6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Cíťo Já si dneska udělala řepu se zakysanou smetanou. Mňááám.
Máš to trošku nižší. Nevím, kolik je povolená hranice v těhu. Míň hemoglobinu= míň kyslíku. Tak asi to železo bude fakt rozumnější. No uvidíš, co na to doktor...
CRP..indikuje zánět v těle. TA hodnota už je v poho. Zdravý člověk má 1. Já měla loni při zápalu plic přes 100.
Není tady
hoj vespolek
tak jsem se k tomu dostala, tak aspoň troška z výbavičky
na blogu jsou větší náhledy
Není tady
no holky, krásné pupíky, krásné věcičky!
Odsávačku na vysavač jsem už pro dceru normálně kupovala v lékárně, stála myslím asi 200 Kč.
Ohledně skládacího přebalováku: Včera ho manžel přivezl, okukovala jsem ho, ale stabilitu jaksi sama neposoudím. Nicméně zrovna přišla kamarádka s 18 měs. holčičkou, takže jsem jí hned zaúkolovala přebalováním na něm a super! Koupili jsme ho už od někoho, takže nás stál 800, mám radost
Nevím, jestli tahle informace pro někoho bude, ale teď jsem zjistila, že OZP přispívá 1000 - 2500 Kč a nově zahrnuje i monitory dechu a chůvičky, tak jestli jste někdo jejich pojištěncem, tak mrkněte na jejich stránky, byla by škoda jim to tam nechat... Já to určitě využiju na novou chůvičku, ta stará už je víc na drátě než mobilní
Holky, co sebou do porodky? Už jsem všechno zapomněla...
Není tady
borůvko, myslím, že když se podíváš na web konkrétní porodnice, kde jsi přemýšlela, že bys rodila, většina z nich má seznam uvedený, je to všude jinak, někde chtějí třeba i věci pro miminko na dobu pobytu (včetně třeba zavinky) takže je nejlepší to zjistit tam
Není tady
Ahoj
tak já už mám po poradně..vše v rámci možností,krvácení prostě nevím kde se bere...čípek drží,placenta na zadní stěně a poměrně vysoko,léky musím brát aspon do 35tt,mudr zkontroloval i plodovku,pak malýho poměřil- takže odpovídáme od týden více ,takže malej propívá parádně,já jsem ta tři týdny nepřibrala nic a malej má 1200g a je otočený hlavičkou dolů
já musím zase na krevní obraz,mám mín destiček a měla jsem trochu bílkoviny v moči
a upravili mi vycházky na těch 6 hodin denně..a přesně za měsíc jdu na mateřskou
a co vy? Popí a ještě někdo měl jít Cruell asi???? jak jste dopadly???
Popí nádhera a ta bundička je úžasná...to je tak na podzim,že
A něco vám hodím na nástěnku
Není tady
Luci, gratuluji ke kontrole já razím teprve na 16:15 na závěr šichty
jak tak koukám z okna a s tím, jak si s námi letos zima hraje, ta bundička bude snad na cestu z porodnice a první dny, uvidíme, jak bude, já vůbec ty velikosti neodhadnu a protože to mám od sestřenice, která je v Anglii, tak tam nejsou ani údaje v cm, ale v měsících a to je k prdu, každý prcek je jiný
Není tady
Ahoj holky.
Tak kontrola v pořádku, na další jdu 22.2. Ještě mě čeká 3.2. cukr.
Není tady
Popí kde máš odkaz na blog? no ta bundička takhle právě vypadá větší
Cruell tak super a ultrazvuk nebyl? no je fakt že mě kontroluje hodně jak mě tak prcka a já jdu na další poradnu 15.2.chodím po týdnech a cukr je v pohodě neboj
Není tady
Luci, blog je http://popelkabloguje.blogspot.com/ - když si otevřeš fotku v novém okně, jde otevřít větší
já jsem taky chodila co měsíc, teď už po 3 týdnech a mám takový dojem, že příště už za týdny 2
Není tady
Popelko, krásné věcičky
Maminky, já mám jen pár mini věciček vel. 50. Vůbec nemám představu jak dlouho tak malinkatí budou? Říkám si, že třeba je porodím dřív a budou malinké a pak bych tu vel. 50 asi potřebovala víc týdnů a ještě k tomu na dvě mimča
Když tu čtu všechny vaše příspěvky, úplně vám závidím, jak jste většinou tak pozitivní... Já to nějak špatně snáším a mám děsné nálady Mám pocit, že nemám nic připravené, že je všude bordel Máme dva pejsky, dvě kočičky, obden musím luxovat... Mám od doktora zakázaný snad veškerý pohyb, ale to bych nedala, takže když něco doma chci udělat, musím hned ráno a pak už jen sedím a ploužím se po bytě, protože mám tvrdé břicho a trošku mě bolí
Začínám se i dost bát, že mi manžel moc po porodu nepomůže, protože už teď ho všechno obtěžuje
Není tady
Veru, neboj. Většina chlapů nebere bříško jako dítě a nedokáže se vcítit do pocitů těhotné ženy. Jakmile však mimi přijde na svět, už je to pro ně človíček, o kterého se mají tendenci starat a pečovat o něj. Stačí je zbavit strachu, že by se mimi mohlo při přebalování rozbít nebo tak něco. Vždyť to jsou chlapi, tak co po nich vlastně chceme?
Není tady
Cruell, Lucko gratuluju ke kontrole
Lucko jsi ukázková těhulka, roste jenom bříško, 6kg bych brala já mám nhoře 14 vyfotím přes víkend aby jste viděli velrybku
Popi krásný oblečky, úplně jste mě dohnaly depku že jsem začala objednávat
Jink prcík vážil 250g a byl o dva dny větší a hlavičkou dolů, tak snad to stihnu do malování Podolí. Termín mám 8. a od 11. malujou
Není tady
Ahoj, omlouvám se, že sem lezu, ale na novým BB se profláklo, že Sářice čeká vytouženýho pindíka , tak jdu pogratulovat!
A samozřejmě mám radost i z Popelky - holka, už se ti to dlouhatánský čekání pěkně zkrátilo
A držím palce i dalším těhulkám, ať je vše v pořádku!
Není tady
Veranko děkuji, o víkendu jsem byli pro postýlku v Plzni, tak jsem si na tebe vzpoměla. Jsem ráda že jste vpořádku a jak šmíruju na nb, stále stejně akční
Není tady
tak jsem se konečně dostala k PC, po kontrole mě stáhl synoveček, když mi babča volala, že je u ní a on do telefonu ječel "teto píííííď" (teto přiiiijď) tak jsem se tam musela stavit...
jinak na kontrole všechno v pořádku, odhad váhy je 2170 gramů (prý to nebude žádný drobek, tak nevím, jestli mám mít radost, nebo se děsit ), čípek, placenta, všechno se jeví v pořádku, prcek odpovídá 33 týdnu, takže je o 3 dny napřed, příště jdu 7.2. poprvé natáčet... jsem zvědavá, jak bude popeláček spolupracovat
Není tady
Gratuluju ke všem úspěšným kontrolám, samé pozitivní zprávy! Popí, to je teda obřík! Buď ráda, odpadne ti to piplání
Veru, neboj. To jsou normální hormonální stavy. Málokterej chlap pomáhá tak, že se něčeho sám chopí, že to vůbec vidí - mě taky někdy štve, že musím všechno říct. Tuhle zrovna jsem běsnila, že jsem ho prosila, aby umyl koupelnu a záchod a on se na to vybodl. A víš, co mi na to řekl? Že to nějak asi přeslechl. Tak jsem tu ječela jak Viktorka u splavu, že to snad i vidí, když už to přeslechne, že je potřeba umejt hajzlík!
Teď jsem zahájila trénink alá něco řeknu, aby udělal (i když to můžu udělat sama, ale proč bych měla dělat všechno) - tak např. už 3 dny sleduju, kdy ostříhá J. nehty. Vždycky večer si rejpnu a stále čekám. Začala jsem s tím poté, co mi řekl, proč se na všechno nevybodnu a přes den nic nedělám...
Prostě jinej živočišnej druh.
A břicho mi taky hodně tvrdne, kdykoliv vstávám, jdu rychleji nebo se předkláním
Není tady
borůvko a kdo bude to slůně rodit ?
jinak co se týká chlapů... tak škoda mluvit... asi jsou fakt všichni stejní, u nás doma to není jiné.... každé ráno nadávám, že na stole nechal roztahané svoje večerně noční debužírování (hrnek od coly, chipsy, nebo čokoládu) a denně to uklízím s nervama já
co chvíli se nad něčím rozlítím, jestli by po sobě nemohl setřít bordel z chodby, když našlape... no myslíte, že chlap to vidí ??? ani omylem.... buď nevidí, nebo jim to nepřijde vůůůůbec divné..
Není tady
Ahojky
tak v prvé řadě gratulace k úspěšným kontrolám. Jen tak dál
Mi se nikdo z gyndy neozývá, tak budu doufat, že cukrovka dopadla dobře
Popelko..hezké věcičky. Kabátek mi taky přijde krapet větší, ale vzhledem k Tvému obříkovi mu to asi bude, viď
Já bych Vám tu taky hodila nějaké fotečky, ale blbne mi foťák a na nový teď jaksi není. Ale slíbili jsme si s mužem, že do porodu prcka musíme mít určitě nový..
Ad uklízení chlapů..u nás podobné v bledě modrém. NAštěstí po sobě si uklidit umí, takže špinavé nádobí mám ve dřezu, špinavé prádlo v koši. Dokud jsem chodila do práce, tak jsme se o domácí práce dělili, teď má doma all inclusive a já se trošku děsím, co bude dál. Jsem blbá a naučila jsem si ho, že je doma po jeho příchodu z práce vše hotovo a jeho jediným úkolem je sobotní vysávání a mytí van. Samozřejmě s kecama
TAkže nevěšte hlavu, nejste v tom samy
Není tady
Popeluško gratulace ke kontrole.
Zuzi jak jsi zvládla pití nápoje? Mám z toho trum už teĎ
Není tady
Sáři, úplně v pohodě. Musím fakt uznat, že to bylo daleko chutnější než u Terezky. Buď změnili výrobce nebo fakt nevím. Hlavně u Terky jsem toho měla půl litru, teď jen čtvrt.
Tak neboj, určitě to dáš
Pro mě bylo daleko horší to odebírání, o kterém jsem tu psala. Ještě dneska mám ruku fialovo zelenou
Není tady
Tak to je mě líto že tě při odběrech takhle zřídili , já bych z tebe klidně dala tu krev, kdyby jsi vypila za mě ten nápoj
Není tady
sáří, já měla půl litru, děsila jsem se toho šíleně, protože sladké vody skoro nepiju.... donesla jsem si ale oblíbenou příchuť ovocného čaje, takže to rozmíchali do něj... a překvapivě se to dalo
Není tady
a já se zvedám a jdu se domluvit k dětské dr. a vyzvednout si to železo (a jak se mi nechceeeee )
Není tady
Ahoj zláťa moje.
Já mám teprve 2 kg nahoře, proto skoro žádný buben. Ačkoliv nejbližší okolí tvrdí, že už to trochu vidět je i v kabátu...
Není tady
Téma zavřeno