Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 1. 2012 13:18

MirkaU
♥------

menopauza a co nejlepšího na její léčbu

Podstoupila jsem vyndání dělohy i vaječníků a teď nastaly návaly, nespavost a nervy na pochodu. Navíc trpím už dlouhodobě depresemi. Nechtěla bych hned vše řešit hormony. Nemáte někdo zkušenost co nejlepšího přírodního nebo potravinový doplněk na tyto problémy.

Není tady

#2 15. 1. 2012 19:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: menopauza a co nejlepšího na její léčbu

moje známá užívala sarapis, ale jak to pomohlo nebo nepomohlo, to netuším ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 15. 1. 2012 22:50

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já nevím Mirko, zatím s tím nemám zkušenosti, ale podle toho, co píšeš, není hormonální léčba to menší zlo? Proč se tomu bráníš? Poraď se s gynekologem, já myslím, že pokud mᚠvětší problémy, bylinky nepomůžou.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#4 21. 1. 2012 11:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já bych osobně zkusila nejdřív právě ty bylinky a pokud by to nepomohlo, pak až sáhla po hormonech ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 26. 1. 2012 15:01

dzifdayly
♥♥♥♥---
Místo: Ústí n.Labem

Známá se kterou jsem tento problém,který se teď v novém roce u mě objevil- návaly- má prý zavedenou v oblasti břicha pod kůží tobolku -Risele -a je spokojená.Takže se chystám za svým lékařem pro radu.

Není tady

#6 26. 1. 2012 16:01

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Mirko, kolik ti je? Nedostalas nějakou hormonální substituci s postupným snižováním?

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#7 25. 4. 2012 21:46

jawalady
♥------

MirkaU napsal(a):

Podstoupila jsem vyndání dělohy i vaječníků a teď nastaly návaly, nespavost a nervy na pochodu. Navíc trpím už dlouhodobě depresemi. Nechtěla bych hned vše řešit hormony. Nemáte někdo zkušenost co nejlepšího přírodního nebo potravinový doplněk na tyto problémy.

Nevím, jestli je otázka stále aktuální. I přesto na ní odpovím.

Právě dokončuji diplomovou práci, jenž se zabývá tím, co ovlivňuje míru klimakterických symptomů. Tak snad mohu díky výsledkům zkusit poradit. Jedním ze závěrů je, že míra klimakterických symptomů odpovídá množství problémů, které daná žena řeší. Což v praxi znamená čím více problémů, tím horší klimakterické příznaky. Myslím, že kdyby se podařilo alespoň trochu zmírnit deprese, pak by se měly zlepšit i klimakterické symptomy.
Vím, že návaly a další příznaky můžou být šílené, a pokud mᚠpocit, že brzy vylítneš z kůže, pak po poradě s lékařem by, myslím, nějaké hormony na krátké období nebyly od věci. Člověk tak může nabrat síly a poté se vrhnout v klidu na řešení situace. Nejsem si jistá, že by měl v tomto případě potravinový doplněk tak silný účinek, aby se  dostavil požadovaný efekt.

Upravil(a) jawalady (25. 4. 2012 22:05)

Není tady

#8 14. 5. 2012 9:27

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

Zkuste šalvějový čaj, kamarádce pomohl odstranit pocení.

Není tady

#9 21. 5. 2012 11:30

Kamtcha
♥------

Určitě, šalvěj je výborná. Při návalech pocení mi pomohl přírodní doplněk stravy Minapent, který právě obsahuje výtažek ze šalvěje. Zkuste to!

Není tady

#10 7. 6. 2013 11:29

zuzanka12
♥------

Já mám dobrou zkušenost s Arginmaxem pro ženy. Od té doby co si ho kupuji, nevím co to jsou návaly horka a nejsem tak podrážděná jako předtím. Konečně se zase cítím skvěle.

Není tady

#11 7. 6. 2013 21:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

kontryhel

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#12 28. 2. 2014 9:59

Maková panenka
♥------

Je mi 55 let a žiji velmi aktivně, také jsem žena, která má ve svém věku i vysokou funkci v práci a když se u mě začaly projevovat ty hnusné příznaky jako pocení a nálady, tak jsem to musela začít okamžitě řešit. Po dlouhém hledání a rozmýšlení jsem si koupil reklama. Jedná se o přírodní produkt, takže žádné umělé hormony a byla jsem velmi mile překvapena, že mi příznaky menopauzy skoro zmizely. Teď mám náběh na osteoporózu, kteoru mi zjistili po loňské zlomenině ruky sad A Elli mi pomáhá mít kosti pevnější! Za mě tento produkt je jednička.

Upravil(a) AndreaP. (8. 4. 2014 20:01)

Není tady

#13 8. 4. 2014 19:57

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Na těhulkách píšeš o vitamínech, které jsi brala v těhotenství, tady jsi po přechodu a je ti 55. Tomu říkám fofr. fuckyou
Zjevně není důležité pamatovat si svůj věk, důležitější je nezapomenout do každého příspěvku přihodit reklamu na  nějaký ten preparát, že? dumbom fuckyou

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#14 31. 8. 2015 13:22

adel87
♥------

mně velmi pomohl na příznaky menopauzy Menox , po půl roce užívání téměř vymizely , jsem s ním velmi spokojna http://www.stoporeni.cz/menox-45-recenz … -pro-zeny/

Není tady

#15 2. 9. 2015 6:40

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Název tématu mě pobavil skoro jako reklama na Magnézii, ve které tato minerální voda oddaluje fyziologické stárnutí buněk, aby zřejmě uvolnila místo patologickému stárnutí.
Jak léčit pubertu, těhotenství, smrt?

Upravil(a) Barča (2. 9. 2015 6:50)

Není tady

#16 2. 9. 2015 7:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jak léčit pubertu, těhotenství, smrt?
Barčo neblbni... takovýmhle dotazem vyvolᚠhejno virtuálně-reklamních příšer, který ti obratem doporučí ty "nejlepší a jediný" přípravky... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#17 2. 9. 2015 10:21

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Má gynekoložka mi taky chce "léčit" menopauzu big_smile, a vzteká se, až je agresivní, když prášky nechci, když se cítím dobře a nemám žádné potíže. Mám silný pocit, že ji navštěvuje někdo z nějaké farmaceutické firmy a ona se vzteká, že nemá procenta. Asi ji budu muset vyměnit. Chápala bych, kdyby mi to podávala normálně, ale ona je opravdu až agresivní. Když jsem jí řekla, že si o tom něco nejdříve přečtu na internetu, řekla, že to nemám vůbec číst, že tam se dozvím akorát hrozné věci. Že si mám rozhodně přečíst pouze letáčky, které mi dá ona. big_smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#18 12. 3. 2017 10:57

Ivana21
♥------

Mě gynekoložka nepomohla, ale jóga v kombinaci s přírodním produktem Sérélys a bylo po starostech.
Mrkni se na presprechod.cz minulý rok jsem našla tento web a rad tam je docela dost.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí