Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 31. 1. 2012 22:22

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak ušetřit na dovolené?

Být na mě a mít na to partu, klidně zase stan. Ale jaksi děti už se mnou nejezdí a "nový" partner to nepoznal, tak se do toho nežene. Psala jsem tady to srovnání hlavně pro ty, co na letecké zájezdy nemají, že moře je stejné pro bohaté i chudé. Já se u moře vždy nabila energiií a jsem ráda, že jsem ho dopřála i dětem.
A proč si dnes můžu dovolit lepší zájezd? Platím jen za sebe. Muset zaplatit za celou rodinu, zase zavařuji a jedu někam do apartmánu autobusem. A byla jsem ochotná jet takhle loni s kamarádkou jaksi navíc, aby si to mohla ona dopřát. Nedopadlo to z jiných objektivních důvodů.

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#27 31. 1. 2012 22:30

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Já bych třeba hned vyměnila hotelovou dovolenou za dovču tady a klidně pod stanem či v chatce a večery u táboráku s opýkanýma špekáčkama a hlavně prima partou,kytarou a zpíváním,jako kdysi.To je pro mě ten nedostupný luxus,který si,zrovna jako zdraví,za prachy nekoupíš.škoda:(

Není tady

#28 1. 2. 2012 12:16

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já mám naštěstí tu partu doma. Takže párkrát do roka se sejdem a proběhne táborák, špekáčky, bečka i to hraní a zpívání. A je to fakt super.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#29 1. 2. 2012 15:25

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

Já mám naštěstí tu partu doma. Takže párkrát do roka se sejdem a proběhne táborák, špekáčky, bečka i to hraní a zpívání. A je to fakt super.

ano,na bečku jsemještě zapomněla:fuck:A jinak ti to teda závidímsmile

Není tady

#30 2. 2. 2012 8:27

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Mi by to stačilo bez bečky ;-). Pivo a pivní odér nemusím :-).

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#31 2. 2. 2012 20:49

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Ale Steličko, to je třešnička na dortu storstark

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#32 14. 2. 2012 20:00

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Rendaa napsal(a):

A napadá mě další téma na šetření, jelikož ho začínám aktuálně řešit, a to je šetření na dovolené. Konečně začal padat sníh, a tak chceme vyrazit na týden na lyže. Co mám od léta vyzkoušené, jak jsme ušetřili na ubytování je to, že jsme si s přáteli pronajali moc pěknou, zařízenou chalupu, a když se to rozpočítalo, tak ubytování na jednoho bylo opravdu velice levné. Vařili jsme si sami, takže to také šlo - nikdo z nás nebyl náročný na jídlo. To celé zopakujeme i teď. Máte ještě nějaký tip?

Tak jsme teď počítali... Když si vezmeme týden dovolené a budeme z domova dojíždět každý den na jiné lyžařské středisko ... dejme tomu v Po, Út a ve Čt na lyže (např Červená Voda, Kouty, Kyčerka ... z Brna) a v Pá do lázní v Laa an der Thaya naložit si tělo do teploučkého slaného bazénu, tak si užijeme dle představ, odpočineme si od lidí (v práci jich potkáváme až až) a nevyjde nás to víc než 3800,- na osobu (vč. benzínu a to se nemusíme balit na celý týden a máme to pestré, nejsme uvázaní na jednom místě) stolt ... a počítáme jak počítáme, tak za týden v ubytovacím podniku zaplatíme nejméně kolem 7000,- na osobu + benzín za cestu tam a zpět.

A to ještě odpadá riziko, že se v cizí posteli nevyspíme! dumbom lol tummenupp

Upravil(a) Vachu (14. 2. 2012 20:02)

Není tady

#33 9. 3. 2013 17:07

JohankaDl
♥♥-----

My jsme jeli s rodinou karavanem (v zimě je to blbost, v létě ne) a myslím, že je to super, úžasná mobilita a ušetří se za bydlení. Není problém karavan někde pronajmout, například tady http://www.superkaravany.eu/ .

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí