6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mvkoty napsal(a):
Chodící Vikča http://www.youtube.com/watch?v=UJbAT7zz … e=youtu.be
Není tady
Tutule napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Chodící Vikča http://www.youtube.com/watch?v=UJbAT7zz … e=youtu.be
A tohle tady provozuje celé dopoledne.
Teď snědla misku brok polévky a je v pelech a snad bude spát. A já se tady pustím do debordelizace a jetě musím dojít se psem a vůbec se mi nechce
Není tady
Viky je ikula
Není tady
Tuli hele narazila jsem na tohle a cena je super ne http://golfky-bazar.sbazar.cz/chicco-mu … 80277.html
http://golfky-bazar.sbazar.cz/kocarek-c … 15635.html
Není tady
Aaaa .... Tady se porad jedou kocarky .
Tutul, i ty multway i ty moje teren zvladnou v pohode, staci zaaretovat kola . Ted ty co mam ja si kupovala kamaradka ( taky je vysoka a kope se u vsech golfek o kolecka) a bydli na vesnici. Mela ty nase napred pujcene na zkousku a podle toho se rozhodla. Jo a sportak to fakt neni, jsou to golfky . Rozpojena rukoje nevadi pokud nemusis neco nest nebo vest v druhe ruce, ja jsem u tech nasich take spise jezdila s rozpojenou. Jo a krasne nanni jdou pak navesit tasky s nakupem .. Ale ja mam stejne porad radeji klasicky sportak, pokud to slo, jezdila jsem s nim. Zadne golfky na svete nebudou jezdit stejne jako kvalitni sportak
Zitra jdeme na kontrolu s tim hemangiomem, tak nam drzte palce.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (27. 2. 2012 11:47)
Není tady
Tak jetě jednou kočárky
I to mě napadlo prodat ten můj set a koupit jen xl sporák u jetý, aby stál do těch 3tisíc...musel by být ale minimálně stejně dobrý jako ten můj, to bych srovnávala a nechtěla bych být zklamaná, e jsem dala pryč něco super...
(Teď si někdo moná řekne a proč to teda prodává? Protoe tu nechci mít jetě minimálně rok je tak ladem autosedačku a korbičku a zvlá prodávat to nemá smysl a dohromady za to dostanu víc teď ne za rok...to jen tak na vysvětlenou, proč řeím ty golfky)
Není tady
Tuli Davča feák je vydět, e mu čokoka jela :-D
Mě právě přiel mail, e Vikča byla vybrána na natáčení reklamy :-) take o víkendu jedeme na natáčení :-D
Jo a ke kočárku, Moon Buggy je super, ale bohuel má jeden nedostatek a to e nejde zvedat opěrka nohou a to je pro mě docela velké mínus :-( take ho kupovat nebudu :-(
Není tady
mvkoty napsal(a):
Tutule napsal(a):
A Vikči první honorář ukládáte na kníku nebo jí za to něco koupí?
Dám jí ho na její účet co má od obce k vítání občánků.
No to my zapomněli zařídit , manel si vzpomněl nedávno...
Není tady
Tuli já bych jí ho nedělala, ale kdy u ho udělala obce. Udělali první účet od potovní spořitelny a je to naprosto na houby účet. Nemá k němu kartu nic, pokud chce na účet vloit nebo vybrat musí do banky pro tiskopisy a kdy jsem se ptala na potě kam si musím pro ty tiskopisydo které banky nikdo mi nebyl schopný odpovědět....take mazec. Přemýlela jsem e ho zruím a zařídím jí v KB Beruku.
Není tady
gratuluju Vikince
Davídek je úasný mazák
Není tady
mvkoty napsal(a):
Tuli já bych jí ho nedělala, ale kdy u ho udělala obce. Udělali první účet od potovní spořitelny a je to naprosto na houby účet. Nemá k němu kartu nic, pokud chce na účet vloit nebo vybrat musí do banky pro tiskopisy a kdy jsem se ptala na potě kam si musím pro ty tiskopisydo které banky nikdo mi nebyl schopný odpovědět....take mazec. Přemýlela jsem e ho zruím a zařídím jí v KB Beruku.
My dostali to samé. Asi to dává potovní spořitelna, obec to jen předává...
Beruku bych chtěla taky pro oba, zatím nemá nic ani Kika. Na to si ale budou muset počkat a budu chodit do práce..teď prostě není ani koruna navíc.
Není tady
Tutule napsal(a):
mvkoty napsal(a):
My dostali to samé. Asi to dává potovní spořitelna, obec to jen předává...
Beruku bych chtěla taky pro oba, zatím nemá nic ani Kika. Na to si ale budou muset počkat a budu chodit do práce..teď prostě není ani koruna navíc.
to mi povídej my jsme na tom stejně a to jsem si říkala e si přilepím prací a taky houby :-( no tak snad aspoň ty děti si něco vydělají reklamama
Není tady
bellatrix napsal(a):
Mío, mne sa ani nezdalo, e by Viky nejak krivila noičku pri tom chodení. Ale mne to Julka robí tie. Ale nie keď ide takto sama, ale iba keď ju vodím za ruky. Tú pravú nohu otáča dovnútra, tebe to teda kedy robí? S chodítkom alebo keď ju vedie?
Bola som u tej psychologičky, tak sme si pokecali a za týdeň idem zase.
PETI, ČO TEN ZRAZ???? KEDY BY SI MOHLA? A OSLOVÍ TÚ HERI? ALEBO MÁM JA?
Na sraz bych teoreticky mohla kdykoliv. Jen zvate to, aby u bylo teplejí počasí (jasně zima můe být i v červenci, ale přeci jen... ). V dubnu se mi zdá jetě docela nestálé počasí a kdy pak třeba prí, tak je pěkná klemra (pro Bell = zima ). Take nebyl by lepí třeba konec května? Ale na mě zatím moc ohledy neberte, budu to muset probrat s manelem . Samotný se mi nechce řídit, nerada jezdím "nenajeté" trasy a hledám cestu
Heri napíu...
Není tady
Pet napsal(a):
Mío, gratuluji A kolik si vydělá malá začínající hvězda? Pokud to tedy není tajné
Pet za jeden natáčecí den co jsou pro tyhle prcky 2hodiny 5tisíc a jsou rezervovány tři dny ale můou nás potřebovat třeba jen ten jeden den
Není tady
Upravil(a) bellatrix (27. 2. 2012 11:46)
Není tady