Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 22. 1. 2012 19:50

majkafa
Host

Re: Ženská taktika

Taky si myslím, že muž slyší, že dveře vržou a namaže je sám od sebe.

#127 22. 1. 2012 19:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

rejka napsal(a):

dusička napsal(a):

Přesně Seli, já totiž vím,že jsem generál. A že chci, aby bylo všechno po mým. dumbom Učím se být ta ženská, partnerka. Někdy to jde, někde mám ještě mezery.

Možná,že je dobře,že zrovna TY jsi generál. Nežiju ve tvé rodině,ale znám typy mužů,kteří mají na všechno dost času,a když ženská nezavelí,nemají se k činu. Možná,že i ty máš doma chlapa typu - co si sama neudělám,to nemám.....

mě zas když vidím některý chlapy přijde, že jakmile zjistí, že si ženská umí poradit se spoustou věcí sama, tak už se prostě neangažují, však ona to umí, udělá, tak co ..
jestli to nemá dusička podobně ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#128 22. 1. 2012 20:03

sandra
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

14 dnů vržou dveře a jsou potřeba namazat.
a) žena řekne první den chlapovi - vržou nám dveře - nic,
    druhý den - namažeš ty dveře, vržou - nic,
    třetí čtvrtý den, nic nic.
b) ženská taktika - žena dá manželovi olejničku vedle jídla se vzkazem - kdo maže, ten jede - dveře. rock
c) manželka je emancipovaná a dokáže chlapovi, že si ty dveře umí máznout sama.

Mně se líbí B, přijde mi to k věci a vtipný big_smile

Není tady

#129 22. 1. 2012 20:20

maring
♥♥♥♥---

dusička napsal(a):

Přesně Seli, já totiž vím,že jsem generál. A že chci, aby bylo všechno po mým. dumbom Učím se být ta ženská, partnerka. Někdy to jde, někde mám ještě mezery.

Tady jde hlavně o to, že to budou děti dědit, kluci si najdou partnerku, která je bude dirigovat a dcera zase bude mít tendenci všechny řídit sama a ty se na to budeš dívat  a trpět ...
Tak už kvůli nim to hodně vědomě brzdi .

Není tady

#130 22. 1. 2012 20:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

U nás doma je to tak:
Když potřebuju vymalovat. Odsunu si jednu stěnu a začnu škrábat. Pak už není zbytí a konečně chlap vymaluje.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#131 22. 1. 2012 20:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

maring napsal(a):

dusička napsal(a):

Tady jde hlavně o to, že to budou děti dědit, kluci si najdou partnerku, která je bude dirigovat a dcera zase bude mít tendenci všechny řídit sama a ty se na to budeš dívat  a trpět ...
Tak už kvůli nim to hodně vědomě brzdi .

Ano, to je ono, vyrůstala jsem v tom ,je to rodinný vzorec  - moje máma generál. tillfreds Ale hlavně že to vím ne. Když to vím, dokážu s tím něco dělat.
Ted to vidím, že mamka tátovi poroučí, ale dřív jsem to neviděla. Domnívala jsem se, že je to tak správně.

Upravil(a) dusička (22. 1. 2012 20:48)

Není tady

#132 22. 1. 2012 20:58

majkafa
Host

dusička napsal(a):

U nás doma je to tak:
Když potřebuju vymalovat. Odsunu si jednu stěnu a začnu škrábat. Pak už není zbytí a konečně chlap vymaluje.

Proč o něm mluvíš takhle zvláštně?
Proč ne - můj muž nebo tak nějak jak bych to řekla - lidštěji?

#133 22. 1. 2012 21:20

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

dusička napsal(a):

U nás doma je to tak:

Proč o něm mluvíš takhle zvláštně?
Proč ne - můj muž nebo tak nějak jak bych to řekla - lidštěji?

Zvláštně?
Nic v tom nehledej, protože chlap je nejkratší slovo a spěchala jsem to dopsat a jít za malou a manželem do postele.
Co v tom vidíš? Chlap je chlap, má sílu oškrábat všechny zdi, vymalovat strop.
Jo a já třeba nikdy neřeknu, miláčku, nejde mi to prostě přes pusu.

Není tady

#134 22. 1. 2012 21:21

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile Velmi zajímavé vlákno... big_smile
Jestli teda můžu jako chlap... mně nevadí, když mě manželka upozorní na vrzající dveře nebo ucpanej odpad, ale když to na mě vybalí hned mezi dveřma, když přijdu po celým dnu v práci v půl šestý domů, tak bych asi vraždil... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#135 22. 1. 2012 21:28

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Mikeši, věřím že se musíš skvěle bavit.-))))
když se řeší jestli se říká svému muži můj milý nebo chlap to se bavím taky-)

Není tady

#136 22. 1. 2012 21:45

majkafa
Host

dusička napsal(a):

Zvláštně?
Nic v tom nehledej, protože chlap je nejkratší slovo a spěchala jsem to dopsat a jít za malou a manželem do postele.

Ty tak o něm mluvíš pořád.
Pořád spěcháš?

#137 22. 1. 2012 21:51

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

dusička napsal(a):

Zvláštně?

Pořád spěcháš?

Majkafo - nerozumím Ti.
Jak o něm mluvím? Pro mě to je normální slovo chlap. Pro mě není třeba psát můj milý. Takže každá to máme jinak.

Není tady

#138 22. 1. 2012 21:51

majkafa
Host

holcina napsal(a):

když se řeší jestli se říká svému muži můj milý nebo chlap to se bavím taky-)

Se neřeší. big_smile
I to, jak mluvíme, hodně napovídá.

#139 22. 1. 2012 21:52

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Bavím big_smile big_smile big_smile
Muž (nejlépe dělník či horník) musí v práci dřít, domů tahat peníze a doma poslouchat manželku... big_smile big_smile big_smile ...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#140 22. 1. 2012 22:00

majkafa
Host

dusička napsal(a):

Majkafo - nerozumím Ti.
Jak o něm mluvím? Pro mě to je normální slovo chlap. Pro mě není třeba psát můj milý. Takže každá to máme jinak.

Chlapů je plus mínus polovina populace. To je velmi všeobecné pojmenování.
Nepíšu ani slovo o - můj milý vzhledem k tobě. To si tam dosazuješ ty z toho, jak píšu já o mém milém. Ale mluvení o  chlapovi v souvislosti s manželem je pro mě velmi neosobní. Možná pro tebe ne, nevím. Ale vím, že naše podvědomí nám často hodně napovídá, jen my to nechceme vidět.
Před rokem jsem si myslela, že miluji jednoho muže. Pak jsem se s údivem poslouchala, co to říkám, když jsem najednou u oběda říkala, že žít bych s ním nechtěla... Co to to mé podvědomí říká, proboha? va
Říkalo pravdu, kterou jsem si sama před sebou maskovala. Stačilo uslyšet, co říká, a došlo mi.
Tuhle se mě na stejném místě - na obědě v závodní jídelně zeptala kolegyně - jsi připravena ho přijmout a žít s ním? A mé podvědomí bez přemýšlení odpovědělo - ano, jsem.

Upravil(a) majkafa (22. 1. 2012 22:13)

#141 22. 1. 2012 22:11

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Majkafo - ale tady babinet není osobní, je virtuální, a sice jsem tu já, ale nechci tady mého muže prezentovat - konkrétně, proto píšu chlap - všeobecně.
Nechci tu vyjadřovat ,co k němu cítím necítím, nechci tady psát o sobě, píšeme tu - ženská taktika, mužská taktika, píšeme všeobecně o mužích o ženách. Nemám potřebu tady rozebírat můj vztah dopodrobna.

Není tady

#142 22. 1. 2012 22:11

majkafa
Host

Měli bychom poslouchat své nitro. Svou intuici. Své podvědomí. I co se "ženské taktiky" týká. Nehrát si na něco, čím nejsme. Být autentičtí.

#143 22. 1. 2012 22:19

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

je to jen slovíčkaření...ženy i muži mají svojí taktiku,kterou nevědomě i vědomě používají,je to naprosto legální,přirozená věc,o které většinou nepřemýšlíme...

Není tady

#144 22. 1. 2012 22:19

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

U nás doma je to tak:

Ty žiješ doma sama,popř.jen s dětmi?Vím,že ne podle toho co tu jinde píšeš a teda za sebe si nedovedu představit,že by se manžel choval tak jako ty např.a uvažoval jen v 1.os. č.j.

My jsme s mužem manželé a taky tak žijem,jako partneři,tzn.že se téměř na všem domlouváme a řešíme spoustu věcí společně.

A co se týká příspěvků,kde je ženino chování označeno od a - c,tak k tomu c) - emancipované ženy:ty bývají ke svému údivu dříve či později svými drahými polovičkami opouštěny,v lepším případě vzaty na milost a "jen" podváděny.A s kým že je to jejich muži podvádí: no přeci se ženami,které k nim vzhlíží s obdivem,které jim vykládají jak jsou úžasní,nejlepší a nejšikovnější,zatím co jim jejich vl.žena dává doma jen najevo,že se vlastně bez něj obejde a že je doma jen kvůli penězům či do počtu.

Není tady

#145 22. 1. 2012 22:23

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku - tu mojí " ženskou taktiku" začít sama malovat použiju proto, protože to sice společně plánujeme, ale tak nějak naplánujeme na někdy. A někdy znamená nikdy. A mně se už nechce čekat. A vím,že si to můžu dovolit, že když začnu, spustím akci a jde to pak samo.

Není tady

#146 22. 1. 2012 22:31

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

A že píšu v prvním osobě - že potřebuju vymalovat to značí to, že to vidím já, že už je potřeba. Chlapovi je to jedno. Ten si spíš všímá, že potřebuje vyměnit baterky do ovladače.

Není tady

#147 22. 1. 2012 22:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Daphné napsal(a):

lupina montana napsal(a):

Dafíku, ale hlásím, že domov domovem umíme i my, Mirky! rocklol
Zajímavý je, že já, ač ženskými zbraněmi neobdařena, umím docela hezky flirtovat cool
Ale to mě jen tak napadlo bokem, abychom v Mirčíně netrpěly komplexama gloria

Obdařena jsi, dokonce bohatě, ty Mirko smile.....jen ti někdy možná nestojí za to, nebo se ti nechce ty ženské zbraně používat konkrétním směrem. "Mirky" mají arzenál ženských zbraní myslím také, ale to, že je odmítají používat, nebo se na jejich používání dívají dokonce s despektem a pohrdáním, může mít u každé jiné příčiny ( třeba zmiňovaná výchova). Takže je uklidily někam do sklepa.
Myslím si, že příklady v článku, na který odkazuje úvodní příspěvek, byly zvoleny poněkud nešťastně. Ten druhý článek v příspěvku předešlém se mi líbí mnohem víc.

lol
Nojo, jak jsem ho četla, tak jo, je to pravda.
Nepoužívám je ale cíleně, nebo spíš racionálně, nebo tak nějak.....spíš tak, že i ten chlap dobře ví, vo co gou a je to vzájemná interakce. Ovšem, jak se na mně hodlá prsit, vytáhnu Mirku dumbomcool
Možná my Mirky jen nejsme dost rafinovaný.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#148 22. 1. 2012 22:50

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

holcina napsal(a):

Muž (nejlépe dělník či horník) musí v práci dřít, domů tahat peníze a doma poslouchat manželku... big_smile big_smile big_smile ...

Mikeši, tak nám prozraď, co platí na muže...visslabig_smile

Není tady

#149 22. 1. 2012 22:53

sandra
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

majkafa napsal(a):

dusička napsal(a):

Zvláštně?

Pořád spěcháš?

Majkafo - nerozumím Ti.

lol Majkafě se nezdá ani "můj chlap" ani "můj přítel" cool Mně zase přijde strašně out, říkat někomu "můj milý". Přijde mi to jak z pohádky před 30ti lety. Nic proti tobě, Majkafo.
Mám spoustu kamarádek, který toho svýho označují jako "můj chlap". A já si pod tím vždycky představím nějakého statného a nebojácného chlapa tongue

Není tady

#150 22. 1. 2012 22:55

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

sandra napsal(a):

Mikeš napsal(a):

holcina napsal(a):

Mikeši, tak nám prozraď, co platí na muže...visslabig_smile

Sandro,které není shůry dáno, v apatice nekoupítongue Vid Mikeši!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí