6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaký máte názor na neznámý zvuk http://www.novinky.cz/koktejl/256895-ne … blice.html ?
Já mám pocit, e jsem ho u nás také slyela. Byly to jakoby hodně silné údery snad hutních strojů, něco jako hodně silná ozvěna kladiva. Ale u nás je je firma na zpracování dřeva a navíc ten zvuk neel odtamtud, byl jako vude
Není tady
Tuli, ve vsi ucte, nesmis skocit na kazdou pitomost, kterou nekdo pusti po netu.
Nebo zacneme verit na permoniky?
Není tady
ty na permoníky nevěří ?
Není tady
Ne ja na permoniky neverim
Ty permonici byla nadsazka, Tuli, ja jsem opravdu nic neslysela a myslim si, ze to proste nekdo z re'cese vypustil po netu.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Jaký máte názor na neznámý zvuk http://www.novinky.cz/koktejl/256895-ne … blice.html ?
Já mám pocit, e jsem ho u nás také slyela. Byly to jakoby hodně silné údery snad hutních strojů, něco jako hodně silná ozvěna kladiva. Ale u nás je je firma na zpracování dřeva a navíc ten zvuk neel odtamtud, byl jako vude
Co se objevilo jednou, objeví se i podruhý, tak kdytak uvidí a zjistí. Teda uslyí
Já jsem nic takovýho nikdy neslyela.
To video je dost nevěrohodný jako ostatně vechny záznamy podobnýho typu.
Není tady
Náhodou, já ten zvuk taky slyela. Přímo v centru Olomouce. Pak mi dolo, e je to asi spí bouřka, i kdy zimní. Nebyla - byla to projídějící tramvaj. Jetě později mi dolo, e člověk o něčem čte, a i kdy tomu nevěří, stejně ho to alespoň mírně ovlivňuje. Nejhorí bude, a mi bude jednou padat svět na hlavu a já mávnu rukou, e je to stejně jenom tramvaj.
Není tady
Hani napsal(a):
Nejhorí bude, a mi bude jednou padat svět na hlavu a já mávnu rukou, e je to stejně jenom tramvaj.
No vdy
Co jiného ti asi tak z tohohle světa bude moci spadnout jednou na hlavu?
Není tady
Slyela jsem něco taky - takový dunivěhučivý, docela hlasitý zvuk v místě, kde bych takový zvuk fakt nečekala. Ale nevypadalo to, e by si toho jetě někdo vímal.
Take nějaký druh masové halucinace?
Není tady
Luthienne,
kdy o tom zvuku neví, podle mě ho nikdo nevnímá, protoe je to celkem běný zvuk a kdy myslí na jiné věci, tak ho vůbec nevnímá. Prostě selektiní slyení. Pokud tě ten zvuk vysloveně "nevyhodí" z autopilota do plného vědomí, tak o něm neví
Není tady
Pandorraa napsal(a):
No vdy
Co jiného ti asi tak z tohohle světa bude moci spadnout jednou na hlavu?
Hele, jestli mi větí, e z tohodle světa odejdu spadnutím tramvaje na hlavu, tak ti teda pěkně děkuju. I kdy - zvuk by to byl určitě efektní.
Není tady