6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Podstoupila jsem vyndání dělohy i vaječníků a teď nastaly návaly, nespavost a nervy na pochodu. Navíc trpím u dlouhodobě depresemi. Nechtěla bych hned ve řeit hormony. Nemáte někdo zkuenost co nejlepího přírodního nebo potravinový doplněk na tyto problémy.
Není tady
moje známá uívala sarapis, ale jak to pomohlo nebo nepomohlo, to netuím ..
Není tady
Já nevím Mirko, zatím s tím nemám zkuenosti, ale podle toho, co píe, není hormonální léčba to mení zlo? Proč se tomu brání? Poraď se s gynekologem, já myslím, e pokud má větí problémy, bylinky nepomůou.
Není tady
já bych osobně zkusila nejdřív právě ty bylinky a pokud by to nepomohlo, pak a sáhla po hormonech ..
Není tady
Známá se kterou jsem tento problém,který se teď v novém roce u mě objevil- návaly- má prý zavedenou v oblasti břicha pod kůí tobolku -Risele -a je spokojená.Take se chystám za svým lékařem pro radu.
Není tady
Mirko, kolik ti je? Nedostalas nějakou hormonální substituci s postupným sniováním?
Není tady
MirkaU napsal(a):
Podstoupila jsem vyndání dělohy i vaječníků a teď nastaly návaly, nespavost a nervy na pochodu. Navíc trpím u dlouhodobě depresemi. Nechtěla bych hned ve řeit hormony. Nemáte někdo zkuenost co nejlepího přírodního nebo potravinový doplněk na tyto problémy.
Nevím, jestli je otázka stále aktuální. I přesto na ní odpovím.
Právě dokončuji diplomovou práci, jen se zabývá tím, co ovlivňuje míru klimakterických symptomů. Tak snad mohu díky výsledkům zkusit poradit. Jedním ze závěrů je, e míra klimakterických symptomů odpovídá mnoství problémů, které daná ena řeí. Co v praxi znamená čím více problémů, tím horí klimakterické příznaky. Myslím, e kdyby se podařilo alespoň trochu zmírnit deprese, pak by se měly zlepit i klimakterické symptomy.
Vím, e návaly a dalí příznaky můou být ílené, a pokud má pocit, e brzy vylítne z kůe, pak po poradě s lékařem by, myslím, nějaké hormony na krátké období nebyly od věci. Člověk tak můe nabrat síly a poté se vrhnout v klidu na řeení situace. Nejsem si jistá, e by měl v tomto případě potravinový doplněk tak silný účinek, aby se dostavil poadovaný efekt.
Upravil(a) jawalady (25. 4. 2012 22:05)
Není tady
Zkuste alvějový čaj, kamarádce pomohl odstranit pocení.
Není tady
Určitě, alvěj je výborná. Při návalech pocení mi pomohl přírodní doplněk stravy Minapent, který právě obsahuje výtaek ze alvěje. Zkuste to!
Není tady
Já mám dobrou zkuenost s Arginmaxem pro eny. Od té doby co si ho kupuji, nevím co to jsou návaly horka a nejsem tak podráděná jako předtím. Konečně se zase cítím skvěle.
Není tady
kontryhel
Není tady
Je mi 55 let a iji velmi aktivně, také jsem ena, která má ve svém věku i vysokou funkci v práci a kdy se u mě začaly projevovat ty hnusné příznaky jako pocení a nálady, tak jsem to musela začít okamitě řeit. Po dlouhém hledání a rozmýlení jsem si koupil reklama. Jedná se o přírodní produkt, take ádné umělé hormony a byla jsem velmi mile překvapena, e mi příznaky menopauzy skoro zmizely. Teď mám náběh na osteoporózu, kteoru mi zjistili po loňské zlomenině ruky A Elli mi pomáhá mít kosti pevnějí! Za mě tento produkt je jednička.
Upravil(a) AndreaP. (8. 4. 2014 20:01)
Není tady
Na těhulkách píe o vitamínech, které jsi brala v těhotenství, tady jsi po přechodu a je ti 55. Tomu říkám fofr.
Zjevně není důleité pamatovat si svůj věk, důleitějí je nezapomenout do kadého příspěvku přihodit reklamu na nějaký ten preparát, e?
Není tady
mně velmi pomohl na příznaky menopauzy Menox , po půl roce uívání téměř vymizely , jsem s ním velmi spokojna http://www.stoporeni.cz/menox-45-recenz … -pro-zeny/
Není tady
Název tématu mě pobavil skoro jako reklama na Magnézii, ve které tato minerální voda oddaluje fyziologické stárnutí buněk, aby zřejmě uvolnila místo patologickému stárnutí.
Jak léčit pubertu, těhotenství, smrt?
Upravil(a) Barča (2. 9. 2015 6:50)
Není tady
Jak léčit pubertu, těhotenství, smrt?
Barčo neblbni... takovýmhle dotazem vyvolá hejno virtuálně-reklamních příer, který ti obratem doporučí ty "nejlepí a jediný" přípravky...
Není tady
Má gynekoloka mi taky chce "léčit" menopauzu , a vzteká se, a je agresivní, kdy práky nechci, kdy se cítím dobře a nemám ádné potíe. Mám silný pocit, e ji navtěvuje někdo z nějaké farmaceutické firmy a ona se vzteká, e nemá procenta. Asi ji budu muset vyměnit. Chápala bych, kdyby mi to podávala normálně, ale ona je opravdu a agresivní. Kdy jsem jí řekla, e si o tom něco nejdříve přečtu na internetu, řekla, e to nemám vůbec číst, e tam se dozvím akorát hrozné věci. e si mám rozhodně přečíst pouze letáčky, které mi dá ona.
Není tady
Mě gynekoloka nepomohla, ale jóga v kombinaci s přírodním produktem Sérélys a bylo po starostech.
Mrkni se na presprechod.cz minulý rok jsem nala tento web a rad tam je docela dost.
Není tady