29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
http://stehno.blog.idnes.cz/c/241734/Ma … -nebo.html
Tiež ste včera videli v TV reportáž z úradu práce? Krásná ukážka koho sa dotkne zlodejská pseudosociálnareforma Drábka a TOP.
Není tady
Petra101 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Judyno kdo kdy řekl co jsi napsala- " ať se stará každý sám, když nemůže, má smůlu. Nebo ještě lépe - jeho chyba." Nepřeháněj.
Zklamaná, Majkafa....
LŽEŠ!
Není tady
Petr100 napsal(a):
Petra101 napsal(a):
http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=729478#utm_medium=newsbox&utm_source=centrumHP&utm_content=position-1
Pán trojpredseda SSM , ODS a vlády je proste kúzelný, ja ho normálka žeriem i s jeho Janičkou.Již jsem se tě jednou ptal, co děláš pro to, aby jsi byla jedna z poradkyň vlády když tě to tak leží na srdci?
Mňa by skorej zaujímalo, čo robí taká tzv. Poradkyňa, že dostáva mesačné odmeny, ktoré by stačili na zaplatenie čaty hasičov. Určite niečo strašne doležité. Jeden druh práce sa priamo ponúka, ale nebudem po ránu ....
Není tady
Petra101 napsal(a):
http://stehno.blog.idnes.cz/c/241734/Ma-asi-konspiracni-teorie-nebo.html
Tiež ste včera videli v TV reportáž z úradu práce? Krásná ukážka koho sa dotkne zlodejská pseudosociálnareforma Drábka a TOP.
Já tedy nevím, ale být již tak brzy ráno pod vlivem alkoholu. Dělej s tím něco.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Petra101 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Judyno kdo kdy řekl co jsi napsala- " ať se stará každý sám, když nemůže, má smůlu. Nebo ještě lépe - jeho chyba." Nepřeháněj.
Zklamaná, Majkafa....
LŽEŠ!
Hahaha. Nenaučili ťa čítať? Tak vrať školné.
Ale pobavil si ma po ránu. No nič, zdravím do Brna a prajem príjemný pracovný proces. Ja si idem hajnúť.
Není tady
Petra101 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Petra101 napsal(a):
http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=729478#utm_medium=newsbox&utm_source=centrumHP&utm_content=position-1
Pán trojpredseda SSM , ODS a vlády je proste kúzelný, ja ho normálka žeriem i s jeho Janičkou.Již jsem se tě jednou ptal, co děláš pro to, aby jsi byla jedna z poradkyň vlády když tě to tak leží na srdci?
Mňa by skorej zaujímalo, čo robí taká tzv. Poradkyňa, že dostáva mesačné odmeny, ktoré by stačili na zaplatenie čaty hasičov. Určite niečo strašne doležité. Jeden druh práce sa priamo ponúka, ale nebudem po ránu ....
Je neslušné odpovídat na otázku otázkou. Ptám se znovu, proč nejsi již poradkyně vlády když po tom tak toužíš.
Není tady
Petra101 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Petra101 napsal(a):
Zklamaná, Majkafa....LŽEŠ!
Ale pobavil si ma po ránu. No nič, zdravím do Brna a prajem príjemný pracovný proces. Ja si idem hajnúť.
Jen počkej, až si to Zklamča přečte.
Není tady
Petra101 napsal(a):
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/256618-gorila-muze-zpusobit-vymenu-cele-generace-slovenskych-politiku.html?ref=boxE
Tak na Dzurindu konečne dojde. Dúfajme, že vyšetrovanie poodhalí kto je spriaznený s Pentou i v Čechách.
A co komunista Fico? Ten tam zůstane?
.....hojně používají v předvolebním boji. Tentokrát ale mají máslo na hlavě skoro všechny zavedené strany, včetně Smeru – sociální demokracie Roberta Fica, který byl prý také jedním z návštěvníků bytu. .....
http://neviditelnypes.lidovky.cz/sloven … ranici_wag
Upravil(a) Petr100 (19. 1. 2012 8:01)
Není tady
Myslíš příslušníky menšiny?
Zaslechla jsem tam od jednoho vykřikovat: "těhotná je, musí platit nájem, exekuci..."
Není tady
helena napsal(a):
Zaslechla jsem tam od jednoho vykřikovat: "těhotná je, musí platit nájem, exekuci..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif
Samozřejmě Petra myslela to, co jsi zaslechla. Já to viděl také. Fakt nevím, jak Drábek může za to, že je nějaká cigoška v tom, že musí platit nájem a že exekutor ji stále obtěžuje.
Není tady
Fakt nevím, jak Drábek může za to...
Pravděpodobně z titulu své funkce - tedy slovíčka "sociálních", nikoli "práce", aby bylo jasno
Není tady
Petra101 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Vždyť ono je to vlastně naprosto jednoduché - jen to někteří vidí prostě složitě. Člověk ve své podstatě chce jen spokojeně žít bez buzerace.
Piju já, piju rád destilát, ten umim pálit
ochutnej, škoda slov, tohle nejde nepochválit
Srdce jásá, mozek usíná
kdo pije, tak i po smrti se usmívá
Překapat, filtrovat ejhle je tu medicína
Potom nám nehrozí v létě úpal, v zimě rýma
Četník za mnou přišel já ho nepozval
a už mě vítá brána za ní kriminál
Co chtěj ty stráže, proč železa mi dávaj,
já jenom pil
jak zákon káže já ten jejich zákon zle pochopil co chtěj ty stráže, proč železa mi dávaj, já jenom pil
jak zákon káže já ten jejich zákon zle pochopil
Vážnej pán s parukou kladivem do stolu mlátil
prosím klid,povídá prej, abych všechno státu vrátil
Tak mu říkám, já nic neukrad
pálil sem jen proto, že to piju rád
ano - o tomhle mluvím, ty sis na to musela najít básničku, z vlastní hlavy bas na nic nepřišla - i když zrovna tohle je docela dost e-e--- pálit chlast ...a co pak? Pak bude před kostelem žebrat do klobouku, že? O otmhle je zase to, že jak si usteleš, tak si lehneš - no a když máš pálenku rád/a a nemůžeš bez ní být, tož se uchlastej - taky řešení
Tou buzerací jsem měla naprosto něo jiného na mysli, ne právě chlast
Není tady
Petra101 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Petra101 napsal(a):
Zklamaná, Majkafa....LŽEŠ!
No jediný, kdo neumí číst jsi tu ty - resp. ty umíš číst ale pouze to, co se ti hodí a na co slyšíš.
Nic takového jsem neřekla - ovšem jedna vytržená věta z kontextu celého příspěvku může budit právě ten dojem, jaký nabudila tobě. Vidíš rudě při pomyšlení, že by ses o svůj život měla přičinit sama a tvůj strach, co s tebou bude, pokud by tu nebyla záchraná síť. Jo, pořád tu je, ale přijde čas, že prostě bude pěkně děravá
Není tady
Každej holt považujeme za buzeraci něco jinýho... většinou to, co se nás osobně nejvíc dotýká
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Petra101 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
LŽEŠ!Hahaha. Nenaučili ťa čítať? Tak vrať školné.
Ale pobavil si ma po ránu. No nič, zdravím do Brna a prajem príjemný pracovný proces. Ja si idem hajnúť.No jediný, kdo neumí číst jsi tu ty - resp. ty umíš číst ale pouze to, co se ti hodí a na co slyšíš.
Nic takového jsem neřekla - ovšem jedna vytržená věta z kontextu celého příspěvku může budit právě ten dojem, jaký nabudila tobě. Vidíš rudě při pomyšlení, že by ses o svůj život měla přičinit sama a tvůj strach, co s tebou bude, pokud by tu nebyla záchraná síť. Jo, pořád tu je, ale přijde čas, že prostě bude pěkně děravá
Zklamčo bacha, jednou jsem zde použil oslovení "rudá kráva", ani nevím na koho a na pár dní jsem šel.
Není tady
helena napsal(a):
Zaslechla jsem tam od jednoho vykřikovat: "těhotná je, musí platit nájem, exekuci..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif
Se ten Drábek fakt nezdá ... oplodňovat a zadlužovat nám národnostní menšiny ... a ještě po nich chtít nájem o jehož výši se mnohým z národnostní většiny může jen zdát, no fuj
Není tady
Petr100 napsal(a):
Zklamčo bacha, jednou jsem zde použil oslovení "rudá kráva", ani nevím na koho a na pár dní jsem šel.
Nesmíš říkat: "Jsi RK", nýbrž: "chováš se jak RK", případně: "začínáš uvažovat jak RK", nebo ještě lépe: "úroveň tvého myšlení se pohybuje mimo můj IQ level" a tak tomu podobně
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Nesmíš říkat: "Jsi RK", nýbrž: "chováš se jak RK", případně: "začínáš uvažovat jak RK", nebo ještě lépe: "úroveň tvého myšlení se pohybuje mimo můj IQ level" a tak tomu podobně
Není tady
helena napsal(a):
Každej holt považujeme za buzeraci něco jinýho... většinou to, co se nás osobně nejvíc dotýká http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
ba ba
Není tady
Petr100 napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Petr100 napsal(a):
level je dobrej
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Petra101 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Vždyť ono je to vlastně naprosto jednoduché - jen to někteří vidí prostě složitě. Člověk ve své podstatě chce jen spokojeně žít bez buzerace.
Piju já, piju rád destilát, ten umim pálit
ochutnej, škoda slov, tohle nejde nepochválit
Srdce jásá, mozek usíná
kdo pije, tak i po smrti se usmívá
Překapat, filtrovat ejhle je tu medicína
Potom nám nehrozí v létě úpal, v zimě rýma
Četník za mnou přišel já ho nepozval
a už mě vítá brána za ní kriminál
Co chtěj ty stráže, proč železa mi dávaj,
já jenom pil
jak zákon káže já ten jejich zákon zle pochopil co chtěj ty stráže, proč železa mi dávaj, já jenom pil
jak zákon káže já ten jejich zákon zle pochopil
Vážnej pán s parukou kladivem do stolu mlátil
prosím klid,povídá prej, abych všechno státu vrátil
Tak mu říkám, já nic neukrad
pálil sem jen proto, že to piju rádano - o tomhle mluvím, ty sis na to musela najít básničku, z vlastní hlavy bas na nic nepřišla - i když zrovna tohle je docela dost e-e--- pálit chlast ...a co pak? Pak bude před kostelem žebrat do klobouku, že? O otmhle je zase to, že jak si usteleš, tak si lehneš - no a když máš pálenku rád/a a nemůžeš bez ní být, tož se uchlastej - taky řešení
Chápem, že rock je mimo tvoj IQ level.
A že by si pochopila, čo som tým chcela povedať, tak v to som teda vobec nedúfala.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Petra101 napsal(a):
Ale pobavil si ma po ránu. No nič, zdravím do Brna a prajem príjemný pracovný proces. Ja si idem hajnúť.No jediný, kdo neumí číst jsi tu ty - resp. ty umíš číst ale pouze to, co se ti hodí a na co slyšíš.
Nic takového jsem neřekla - ovšem jedna vytržená věta z kontextu celého příspěvku může budit právě ten dojem, jaký nabudila tobě. Vidíš rudě při pomyšlení, že by ses o svůj život měla přičinit sama a tvůj strach, co s tebou bude, pokud by tu nebyla záchraná síť. Jo, pořád tu je, ale přijde čas, že prostě bude pěkně děraváZklamčo bacha, jednou jsem zde použil oslovení "rudá kráva", ani nevím na koho a na pár dní jsem šel.
Vidíš, niekto za "rudú krávu" 3 dni, niekto za "královnu úbohosti" mesiac a ešte bez vysvetlenia, čo je na tom urážlivého... no coment
Není tady
Tak vyjadriť nesúhlás s vládnými paskvilami je už zakázané.
Univerzita Karlova protestuje proti vysokoškolské reformě. Z oken právnické fakulty odpoledne studenti vyhodili 90 melounů jako symbol milionů, které stály přípravy zákonů. Škola také přijala rezoluci, v níž žádá vládu, aby nekvalitní návrh odmítla. Ministr Josef Dobeš označil jednání univerzity za podněcování sociálních nepokojů.
"Ministr školství Josef Dobeš je velmi znepokojen neodpovědným přístupem rektora Univerzity Karlovy profesora Václava Hampla a bude požadovat, aby jej ve velmi krátké době navštívil na ministerstvu," .
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/studenti-vyhodil … domaci_wlk
Arogance vlády začíná presahovať všetky medze.
A to sa iste ešte po návrate pána prezidenta z arabskej dovolenej dozvieme, že tomu vobec, ale vobec nerozumie, čo si tá rektorská lúza dovoluje a jak si vobec može dovoliť vysloviť niečo proti najlepšiemu ministrovi zo všetkých ministrov na svete.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Petra101 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
LŽEŠ!Hahaha. Nenaučili ťa čítať? Tak vrať školné.
Čo ty vieš o mojom živote?
Není tady
Petra101 napsal(a):
Tak vyjadriť nesúhlás s vládnými paskvilami je už zakázané.
Univerzita Karlova protestuje proti vysokoškolské reformě. Z oken právnické fakulty odpoledne studenti vyhodili 90 melounů jako symbol milionů, které stály přípravy zákonů. Škola také přijala rezoluci, v níž žádá vládu, aby nekvalitní návrh odmítla. Ministr Josef Dobeš označil jednání univerzity za podněcování sociálních nepokojů.
"Ministr školství Josef Dobeš je velmi znepokojen neodpovědným přístupem rektora Univerzity Karlovy profesora Václava Hampla a bude požadovat, aby jej ve velmi krátké době navštívil na ministerstvu," .
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/studenti-vyhodil … domaci_wlk
Arogance vlády začíná presahovať všetky medze.
A to sa iste ešte po návrate pána prezidenta z arabskej dovolenej dozvieme, že tomu vobec, ale vobec nerozumie, čo si tá rektorská lúza dovoluje a jak si vobec može dovoliť vysloviť niečo proti najlepšiemu ministrovi zo všetkých ministrov na svete.
Víš co, kdyby MŮJ zaměstnanec takto veřejně proti mě bojoval, tak by dostal HODINOVÉHO PADÁKA. Studenti ať se staví třeba na hlavu, ale STÁTNÍ ZAMĚSTNANCI NE!
Není tady