6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bramborka napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
... koneckonců ten odkaz, co sem dala Elen vyzněl jasně. Nadřízená onoho pána je připravená ho propustit. Tak mě jen překvapilo, proč to ty enské nechaly zajít a ke krepovým sukýnkám.
Mío, mně ten článek spolu s ostatními navazujícími vyzněl dost jinak ........
Myslím si, e právní řád a stát je také kvůli tomu, aby i jedinec měl dovolání a nemusel se grupkovat.
No články obecně vyznívají podle toho, kdo a kdy je čte ... na mě tedy působí jetě trochu jinak, ale o to tu teď nejde ...
Já chápu, e se třebas jedinec nechce poutět do nějakých konfrontací, nebo e se ostýchá ... ale toto byla skupina en, v podstatě přesilovka ... a klidně se nechají ikanovat ... a to jako proč?
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
... koneckonců ten odkaz, co sem dala Elen vyzněl jasně. Nadřízená onoho pána je připravená ho propustit. Tak mě jen překvapilo, proč to ty enské nechaly zajít a ke krepovým sukýnkám.
Myslím si, e právní řád a stát je také kvůli tomu, aby i jedinec měl dovolání a nemusel se grupkovat.No články obecně vyznívají podle toho, kdo a kdy je čte ... na mě tedy působí jetě trochu jinak, ale o to tu teď nejde ...
Já chápu, e se třebas jedinec nechce poutět do nějakých konfrontací, nebo e se ostýchá ... ale toto byla skupina en, v podstatě přesilovka ... a klidně se nechají ikanovat ... a to jako proč?
i kdy je to skupina, musí někdo vystoupit jako první. A to se kadý bojí. Bohuel dost často to toti dopadne tak, e v tom zůstane sám.
Není tady
agewa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Myslím si, e právní řád a stát je také kvůli tomu, aby i jedinec měl dovolání a nemusel se grupkovat.No články obecně vyznívají podle toho, kdo a kdy je čte ... na mě tedy působí jetě trochu jinak, ale o to tu teď nejde ...
Já chápu, e se třebas jedinec nechce poutět do nějakých konfrontací, nebo e se ostýchá ... ale toto byla skupina en, v podstatě přesilovka ... a klidně se nechají ikanovat ... a to jako proč?i kdy je to skupina, musí někdo vystoupit jako první. A to se kadý bojí. Bohuel dost často to toti dopadne tak, e v tom zůstane sám.
Aha ... no a o tom to je, radi sklonit hlavu a tančit v krepových sukýnkách ... pak si ale děvčata nemohou stěovat, páč ten pán si dovolil jen to, co mu ony samy svým chováním umonily ...
Ono je teda té moné, e některé z těch dam dokonce ty krepové sukýnky bavily a prostě si na večírku dobře zablbly ... a teď se z nějakého důvodu účastní honu na čarodejnice ... a moná se toho honu ani účastnit nechtějí, jen do něj byly vtaeny a teď se bojí ozvat a éfa se zastat ...
No prostě - ani jedna z nás u toho není, take nevíme, co se tam skutečně děje.
Take hypoteticky - já ze své pozice nerozumím tomu, e si někdo něco takového nechá líbit, páč já bych si to líbit nenechala.
Na druhé straně - mě zase moná nechápe někdo, kdo je ostýchavý a ne by to hrotil, tak raději skloní hlavu a jde si postěovat na net. Lidi jsou holt různí
Není tady
Měla jsem némlich takovou éfovou,puntíčkářka co by pro práci dýchala a to samé čekala od ostatních.Nebyla jsem dost rychlá (rozuměj místo běhu jsem z bodu A do bodu B pouila chůzi atd.atd...,ne legraci si nedělám) i kdy nejsem Judr. práci jsem nala. Na mém předelém místě bych se za čas asi zhroutila. Drím palce a to dobře dopadne,pokud není nic hned jetě chvíli zatnout zuby a hledat:rock:
Není tady
Bramborka napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Myslím si, e právní řád a stát je také kvůli tomu, aby i jedinec měl dovolání a nemusel se grupkovat.
On to robil roky, eny mono o sebe - tie nespokojné, nie tie, čo boli ochotné tanči aj okolo tyče - ani nevedeli.... a pán Konopásek mal zrejme yvplyv a chcel ma ete väčí. Nikde podža mňa nie je taká korupcia, kamarátofty a napoleonstvo ako v lokálnej politike... resp. regionálnej. Kam sa na to hrabe parlament alebo vláda.
Není tady
Ja som to tie nezaila na vlastnej koi, v práci mám nejako dos astie celý ivot -uk-uk, ale zas asi viem predstavi, e sú situácie, lokaliky a tak, e žudia sú fakt vďační za skoro akúkožvek prácu a proste takých Konopáskov berú ako daň za kadomesačnú výplatu. Čo ale neznamená, e to je dobre... A nevieme, ako skončili tie (jednotlivé), ktoré sa prípadne na p. Konopáska saovali - ako samozrejme nevieme ani to, aké to bolo zlé. Zasa - je to relatívne, ale myslím, e mimo dohodnutú náplň práce by nikto nemal nútený robi nič proti svojej vôli... Niekomu nevadí ani chodi iným po desiatu a niekomu sa to môe zda zneuívanie a ikana...
Není tady
mamba napsal(a):
Já si myslím, e v případě Ivany nejde prvoplánově o ikanu od její vedoucí. Dokonce ani vedoucí nemusí být workoholik, můe to být jen člověk běně zavalený prací, který nestíhá a dohání, jak umí.
Ani se nedivím, e ji Ivana svým laxním přístupem k práci můe dohnat k zuřivosti. Je pravda, e by se to stát nemělo, ale na druhou stranu, pokud je Ivana nespolehlivá, dělá často chyby, které za ni musí vedoucí opakovaně řeit, tak se opravdu není čemu divit.
ikana je dalí věc. Pokud k ní opravdu dochází, větinou ikanovaný odejde na jiné pracovitě, řeí to jen opravdu silný člověk, ale toho si jen tak okolí ikanovat nedovolí.
souhlasím
Není tady