29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
sice do porodu mám ještě asi 4 měsíce,ale pomalu začínám vybírat kočárek.Máte nějaké zkušenosti,nebo už vít jaký kočárek si pořídíte,prosím poraďte.
Ahoj, já nejsem ještě ani těhu a už mám skoro vybráno. Strašně se mi líbí kočárek od Chicco, je to trojkombinace - hluboký, sportovní a ještě k tomu je sedačka do auta. Ale teda taky ta cena tomu odpovídá. Kolem 20.000,- Kč
Není tady
Ahojky, zatím jsem těhu krátce (11 týden),ale dívala jsem se na: http://www.kocarky-online.cz/karolinka-daimler.html
A v Jaroměři jsem narazila na nový obchůdek s kočárky a postýlkami. Byla tam velice příjemná paní a kočárky byly trojkobinace, ještě s taškou na mimi. A¨cena byla něco málo přes 7000,- a moc se mi líbil. Hezky barevně provedený, nafukovací kola, v boudičce našitá síťka na léto proti hmyzu atd.
Hezký den
Není tady
Hodne maji maminky kocarky zn. Inglesina. Ja jsem vsadila na cesky vyrobek Patron Bohemia, mam model Apollon Alux a jsem s nim hodne spokojena. Je jednim z nejlehcich na trhu (14 kg).
http://www.patron-bohemia.cz/baby/index … Y&l=cz
Není tady
Leidej mám vybráno přesně jako ty Ale tam kde sem si ten kočárek vyhlídla nebyl tak drahej...bylo to přímo v prodejně Chicco v Praze v obchodním centru Flora..
Není tady
Jéé, 19.7. jsem se narodila já, ale před čtvrt stoletím
Co se týče kočárku, tak mě na značce nezáleží hlavně, že bude spňovat funkce co má.. Loni jsem v bazaru koupila hluboký kočárek sportovního vzhledu s nafukovacími koly pro neteř a od dubna ho budu řídit já... a je pořád jako nový a zn. no name...
Není tady
Andrej na Flóře maj kočárky? a kde? Jsem tak tak 3x v týdnu a ještě jsem si toho vůbec nevšimla, to jsem ale ťuňťa...
Není tady
já nevim jak bych ti to popsala Leidej je to tam takový trošku zapadlý v rohu- hned v přízemí to je. ale je tam velkej nápis CHicco, tak to snad najdeš....maj tam spoustu věciček včetně kočárků, postýlek, oblečeníčka atd. to víš, já to mám očíhnutý
Není tady
ježiš Leidej, mě teď napadlo jestli si Floru náhodou nepletu s obchodním centrem Nový smíchov..to víš já jezdim střídavě do obou center a mám občas zmatek co je kde.. ale v jednom z těhle dvou to určitě je
Není tady
Tak to jo Andrejko, na Smíchově tam je Chicco, ve flóře nic takového není. Já mám zmáklou Chicco prodejnu na Černém mostě, a že tam toho mají... koukám, že máme obě dobrý přehled, co?
Není tady
jo jo, máme to občíhlý to se nám bude hodit až budeme těhulky
Takže v černém mostě řikáš.....hmmm....asi se tam zajedu mrknout
Není tady
jeď, je to tam obrovský....
Není tady
Holky, prosim Vas jaky je rozdil, kdy ze kocarek hluboky klasika a takovy sice hluboky, ale ma takovy fusak? Tento mohou mit novorozenata. Ja se vuuubec neorientuju.
Je lepsi mit klasiku hluboky, ktery jde napr. pouzit i na sedacku a pak klasika golfac? A co ty trojkolky? je to lepsi nez ctyrkolky?
Ja faktu vubec nevim. Ja nic dopredu nestudovala, abych to nezakrikla a taky jsem se nechtela trapit. No a kamaradky jeste mimi nemaji. Nemam kde cerpat inspiraci.
Není tady
Ahoj Sikino. Také máme ještě dost času, ale už jsme si koupili kočárek a to od Taka. Je levný a zdá se mi i dobrý. Moc se mi líbí jak vzhledově, tak i funkčně, tak i cenou. Pá
Není tady
Ahoj Mišinečku, máš vybráno dobře, moje sestra má Tako už nějaký ten pátek a je nadšená, předtím měla daleko dražší kočárek a byla to hrůza, i další moje dvě kamarákdy se rozhodli pro tuto značku a jsou velmi spokojené a to už mají něco najeto!!!
Není tady
U nas to Tako docela frčí... kočárky vypadaj celkem bytelne. Já mám tentokrat pujčenej, protože už čekám druhý, tak se mi nechtělo kupovat. Ale je to Quinny a trojkombinace. Ale stejne za rok a pul pujde na golfky ne? Aspoň já byla ráda že jsem se velkýho kočárku zbavila.
Není tady
Ahoj, my jsme pořídili kočárek Taifun od Hoco - je to zúžená čtyřkolka - klasika + sporťák + variabilnost podvozku s autosedačkou.
Informace jsem nasbírala něco od kamarádek, něco z internetu a něco od prodavaček z obchodů. Těch jsem prošla několik, ale pak jsem zjistila, že každá prodavačka preferuje něco jiného, takže Ti doporučí všude jiný typ. Je důležité, abys věděla, jestli se Vám kočár má vlézt do auta, do výtahu, jestli s ním budeš jezdit po městě nebo po lese. My máme malý auto, malý výtah ( takže budu muset kočárek rozložit poté, co vytáhnu dítě v korbičce = tašce), chtěli jsme nasazovat autosedačku na podvozek kočáru a nechtěli jsme kočár polské výroby. Nejvíc spokojení jsme byli v prodejně kočárku na Praze 5 - Lochkov. www.depemo.cz - tam byli nejochotnější, takže jsme nakonec u nich i nakoupili. Mají tam i bazárek.
Není tady
Je teda pravda, že mi vybírali kočárek, aby nebyl moc drahý, ale aby byl víceúčelový, pohodlný a hezký. Mám z něho moc velkou radost a mi si ho budeme nechávat i na dalšího prcka. Takže ho snad využijeme déle. Napíšu, kdyby něco, kdyby třeba nevydržel. Jo,a my jsme si koupili kombinaci tmavě modré s tmavě červenou, je to takové hezké, nenápadné a praktické, ale pán, který ho přivezl, prý říkal, že se teď hodně vyrábí takové svítivé a křiklavé barvy, takže těhlech už moc nedělají. Já to teda moc nechápu, neb mi to přijde dost hrozné, ty křiklavé barvy a také podle mě to musí být i takové šok pro dítě, když kouká do takové křiklounské a depresivní barvy.
Není tady
Sikina,
připojuji se k Leidea - kočárek Chicco trojkombinace je super.
Mám holčičku 1,5 roku a vyhovuje nám bezvadně už od narození. Jezdíme autem a proto je pro nás důležité, že je skladný a není těžký.
Záleží na tom, kde s kočárkem budeš jezdit - do terénu je možná lepší kočár s většími koly. Tento kočárek má kolečka relativně malá, ale jezdíme s ním všude, tedy i v terénu. Co se mi líbí velmi je, že přední kola zatáčejí a proto se s ním dá dobře manévrovat. Nyní, když už nepotřebujeme korbičku, stal se z něho prima pohodlný golfáč s polohovatelnou zadní opěrkou. Opravdu na tento kočár nedám dopustit.
Zkus se na něj podívat:
http://www.mimishop.cz/babylife/detail.php?zbozi=6095
Není tady
Teda holky, to by mě zajímalo, kde na to berete? Nejsme nějak chudý, ale dát 20tisíc za kočárek je teda síla. Myslím si, že jsou daleko důležitější věci, které člověk může koupit za ty peníze, které konkrétně my ušetřili na kočárku. Za 20tisíc beru kočárek pro dvojčata, ale pro jedno dítě je to asi až moc zbytečný přepych.
Není tady
Mišinečku,
nevím proč je teď ta trojkombinace od Chicco tak drahá. Když jsme si tenkrát kočár kupovali, tak jsme ho pořídili přes internet za 16tisíc.
Viděli jsme výhodu v tom, že zde máme vše co potřebujeme - hluboký kočár, autosedačku a golfky - a kdybychom to kupovali každé zvlášť, tak bychom pravděpodobně dohromady zaplatili taky tolik.
Znovu ale zdůrazňuju, že jsme co se praktičnosti týče opravdu udělali dobře - nemám problémy, aby se mi vešel do kufru od auta a krásně se mi tam vejde i veliký nákup. Nebo když jezdíme na chalupu a máme spoustu zavazadel, vždy ocením, že je skladný.
Moje sestra měla pro prcka kočár tříkolku s velikými koly a když jsem si synovečka půjčovala, neměla jsem skoro sílu kočár zvednout do kufru a hlavně kolik místa mi zabral (a cenově taky nic moc ca. 13tisíc a bez autosedačky).
Není tady
Melisso, teď když to po sobě čtu, tak to vypadá jako, že mám proti tomu kočárku něco, ale opravdu jsem to psala jen tak. Ten kočárek je pěkný a jestli je lehký, tak má další plus, ale jen jsem se udivila té ceně. Já bych za to ty peníze nedala, to jen o mě. Ale také i kvůli kolečkům. My potřebujeme ty větší. Jinak se nezlob, opravdu to nebylo nijak špatně míněné. Díky.
Není tady
Mišinečku,
já se nezlobila a nezlobím ani náhodou !!!
Jen jsem chtěla vysvětlit své důvody. Výběr je pak samozřejmě vždy individuální, každý z nás také žijeme trochu jinak.
Myslím někdo je víc sportovní a pak je lepší tříkolka, na dlouhé procházky v terénu a i po starém městě zase ty velká kola, no a pokud je třeba kočár narvat do auta, tak je dobrý skladný kočárek.
Není tady
My jsme za kočárek včetně autosedačky zaplatili 17 000 Kč. A to byla na něm zrovna sleva 4000 Kč. A zaplatili nám ho budoucí babička s dědečkem.
Není tady
My máme kočárek Tako i s fusakem za 4700,ale neni k němu autosedačka.Zatím jsme spokojení,jezdíme ale teprv necelé tři měsíce.
Není tady