|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Gabko, já nemůžu ani číst - asi taky nejsem pozvaná? Prosím o pozvánku....
Není tady

Gabi tak už to nejde ani číst ani příspívat nevidím nic
pokud nejsem pozvaná
ale ještě před chvílí jsem to číst mohla
ale tedkom už to je OK
Není tady
Ahojky tak já myslím, že už je to komplet uzamčené ;-) nepřihlášené se mi to nezobrazí a přihlášené mi to napíše že nejsem pozvaná ;-) Moc ráda bych poprosila o pozvání, občas si k vám chodím pro rady ;-) Díky a nick mám stejný jako tady
Není tady

ewule napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
Holky,kam jezdíte do toho Polska pro plíny,pro kaše a další miminkovské věci,nějaké osvědčené místo?
Kati my jezdíme různě, prostě přes hranice v Těšíně. Bud hneda v pl Cieszynie nebo pak do Auchanu v Bielku Bialej
Ale ja jsem dneska byla jen na hadříky v sekáči v Polsku, scháněla jsem pro mělého nějaké ryfliky
Ewi díky 
Není tady

Holky tak se mi to povedlo napsat tam i příspěvek
, ale je tam nějak málo smajlíků a nebo jsem slepá 
Není tady
Holky a to jako tady skončíme? 

Není tady
.
Upravil(a) Gabka (27. 9. 2012 8:40)

Není tady
.
Upravil(a) Gabka (27. 9. 2012 8:40)

Není tady
Gabka napsal(a):
snaží, snad nevadí, že jsem to založila?
Naopáááák jsem moc ráda a děkuju 

Není tady
Gabka napsal(a):
sářice napsal(a):
musíme se domluvit, protože skákat z jednoho do druhého je teda
Sáříku za mě : JO, SKONČÍME 

Psát a přecházet z jednoho do druhýho by se asi nedalo a mě to teda líto není a za tu anonymitu to stojí 
Jediný co mě mrzí, že se k nám nebudou moct přidat nově příchozí.....Jedině aby poslaly kdyžtak žádost Gabce a ta posoudí jestli je mezi sebe vezmeme nebo ne 

Není tady
Ahoj holky,
sice patřím do Podzimňátek 2010, ale sem na snažilky koukám pravidelně. Mohla bych také poprosit o umožnení vstupu na nový BB? Jsem tam po dpřezdívkou MirunkaDc. Děkuji moc 
Není tady

ahojky, nějaký čas jsem mezi vás patřila a tak vás občas čtu - což je přesně to, co dělá spoust dalších žen, mužů ale i špehů, bohužel. Naše skupina zimní kulíšci 2010/2011 se taky přesunula na nový bbn, je to tam řekněme jiné, ale za to soukromí to fakt stojí ! tak přeju hodně štěstí s přesunem a ať nové prostředí přinese spoustu čárek 
Není tady

Snažilenka napsal(a):
Gabka napsal(a):
sářice napsal(a):
musíme se domluvit, protože skákat z jednoho do druhého je teda
Sáříku za mě : JO, SKONČÍME
Psát a přecházet z jednoho do druhýho by se asi nedalo a mě to teda líto není a za tu anonymitu to stojí
Jediný co mě mrzí, že se k nám nebudou moct přidat nově příchozí.....Jedině aby poslaly kdyžtak žádost Gabce a ta posoudí jestli je mezi sebe vezmeme nebo ne
Snaži tak jsem za
a bylo by třeba dobre napsat tady jako poslední příspěvek...něco jako kde jsem a jak se tam můžou k nám dostat nové holky pokud by chtěly...at každy novy kdo tady příjde to pochopí...
I já sama jsem Vás našla tady na starém babinetu ... a jsem za to vděčná 
Není tady

sářice napsal(a):

Není tady

Gabka napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
Holky tak se mi to povedlo napsat tam i příspěvek
, ale je tam nějak málo smajlíků a nebo jsem slepá
katí, když chceš více smajlíků, tak než začneš psát příspěvek, tak dát pokročilé odesílání a pak píše a smajlíkuješ jak potřebuješ
Gábi díky,zkusím to 
Není tady

Holky já nesnáším změny
ale pak si vždycky zvyknu

Není tady

Kde jste kdo

Není tady

Simi,jak si dopadla,už si doma? 
Není tady
...
Upravil(a) Gabka (27. 9. 2012 8:38)

Není tady
ewule napsal(a):
Snažilenka napsal(a):
Gabka napsal(a):
musíme se domluvit, protože skákat z jednoho do druhého je tedaSáříku za mě : JO, SKONČÍME
Jediný co mě mrzí, že se k nám nebudou moct přidat nově příchozí.....Jedině aby poslaly kdyžtak žádost Gabce a ta posoudí jestli je mezi sebe vezmeme nebo neSnaži tak jsem za
a bylo by třeba dobre napsat tady jako poslední příspěvek...něco jako kde jsem a jak se tam můžou k nám dostat nové holky pokud by chtěly...at každy novy kdo tady příjde to pochopí...
I já sama jsem Vás našla tady na starém babinetu ... a jsem za to vděčná
jdu na to 

Není tady
Takže - z výše uvedených důvodů se celá tato diskuse přesunula na nový Babinet.
Pro vstup je třeba se zaregistrovat na novém Babinetu http://novy.babinet.cz/forum.php a něco málo o sobě napsat Gabce http://novy.babinet.cz/member.php/35-Gabka Ta vám povolí vstup.
Nebojte se snažilky přijít k nám, rády vás přijmeme mezi sebe 

Není tady

Gabka napsal(a):
katí, v soukromém
Gábí díky

Upravil(a) Kaťulka 33 (1. 2. 2012 18:54)
Není tady
aHOJKY :-), MŮŽU TAKY POŽÁDAT O POZVÁNKU :??? RÁDA NĚCO NAPÍŠU O SOBĚ :-),ALE RADĚJI AŽ V UZAMČENÉM :-)... A KONEČNĚ SI DÁM DO PROFILU I FOTKU :-)
Není tady
ahoj holky, moc nechapu tu diskuzi ohledne noveho BB.. ja tam registraci mam.. to musim mit jeste nejake povoleni tam psat atd??? ted jsem fakt mimo teda...
Není tady