6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj zakládám nový chlíveček s pořadovým číslem 2. pro všechny maminy,který mají termín na jaře 2012
JARNÍ TĚHULKY
mala.popelka
33 let
čekáme první miminko
snažení cca 5 let
neúspěšné IUI, 2 IVF s ET, nakonec se po změně centra podařila IUI
poslední MS 8.6.2011
// objeveny 8.7.2011
první náznak 25.7., potvrzeno 8.8.
prvotrimestrální screening OK, velký UTZ OK, 32+4tt - váha cca 2170g, lehká anémie
TP 17.3.2012, čekáme další kontrola 07.02.
medvedice
26 let
doma 2-letá holčička
TP 28.3.2012
Lucka 1
27 let
doma skoro 5-tiletá Natálka
snažení o druhé mimi 2 a půl roku
neúspěšné IUI,IVF s ET a KET,nakonec se zadařilo přirozeně
poslední MS 16.7.2011
// objeveny 11.8.2011
potvrzeno 2.9.
screenig v I trim. negativní
TP 22.4.2012 čekáme další kontrola 25.1.2012
Veru66
29 let
snažení nesnažení ..povedlo se napoprvé
poslední MS 24.7.2011
// objeveny 24.8.2011
potvrzeno 3.10. a jsou tam a
čekají dvojčátka
TP 30.4.2012
čekáme nejspíš dvě
další kontrola
Borůvka lesní
31let
doma skoro 4-letá holčička
snažení od 11/10, v květnu 2011 ZT
poslední MS 26.7.2011
// objeveny 24.8.2011
potvrzeno 21.9.2011 a velké překvapení jsou tam
budou dvojčátka
TP 1.5.2012
čekáme a
další kontrola10.11.2011
alenka.risedivu
28 let
čeká první mimi
snažení přes rok
poslední MS 26.7.2011
TP 2.5.2012
čekáme
pity
24 let
čeká první miminko
snažení 4 roky,nejdříve 2 roky clostilebegyt,poté problémy s dělož. hrdlem,
dvě operace,v roce 2010 neúspěšné IVF
2011 laparoskopie,srpen 2011 úspěšné IVF
//objeveny 26.8.2011
12.9.2011
TP 5.5.2012
čekáme další kontrola
Zuzina
27 let
doma 4,5 letá Terezka
druhé mimi vyšlo napoprvé
poslední MS 1.8.2011
// objeveny 29.8.2011
potvrzeno
TP 7.5.2012, čekáme další kontrola 15.11.2011
Cruella
28 let
čeká první miminko
snažení 5 let
2 x neúspěšné IUI s dárcem, zadařilo se přirozeně, dokonce přes antiko :-)
poslední MS 7.8.2011
// objeveny 7.9.2011
7.10.2011
TP 9.5.2012
čekáme další kontrola 25.1.2012
sářice
věk : dinosaurovití
snažení od třetihor takže dlouho
vyšlo jim snad až 7IVF..takže zasloužila těhule
14.10.
TP 8.6.2012
čekáme
Upravil(a) Lucka 1 (25. 1. 2012 13:11)
Není tady
holky tak at se nám tu kecá stejně dobře jako v chlívku předcházejícícm a at nám ty týdny hezky utíkají a donosíme ty naše poklady co nejdéle mrkněte jaká je tu převaha chlapečků
Upravil(a) Lucka 1 (23. 1. 2012 20:16)
Není tady
Super, šika, šika!
Luci, já jsem v 6. měsíci a mám pořád prd. Těhotenství na mě není absolutně vidět. Máme to v rodině.
Není tady
Zuzi Honzík je super ...to je po tatkovi nebo ne?
Cruell...ale bud ráda,že s s pupkem nemusíš tahat,však neboj on ještě vyskočí
hodím vám sem pár fotek ju ...postýlka do obý,souprava do porodky a já v 7 měsíci
¨
no a taky jednu fotku kde nahoře je druhé mimi a dole Natálka..že si jsou podobný?
Není tady
jé Lucko, to je nádherná soupravička , moc ti to sluší , já jsem jak obryně Stána
Po včerejším utz si snad už troufnu taky něco objednt, zatím máme jen postýlku.
Borůvko ta tvá Dr. je teda ostrá
Cruell nebyl si n 3D utz? Přemýšlím km se objednt, můj Dr mě radí Podolí
Upravil(a) sářice (24. 1. 2012 8:20)
Není tady
Lucko, jsou si podobný... i s těma mejma
Pupík máš moc hezkej, já hrošice - obří tělo, malé uši Však já to po těch schodech potom vyběhám - budu mít konečně nožky jako laňka.
Cruell, na mě to u prvního začalo být vidět koncem srpna a rodila jsem 10.11. Taky to prej máme v rodině. Teď teda nevím, jestli už jsem z rodiny vypadla, ale na pupku už mi drží i dezertní talířek Jenom mi ho háďata skopávají
Sáří, tys tu dlouhou nebyla, ne?
Upravil(a) Borůvka lesní (24. 1. 2012 8:41)
Není tady
Borůvko já z pověrčivosti jsem raději do velkého utz jen opatrně načuhovala, le přehled mám, to zas jo
Není tady
Ahoj holky Zdravim do noveho chlivecku, mam rozbity notas takze jedu pres mobil. Docela na hov*. Sleduju ze uz se nakupuje ve velkem. Taky mam pokoupeno hodim nejake foto az to bude mozne...Zatim, a uzivejte si tehulkobani
Není tady
Ahojky
Sáři, gratulace k chlapečkovi
Luci, pupík máme asi stejný, naše děti mají asi stejného taťku, jsou si fakt podobní a moc se mi líbí postýlka i soupravička. Já bych taky chtěla ještě nějakou pěknou do porodky, ale zatím jsem na nic nenatrefila. Nemůžeš prosím prozradit, odkud ji máš?
Cruell, neboj, první těhu na mě šlo taky poznat později než druhé
Není tady
Luci, nene, tatínek se jmenuje jinak. Já nejsem zastánce dávání jmen po rodičích. A navíc ..manžel se svým jménem není moc spokojen, takže by to ani neprošlo
Není tady
Lucí, krásná soupravička břicho ani nekomentuju a tiše závidím, já jsem jak vorvaň
já tady vyhrabu něco z to hromady, tak snad taky zvládnu nafotit, i když teda nevím vůbec kdy, dodělává se práce, vystěhovává pracovna, aby se co nejdříve mohla předělat na pokojíček, dneska jsem byla u dr. na kontrole, tak snad už OK, naštěstí mi ATB ani nezvýšila jaterní testy, jen mám lehkou anémii, ale to není nic neobvyklého, zítra to mám probrat s gyndr. jestli mi dá nějaké železo
sáří čaaaau, konečně jsi se zase objevila
všem ostatním hezký den
Není tady
Lucí, krásné bříško, soupravička hezoučká
Dneska mi kamarádka ukazovala vysávačku nudlí na svojí holčičce, tu na vysavač. Je to strašidelný Chuděrky dětičky
Není tady
Holky tu odsávačku na vysavač si určitě pořídte,je to úžasná věc fakt....je fakt že tedka už to seženete všude,když byla naty malá tak to šlo jen objednat přes net.......
veru jaký chudáci děti pláčí jen protože je jim bud nepříjmený hluk vysavače nebo to že je někdo drží..já ji u natálky využívala hojně do 4 let a věř,že to co vytáhne za kratoulinký čas vysavač ty ruční odsávačkou nikdy nedáš......opravdu věř mi
Není tady
můžu potvrdit, každý, kdo si ji pořídil, jásá... taky už jí mám v šupleti přebalováku
Luci, Ty se opatruj kočeno, ať to špinění dá už jednou provždy pokoj
Není tady
jinak hrošák 32+3tt.
Není tady
krásná těhubříška
Není tady
Jéééééééééé tobě to slušákuje Popí
Není tady
Děkuji za připomenutí
Já se u malé trápila s hadičkovou odsávačkou a říkala jsem si, že pro druhé určitě pořídím tu na vysavač.
Už je objednaná
Není tady
Luci, už zase?? Držím pěsti, abys nemusela na pohotovost a zastavilo se to
Není tady
Takový krásný bříška!!!!!!! Já furt nic, kdybych neměla pocit, že jsem spolkla křečka, tak bych tomu ani sama nevěřila.
Jinak jsem včera dostala od kamarádky čupr soupravičku do kočárku a úplně nuný bačkůrky. Tak jsem dnes cestou od doktorky neodolala a koupila nááádherný manžestrákový lacláčky. :-)
Není tady
Popelko, kolik máš hemoglobin? My při lehčích anemiich doporučujeme červené maso a jestli máš ráda červenou řepu, tak ta je taky skvělá Po železu budeš zatvrdnutá...
Není tady
Ahoj holky tady už se jede druhej chlívek, to by mohl bejt poslední těhotnící a pak už šup do rodícího, co?
Luci, to musí bejt na budku, snad už bude konečně dobře a bez problémů!
Jinak pupíky máte krásný taky jsem uvažovala, že se nechám nějak reprezentativně vyfotit na památku, ale teď už se mi nějak nechce, začínám dost tankovatět a nějak už se na to necítim.
A koukám, že už se tady nakupuje ve velkým já mám příští týden státnice, tak pořád všechno nějak odkládám, ale pak to roztočim! už aby to bylo
Dneska jsem byla na kontrole, všechno vypadá OK, mám za sebou poslední předporodní ultrazvuk, bobeš vzorně hlavou dolu, tak doufám, že už tak zůstane a nebude na mě zkoušet nějakou habaďůru
Jinak popi, na železo můžu místo aktiferinu apod. doporučit taky tohle http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Super%C5%BEelezo+forte+30+tablet (já to teda kupuju normálně u nás v lékárně) - je to přírodní, je v tom i listovka, nemá to vedlejší účinky na trávení, jako ty železa na předpis - po těch jsem měla zácpu jak... a vstřebávání železa brání taky mléčný výrobky, měla by bejt aspoň hodina pauza (a já tak miluju saláty s jogurtem )
Není tady
Zuzi, no ono to možná bude tím... červené maso nejím už několik let vůbec... a když přičichnu k řepě .... bleju a to ani když nejsem těhotná
jinak hodnoty jsem měla:
B_Hemoglobin 107 /podle hodnot laboratoře je norma 120 - 160
B_Hematokrit 0,328 / norma 0,350 - 0,470
B_Lymfocit 0,170 / norma 0,200 - 0,450
a zase naopak zvýšené jsem měla
S_CRP - 8 (ale to je prý z toho kašle, na který jsem měla ATB
a B_Neutr.segment 0,710 / norma je 0,480 - 0,700
chytrá z toho nejsem vůbec, tak jsem zvědavá, co na to zítra dr.
navíc to bude porovnávat se svýma odběrama, které jsem měla asi 3 dny před tím, než jsem si šla pro ATB, tak jsem sama zvědavá, co tam vyčte
Není tady
Téma zavřeno