29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
gratulace veliká
Není tady
Koukám naš e partička!!! Holky děkuju, snad to dopadne...u nás po jednom dítěti nebyl celkem problém otěhu..spíš "dotěhu" vždy hned na začátku nic no. Ale brala jsem léky, které se nesmí, betablokátor, takže jsem ho okamžitě vysadila...a zatím dnes u dr dutinka na svém místě, za 14 dní KO.
Simi koukám, na metřík
Není tady
Sissi připojuju se ke gratulantům a přeju pohodové těhu
Tobísek se vám povedl
Není tady
no hezky pěkně Tobík je krásný raubířek, v každém očku 100 rarášků
a sissinko, gratuluju moc a přeju tentokrát už konečně výsledek na výbornou
Není tady
Sissi, obrovska gratulace!!
Není tady
holky mafiánky, neuděláme si uzavřenou skupinu na fb? Popřípadě zde pokud to jde? Stejně jsem novej bb neměla ráda a myslím i spousta z vás
Není tady
sáří a víš, že mě to taky napadlo ? ;-)
dost mě mrzí (slušně napsané) veškerá historie v pééérdeli.... hlavně, že kvůli toho, aby se uchovávaly věci v archivu, se muselo přesouvat
Není tady
Dodnes jsem nepochopila o co komu šlo ať už se argumentovalo čímkoliv, v postatě to dopadlo tak že spousta lidí odešla na fb
Není tady
oki, založíš to ?
Není tady