3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Téma zavřeno
Cío Já si dneska udělala řepu se zakysanou smetanou. Mňááám.
Má to troku nií. Nevím, kolik je povolená hranice v těhu. Míň hemoglobinu= míň kyslíku. Tak asi to elezo bude fakt rozumnějí. No uvidí, co na to doktor...
CRP..indikuje zánět v těle. TA hodnota u je v poho. Zdravý člověk má 1. Já měla loni při zápalu plic přes 100.
Není tady
hoj vespolek
tak jsem se k tomu dostala, tak aspoň troka z výbavičky
na blogu jsou větí náhledy
Není tady
no holky, krásné pupíky, krásné věcičky!
Odsávačku na vysavač jsem u pro dceru normálně kupovala v lékárně, stála myslím asi 200 Kč.
Ohledně skládacího přebalováku: Včera ho manel přivezl, okukovala jsem ho, ale stabilitu jaksi sama neposoudím. Nicméně zrovna přila kamarádka s 18 měs. holčičkou, take jsem jí hned zaúkolovala přebalováním na něm a super! Koupili jsme ho u od někoho, take nás stál 800, mám radost
Nevím, jestli tahle informace pro někoho bude, ale teď jsem zjistila, e OZP přispívá 1000 - 2500 Kč a nově zahrnuje i monitory dechu a chůvičky, tak jestli jste někdo jejich pojitěncem, tak mrkněte na jejich stránky, byla by koda jim to tam nechat... Já to určitě vyuiju na novou chůvičku, ta stará u je víc na drátě ne mobilní
Holky, co sebou do porodky? U jsem vechno zapomněla...
Není tady
borůvko, myslím, e kdy se podívá na web konkrétní porodnice, kde jsi přemýlela, e bys rodila, větina z nich má seznam uvedený, je to vude jinak, někde chtějí třeba i věci pro miminko na dobu pobytu (včetně třeba zavinky) take je nejlepí to zjistit tam
Není tady
Ahoj
tak já u mám po poradně..ve v rámci moností,krvácení prostě nevím kde se bere...čípek drí,placenta na zadní stěně a poměrně vysoko,léky musím brát aspon do 35tt,mudr zkontroloval i plodovku,pak malýho poměřil- take odpovídáme od týden více ,take malej propívá parádně,já jsem ta tři týdny nepřibrala nic a malej má 1200g
a je otočený hlavičkou dolů
já musím zase na krevní obraz,mám mín destiček a měla jsem trochu bílkoviny v moči
a upravili mi vycházky na těch 6 hodin denně..a přesně za měsíc jdu na mateřskou
a co vy? Popí a jetě někdo měl jít Cruell asi???? jak jste dopadly???
Popí nádhera a ta bundička je úasná...to je tak na podzim,e
A něco vám hodím na nástěnku
Není tady
Luci, gratuluji ke kontrole já razím teprve na 16:15 na závěr ichty
jak tak koukám z okna a s tím, jak si s námi letos zima hraje, ta bundička bude snad na cestu z porodnice a první dny, uvidíme, jak bude, já vůbec ty velikosti neodhadnu a protoe to mám od sestřenice, která je v Anglii, tak tam nejsou ani údaje v cm, ale v měsících a to je k prdu, kadý prcek je jiný
Není tady
Ahoj holky.
Tak kontrola v pořádku, na dalí jdu 22.2. Jetě mě čeká 3.2. cukr.
Není tady
Popí kde má odkaz na blog? no ta bundička takhle právě vypadá větí
Cruell tak super a ultrazvuk nebyl? no je fakt e mě kontroluje hodně jak mě tak prcka a já jdu na dalí poradnu 15.2.chodím po týdnech
a cukr je v pohodě neboj
Není tady
Luci, blog je http://popelkabloguje.blogspot.com/ - kdy si otevře fotku v novém okně, jde otevřít větí
já jsem taky chodila co měsíc, teď u po 3 týdnech a mám takový dojem, e přítě u za týdny 2
Není tady
Popelko, krásné věcičky
Maminky, já mám jen pár mini věciček vel. 50. Vůbec nemám představu jak dlouho tak malinkatí budou? Říkám si, e třeba je porodím dřív a budou malinké a pak bych tu vel. 50 asi potřebovala víc týdnů a jetě k tomu na dvě mimča
Kdy tu čtu vechny vae příspěvky, úplně vám závidím, jak jste větinou tak pozitivní... Já to nějak patně snáím a mám děsné nálady Mám pocit, e nemám nic připravené, e je vude bordel
Máme dva pejsky, dvě kočičky, obden musím luxovat... Mám od doktora zakázaný snad vekerý pohyb, ale to bych nedala, take kdy něco doma chci udělat, musím hned ráno a pak u jen sedím a plouím se po bytě, protoe mám tvrdé břicho a troku mě bolí
Začínám se i dost bát, e mi manel moc po porodu nepomůe, protoe u teď ho vechno obtěuje
Není tady
Veru, neboj. Větina chlapů nebere bříko jako dítě a nedokáe se vcítit do pocitů těhotné eny. Jakmile vak mimi přijde na svět, u je to pro ně človíček, o kterého se mají tendenci starat a pečovat o něj. Stačí je zbavit strachu, e by se mimi mohlo při přebalování rozbít nebo tak něco. Vdy to jsou chlapi, tak co po nich vlastně chceme?
Není tady
Cruell, Lucko gratuluju ke kontrole
Lucko jsi ukázková těhulka, roste jenom bříko, 6kg bych brala já mám nhoře 14 vyfotím přes víkend aby jste viděli velrybku
Popi krásný oblečky, úplně jste mě dohnaly depku e jsem začala objednávat
Jink prcík váil 250g a byl o dva dny větí a hlavičkou dolů, tak snad to stihnu do malování Podolí. Termín mám 8. a od 11. malujou
Není tady
Ahoj, omlouvám se, e sem lezu, ale na novým BB se profláklo, e Sářice čeká vytouenýho pindíka , tak jdu pogratulovat!
A samozřejmě mám radost i z Popelky - holka, u se ti to dlouhatánský čekání pěkně zkrátilo
A drím palce i dalím těhulkám, a je ve v pořádku!
Není tady
Veranko děkuji, o víkendu jsem byli pro postýlku v Plzni, tak jsem si na tebe vzpoměla. Jsem ráda e jste vpořádku a jak míruju na nb, stále stejně akční
Není tady
tak jsem se konečně dostala k PC, po kontrole mě stáhl synoveček, kdy mi babča volala, e je u ní a on do telefonu ječel "teto píííííď" (teto přiiiijď) tak jsem se tam musela stavit...
jinak na kontrole vechno v pořádku, odhad váhy je 2170 gramů (prý to nebude ádný drobek, tak nevím, jestli mám mít radost, nebo se děsit ), čípek, placenta, vechno se jeví v pořádku, prcek odpovídá 33 týdnu, take je o 3 dny napřed, přítě jdu 7.2. poprvé natáčet... jsem zvědavá, jak bude popeláček spolupracovat
Není tady
Gratuluju ke vem úspěným kontrolám, samé pozitivní zprávy! Popí, to je teda obřík! Buď ráda, odpadne ti to piplání
Veru, neboj. To jsou normální hormonální stavy. Málokterej chlap pomáhá tak, e se něčeho sám chopí, e to vůbec vidí - mě taky někdy tve, e musím vechno říct. Tuhle zrovna jsem běsnila, e jsem ho prosila, aby umyl koupelnu a záchod a on se na to vybodl. A ví, co mi na to řekl? e to nějak asi přeslechl. Tak jsem tu ječela jak Viktorka u splavu, e to snad i vidí, kdy u to přeslechne, e je potřeba umejt hajzlík!
Teď jsem zahájila trénink alá něco řeknu, aby udělal (i kdy to můu udělat sama, ale proč bych měla dělat vechno) - tak např. u 3 dny sleduju, kdy ostříhá J. nehty. Vdycky večer si rejpnu a stále čekám. Začala jsem s tím poté, co mi řekl, proč se na vechno nevybodnu a přes den nic nedělám...
Prostě jinej ivočinej druh.
A břicho mi taky hodně tvrdne, kdykoliv vstávám, jdu rychleji nebo se předkláním
Není tady
borůvko a kdo bude to slůně rodit ?
jinak co se týká chlapů... tak koda mluvit... asi jsou fakt vichni stejní, u nás doma to není jiné.... kadé ráno nadávám, e na stole nechal roztahané svoje večerně noční debuírování (hrnek od coly, chipsy, nebo čokoládu) a denně to uklízím s nervama já
co chvíli se nad něčím rozlítím, jestli by po sobě nemohl setřít bordel z chodby, kdy nalape... no myslíte, e chlap to vidí ??? ani omylem.... buď nevidí, nebo jim to nepřijde vůůůůbec divné..
Není tady
Ahojky
tak v prvé řadě gratulace k úspěným kontrolám. Jen tak dál
Mi se nikdo z gyndy neozývá, tak budu doufat, e cukrovka dopadla dobře
Popelko..hezké věcičky. Kabátek mi taky přijde krapet větí, ale vzhledem k Tvému obříkovi mu to asi bude, viď
Já bych Vám tu taky hodila nějaké fotečky, ale blbne mi foák a na nový teď jaksi není. Ale slíbili jsme si s muem, e do porodu prcka musíme mít určitě nový..
Ad uklízení chlapů..u nás podobné v bledě modrém. NAtěstí po sobě si uklidit umí, take pinavé nádobí mám ve dřezu, pinavé prádlo v koi. Dokud jsem chodila do práce, tak jsme se o domácí práce dělili, teď má doma all inclusive a já se troku děsím, co bude dál. Jsem blbá a naučila jsem si ho, e je doma po jeho příchodu z práce ve hotovo a jeho jediným úkolem je sobotní vysávání a mytí van. Samozřejmě s kecama
TAke nevěte hlavu, nejste v tom samy
Není tady
Popeluko gratulace ke kontrole.
Zuzi jak jsi zvládla pití nápoje? Mám z toho trum u teĎ
Není tady
Sáři, úplně v pohodě. Musím fakt uznat, e to bylo daleko chutnějí ne u Terezky. Buď změnili výrobce nebo fakt nevím. Hlavně u Terky jsem toho měla půl litru, teď jen čtvrt.
Tak neboj, určitě to dá
Pro mě bylo daleko horí to odebírání, o kterém jsem tu psala. Jetě dneska mám ruku fialovo zelenou
Není tady
Tak to je mě líto e tě při odběrech takhle zřídili , já bych z tebe klidně dala tu krev, kdyby jsi vypila za mě ten nápoj
Není tady
sáří, já měla půl litru, děsila jsem se toho íleně, protoe sladké vody skoro nepiju.... donesla jsem si ale oblíbenou příchu ovocného čaje, take to rozmíchali do něj... a překvapivě se to dalo
Není tady
a já se zvedám a jdu se domluvit k dětské dr. a vyzvednout si to elezo (a jak se mi nechceeeee
)
Není tady
Ahoj zláa moje.
Já mám teprve 2 kg nahoře, proto skoro ádný buben. Ačkoliv nejblií okolí tvrdí, e u to trochu vidět je i v kabátu...
Není tady
Téma zavřeno