6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máme se dobře, myslím, e za poslední dobu snad nejlíp, jak jsme se kdy měli.
Kristýnka nám končí 1. třídu a stále ji baví chodit do koly, jinak je čím dál víc oprsklejí a tvrdohlavějí, celá po tatínkovi.. Kde je to moje malé milé děvčátko... začala lítat s klukama po venku a my ji večer nikdy nemůeme dostat domů, sice lepí ne kdyby seděla u PC, ale kluci jsou starí a ona od u od nich ledacos pochytila, take občas s manelem hledíme jak čerstvě vyorané myky.
Od doby co chodím do práce se s manou dělíme o starost o Kiku a je to fajn. Ze začátku jsem se bála, e to manelovi nebude vyhovovat, ale rychle se přizpůsobil. Take si nás Kika konečně uije obou. V práci se mi opravdu líbí, nemám stres, shon, v klidu se naobědvám atd. prostě jsem spokojená a manel taky. Po těch letech máme konečně pohodu. Jasně e vechno není 100% ideální, nějaké starosti a problémy máme, ale záleí jen na člověku, jak se k potíím postaví, jestli je s pokorou přijme a smíří se s nimi, nebo se bude hroutit a bránit se osudu, pak se vechno jen zbytečně zhoruje.
Jo jak jsem dřív psala o potíích se zubem, tak zhruba po půl roce léčení mi zub konečně vyplnili a on se mi za týden rozlomil, tak mám na výběr, jestli investovat 3.000Kč za korunku s kořenovou nástavbou, nebo zub vytrhnout.
A ja se máte Vy? Co manel a co ty? Jo a co kočičí miminka, kdy budou?
Není tady
Verynko to se moc hezky čte-dobře, e se máte fajn
My dobré u snad manel končí v pátek s ozařováním a ve u snad bude v cajku Kočička bude rodit kolem 20. května, take na kočičí miminka se moc těíme-bude oslava Také čekáme kadým dnem na telefonát od dr., kdy mi oznámí, e dárkyně začala se stimulací a já vysadím antiko-začíná dalí kolo no, tak snad to nějak dám ale těím se.
ten starý BB mi fakt chybí
Není tady
Micka to vzala nějak hopem, mimochodem jak dlouhá je kočičí březost?
Těení úplně chápu, já bych se těila jak malé dítě, budete mít doma veselo.
S manelem vechno zjevně dobře zvládáte, jsem za to opravdu ráda a fandím Vám. Věřím, e teď konečně máte nalápnuto tou pravou nohou do lepích zítřků a ze srdce Vám přeju, aby jste tu vai krásnou vzájemnou lásku mohli za čas rozdělit mezi dalího maličkého člena nebo třeba i členy rodiny, nemyslím jen ty kočičí, myslím předevím ty lidské.
A co adopce?
Není tady
Verynko,
kočka je březí cca 60-68 dní. Ta nae je velké plemeno, take počítám spíe ten delí čas.
Adopce? no čekáme na telefon :-) teď u nás nic jiného nečeká-jsme v evidenci. Pokud by se zadařilo IVF, ádost se musí ze zákona prý pozastavit-ale nevadí-zase jí obnovíme
IVF se právě rozjídí, dnes jsem vysadila antiko a budu čekat na ms.
A děkuju
Není tady
Very,jojo,blesk z cista jasna v breznu,asi pomohlo nemyslet na to, ze chceme mimi a hlavne jedno dite je a clovek se se vsim srovna.
Sun,jojo, nam pri 1.IVF zbyli dve embryjka a z toho jedno bylo takove,ze by snad prezilo a je z toho martas,ale fakt to prikladam stenatku,najednou se clovek nemel kdy pozorovat, nesoustredil se na to, co se deje,ale nase pozornost se uprela na to psi mimino,ktere nas moc potrebovalo a rozdavalo kolem sebe tolik lasky,coz bylo uzasne.
Jinak ja jsem jsem pro snazilky tady(sice nemam co do toho tedka prave kecat,ale byla jsem snazilka a vzdy jsem vracela do clostylek a velmi rada,novy babinet mi níjak k srdci neprirostl), moc rada se sem budu vracet a sledovat snazilky a tesit se z uspechu,co tady budou s Vama vsema.
Upravil(a) ledovecek (14. 5. 2012 8:34)
Není tady
Silvi,taky moc drziiiiim ani nedycham a budu drzet vse,co jde,aby vse probihalo dobre a hlaven aby vse dopadlo,jak jen nejlepe to jde.Drzim.Pfuj pfuj pfuj
Není tady
verynka napsal(a):
Máme se dobře, myslím, e za poslední dobu snad nejlíp, jak jsme se kdy měli.
Kristýnka nám končí 1. třídu a stále ji baví chodit do koly, jinak je čím dál víc oprsklejí a tvrdohlavějí, celá po tatínkovi.. Kde je to moje malé milé děvčátko... začala lítat s klukama po venku a my ji večer nikdy nemůeme dostat domů, sice lepí ne kdyby seděla u PC, ale kluci jsou starí a ona od u od nich ledacos pochytila, take občas s manelem hledíme jak čerstvě vyorané myky.
Od doby co chodím do práce se s manou dělíme o starost o Kiku a je to fajn. Ze začátku jsem se bála, e to manelovi nebude vyhovovat, ale rychle se přizpůsobil. Take si nás Kika konečně uije obou. V práci se mi opravdu líbí, nemám stres, shon, v klidu se naobědvám atd. prostě jsem spokojená a manel taky. Po těch letech máme konečně pohodu. Jasně e vechno není 100% ideální, nějaké starosti a problémy máme, ale záleí jen na člověku, jak se k potíím postaví, jestli je s pokorou přijme a smíří se s nimi, nebo se bude hroutit a bránit se osudu, pak se vechno jen zbytečně zhoruje.
Jo jak jsem dřív psala o potíích se zubem, tak zhruba po půl roce léčení mi zub konečně vyplnili a on se mi za týden rozlomil, tak mám na výběr, jestli investovat 3.000Kč za korunku s kořenovou nástavbou, nebo zub vytrhnout.
A ja se máte Vy? Co manel a co ty? Jo a co kočičí miminka, kdy budou?
Very sice je to zkusenost ze Slovenska, ale synovci se takhle rozlomil taky po tydnu.. segra sla k jine zubrce a ta rikala,z e by na to mela byt pul roku zaruka.. ze ta jejich dr by mela zub zdarma opravit... zkus se na to zeptat
Není tady
Marti, myslím, e záruka je jen na plombu a ta mi drí, ovem druhá půlka zubu a pod dáseň je fuč. Doktorka by mi ho zdarma oetřila tak, e by ho vytrhla, do nějakých oprav se jí evidentně nechtělo, tak jsem změnila zubaře....
Jsou dvě varianty, pahýl zubu zbrousit, vyvrtat do kořenu díru, vsadit do ní čep a na ten nasadit korunku. Samozřejmě mám na výběr z několika cenových relací, mezi nimi je i jedna hrazená pojiovnou, ale do té bych nela.. No a pak je tu monost zub vytrhnout, no a co s dírou? buď udělat můstek, čím se pokodí dalí dva sousední zuby, nebo implantát za cca 20.000Kč a nebo tam nechat tu díru.
Není tady
Very, zkusila bych si zachovat svůj zub co nejdéle. Vytrhnout se dá vdycky. Já měla jako malá úraz, zub chtěli hned trhat, ale bojovali jsme, aby ne. Nechali tam kořen s nástavbou, pak se rozlomil a zůstala jen půlka, ale i na tu mi udělali nástavbu. Ta nakonec vydela dalích asi 8 let. Nakonec to tedy stejně skončilo implantátem, ale asi a po 15 letech, doktoři mi tehdy předpovídali 2-3 roky . (mmch. v tý době implantáty nebyly a chtěli mi dávat můstek , tak jsem ráda, e jsme to vydreli, ne začaly implantáty)
Není tady
Jééé holky koukám e zase chodíte povídat veřejně Klidně sem choďte, budu jen ráda a vdycky vám nový chlívek udělám....nebo jestli se toho chcete některá ujmout, klidně můete
Ledí koukám e u jsi 14tt Krása!!!! To je síla jak to letí
Není tady
Snazulinko, jezis tebe ja tak hrozne rada vidim, jak se mate s detickama?
Jojo, leti to, uz i unava ze upravila, takze nespim kudy chodim, tak snad uz bude dobre a snad to nejak dokopeme do toho listopadu.
Jinak zadna zmena u nas.Docela dost myslim na vsechny tady ze stareho babinetu, nektere tady vidim a mohu sledovat,jak se maji,ale treba Katulka se odmlcela a jine.Tak snad se jim dari moc dobre a treba nas zanedlouho rpekvapi radostnyma zpravama, hrozne bych si to prala a drzim vse,co mam.
Není tady
Ahoj holky, měla bych na vás - zkuené snailky dotaz: na konci léta nás čeká IVF, Dr. zvolil dlouhý protokol, tj. jak jsem pochopila 20. den cyklu nějaká injekce, pak čekání na MS a pak zas nějaký injekce před odběrem.
Mně jde o to, e mezitím se - samozřejmě budem snait a pokud by to klaplo ten cyklus, co bych měla začít se stimulací (ovu bývá kolem 12DC) tak se to samozřejmě nepozná. Nemůou ty hormony pokodit miminko nebo vyvolat potrat? Díky za zkuenosti ...
Není tady
Zuzii,mas SZ
Upravil(a) ledovecek (4. 6. 2012 14:08)
Není tady
Tak mi to nedalo se sem z nostalgie znovu podívat. Tohle téma jsme zakládaly se Snailenkou, kdy jsem se obě snaily o mimi - Snailenka u 2., já 1. A pár měsíců poté, co Snailenka objevila //, vykoukly po dovolené v Maďarsku i na mě
Mám radost, e to téma stále běí. Přeji vem pevnou víru, e se to podaří. Protoe kdy v něco opravdu věříte, stane se to, ač je k tomu někdy hodně těká cesta
Upravil(a) Tulipánka (2. 8. 2012 22:41)
Není tady
.
Upravil(a) Kaulka 33 (10. 9. 2012 14:21)
Není tady
Ahojky zháním Estofem a Predmison 6 pokus.Prosim písněte.Čau Jana
Není tady
ahojik holky,jsem tady nova ,tak bych se rada zeptala a nechala si poradit,jak nejlip otehotnet snazime se uz rok a porad to nejde a to jsme zdravy oba dva. dekuji za radu iveta
Není tady
Jak jsem viděla známý nick, tak jsem se la podívat... sissi moc gratuluju, a jde vechno, jak má. Dálnice jsou krásné.
Není tady
Sissi, uzasne. moc gratuluji a preji pohodove tehuleni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady