Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 22. 1. 2012 10:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Ženská taktika

dusička napsal(a):

Ano, je to slovíčkaření.
A proto to píšu, že to je neštastné pojmenování ženská taktika a ženské zbraně.

já bych řekla, že je jedno, jak tomu kdo říká, když všichni vědí, vo co gou ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 22. 1. 2012 10:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

PPavlaa napsal(a):

dusička napsal(a):

Manipulace není jenom negativní.
Manipulace - může být i pozitivní - mezilidská, řešení situace nekofliktní cestou.

no ale to už se dostáváme někam úplně jinam.

Vše se vším souvisí.
KDyž budu chtít řešit situaci nekofliktní cestou, použiju ženskou taktiku a tudíš je to ta "manipulace" druhého.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#53 22. 1. 2012 10:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no nevím, jestli to, že se budeš snažit vyhnout konfliktu je výsada ženské taktiky a manipulace.
jsou chvíle, kdy je prostě potřeba řešit věci bez střetu a pak prostě musíš volit slova a zvažovat i ten tvůj ostrej tón, o kterém jsi tu kdesi psala. ať už mluvíš doma s chlapem, s nadřízeným, kolegyní, kýmkoliv. neschovávala bych to všechno za ženskou taktiku. kolikrát je to třeba jen o slušnosti, o tom ovládnout se atd.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#54 22. 1. 2012 10:59

sandra
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

no nevím, jestli to, že se budeš snažit vyhnout konfliktu je výsada ženské taktiky a manipulace.
jsou chvíle, kdy je prostě potřeba řešit věci bez střetu a pak prostě musíš volit slova a zvažovat i ten tvůj ostrej tón, o kterém jsi tu kdesi psala. ať už mluvíš doma s chlapem, s nadřízeným, kolegyní, kýmkoliv. neschovávala bych to všechno za ženskou taktiku. kolikrát je to třeba jen o slušnosti, o tom ovládnout se atd.

S tímhle souhlasím. Nemůžeme všechno přisuzovat ženské taktice.

Není tady

#55 22. 1. 2012 11:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

dusička napsal(a):

Pavli ano, pro každou z nás to může být jiný.
Daphne - Ty si na to kápla. PRostě ženské zbraně jsou - ukázat chlapovi, že si ženská. ženská,která si nehraje na chlapa, jak všechno zmůže. Ale mělo by se to ukazovat tak, že se to vlastně neukazuje, ale je to přirozeně z původu ženy.

No, to je presne ono... Mne jeden milenec, bývalý kolega, povedla, že som bola už vtedy, keď sme boli kolegovia, hrozné pokušenie - a ja som si ničoho nebola vedomá, ani som určite nič nerobila vedome, lebo "co je v domě, není pro mně". Ale on práve hovoril, že som bola ženská, vysielalla signály, atď., a keďže sa mi páčil už ako kolega, tak pripúšťam, že PODVEDOME som vysielala nejaké signály. A to je podľa mňa ten rozdiel... Keď sa podvedome správam žensky, trebárs flirtujem apod (blbé je, že ja si to často ani neuvedomujem  a potom sú z toho prekvapenia a prúšvihy big_smile ), tak je to iné, ako keď si poviem: Potrebujem nové šaty, nalíčim sa a idem sa posadiť tomu môjmu na kolená.... roll To prvé asi aj robím a nepripadá mi to nič proti ničomu, to druhé sa mi bridí.  dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 22. 1. 2012 11:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

no to bych chtěla vidět, jak všechny, co tu hlásají, že jim je od.po.rná, ji fakt nikdy nepoužily roll

Ja poslušne hlásim, že použila, ale len v krajných prípadoch a nebolo mi z toho dobre... Ako že keď niet vyhnutia, tak aj povysávam, ale s odporom. big_smile A keď sa dá, vymením to s niekým za uvarenie obeda alebo umytie riadu alebo dlážky, alebo tak...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#57 22. 1. 2012 11:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Pavli - podle mě to milování jak to má rád, není manipulace.
Protože podruhé už to bude zase tak, jak to mám ráda já ne.
A kdybych nechtěla, tak to dělat nebudu. Dělám to co chci já.
Manipulace podle mýho je dohnat někoho k činu,který nechce udělat pod výhružkou, pod vydíráním.

Nie. Aj pozitívna manipulácia je manipulácia.... Choď na školenie k mojej mame. big_smile Tá je v tom preborníčka. stolt Ale ona je niekedy tá hranica medzi normálnynm dialógom a manipuláciou veľmi tenká...

Brita

Není tady

#58 22. 1. 2012 11:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Já si zbraně představuju meč, laso.
ženský zbraně nejsou násilnické wink

Uisťujem ťa, že zbraň sú aj prsia päťky... niekedy lepšia ako to laso. lol

Brita

Není tady

#59 22. 1. 2012 11:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Manipulace není jenom negativní.
Manipulace - může být i pozitivní - mezilidská, řešení situace nekofliktní cestou.

stolt Keď bez konfliktu dosiahnem to, čo chcem JA, tak to je pozitívna manipulácia - ale furt je to manipulácia, tak ako ak milosrdná lož je len lož a nestáva sa pravdou.

Brita

Není tady

#60 22. 1. 2012 11:31

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

no jak, prostě toho druhýho vmanipuluješ tam, kam chceš ty a ten druhej si toho kolikrát nemusí ani všimnout, když to uděláš šikovně ..  dostaneš ho tam, kde ho mít chceš.

Pavli, co když to ten muž ví, ba přímo očekává?

Není tady

#61 22. 1. 2012 11:38

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Majkafo, jak bys tomu, co my, ženy, používáme, chtěla říkat? smile  Proč se ti to nelíbí? Třeba ti pod pojmem ženské zbraně vytane na mysli boj, nebo souboj, řinčení oceli (domněnka smile.....nebo?

Není tady

#62 22. 1. 2012 11:41

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Haló, tady Mirka, tady Mirka big_smile
V životě jsem neměla chlapa, na kterýho bych musela používat taktiky. Já myslím, že svůj k svému. Kdo má rád takové ty hračičky, tak si najde k sobě spoluhráče, kdo má rád čistý stůl, najde podobnýho taky. Nač se šroubovat do něčeho, co se člověku od podstaty ekluje.  Život je krátkej.

Není tady

#63 22. 1. 2012 11:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Daphné napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no jak, prostě toho druhýho vmanipuluješ tam, kam chceš ty a ten druhej si toho kolikrát nemusí ani všimnout, když to uděláš šikovně ..  dostaneš ho tam, kde ho mít chceš.

jak to myslíš ?

Není tady

#64 22. 1. 2012 11:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Daphné napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Tak to je obojstranne dohodnutá hra... a hravá manipulácia. big_smile Mmch, ani môj bývalý nebol na hlavu padnutý a VEDEL, že keď doňho lejem alkohol, tak budem niečo od neho chcieť big_smile tongue a nevadilo mu to. Vcelku ho to bavilo. Ale ani tak som to nerobila častio a rada. hmm

Upravil(a) Selima (22. 1. 2012 11:49)

Brita

Není tady

#65 22. 1. 2012 11:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

V životě jsem neměla chlapa, na kterýho bych musela používat taktiky. Já myslím, že svůj k svému. Kdo má rád takové ty hračičky, tak si najde k sobě spoluhráče, kdo má rád čistý stůl, najde podobnýho taky. Nač se šroubovat do něčeho, co se člověku od podstaty ekluje.  Život je krátkej.

hm, ale řekla bych, že tady nejde prostě jen o vztah s tím, koho máš doma.
já třeba v pubertě věděla, že mě táta nikam nechce pouštět. kdyby mohl, zavřel by mě doma do třiceti smile
a že když se zeptám přímo, budu sedět doma. joo, ale když jsem se k něm přilísla a tatínku sem, tatínku tam, mohla bych .. to už bylo jiný kafe, tatík byl blahem bez sebe a já večer mohla na dýzu cool
nebo když mě policajti chytli a já věděla, že jsem ten přestupek fakt udělala, taky jsem jim neřekla fajn, já vám to zaplatím, kolik to dělá.
nebo když jsem doma ťukla auto, chtěla aby se mnou šel manža někam, kam jsem věděla, že se mu v žádným případě nechce atd.
jde myslím spíš i o drobnosti v životě, nemusí jít o nějáký velký intrikaření, na to už musí bejt jó povaha, aby se v tom orientovala, vymýšlela, zaonačovala.
a já bych řekla, že právě v těch drobnostech už to někdy zkusila každá.

Upravil(a) PPavlaa (22. 1. 2012 11:52)

Není tady

#66 22. 1. 2012 11:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ako v čom... s policajtmi a revízormi nesmlouvám, s domácimi občas. big_smile Ale fakt s ami to prieči, neviem, možno si komplikujem život, ale... (A to osm nekonfliktný typ, ale tieto vytáčky a obraty a jednania poza roh fakt neobľubujem.)

Brita

Není tady

#67 22. 1. 2012 12:00

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Já rozumím, Pavlo, jenže to jsou pro někoho drobnosti, ale pro člověka, kterýmu tohle není vlastní, je to strašně namáhavý. Někdy k tomu dojde, to zase ne, že ne, ale je to z nutnosti a je to ťéééžkýýý styrka
Tatínka jsem měla taky takovýho, byly jsme tři holky, takže byl furt ve střehu lol no já jsem se nelísala, to uměla ta prostřední, my druhé dvě jsme zdrhaly tajně a pak schytávaly mazec. To je povaha, s tím těžko hnout smile

Není tady

#68 22. 1. 2012 12:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no to přijde na to, jestli to někdo dělá imrvere, nebo jen občas, když není zbytí smile

Není tady

#69 22. 1. 2012 12:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

Já rozumím, Pavlo, jenže to jsou pro někoho drobnosti, ale pro člověka, kterýmu tohle není vlastní, je to strašně namáhavý. Někdy k tomu dojde, to zase ne, že ne, ale je to z nutnosti a je to ťéééžkýýý styrka
Tatínka jsem měla taky takovýho, byly jsme tři holky, takže byl furt ve střehu lol no já jsem se nelísala, to uměla ta prostřední, my druhé dvě jsme zdrhaly tajně a pak schytávaly mazec. To je povaha, s tím těžko hnout smile

no vidíš a já bych si třeba tajně netroufla, určitě by se na to přišlo smile

Není tady

#70 22. 1. 2012 12:06

haiel
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

........
no vidíš a já bych si třeba tajně netroufla, určitě by se na to přišlo smile

To tedy určitě stolt To se taky vědělo dopředu stolt Když zdrhneš, bude trest. Pravidla byla jasná. smile

Není tady

#71 22. 1. 2012 12:10

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

V životě jsem neměla chlapa, na kterýho bych musela používat taktiky.

Haiel, předneseš mu to svoje ( třeba pro tebe hodně důležité a zásadní) "na rovinu" kdykoli, nebo spíš až vycítíš vhodný okamžik? Přijdeš s tím hned, jak třeba přijde unavený a naštvaný z práce, nebo ho necháš nějaký čas v klidu vydechnout?  Když je hladový, nebo se dřív najíte? smile

Není tady

#72 22. 1. 2012 12:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Daphné tummenupp

Není tady

#73 22. 1. 2012 12:21

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Tajné zbraně, ženské zbraně, ženská taktika - to se mi příčí. Ne, že bych nevěděla, vo co de, ale nejsem tak dobrá herečka, jsem přímočarý typ, takže jestliže jsem někdy použila  "nějakou tu zbraň" tak asi v takovém případě, jak to popsala PPavla - chci na dýzu, slíbím modré z nebe.
Mě tohle připadá, že se k tomu schyluje ten, kdo má nějaký strach z toho druhého, že by mu něco nedovolil, zakázal, nelíbilo by se mu to - ale když na něj vytasím, jak Selima napsala "pětky", sednu na kolena a přislíbím modré z nebe, dostanu to, co chci.
No že jsem v pubertě slibovala, dosáhla jsem toho, že jsem mohla na tu dýzu. V dospělosti jsem sama za sebe, partner není otec, koho bych musela žádat o svolení, takže taktiku, intriky, zbraně nemusím používat. Ostatně si myslím, že bych si v sobě vypěstovala povědomý strach z partnera, že se mu něco nebude líbit, že mi něco nedovolí, že nedosáhnu toho, co chci - pokud on nebude se mnou za jedno. Používat tohle bych si sama v sobě uvědomovala, že se chovám jak prodejná děvka.
Já to mám tak - nelíbí se ti to? V poho, tak s tím něco dělej, protože já se nemusím nikoho dovolovat. Můžeš si klidně najít poslušnější exemplář.
No a dělat kompromisy ve vztahu je o něčem jiném, než používat ženské zbraně a taktiku k dosažení svého cíle. Pokud si totiž dám nějaký cíl, jdu za ním bez ptaní se těch okolo. Prostě tohle je čistá a vědomá manipulace toho druhého.
Takže jsem také asi Mirka z Dušínova a cítím se v téhle "roli" spokojeně a dobře - nemusím se přetvařovat  stolt

Upravil(a) Zklamaná (22. 1. 2012 12:26)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#74 22. 1. 2012 12:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a to já se klidně přiznám, že když jsem nabořila auto, tak jsem na něj hned po jeho příchodu domů nevyblila, jestli si všiml, že nemáme kus okapu a chybí nám nárazník a máme malinko ťuklý auto, ale počkala, až se nají, hodí do klidu a pak to teprve vybalila.

Není tady

#75 22. 1. 2012 12:38

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Daphné napsal(a):

haiel napsal(a):

V životě jsem neměla chlapa, na kterýho bych musela používat taktiky.

Haiel, předneseš mu to svoje ( třeba pro tebe hodně důležité a zásadní) "na rovinu" kdykoli, nebo spíš až vycítíš vhodný okamžik? Přijdeš s tím hned, jak třeba přijde unavený a naštvaný z práce, nebo ho necháš nějaký čas v klidu vydechnout?  Když je hladový, nebo se dřív najíte? smile

To se možná jeví o ženskou taktiku - ale pokud žena nemusí žádat a škemrat o svolení, nemusí číhat na vhodný okamžik. Není proč na něj číhat.
A to je snad o vzájemné slušnosti, nechat ho napřed svlíknout kabát a zout boty, než se na něj věšet mezi dvěřma slibovat mu horoucí noc, když mi k tomu divadlu dodá "finance" abych měla na erotický kostým. Tohle je pro mě "ubohá" komedie.
Je pro mě samozřejmostí, že na něj mezi dveřma nevyplivnu všechny průsery, co se vyvrbily přes den.
Taktiku, zbraně a rafinovanost používají ženy, co chtějí něčeho (svého prospěchu) dosáhnout tímto stylem. Jsou ženy, co tento styl prostě nepoužívají, neboť ho nemusí používat. Mqají naprosto jasno, co chtějí, a toho také dosáhnout bez "tanečků" .

Daf - co to pro tebe je to hodně důležité a zásadní? jsou to ty průsery, nebo je to něco pro tebe?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí