|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jaký máte názor na neznámý zvuk http://www.novinky.cz/koktejl/256895-ne … blice.html ?
Já mám pocit, že jsem ho u nás také slyšela. Byly to jakoby hodně silné údery snad hutních strojů, něco jako hodně silná ozvěna kladiva. Ale u nás je je firma na zpracování dřeva a navíc ten zvuk nešel odtamtud, byl jako všude 
Není tady
Tuli, ve vsi ucte, nesmis skocit na kazdou pitomost, kterou nekdo pusti po netu.
Nebo zacneme verit na permoniky? 

Není tady
ty na permoníky nevěříš ?
Není tady
Ne ja na permoniky neverim

Ty permonici byla nadsazka, Tuli, ja jsem opravdu nic neslysela a myslim si, ze to proste nekdo z re'cese vypustil po netu.

Není tady
Tulipánka napsal(a):
Jaký máte názor na neznámý zvuk http://www.novinky.cz/koktejl/256895-ne … blice.html ?
Já mám pocit, že jsem ho u nás také slyšela. Byly to jakoby hodně silné údery snad hutních strojů, něco jako hodně silná ozvěna kladiva. Ale u nás je je firma na zpracování dřeva a navíc ten zvuk nešel odtamtud, byl jako všude
Co se objevilo jednou, objeví se i podruhý, tak kdyžtak uvidíš a zjistíš. Teda uslyšíš
Já jsem nic takovýho nikdy neslyšela.
To video je dost nevěrohodný
jako ostatně všechny záznamy podobnýho typu.
Není tady
Náhodou, já ten zvuk taky slyšela. Přímo v centru Olomouce. Pak mi došlo, že je to asi spíš bouřka, i když zimní. Nebyla - byla to projíždějící tramvaj.
Ještě později mi došlo, že člověk o něčem čte, a i když tomu nevěří, stejně ho to alespoň mírně ovlivňuje. Nejhorší bude, až mi bude jednou padat svět na hlavu a já mávnu rukou, že je to stejně jenom tramvaj. 
Není tady
Hani napsal(a):
Nejhorší bude, až mi bude jednou padat svět na hlavu a já mávnu rukou, že je to stejně jenom tramvaj.
No vždyť 
Co jiného ti asi tak z tohohle světa bude moci spadnout jednou na hlavu? 
Není tady
Slyšela jsem něco taky - takový dunivěhučivý, docela hlasitý zvuk v místě, kde bych takový zvuk fakt nečekala. Ale nevypadalo to, že by si toho ještě někdo všímal.
Takže nějaký druh masové halucinace? 
Není tady
Luthienne,
když o tom zvuku nevíš, podle mě ho nikdo nevnímá, protože je to celkem běžný zvuk a když myslíš na jiné věci, tak ho vůbec nevnímáš. Prostě selektiní slyšení. Pokud tě ten zvuk vysloveně "nevyhodí" z autopilota do plného vědomí, tak o něm nevíš 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
No vždyť
Co jiného ti asi tak z tohohle světa bude moci spadnout jednou na hlavu?
Hele, jestli mi věštíš, že z tohodle světa odejdu spadnutím tramvaje na hlavu, tak ti teda pěkně děkuju. I když - zvuk by to byl určitě efektní. 

Není tady