6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Být na mě a mít na to partu, klidně zase stan. Ale jaksi děti u se mnou nejezdí a "nový" partner to nepoznal, tak se do toho neene. Psala jsem tady to srovnání hlavně pro ty, co na letecké zájezdy nemají, e moře je stejné pro bohaté i chudé. Já se u moře vdy nabila energiií a jsem ráda, e jsem ho dopřála i dětem.
A proč si dnes můu dovolit lepí zájezd? Platím jen za sebe. Muset zaplatit za celou rodinu, zase zavařuji a jedu někam do apartmánu autobusem. A byla jsem ochotná jet takhle loni s kamarádkou jaksi navíc, aby si to mohla ona dopřát. Nedopadlo to z jiných objektivních důvodů.
Není tady
Já bych třeba hned vyměnila hotelovou dovolenou za dovču tady a klidně pod stanem či v chatce a večery u táboráku s opýkanýma pekáčkama a hlavně prima partou,kytarou a zpíváním,jako kdysi.To je pro mě ten nedostupný luxus,který si,zrovna jako zdraví,za prachy nekoupí.koda:(
Není tady
Já mám natěstí tu partu doma. Take párkrát do roka se sejdem a proběhne táborák, pekáčky, bečka i to hraní a zpívání. A je to fakt super.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já mám natěstí tu partu doma. Take párkrát do roka se sejdem a proběhne táborák, pekáčky, bečka i to hraní a zpívání. A je to fakt super.
ano,na bečku jsemjetě zapomněla:fuck:A jinak ti to teda závidím
Není tady
Mi by to stačilo bez bečky ;-). Pivo a pivní odér nemusím :-).
Není tady
Ale Steličko, to je třenička na dortu
Není tady
Rendaa napsal(a):
A napadá mě dalí téma na etření, jeliko ho začínám aktuálně řeit, a to je etření na dovolené. Konečně začal padat sníh, a tak chceme vyrazit na týden na lye. Co mám od léta vyzkouené, jak jsme uetřili na ubytování je to, e jsme si s přáteli pronajali moc pěknou, zařízenou chalupu, a kdy se to rozpočítalo, tak ubytování na jednoho bylo opravdu velice levné. Vařili jsme si sami, take to také lo - nikdo z nás nebyl náročný na jídlo. To celé zopakujeme i teď. Máte jetě nějaký tip?
Tak jsme teď počítali... Kdy si vezmeme týden dovolené a budeme z domova dojídět kadý den na jiné lyařské středisko ... dejme tomu v Po, Út a ve Čt na lye (např Červená Voda, Kouty, Kyčerka ... z Brna) a v Pá do lázní v Laa an der Thaya naloit si tělo do teploučkého slaného bazénu, tak si uijeme dle představ, odpočineme si od lidí (v práci jich potkáváme a a) a nevyjde nás to víc ne 3800,- na osobu (vč. benzínu a to se nemusíme balit na celý týden a máme to pestré, nejsme uvázaní na jednom místě) ... a počítáme jak počítáme, tak za týden v ubytovacím podniku zaplatíme nejméně kolem 7000,- na osobu + benzín za cestu tam a zpět.
A to jetě odpadá riziko, e se v cizí posteli nevyspíme!
Upravil(a) Vachu (14. 2. 2012 20:02)
Není tady
My jsme jeli s rodinou karavanem (v zimě je to blbost, v létě ne) a myslím, e je to super, úasná mobilita a uetří se za bydlení. Není problém karavan někde pronajmout, například tady http://www.superkaravany.eu/ .
Není tady