Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 20. 1. 2012 15:16

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Mám odejít ze zaměstnání, i když nové nemám a je mi přes 50?

Bramborka napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

... koneckonců ten odkaz, co sem dala Elen vyzněl jasně. Nadřízená onoho pána je připravená ho propustit. Tak mě jen překvapilo, proč to ty ženské nechaly zajít až ke krepovým sukýnkám.

Míšo, mně ten článek spolu s ostatními navazujícími vyzněl dost jinak ........
Myslím si, že právní řád a stát je také kvůli tomu, aby i jedinec měl dovolání a nemusel se grupkovat.wink

No články obecně vyznívají podle toho, kdo a kdy je čte ... na mě tedy působí ještě trochu jinak, ale o to tu teď nejde ...

Já chápu, že se třebas jedinec nechce pouštět do nějakých konfrontací, nebo že se ostýchá ... ale toto byla skupina žen, v podstatě přesilovka ... a klidně se nechají šikanovat ... a to jako proč?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#152 20. 1. 2012 15:22

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

... koneckonců ten odkaz, co sem dala Elen vyzněl jasně. Nadřízená onoho pána je připravená ho propustit. Tak mě jen překvapilo, proč to ty ženské nechaly zajít až ke krepovým sukýnkám.

Myslím si, že právní řád a stát je také kvůli tomu, aby i jedinec měl dovolání a nemusel se grupkovat.wink

No články obecně vyznívají podle toho, kdo a kdy je čte ... na mě tedy působí ještě trochu jinak, ale o to tu teď nejde ...

Já chápu, že se třebas jedinec nechce pouštět do nějakých konfrontací, nebo že se ostýchá ... ale toto byla skupina žen, v podstatě přesilovka ... a klidně se nechají šikanovat ... a to jako proč?

i když je to skupina, musí někdo vystoupit jako první. A to se každý bojí. Bohužel dost často to totiž dopadne tak, že v tom zůstane sám.

Není tady

#153 20. 1. 2012 17:18

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

agewa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Bramborka napsal(a):

i když je to skupina, musí někdo vystoupit jako první. A to se každý bojí. Bohužel dost často to totiž dopadne tak, že v tom zůstane sám.

Aha ... no a o tom to je, radši sklonit hlavu a tančit v krepových sukýnkách ... pak si ale děvčata nemohou stěžovat, páč ten pán si dovolil jen to, co mu ony samy svým chováním umožnily ...

Ono je teda též možné, že některé z těch dam dokonce ty krepové sukýnky bavily a prostě si na večírku dobře zablbly ... a teď se z nějakého důvodu účastní honu na čarodejnice ... a možná se toho honu ani účastnit nechtějí, jen do něj byly vtaženy a teď se bojí ozvat a šéfa se zastat ...

No prostě - ani jedna z nás u toho není, takže nevíme, co se tam skutečně děje.

Takže hypoteticky - já ze své pozice nerozumím tomu, že si někdo něco takového nechá líbit, páč já bych si to líbit nenechala.
Na druhé straně - mě zase možná nechápe někdo, kdo je ostýchavý a než by to hrotil, tak raději skloní hlavu a jde si postěžovat na net. Lidi jsou holt různí smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#154 20. 1. 2012 19:14

sasasa
♥♥♥----

Měla jsem némlich takovou šéfovou,puntíčkářka co by pro práci dýchala a to samé čekala od ostatních.Nebyla jsem dost rychlá (rozuměj místo běhu jsem z bodu A do bodu B použila chůzi atd.atd...,ne legraci si nedělám) i když nejsem Judr. práci jsem našla. Na mém předešlém místě bych se za čas asi zhroutila. Držím palce a to dobře dopadne,pokud není nic hned ještě chvíli zatnout zuby a hledat:rock:

Slunce svítí na všechny stejně.

Není tady

#155 20. 1. 2012 22:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Bramborka napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

stolt On to robil roky, ženy možno o sebe - tie nespokojné, nie tie, čo boli ochotné tanči aj okolo tyče - ani nevedeli.... a pán Konopásek mal zrejme yvplyv a chcel ma ešte väčší. wink Nikde podža mňa nie je taká korupcia, kamarátšofty a napoleonstvo ako v lokálnej politike... resp. regionálnej. Kam sa na to hrabe parlament alebo vláda.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#156 20. 1. 2012 22:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som to tiež nezažila na vlastnej koži, v práci mám nejako dos šastie celý život  -uk-uk, ale zas asi viem predstavi, že sú situácie, lokaliky a tak, že žudia sú fakt vďační za skoro akúkožvek prácu a proste takých Konopáskov berú ako daň za každomesačnú výplatu. Čo ale neznamená, že to je dobre... A nevieme, ako skončili tie (jednotlivé), ktoré sa prípadne na p. Konopáska sažovali - ako samozrejme nevieme ani to, aké to bolo zlé. Zasa - je to relatívne, ale myslím, že mimo dohodnutú náplň práce by nikto nemal nútený robi nič proti svojej vôli... Niekomu nevadí ani chodi iným po desiatu a niekomu sa to môže zda zneužívanie a šikana...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#157 21. 1. 2012 11:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mamba napsal(a):

Já si myslím, že v případě Ivany nejde prvoplánově o šikanu od její vedoucí. Dokonce ani vedoucí nemusí být workoholik, může to být jen člověk běžně zavalený prací, který nestíhá a dohání, jak umí.
Ani se nedivím, že ji Ivana svým laxním přístupem k práci může dohnat k zuřivosti. Je pravda, že by se to stát nemělo, ale na druhou stranu, pokud je Ivana nespolehlivá, dělá často chyby, které za ni  musí vedoucí opakovaně řešit, tak se opravdu není čemu divit.

Šikana je další věc. Pokud k ní opravdu dochází, většinou šikanovaný odejde na jiné pracoviště, řeší to jen opravdu silný člověk, ale toho si jen tak okolí šikanovat nedovolí.

souhlasím smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí