29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holkýýýýýýýýýýýý kde jste???????
To jako vážně Gabka smazala??? No, tak to snad ne... tak to jsem nečekala!!!!!!!!!
Ewi,prosím,založ určitě!!!! Psala mi Zuzi :-),, tak jsem ráda,že jsem vás našla tady.. !!! uf!!!
Mě úplně zamrazilo!!!!!
Název nevím,ale asi by to chtělo nějaký nesnažilkovský... teda... prostě neutrální,,, přemýšlím....
Není tady
Jee, tady uz to zase zije. rada jsem se chodila na vas divat a kdyz jste se prestehovaly, tak tu najednou bylo prazdno...
Ewule, myslim, ze skupina Babinetky uz tam je.
Není tady
holky jj založte,já se do toho nevrhám neb nevím kdy začnu rodit a název je mi šumák
Není tady
Mně se Babinetky líbí,ale jdu kouknout,jestli tam je,,,,
Není tady
Ewi,tak já tam Babinetky nenašla... a ty?
Podle mne je to hezký název.. jednoduché.. na nic si to nehraje a vystihuje podstatu
..něco, co by mne prostě nenapadlo
Není tady
Holky tak Skupina BABINETKY je hotova ....prosím pište mi koho všeho tam mám přidat(přezdívky)...
S tímhle potřebuji pomoct;) předem děkuji
Upravil(a) ewule (21. 4. 2012 22:47)
Není tady
ledovecek, Lenka, leontyna, Marti84, Petricka80, sarice, simi, sita, SIlvi, mvkoty co mě tak z hlavy napadlo....
pokud vám pak nebudou vadit holky, které sice nepíší (vesměs, ale pokud mají co říct, tak jo) a roky podporovaly a sledovaly každou dlouhodobku, tak Mufina1, Pavka, kikinecek, Ronja, Gabu ...
Není tady
Ahoj kecky já se taky hlásím jestli můžu...mám starej babáč taky ráda
Jé Popi já si udělala stejnej metr jako ty
Není tady
..
Upravil(a) Gabka (27. 9. 2012 8:36)
Není tady
uražená, sobecká ???
O všem uvažuj se svým přítelem,ale nejdříve uvažuj o něm samém..
Měj se, Gábi, hodně štěstí.
Není tady
holky nemuzete sme dat nekdo odkaz na tu novou skupinu? ja ji nemuzu najit
Není tady
Dobrý den, můžu se vás tady na něco zeptat? Je možné aby žena, která nikdy těhotná nebyla a brala určité léky a ty jí vyvolaly laktaci, mohla mít mléka tolik aby si ho odsávala protože ho je tolik?
Není tady
Ahojky ráda bych se přidala ke snažilkám, ale nemůžu tu žádné najít a na novém BB se zatím moc neorientuju
Chodila jsem sem dlouho, ale až teď se můžu naplno přidat
Není tady
Ahoj holky, prosím vás mohla bych se přidat do Babinetek na novém babinetu? pár týdnů zpátky jsem psala správkyni skupiny, jestli bych mohla do plodilek, ale asi na me zapomněla. Máme za sebou roční snažení, nedávno jsme si mysleli, že se nám zadařilo, ale bylo z toho zamlklé těhotenství.
Na novém babinetu mám stejný nick jako tady. Byla bych moc ráda, kdybych se mohla přidat. Děkuju
Není tady
buchtuna napsal(a):
Dobrý den, můžu se vás tady na něco zeptat? Je možné aby žena, která nikdy těhotná nebyla a brala určité léky a ty jí vyvolaly laktaci, mohla mít mléka tolik aby si ho odsávala protože ho je tolik?
Možné to je. Máš vysoký hormon prolaktin. Určitě si zajdi k lékaři.
Není tady
No hurá,určitě se vraťte...já sledovala nejraději vaše úspěchy,držela jsem palečky a najednou jste byly pryč....teď nevím,jak to s některými z vás dopadlo a co je nového.....jinak přeji hlavně krátké čekání a brzy zdravá miminka.
Není tady
NEVÍM,JESTLI UŽ TO NĚKDO PSAL, KAŽDOPÁDNĚ-PŘEPOSÍLÁM SMS OD LUCINKY1:
CHCETE SLYŠET NOVINU,MÁME VĚTŠÍ RODINU.DNES 24.4. 2012 SE NÁM V 8,45H. V ÚSTECKÉ PORODNICI NARODILO NAŠE DRUHÉ ŠTĚSTÍČKO,VÁŽÍ 3140G A JMENUJE SE TOBIAS.
Není tady
LUCINKO, moc blahopřeji! Krásné datum jste si vybrali !!! Přeji hodně zdraví Tobě, Tobíkovi a celé Tvé rodině!!
Není tady
Lucko - blahopřeji, vybrali jste krásné jméno! Hlavně hodně zdraví všem.
Není tady
A konečně vím, co se stalo s chlívkem na novém BB - no nevím, bez předchozího upozornění smazat diskusi, protože jsem jí JÁ založila...
Víc to nekomentuji...
Není tady
Lucko, moc blahopřeji k narození chlapečka a přejeme hlavně moc a moc zdraví Úplně mě přepadla nostalgie, Barunka se nám taky narodila v ústecké porodnici.
Upravil(a) MiriDc (24. 4. 2012 12:33)
Není tady