6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Malá ukázka toho, jak to nejen v lidských, ale i zvířecích rodech funguje.
Stačí se jen opřít o to, co vdy máme za zády:
http://www.flixxy.com/bear-animal-nature-film.htm
Není tady
Ahoj, Pan.
Mám dotaz - přemýlela jsem, kam to dát , hezky jsi mi nahrála s rodinnými konstelacemi.
Tato metoda poznání, terapie ... funguje to, kdy chci pochopit (cítit) druhou stranu?
Účastnila jsem se několika málo konstelací,někdy jsem zastupovala stranu pro někoho jiného (rozuměj cizího) a proila jsem něco jako přenos té osoby do mně. Ta osoba tam vůbec nebyla, jednalo se např. o maminku dcery, která stavěla konstelaci. Přemýlím o tom, zda se maminka skutečně promítla do mé mysli (due) , nebo zda se jednalo o mou interpetaci sdělených pocitů (by podprahově) od dcery.
Blbě se to popisuje, ale fakt bych ráda věděla, jak se někdo , komu momentálně nerozumím, cítí, abych to dokázala pochopit. To, co mi sděluje okolí verbálně nebo mimicky, neproívám. Akceptuji, poslouchám, ale neproívám. Jsou rodinné konstelace cesta k tomu?
Není tady
Kdy stojí v konstalaci, stojí v informačním poli..a nestojí tam náhodou, protoe obvykle to, co "chytá" z pole, je i tvoje vlastní... je to i tvůj aktuální prblém, tvá situace, tvoje lekce.
To, co "pochytá" - nacítí, to oje inforamece, které můe věřit, kterou momentálně i ty potřebuje.
Léčí se nejen zranění "stavitele" konstalce, ale vech, kdo v ní stojí nebo se jen s "napojením - pochopením" dívají.
Není tady
Jestli jsem správně dekódovala odpověď - tak to znamená - dělej si a vyber si co chce, vechno se dá pouít.
Není tady