18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
gratulace veliká
Není tady
Koukám na e partička!!! Holky děkuju, snad to dopadne...u nás po jednom dítěti nebyl celkem problém otěhu..spí "dotěhu" vdy hned na začátku nic no. Ale brala jsem léky, které se nesmí, betablokátor, take jsem ho okamitě vysadila...a zatím dnes u dr dutinka na svém místě, za 14 dní KO.
Simi koukám, na metřík
Není tady
Sissi připojuju se ke gratulantům a přeju pohodové těhu
Tobísek se vám povedl
Není tady
no hezky pěkně Tobík je krásný raubířek, v kadém očku 100 raráků
a sissinko, gratuluju moc a přeju tentokrát u konečně výsledek na výbornou
Není tady
Sissi, obrovska gratulace!!
Není tady
holky mafiánky, neuděláme si uzavřenou skupinu na fb? Popřípadě zde pokud to jde? Stejně jsem novej bb neměla ráda a myslím i spousta z vás
Není tady
sáří a ví, e mě to taky napadlo ? ;-)
dost mě mrzí (sluně napsané) vekerá historie v pééérdeli.... hlavně, e kvůli toho, aby se uchovávaly věci v archivu, se muselo přesouvat
Není tady
Dodnes jsem nepochopila o co komu lo a u se argumentovalo čímkoliv, v postatě to dopadlo tak e spousta lidí odela na fb
Není tady
oki, zaloí to ?
Není tady