Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » Jak fungují rodové linie aneb ukázková rodinná konstalace

#1 19. 1. 2012 22:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jak fungují rodové linie aneb ukázková rodinná konstalace

Malá ukázka toho, jak to nejen v lidských, ale i zvířecích rodech funguje.
Stačí se jen opřít o to, co vždy máme za zády:

http://www.flixxy.com/bear-animal-nature-film.htm

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#2 20. 1. 2012 8:50

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Jak fungují rodové linie aneb ukázková rodinná konstalace

Ahoj, Pan.
Mám dotaz - přemýšlela jsem, kam to dát , hezky jsi mi nahrála s rodinnými konstelacemi.
Tato metoda poznání, terapie ... funguje to, když chci pochopit (cítit) druhou stranu?
Účastnila jsem se několika málo konstelací,někdy  jsem zastupovala stranu pro někoho jiného (rozuměj cizího) a prožila jsem něco jako přenos té osoby do mně. Ta osoba tam vůbec nebyla, jednalo se  např. o maminku dcery, která stavěla konstelaci. Přemýšlím o tom, zda se maminka skutečně promítla do mé mysli (duše) , nebo zda se jednalo o mou interpetaci sdělených pocitů (by podprahově) od dcery.
Blbě se to popisuje, ale fakt bych ráda věděla, jak se někdo , komu momentálně nerozumím, cítí, abych to dokázala pochopit. To, co mi sděluje okolí verbálně nebo mimicky, neprožívám. Akceptuji, poslouchám, ale neprožívám. Jsou rodinné konstelace cesta k tomu?

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#3 20. 1. 2012 10:29

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Když stojíš v konstalaci, stojíš v informačním poli..a nestojíš tam náhodou, protože obvykle to, co "chytáš" z pole, je i tvoje vlastní... je to i tvůj aktuální prblém, tvá situace, tvoje lekce.
To, co "pochytáš" - nacítíš, to oje inforamece, které můžeš věřit, kterou momentálně i ty potřebuješ.
Léčí se nejen zranění "stavitele" konstalce, ale všech, kdo v ní stojí nebo se jen s "napojením - pochopením" dívají.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#4 20. 1. 2012 11:26

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jestli jsem správně dekódovala odpověď - tak to znamená - dělej si a vyber si co chceš, všechno se dá použít. wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » Jak fungují rodové linie aneb ukázková rodinná konstalace
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí