29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, mám 2 kočky, budou jim v červnu 2 roky. Krmín ráno a večer a mám pocit, že mají pořád hlad. Čím krmíte a jak často? Jak velké porce? Díky za odpověď.
Není tady
jo , ty moje taky mají neustále výraz afgánských dětí.
jak zamířím do kuchyně ...už stojí svorně u misky .
krmím je 2* denně konzervou , jinak mají k dipozici celý den suchý a vodu.
Není tady
agewa napsal(a):
jo , ty moje taky mají neustále výraz afgánských dětí.
jak zamířím do kuchyně ...už stojí svorně u misky .
krmím je 2* denně konzervou , jinak mají k dipozici celý den suchý a vodu.
Suché krmení po celý den nemají (na doporučení zvěrolékaře), jedna jí málo druhá sežere na co přijde, je větší a míň se hýbe. Mohla bych se ještě zeptat, jestli je máte kastrované?
Není tady
ta starší kastrovaná je, máme jí z útulku a je trochu chromá na nožku.
mladší ještě není, je jí 9 měsíců, treprve jí to čeká.
obě jsou jen doma . starší se ven bojí, mladší nechceme pouštět my.
Není tady
Thea9 napsal(a):
Zdravím, mám 2 kočky, budou jim v červnu 2 roky. Krmín ráno a večer a mám pocit, že mají pořád hlad. Čím krmíte a jak často? Jak velké porce? Díky za odpověď.
Já mám tři a dávám jim ráno jednu kapsičku dohromady a přes den mají kvalitní granule a občas jim přilepšuju taveným sýrem, nebo syrové kuřecí prsa (mini porce, jinak se přejí a blinkaj ), nebo vařené kuřecí , některé z nich mají rády mléko a smetanu , jedna miluje jogurt . .Ale vidím je často u misky s granulema, kdyby je neměly , řvaly by hlady.
Dvě jsou kastrované a jedna je roční a tý dávám půl kapsičky 2 denně .
Není tady
Já mám číču jednu, kastrovanou. Ráno a večer dostane po půlce kapsičky. Přes den má v misce volně k dispozici granule. Občas jí to zpestřím kouskem ryby nebo jater ( syrových), může se po nich utlouct. Jinak máme výhodu, že lidského jídla si ani nevšimne, jen očuchá a jde pryč. Je štíhlá jako proutek. Granule baští průběžně celý den , vždycky jich pár sezobne, za hodinku si dá další a tak to dělá celý den. Kočky tímto způsobem jedí běžně.
Není tady
Kupte kvalitni granule ve velkem baleni (vyjde to levneji). Kocka jich sni mene, protoze jsou sytejsi. Navic je to i dobra prevence pred navstevou veterinare. Konzervy a kapsicky nedavejte, sice jim to chutna ale je to predrazeny smejd, misto kapsicek davejte maso. My kocce kupujeme feline caviar
Není tady
Thea9 napsal(a):
Souhlas s předchozím příspěvkem. Nejdříve kupte nějaký tip krmiva, abyste vyzkoušeli, v malém balení a pak rovnou 7,5 kg. My dáváme kastráta od Brit Care a při třech kočkách (miska pořád plná granulí) ten pytel 7,5 dají za 4-5 měsíců...
Není tady