29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Veruš paradni pupik ,akorat ja nevim co delam mam ho ho jenou tolik a 4 kg nahore ,uklidni me ,ze taky pribiras ,ja nekde cetla ,ze prvni mesice se nepribira vubec
Není tady
Simi, já tě můžu uklidnit. Mě nebylo vůbec špatně a hned první dva měsíce 4 kg, bříško ve 12tt nešlo přehlédnout. Když jsme to ofiko oznamovali,tak to nikoho nepřekvapilo. Ale bylo to druhé kolo.
Není tady
Veru,krásný bříšenko
Holky jste všechny moc hodný,ale já jsem 12DPO a už by tam byl alespoň náznak,měla jsem desítku test,takže je to fakt jasný
Simi třeba jsou dva za sebou
Není tady
Simi, já začala přibírat od 20tt ale u mě bylo kde brát
Veru,
Kati,
Není tady
Veru už se těším na další foto
toto mně vždycky dojme fakt
asi jsem blázen
Situš no jo ja na tebe zapomněla
Není tady
sima 75 napsal(a):
Veruš paradni pupik
,akorat ja nevim co delam mam ho ho jenou tolik a 4 kg nahore ,uklidni me ,ze taky pribiras ,ja nekde cetla ,ze prvni mesice se nepribira vubec
Simi, klíííídek, já mám taky už 2-2,5kg nahoře a bude hůř, cítím to v kostech .
A jestli tě to uklidní, někdo přibírá až ke konci, někdo nejvíc na začátku. U mě 19tt +10kg,
ve finále to bylo "jen" +16-17 kg, takže od půlky těhu do konce jen 6-7kg... lepší???? A bylo to u všech těhu, nejvíc jsem nabrala v 5.měsíci, pak se to hodně zpomalilo a poslední 4 týdny přírůstek 0kg. Jedna kámoška do 6.měsíce blila jak amina, hrozně jí to slušelo, +6kg a na konci +22kg...
všechno jde...
Není tady
Ahoj holky, jen vás jdu pozdravit a všem popřát pevné zdraví!
Snažilkám ať se brzy splní jejich sen a těhulkám co nejméně nevolností a ať je vše hlavně v pořádku
Není tady
tak jsem se dočetla že nachlazení zvyšuje BT a já mám od rána pěknou rýmu
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Gabko,
já začínala nejenom tohle těhotenství s parádní rýmou a ta skončila (relativně) před cca 2 týdny...tak bacha na to, abys nebyla těhotnááááá
aha
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Gabko,
já začínala nejenom tohle těhotenství s parádní rýmou a ta skončila (relativně) před cca 2 týdny...tak bacha na to, abys nebyla těhotnááááá
No na to pozor Gabi, to by bylo asi dost nemilý a nečekaný překvápko
Není tady
Těhulky máte velkou pochvalu za těhubacílky
Přeju do nového chlívku snažilkám samé krásné a tlusté || a těhulkám klidné těhu ......a finišujícím těhulkám plynulý a hladký přechod do maminovského stavu
Veru kráááááásnýýýýý bříšánko
Simí každej přibírá jinak. Moje segra hned v prvním těhu měla od začátku pupek jako já u prvního těhu před porodem (a to vážila o dobrých 30kg míň než já). Celkově moc nepřibrala, tuším kolem 10kg, ale pupajz pořádnej
Ewi já tu budu taky pořád
Není tady
Holky koukala jsem na Ty Vaše jména krásný,no mě to vybralo okolí,vždycky jsem si na nějaké jméno myslela a hop jedna kámoška,pak hop a další no a všechny porodily,tak se mi zúžil výběr teda dost
mě se líbí,tedy z těch co na mě zbyly
Lucas,Jonášek,Lilly i Natali .....nejhorší je,když si vybavím někoho se jménem které se mi líbí a finiiiiito
Snaži prý Vítězslave bobek,doufám,že nezlobí moc často
Sáří
Same já si představím oskalpovanýho Sam Hawkince z Vinetoua
doteď mi to přišlo hezký Samuel
Simi Debi je mooooc pěkné,líbí se mi.... Debora ne
Ewulko tak jak ses koukala, že z nás snažilek tady budeš asi sama....Gabka to ma jísté, Katulka ji bude následovat(ani nevíš jak ráda bych už ) Ty máš teď náskok.......
a Hrozinka a Situška
doufám,že jsem na nikoho nezapoměla,když tak se hlašte
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Veruska72 napsal(a):
Gabko,
já začínala nejenom tohle těhotenství s parádní rýmou a ta skončila (relativně) před cca 2 týdny...tak bacha na to, abys nebyla těhotnáááááNo na to pozor Gabi, to by bylo asi dost nemilý a nečekaný překvápko
Není tady
Snažilenka napsal(a):
:
Ewi já tu budu taky pořád
to bude
šéfová musí zůstat to je jasné
Kaťulka 33 napsal(a):
Ewulko tak jak ses koukala, že z nás snažilek tady budeš asi sama....Gabka to ma jísté, Katulka ji bude následovat(ani nevíš jak ráda bych už
) Ty máš teď náskok.......
a Hrozinka a Situška
doufám,že jsem na nikoho nezapoměla,když tak se hlašte
Kaťul to bych ti moc přála tak ja ti to přenechám....takže teďkom budeš na řadě ty jo
Snažilenka napsal(a):
Veruska72 napsal(a):
Gabko,
já začínala nejenom tohle těhotenství s parádní rýmou a ta skončila (relativně) před cca 2 týdny...tak bacha na to, abys nebyla těhotnáááááNo na to pozor Gabi, to by bylo asi dost nemilý a nečekaný překvápko
JÁ SE Z VÁS PICNU
Upravil(a) ewule (24. 1. 2012 22:55)
Není tady
:)Veru krásný bříško :
Situš ty máš s těma jménama taky dost konečně nškdo stejně postiženej
Smaží z Vítečka mám komplex, protože ten tvůj je děsně dokonalej
Není tady
Ewi si hodná teď bude hlásit // Gábi,pak Ty a já pak v závěsu
....si s metříkem přede mnou tak máš větší šanci
a stimuluješ teď clostíkem?
Není tady
Katul to čekání je už dlouhý a dobře vím jak člověk ztrácí naději,ale když jsem se těch // dočkala i já tak ty to zvládneš levou zadní
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Ewi si hodná
teď bude hlásit // Gábi,pak Ty a já pak v závěsu
jo jo beru teďkom clostík 1xdenně
v pátek jdu na utz a tam se uvidím jak to vůbec vypadá...ale vůbec se na ovulku necítím tak nevím nevím jestli clostik zabíra, minuly cyklus jsem měla closti 2xdenně a to mně tedy podbřišek bolek hoooodně.....ani se mi nechce čůrat na ovu testy...minule jsem jich jak říkáte zničila snad 30
Není tady
sářice napsal(a):
Katul to čekání je už dlouhý a dobře vím jak člověk ztrácí naději,ale když jsem se těch // dočkala i já tak ty to zvládneš levou zadní
Sáří jsem taková nějaká otupělá teď
jsem fakt čekala,že to teď vyjde,byla jsem o tom přesvědčená (ty podmínky a všechno co tomu předcházelo)a až teď poslední dva dny klasika příznaky,tak jsem začla mít tucha,že zase jako ne....ale čumím na ten test jak pako
už mi to hlava fakt nebere
Není tady
ewule napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
Ewi si hodná
teď bude hlásit // Gábi,pak Ty a já pak v závěsu
jo jo beru teďkom clostík 1xdenně
v pátek jdu na utz a tam se uvidím jak to vůbec vypadá...ale vůbec se na ovulku necítím tak nevím nevím jestli clostik zabíra, minuly cyklus jsem měla closti 2xdenně a to mně tedy podbřišek bolek hoooodně.....ani se mi nechce čůrat na ovu testy...minule jsem jich jak říkáte zničila snad 30
Ewi tak držím palce ať je tam pěkný folíček(folíčky) a min.měsíc si měla ovulku dle UTZ který DC? A jak si reagovala na clostil?
Není tady
Kati díky minuly měsíc jsem měla ovulku tak asi 14DC (no myslím si podle těch bolestí...), ale u doktora na utz jsem nebyla...v pátek jdu prvně na utz na foliky, můjd doktor si mně totiž nehlídal, takže jsem začala jezdit do OL do reprofitu.
Není tady
Brý déééén
Ewule jsem zvedava co Ti na utz reknou... ja jdu poprve na pruzkum foloušů v pátek , tak se tesim
Upravil(a) Lenka77 (25. 1. 2012 8:53)
Není tady