6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hoj holčinky
tak nevím, jestli mě rýma zvyuje bt, kdy dneska 36,8
Ewi, drím palečky
Katul, co testík dneska?
Není tady
ewule napsal(a):
Snailenka napsal(a):
Veruska72 napsal(a):
Gabko,
já začínala nejenom tohle těhotenství s parádní rýmou a ta skončila (relativně) před cca 2 týdny...tak bacha na to, abys nebyla těhotnáááááNo na to pozor Gabi, to by bylo asi dost nemilý a nečekaný překvápko
JÁ SE Z VÁS PICNU
hahaha
Není tady
Gabi ty si urcite blbe merila... .. a dneska tam je taky 37 jenom sis to nevsimla ....
Holky koupili sme si xbox s kinectem.. je to takova ta hra na TV a k tomu senzor co snima cele telo... a teda cviceni je masakr ... jak to snima to cele telo, tak to hezky kontroluje jestli clovek nepodvadi a fakt vsechno dela spravne... a teda 3 dny jsme rozchazela bolavej zadek ... fakt je to sila a strasne se na tom vecer vyblbnemem s pritou ... a taky konecne hrajeme neco i spolu doted tam porad hraval ty svoje strilecky a ted tam pekne spolu behame
Není tady
Ahojky
Marti s tím xboxem to musí být masakr,kámoka taky říkala
Gábi u nebudu ničit testy,počkám na ms
Holky mě u to fakt leze na palici,mě se dneska zdálo,e jsem byla na laparce,ale jak normálně u dr. stojím u jeho stolu on ukate břicho,jsme zvedla tričko on udělal pích,pích,nic jsem necítila,protáhl mi pupíkem jehlu s takovou nití(vypadala jako tlustá kůe ) kousek mi vyselo ven a řekl hotovo,ve o.k. ale teď měsíc pauza a nesnait se a já jako ve je dobrý,co zjistil a on asi jo
Není tady
Katul jezisi to jsou sny
Snazi prosim te na stehnech uz nemam misto kam to pichat ,vsude modrina ,muzu treba trochu nize tak v puli stehna je v tom nejaky rozdil?(mam na mysli fraxik)
Není tady
Kaulko, teda to má fakt psycho sny
Není tady
no e jo holky,taky jsem si říkala
Popí krásné věcičky pro Popeláčka na těhulkách
Není tady
Simi prosím Tě a tu poruchu srálivosti(píu to dobře?) to ti zjistili na hematologii z nějakých speciálních výsledků krve?
Není tady
Ahoj holky,
tak včera odebrána krev na imuno a snad do 16. února, kdy jsem k dr. objednaná u budu znát výsledky. Pokud bude ve ok, "nic" nám nebrání jít do naeho posledního boje. S manou probereme finance - snad u to bude s vaí pomocí stačit - a hurá na to Těím se a zároveň z toho mám rozporuplné pocity-přecejenom u máme "svý jistý"...ale jednou jsem se rozhodla do toho boje jetě jít, tak JDU spolu s vámi a rodinou....Dám vědět, jak jsme v únoru dopadli
Není tady
sima 75 napsal(a):
Snazi prosim te na stehnech uz nemam misto kam to pichat ,vsude modrina ,muzu treba trochu nize tak v puli stehna je v tom nejaky rozdil?(mam na mysli fraxik)
Můe píchat i ní, jen ne prosimtě do kolena, jo?
Není tady
ty jo Kaul, co to má za sny
Silvinko, drím palečky, a je to ok a můete začít
já mám děsnou rýmu, e sotva funím
Není tady
Popí, krásné věcičky pro mrňouska
Není tady
Silvíku straně moc bych Ti přála aby testy vyly dobře a mohli jste se pokusit o IVF. Třeba právě teď, kdy bude v klidu e má "svý jistý" , tak se to povede
Gabi to nic neznamená, ta BT, kdy zítra zase vyleze je to OK. Jednodenní výkyv je moný.
Ty jo rýma - to má proto e ses tak těila na hory
Popísku jdu mírovat věcičky pro Popeláčka.
Není tady
Lenka77 napsal(a):
Brý déééén
Ewule jsem zvedava co Ti na utz reknou... ja jdu poprve na pruzkum folouů v pátek , tak se tesim
Jee Leni tak to jdem ve stejný den tak tobě taky drím palec at je ve OK a pak se podělíme o pocity
Holky jinak díky za palce mám z toho trochu obavy....
Popi koukala jsem na tvem blogu na tvoje nejnov.foto a břiko uplně super krásná těhulka
Silivi i kdy se moc neznáme, tak jsem koukala na tvůj příběh a tvoje trápení moc moc moc drím palce a to vyjde
Není tady
Snailenka napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Můe píchat i ní, jen ne prosimtě do kolena, jo?
diky
Není tady
Silvi moc preji at to dopadne vse dobre
Katulko no zadne extra testy to nejsou vemou kreva za tyden vysledky ,mam trombofilii do tedoby jsem to nevedela ,ono se to pry jeste v tehu zhorsi ,akorar zadanku mi vypsal gynekolog ,nevim jaky je postup jinak, mozna i obvodni? chiodim do Poruby ,ale ne do Fakultky k super doktorce
Není tady
Ty kníky bohuel v četině nevyly, ale jestli bys měl a zájem, Double Trouble ti můu půjčit (tu druhou taky, ale tu si jetě občas pročítám, take třeba na týden dva, e by sis to okopírovala pak mi to vrátila. Douhle Trouble si nech jak dlouho bude potřebovat).
Ronji, děkuju moc, byla bych moc ráda, rozhodně se k těm kníkám musím nějak dostat, třeba mi taky zachrání příčetnost . Jak bysme to udělaly prakticky - mám ti poslat do SZ adresu nebo jak? Jetě se moná i někde mrknu, jestli bych je přece jen normálně nekoupila na netu - i kdy v AJ - odkud si je sehnala ty? Nevím jak s tím okopčením, ale snad bych se domluvila s manou, e by mi to sfotil v práci moná.....
Sáří, já ti jetě nepogratulovala, tak mooooooc gratuluju, vysněný chlapeček je naprosto super, hrozně moc ti to přeju
Popi, taky chválím fotku na jarňatech, moc ti to sluí a s vorvaněm to fakt není zas tak dramatický....
Není tady
Jooooo, a vlastně bacily sem musim naflusat
Není tady
Ewi a Leni na pátek tfuj tfuj tfuj a jsou tam pořádý folíkové
Falko a co vy? Pozítří u 36 plus 0 To se narodil Víteček Naknec bude přenáet Ba nééé do kdy Tě nechají? 38tt?
Díky za bacílky
Není tady
Jé taky jdu flusat bacilky
Gábi já měla na brzičkým začátku obou těhu rýmu
Silvinko to by bylo úasný kdyby to vylo
Veru krásnej pupík má
Já dneska byla v poradně a prcek má 1200g je prý o týden větí...ale jetě musíme vydret,ale u aby to bylo za námi
terrmín porodu mám za 88 dní
a tady můj pupík v28tt
Není tady
Holky, tak jestli chcete vidět hroici, tak se koukněte na moje panděro, 34+3tt.... Zítra to zase smáznu, jsem trochu paranoidní, ale tak pro pobavení, i kdy mě u to zas tak moc nebaví
Není tady
Snailenka napsal(a):
Falko a co vy? Pozítří u 36 plus 0 To se narodil Víteček Naknec bude přenáet Ba nééé do kdy Tě nechají? 38tt?
Díky za bacílky
Snai, no u je to jako fakt náročný. Do kdy mě nechají zatím nevím, zítra mám poradnu a prý přítí týden bychom se dohodli, jak s porodem.... ale já u trochu pochybuju, e to jetě vydrí , no uvidím. Furt právě přemejlím, e kdyby se náhodou něco začlo dít, e bych zrovna já asi na nic čekat neměla (jako jestli se to víc rozjede), a měla bych jet, zítra se na to jetě zeptám....
Není tady
holky, krásné pupíčky
Falko, ty tam má dvě jo? já takový břicho měla s Any před porodem
Není tady
e by ta moje rýma bylo vlastně něco jiného začala z ničeho nic 8dpo, BT vyskočila na 37 ..hm e by e by? bojím se doufat
Upravil(a) Gabka (25. 1. 2012 15:19)
Není tady