|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Jo Gabí,děkuju už jsem to našla,asi jsem tam 
Není tady

Ahoj holky,jsem tu nová,poraďte mi prosím.Dnes jsem 12tý den po KET a testík je jako sníh.Myslíte,že mám ještě šanci?Díky
Není tady

Holky,kam jezdíte do toho Polska pro plíny,pro kaše a další miminkovské věci,nějaké osvědčené místo? 
Není tady

Katí, my jsme byli pro plínky normálně v prvním Kaufu za hranicema... balení Pampers Active baby vel.2 108ks, která u nás vychází při nejlepší akci na cca 360,-kč, tam vyšla na 305,- ale záleží na kurzu... kaše jsme neohlíželi, ale tuším Situš bude vědět přesně, má to zmáknuté 

Není tady

ira napsal(a):
Ahoj holky,jsem tu nová,poraďte mi prosím.Dnes jsem 12tý den po KET a testík je jako sníh.Myslíte,že mám ještě šanci?Díky
Ahoj Iro,s testíkem po KET nemám zkušenosti,ale když dělám 12tý DPO a je tam bílo,je to jasné,tedy u mě
....ale každá jsme jiná někomu // vylezou dřív někomu až později a holky co mají zkušenosti s KETEM ti určitě napíšou své zkušenosti ..... 
Není tady

mala.popelka napsal(a):
Katí, my jsme byli pro plínky normálně v prvním Kaufu za hranicema... balení Pampers Active baby vel.2 108ks, která u nás vychází při nejlepší akci na cca 360,-kč, tam vyšla na 305,- ale záleží na kurzu... kaše jsme neohlíželi, ale tuším Situš bude vědět přesně, má to zmáknuté
Popí díky....
a které hranice máš namysli? 
Není tady

My jsme jezdili Těšín,Chalupki(y)...
Není tady

Jééé Simi,už si zpět? 
Není tady

Katí, my jsme byli v Těšíně 

Není tady

Popí díky
takže tam je hned za hranicema někde blízko Kaufland a po které straně?
Není tady
..
Upravil(a) Gabka (27. 9. 2012 8:42)

Není tady
..
Upravil(a) Gabka (27. 9. 2012 8:42)

Není tady
Holky, je ta skupina fakt zamknutá/neviditelný obsah?
Já jsem asi debil...ale normálně si to můžu přečíst..., a to nejsem členem... Mám stejnej nick jako tady, tak prosím taky o členství :-) a vysvětlení...

Není tady
Smží, Gabko nemůžu se tm dostat
nick Sarice
Upravil(a) sářice (1. 2. 2012 12:14)
Není tady

Čau holky....taky to vidím jak Veruš...nebyla jsem členem,ale mohla jsem si přečíst obsah,ale nemohla jsem odpovědět..tak nevím 
Jinak na novým bbnetu máme skupinu s holkama s dětima r. 2006 a je zamčená a nikdo se tam nedostane a nemůže si nic přečíst a je to 
Ira no 12 den po KET pokud je test negativní tak si myslím,že to bohužel nevyšlo
já už touhle dobou měla MS....a jaký embryjka ti zaváděly?
Není tady

Kaťulka 33 napsal(a):
Holky,kam jezdíte do toho Polska pro plíny,pro kaše a další miminkovské věci,nějaké osvědčené místo?
Kati my jezdíme různě, prostě přes hranice v Těšíně. Bud hneda v pl Cieszynie nebo pak do Auchanu v Bielku Bialej 
Ale ja jsem dneska byla jen na hadříky v sekáči v Polsku, scháněla jsem pro mělého nějaké ryfliky 
Není tady

Holky a můžu taky poprosít o pozvánku na nový babinet? Ještě jsem se nestihla zorientovat tady
a už zas v novém ale snad to bude lepší
no novém bb mám nick: ewule 
Není tady
..
Upravil(a) Gabka (27. 9. 2012 8:41)

Není tady
..

Není tady
Holky, taky to tak mám, můžu číst, ale nemůžu přispívat ...
prosím o pozvánku. Bylo by ale super aby to nemohl nikdo ani číst ... uplně uzavřené.
my jezdíme taky jak Ewule do Cieszyna do Kaufu, nebo do Bielska Bialej do Auchan, Carrefouru, Tesca nebo Realu. Podle toho co je kde v akci a jestli jdeme zrovna i do kina
. Když se trefí akce (a že se vždycky v některém tom velkém obchodě trefí) tak Hami kaše vychází od 28 do 35 korun (bez akce stojí 42-44 dle kurzu ). Kupujeme tam i mlíka - Hipp Bio Combiotic a ochucené Nestlé . Plínky kupujeme v Kaufu Wickies Flex & Comfort podle testu v polském časopisu Dziecko, kdy to testovali v ustavu pro testování, tak vyšly v testu uplně stejně jako pampersky - jediné i Huggiesky byli o hvězdičku horší :-) Jsme s nima nadmíru spokojeni a vyhází 56 ks na 170 korun bez akce. V českém stojí ty stejné 220 kč 
Není tady
.

Není tady
..
Upravil(a) Gabka (27. 9. 2012 8:40)

Není tady