29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím všechny maminy.
Potřebuju poradit. Malá má 3 roky, nikdy neměla nějak problém se stolicí, vždy chodila tak max obden. Ale teď je to už 8dní a nebyla na velké. Je nachlazená, takže má jen kapky do nosu a na kašel. 5tý den co nekadila jsem jí koupila glycerinové čípky, prý jí mám dát půlku a do hodinky se vyprázdní. Tak jsem jí dala a jen si dvakrát uprcla, že měla hnědé kalhotky, ale přímo bobek z ní nevyšel. Takže bych řekla, že se ten čípek rozpustil a chytl nádech stolice. Teď je to tři dny poté a stále nic. Bříško má na omak relativně normální, jí normálně, hodně pije,na bolest si nestěžuje,je veselá,lítá,hraje si...Je možné že to všechno strávila? Nebo proč nemá potřebu jít kadit ani po čípku,který ji měl prohnat? už mám o ni vážně strach...co mám dělat? K lékaři pujdem jestli se nevykadí až tak ve středu...Děkuji
Není tady
Pokud dítě normálně jí, mělo by jít i na stolici normálně. Pokud pije a jí ovoce, neměl by být problém. Nejí náhodou méně tuhé stravy díky nachlazení?
Není tady
Trochu méně jí, ale dohání to zase ovocem. Fakt netuším co by jí mohlo být, když jí ani ten čípek nepomohl...
Není tady
Není to tím, že má malá méně pohybu? Zácpa je ovlivněna také pohybem, příjmem vlákniny (rozpustné i částečně nerozpustné) a tekutin. Ale doporučuji, aby jste se 1 den zaměřila na převážně tekutou stravu (ovocné a zeleninové šťávy, polévky, zeleninové saláty,..) a uvidíte, že se stav určitě zlepší.
Není tady
To je strašně dlouhá doba 8 dní, to nemohla všechno strávit .
Už dávno bych s ni letěla k doktorovi , moje tříletá vnučka kaká denně a má bobečky velký jako dospělej člověk .Přitom taky trpí na zácpu, protože miluje sladkosti a je líná normálně obědvat .
Upravil(a) maring (12. 2. 2012 20:24)
Není tady
Nám na zácpičku vždycky pomohl VIBURCOL, jednka upravuje stolicic a taky funguje protizánětlivě a navíc má zklidňující účinky. Má rada zní vyzkoušet VIBURCOL. jsou to čípky, ketré se snadno zavádí a rychle účinkují...
Není tady
jj, viburcol nám taky hodně pomohl,,,jednak se nám mimčo hezky zkldnilo a jednka má po něm dobrou stolici..doporučujeme
Není tady
... tak od ledna už se snad vykakala ... Škoda, že některé holky už nenapíší, jak to dopadlo!
Není tady
lenko, ty si píšeš sama se sebou ?
Není tady
Na stolici nám taky pomohl Viburcol...taky rychle snížil horečku a pomohl od bolesti. Pokud potřebuješ upravit stolici, tak si myslím, že tyhle čípky jsou to pravé.
Není tady
Kolik za to, holky dostáváte?
Nu, nezaškodilo by více inteligence. Tohle je průhledné až hloupé.
majkafa napsal(a):
Kolik za to, holky dostáváte?
Nu, nezaškodilo by více inteligence. Tohle je průhledné až hloupé.
uf, já se lekla , že i ty majko . to se mi ulevilo....
Není tady
missjeannie napsal(a):
Zdravím všechny maminy.
Potřebuju poradit. Malá má 3 roky, nikdy neměla nějak problém se stolicí, vždy chodila tak max obden. Ale teď je to už 8dní a nebyla na velké. Je nachlazená, takže má jen kapky do nosu a na kašel. 5tý den co nekadila jsem jí koupila glycerinové čípky, prý jí mám dát půlku a do hodinky se vyprázdní. Tak jsem jí dala a jen si dvakrát uprcla, že měla hnědé kalhotky, ale přímo bobek z ní nevyšel. Takže bych řekla, že se ten čípek rozpustil a chytl nádech stolice. Teď je to tři dny poté a stále nic. Bříško má na omak relativně normální, jí normálně, hodně pije,na bolest si nestěžuje,je veselá,lítá,hraje si...Je možné že to všechno strávila? Nebo proč nemá potřebu jít kadit ani po čípku,který ji měl prohnat?už mám o ni vážně strach...co mám dělat? K lékaři pujdem jestli se nevykadí až tak ve středu...Děkuji
Ahojky, tak jak to s malou vypadá? Už jste to nějak vyřešili?
Není tady
Já mám zkušenosti s přírodními kapkami, jsou fakt zaručené, třeba by to pomohlo, tak zkuste napsat nazdravicko@centrum.cz
Není tady