|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
....
Upravil(a) Gabka (27. 9. 2012 8:38)

Není tady
Tak se nám 31.1.2012 v 12:25 narodil Prokop. 3870 kg a 49 cm Porod vyvolaný , velice rychlý - za hodinu bolestí byl venku, bez nástřihu a dneska jsme už doma.
Není tady
....
Upravil(a) Gabka (27. 9. 2012 8:37)

Není tady

Johanko to je úžasný..veliká gratulace
a můžu se zeptat jaký jsi měla první porod pro porovnání?
a přijd za námi s nějakou fotečkou 
Není tady

Johanko moc gratuluju k miminku
a přeju do života jen a jen to nejlepší
a těším se na fotečku 
Není tady

jééé Johanko
moooc gratuluji k rychlému porodu chlapáka, přeji hodně zdraví, štěstí a spokojenosti vám všem 
a těším se, že nám ukážeš brzy nějaké fotky 

Není tady
Moc děkuji všem za práníčka. Kde vás najdu na nové bb?
Není tady
...
Upravil(a) Gabka (27. 9. 2012 8:37)

Není tady
Ahoj holky,chtěla jsem se podívat na nový babinet a nějak to tam nechápu :-)
Tak to zkusím tady...potřebovala bych poradit.
Konečně jsem se dostala do stavu snažení se :-), jen teď nevím, jestli už je TO tu nebo ne :-)
Vždy jsem měla pravidelnou menstuaci, 26 až 28 dní. Min. měsíc jsem to dostala po 18 dnech. Teď to mělo dorazit 9.2. a nic....Myslíte, že by to mohlo znamenat mimi?
Děkuji moc za Vaše rady a zkušenosti.
Není tady
Silvi, přišlo to, mám jahůdky, tak snad tento měsíc :-)
Není tady

Holky jsem slepá nebo Plodilky na novým bbnetu jsou smazány
?
Není tady

Luci, nejsi, obávám se, že uražená Gabka je smazala... škoda slov

Není tady

mala.popelka napsal(a):
Luci, nejsi, obávám se, že uražená Gabka je smazala... škoda slov

Není tady
Já je taky hledala 
Už jsem psala Petřičce, jestli mě jen někdo vyškrtnul nebo diskuze zmizela celá...
Chjo..
Není tady

Holky to jsem ráda, že se někdo ozval alespoň tady....jsem dneska odpoledne jak bez ruky
Uplně mi to vzalo dobrou náladu....Prostě konec šlus....neměly jsme šanci se domluvit 
Není tady
holky je mi líto, že to dopadlo takhle - jestli vám nevadí otevřená skupina, klidně kecejte tady - nebo si na novém založte uzavřenou skupinu a pozvěte si, koho chcete. Založit skupinu může opravdu každý, tak se toho některá ujměte a pokecejte si, vždyť jsme tady hlavně proto, abychom si vzájemně pomáhaly a podpořily se, a nebudeme se tedy hádat jako malý děti na písečku, kdo s kým kamarádí a kdo komu ukrad lopatku 
Není tady

tak jdem do toho znovu? založíme nový chlívek?
Mě to teda dost mrzí od Gábi bych to nečekala
..koukala jsem dopoledne a už nás tam nebylo 30,ale asi jen 9 no a ted už není nic..chjo chjo..ženský jsou fakt divný plemena 
Upravil(a) Lucka 1 (21. 4. 2012 21:04)
Není tady

jasně, založte některá, seznam holek,které tam byly snad dáme dokupy 
taky mě mrzí, kam se to vyhrotilo..... 

Není tady

Tak jo....já ji tedy založím....nějakéj název? napadá vás něco?
Není tady