18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Cruell, Ty bude jako moje bývalá kolegyně, ta přibrala a do porodu jen 3,5 kila.... dlouho taky vypadala e měla jen větí oběd, ale nakonec se břicho taky pěkně vyvrbilo ... ale zas to nebylo usazené nikde jinde ... a 6 týdnů po porodu má dole asi 12 kil
Není tady
My to máme tak nějak v rodině, u jsem to psala. Mamina přibrala se mnou 5 a se ségrou 7 (ségra byla po narození skoro o 2 kila těí).
Není tady
no vidí, aspoň půjde domů jako kočanda s původní /nebo i nií/ váhou
Není tady
Tak teď jsem měla víc těstí ne rozumu
Chtěla jsem jít pro malou pěky do kolky (musím vyjít o půl dvanácté). Pořád jsem se nějak neuměla z baráku vypravit, tak jsem si řekla, e na to prdím a pojedu ve dvanáct autem.
No a kdo se u mě neobjevil??? Kontrola z nemocenské
Tak holky bacha!!!
Není tady
Popi, to nevím, přeci jen mi jetě zbývá něco přes 15 týdnů...
Zuzi, no to jsou k*rvy! Oni takhle opruzují i těhotné na rizikáči?
Není tady
to jsou hajzlíci já jsem od 2.11. na nemocenský a jetě mě neposlali ani korunu, ale tohle uměj
Není tady
ty vado, a to se říká, e na diagnózu rizikové těhotenství nikdo nechodí
sáří, teda skoro 3 měsíce nemít vyplacenou nemocenskou... tak fakt nevím nevím, z čeho bych platila povinné platby
hlavně, e jak se o pár dní opozdí s nějakou platbou státu Ty, u tě pomalu kamenují
Není tady
Popi jak řiká, jene my jsme naprosto bezprávní stát, ty musí platit ve přesně, ale kdy je zle tobě tak se stát na tebe vyprdne. Je to postavený na hlvu, u nás tě trestjí z to e pracuje, protoe na dávky dosáhnou jen povaleči.
Není tady
Sáři, no nekecej. A zkouela jsi tam volat? Nebo není problém u Tvého zaměstnavatele? Poslal Ti lístek na peníze?
Ty bláho..já nevím, z čeho bych ila....
Není tady
sářice napsal(a):
Popi jak řiká, jene my jsme naprosto bezprávní stát, ty musí platit ve přesně, ale kdy je zle tobě tak se stát na tebe vyprdne. Je to postavený na hlvu, u nás tě trestjí z to e pracuje, protoe na dávky dosáhnou jen povaleči.
A to je přesně ono!!! Trest za to, e pracuje.
Není tady
čtu tady příspěvky a hlavu si můu ukroutit!!!! Tady je fakt moný u vechno. A nejvíc se mi líbí v TV ty reportáe o rozhořčených občanech, kteří nedostávají svoje dávky včas - z čeho mají chudáci ít? A platit exekutorům? To mi zdvihá tlak A normální pracující, kdy je na neschopence, tak má holt smolíčka
Není tady
Cruella napsal(a):
sářice napsal(a):
A to je přesně ono!!! Trest za to, e pracuje.
Hele ale já se vsadím, e kdybych pracovat přestala, tak stejně ádné dávky nedostanu, protoe z nějakého důvodu na ně nebudu mít nárok
Není tady
Zuzi já natěstí jetě něco dělám, ale platila jsem oprvu auta a tak by se to docela iklo.
Lístek včas, ale mají svý lhůty
Brorůvko tvá dr. tě chce uetřit si stresů s čekáním na dávky jestli ona od nich není najatá
Není tady
ahoj maminky, zdravím Vá vechny po delí odmlce ..... člověk má občas takové období, kdy neví, kde mu hlava stojí. Hlavně celý den v práci koukám do počítače a pak kdy přijdu domů, tak ho nechci ani vidět jsem ráda, e jste vechny v zásadě v pořádku a dětičky hezky rostou mě čeká přítí týden test na cukrovku, ale jeliko na něj jdu podruhé, tak vím co mě tam čeká. Teď se nejvíce obávám toho vydret dvě hodiny bez záchodu... tedy nevím jak jste na to vy, ale já přes den lítám snad kadou hodinu. První co je, kdy někam přijdu je to, kde mají záchod a pokud mám schůzku nebo jednání delí ne hodinu u je to problém. No řekla bych, e s tím bohuel nic nenadělám.
Jinak docela závidím maminkám co přibírají tak akorát, já mám nahoře 10 kg a to mám to "nejhorí" přibírací období před sebou, tak doufám, e se mě opravdu nebude velryba , jo a to se docela hlídám, ádné to si dám, vdy jsem těhotná, tak nevím....
Tak se tu vechny opatrujte, dám vědět jak jsem dopadla. Pa
Není tady
Alenko, třeba má v sobě hodně vody, jsou maminky, které přiberou 20 kg a pak kde nic tu nic, neboj. Kdy se nepřecpává, tak to asi stejně neovlivní.
Jinak v rámci akce výchova tatínka se má věc tak, e dnes ráno jsem nevydrela a dceři nehty ostříhala, neb bych se asi nedočkala
Ná tatínek začal hnízdit, a to tím způsobem, e se rozhodl vymalovat obývák, kde mimina budou. V praxi to znamená, e dnes od rána vyklízím vechny kníky a různý jiný haraburdí, aby on předvedl, e je hrdina a odstěhoval nábytek doprostřed místnosti. My s dcerou zítra budeme celý boí den kdovíkde, aby se tu tatínek mohl umělecky vyřádit a já to ji pak ve do porodu přece zvládnu dát do původního stavu
Chtělo by to někoho, kdo mi naleje optimismu do il, tak zítra se venku někde po někom poohlídneme
Zuzi, jde teda nakonec do látkovek? A do jakých?
Upravil(a) Borůvka lesní (27. 1. 2012 13:12)
Není tady
Alenko, já taky kynu jak houskový knedlík Ale neboj, dolů to půjde
U T. jsem nechala prvních 13 kilo hned v porodnici. Prostě voda no
Borůvko, to chce klííííd
K plenkám jsem Ti odpověděla na Tvé diskuzi...
Upravil(a) Zuzina (27. 1. 2012 14:17)
Není tady
haúúúú, dneska jsem propadla syndromu hnízdění asi já a dopadlo to tak, e jsem tady udělala bugr jak sviňa, vyházela hromadu "děsně potřebných věcí" toho pána, se kterým iju... a a se vrátí, tak si to pěkně slízne
radi se jdu uklidnit za tříletým synovcem, ten aspoň jetě v rámci moností poslouchá
Není tady
borůvko, naprosto tě chápu... chlapi mají ty priority fakt někdy ejdrem a v ten nejnevhodnějí okamik se rozhodnou, e právě TOHLE musí nutně udělat, jinak by spadl svět
Není tady
Jak to tady tak čtu tak mám pocit e existuje tovarna na chlapy a tam je rozmnoujou přes kopírák ne? Řeknu manelovi at mi pomue umýt koupelnu, ale on musi utáhnout zaupovačky.U dva roky jsou povolené, ale teď zrovna ......
Není tady
tak dneska musím na obhajobu chlapa říct, e si moji včerejí promluvu vzal k srdci
take dneska jsme dovezli domů postýlku... pak vysál celý byt.... a já jsem mezitím pobalila zhruba 2/3 taky do porodnice, zbývají takové drobnosti jako kojící podprda, neperlivá voda, čtivo apod... a papíry, ty musíme jetě oběhnout... ale zase budu o cosi klidnějí
zítra začínám ehlit ty hory prádla, které tady mám vyprané...
Není tady
Ahoj maminy
take jak to tu tak čtu, tak já jsem přibrala asi nejvíc Já přibrala 15kg FUJ !!! Ale na pohled mi to ani tak nepřijde Děsně otýkám, to je nepříjemný
V úterý 31.1. máme kontrolu a hned 1.2. test na cukrovku, blééé Ani se tak nebojím toho, co mám vypít, jako toho, e prý 3x berou krev, to bude hnus teda
Včera jsem nakoupila věcičky pro mimi do porodnice, jsem nadená a to vyehlím, dám se taky nějakou fotku a i svojí
A jak jsi na tom ty Borůvko, v v pořádku, co přípravy a jak se cítí?
Není tady
Veru, ty jsi taky ula, viď ? Vdy ty čeká mimča 2, to se nedá srovnávat navíc pokud je to z velké části voda, půjde to upem dolů, zeptej se Ronjí, ta přibrala tuím 25 (nechci kecat), ale taky la domů z porodnice lehčí o pořádnou porci
tím se vůůůbec netrap
Není tady
Holky, prosim radu. Jakou velikost kupujete do porodnice???
Není tady
Pity, já kupuju vel. 50 a doma pak mám hned připravenou i 56.
Není tady
Téma zavřeno