená pravda. Někdo ti vypálil rybník? Buba musí zajistit děti a bude mít co dělat sama se sebou, ještě tak někde skončit bez koruny a mýdle s jelenem v ruce...to by jí nepřidalo. Na nemorální zvíře bych opravdu slušným chováním neplýtvala ani za nehet...morálka jsou krásný kecy, ale tady jde už o krk a ve válce jsou povoleny veškeré metody přežití. Bubo nekoukej na rádobymorálku, ty jsi máma, která pracuje, stará se o děti a domácnost a nedostává se ti žádné oplaty, jenom ponižování, bití, vyhrožování, vydírání...tvrdé zbraně a maximální taktika jsou na místě nedej se zviklat, tvůj muž si nezaslouží slušné zacházení, hlavně hledej spojence /kdyby to měl být někdo z kruhu bezpečí a právníci/wink přichystej si půdu, zdrhni a na dálku sveď pořádnou nemorální bitvu o dům a všechno na co máš pravo ty a děti, právníka budeš potřebovat, výživné se vám bude hodit - nešetři ho. Odpádám z takových komentářů, máma s dětma pujde na ubytovnu a pračku si nevezme, protože sice manželé měli pračku napůl, ale paragon je tatínka bléééé tak ať si v ní pere milenka/ ta má přeci morální zásluhy usch / a máma bude dětem punčocháče prát v ruce....va

dum spiro spero

Není tady

#75 27. 1. 2012 16:43

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

no jo, jenže vy všechny vidíte za readyho otázkou nutně chlapa na sex, milence....
holt už to máte z těch Mužů a Ev a mirek a Adamů tak zgulášovaný, že vás nenapadne i normálně myslet....

proč by to třeba nemohl být kamarád? Já mám také kamarády -  a kdykoliv bych se na ně mohla obrátit s prosbou o pomoc... a pokud by to byl statný kámoš, tak klidně bych ho požádala, aby tomu mému tyranovi (nemám tyrana - píšu hypoteticky) hodil s ještě svými kámoši "deku"

Tyhle ženy jsou většinou hodně izolované od společnosti,neb mají tak zdevastované sebevědomí a vymytý mozek,že se většinou bojí i úplně běžných kontaktů...
Jinak proto píšu readymu,aby se jí jako chlap,ne žádný milenec zastal,pomohl jí,proč ne??Udělal by dobrý skutek,jsem zvědavá,co odpoví..wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí