6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Veru paradni pupik ,akorat ja nevim co delam mam ho ho jenou tolik a 4 kg nahore ,uklidni me ,ze taky pribiras ,ja nekde cetla ,ze prvni mesice se nepribira vubec
Není tady
Simi, já tě můu uklidnit. Mě nebylo vůbec patně a hned první dva měsíce 4 kg, bříko ve 12tt nelo přehlédnout. Kdy jsme to ofiko oznamovali,tak to nikoho nepřekvapilo. Ale bylo to druhé kolo.
Není tady
Veru,krásný bříenko
Holky jste vechny moc hodný,ale já jsem 12DPO a u by tam byl alespoň náznak,měla jsem desítku test,take je to fakt jasný
Simi třeba jsou dva za sebou
Není tady
Simi, já začala přibírat od 20tt ale u mě bylo kde brát
Veru,
Kati,
Není tady
Veru u se těím na dalí foto toto mně vdycky dojme fakt asi jsem blázen
Situ no jo ja na tebe zapomněla
Není tady
sima 75 napsal(a):
Veru paradni pupik ,akorat ja nevim co delam mam ho ho jenou tolik a 4 kg nahore ,uklidni me ,ze taky pribiras ,ja nekde cetla ,ze prvni mesice se nepribira vubec
Simi, klíííídek, já mám taky u 2-2,5kg nahoře a bude hůř, cítím to v kostech .
A jestli tě to uklidní, někdo přibírá a ke konci, někdo nejvíc na začátku. U mě 19tt +10kg,
ve finále to bylo "jen" +16-17 kg, take od půlky těhu do konce jen 6-7kg... lepí???? A bylo to u vech těhu, nejvíc jsem nabrala v 5.měsíci, pak se to hodně zpomalilo a poslední 4 týdny přírůstek 0kg. Jedna kámoka do 6.měsíce blila jak amina, hrozně jí to sluelo, +6kg a na konci +22kg...
vechno jde...
Není tady
Ahoj holky, jen vás jdu pozdravit a vem popřát pevné zdraví!
Snailkám a se brzy splní jejich sen a těhulkám co nejméně nevolností a a je ve hlavně v pořádku
Není tady
tak jsem se dočetla e nachlazení zvyuje BT a já mám od rána pěknou rýmu
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Gabko,
já začínala nejenom tohle těhotenství s parádní rýmou a ta skončila (relativně) před cca 2 týdny...tak bacha na to, abys nebyla těhotnááááá
aha
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Gabko,
já začínala nejenom tohle těhotenství s parádní rýmou a ta skončila (relativně) před cca 2 týdny...tak bacha na to, abys nebyla těhotnááááá
No na to pozor Gabi, to by bylo asi dost nemilý a nečekaný překvápko
Není tady
Těhulky máte velkou pochvalu za těhubacílky
Přeju do nového chlívku snailkám samé krásné a tlusté || a těhulkám klidné těhu ......a finiujícím těhulkám plynulý a hladký přechod do maminovského stavu
Veru kráááááásnýýýýý bříánko
Simí kadej přibírá jinak. Moje segra hned v prvním těhu měla od začátku pupek jako já u prvního těhu před porodem (a to váila o dobrých 30kg míň ne já). Celkově moc nepřibrala, tuím kolem 10kg, ale pupajz pořádnej
Ewi já tu budu taky pořád
Není tady
Holky koukala jsem na Ty Vae jména krásný,no mě to vybralo okolí,vdycky jsem si na nějaké jméno myslela a hop jedna kámoka,pak hop a dalí no a vechny porodily,tak se mi zúil výběr teda dost mě se líbí,tedy z těch co na mě zbyly Lucas,Jonáek,Lilly i Natali .....nejhorí je,kdy si vybavím někoho se jménem které se mi líbí a finiiiiito
Snai prý Vítězslave bobek,doufám,e nezlobí moc často
Sáří Same já si představím oskalpovanýho Sam Hawkince z Vinetoua doteď mi to přilo hezký Samuel
Simi Debi je mooooc pěkné,líbí se mi.... Debora ne
Ewulko tak jak ses koukala, e z nás snailek tady bude asi sama....Gabka to ma jísté, Katulka ji bude následovat(ani neví jak ráda bych u ) Ty má teď náskok....... a Hrozinka a Situka doufám,e jsem na nikoho nezapoměla,kdy tak se hlate
Není tady
Snailenka napsal(a):
Veruska72 napsal(a):
Gabko,
já začínala nejenom tohle těhotenství s parádní rýmou a ta skončila (relativně) před cca 2 týdny...tak bacha na to, abys nebyla těhotnáááááNo na to pozor Gabi, to by bylo asi dost nemilý a nečekaný překvápko
Není tady
Snailenka napsal(a):
:
Ewi já tu budu taky pořád
to bude éfová musí zůstat to je jasné
Kaulka 33 napsal(a):
Ewulko tak jak ses koukala, e z nás snailek tady bude asi sama....Gabka to ma jísté, Katulka ji bude následovat(ani neví jak ráda bych u ) Ty má teď náskok....... a Hrozinka a Situka doufám,e jsem na nikoho nezapoměla,kdy tak se hlate
Kaul to bych ti moc přála tak ja ti to přenechám....take teďkom bude na řadě ty jo
Snailenka napsal(a):
Veruska72 napsal(a):
Gabko,
já začínala nejenom tohle těhotenství s parádní rýmou a ta skončila (relativně) před cca 2 týdny...tak bacha na to, abys nebyla těhotnáááááNo na to pozor Gabi, to by bylo asi dost nemilý a nečekaný překvápko
JÁ SE Z VÁS PICNU
Upravil(a) ewule (24. 1. 2012 22:55)
Není tady
:)Veru krásný bříko :
Situ ty má s těma jménama taky dost konečně nkdo stejně postienej
Smaí z Vítečka mám komplex, protoe ten tvůj je děsně dokonalej
Není tady
Ewi si hodná teď bude hlásit // Gábi,pak Ty a já pak v závěsu ....si s metříkem přede mnou tak má větí anci a stimuluje teď clostíkem?
Není tady
Katul to čekání je u dlouhý a dobře vím jak člověk ztrácí naději,ale kdy jsem se těch // dočkala i já tak ty to zvládne levou zadní
Není tady
Kaulka 33 napsal(a):
Ewi si hodná teď bude hlásit // Gábi,pak Ty a já pak v závěsu ....si s metříkem přede mnou tak má větí anci a stimuluje teď clostíkem?
jo jo beru teďkom clostík 1xdenně v pátek jdu na utz a tam se uvidím jak to vůbec vypadá...ale vůbec se na ovulku necítím tak nevím nevím jestli clostik zabíra, minuly cyklus jsem měla closti 2xdenně a to mně tedy podbřiek bolek hoooodně.....ani se mi nechce čůrat na ovu testy...minule jsem jich jak říkáte zničila snad 30
Není tady
sářice napsal(a):
Katul to čekání je u dlouhý a dobře vím jak člověk ztrácí naději,ale kdy jsem se těch // dočkala i já tak ty to zvládne levou zadní
Sáří jsem taková nějaká otupělá teď jsem fakt čekala,e to teď vyjde,byla jsem o tom přesvědčená (ty podmínky a vechno co tomu předcházelo)a a teď poslední dva dny klasika příznaky,tak jsem začla mít tucha,e zase jako ne....ale čumím na ten test jak pako u mi to hlava fakt nebere
Není tady
ewule napsal(a):
Kaulka 33 napsal(a):
jo jo beru teďkom clostík 1xdenně v pátek jdu na utz a tam se uvidím jak to vůbec vypadá...ale vůbec se na ovulku necítím tak nevím nevím jestli clostik zabíra, minuly cyklus jsem měla closti 2xdenně a to mně tedy podbřiek bolek hoooodně.....ani se mi nechce čůrat na ovu testy...minule jsem jich jak říkáte zničila snad 30
Ewi tak drím palce a je tam pěkný folíček(folíčky) a min.měsíc si měla ovulku dle UTZ který DC? A jak si reagovala na clostil?
Není tady
Kati díky minuly měsíc jsem měla ovulku tak asi 14DC (no myslím si podle těch bolestí...), ale u doktora na utz jsem nebyla...v pátek jdu prvně na utz na foliky, můjd doktor si mně toti nehlídal, take jsem začala jezdit do OL do reprofitu.
Není tady
Brý déééén
Ewule jsem zvedava co Ti na utz reknou... ja jdu poprve na pruzkum folouů v pátek , tak se tesim
Upravil(a) Lenka77 (25. 1. 2012 8:53)
Není tady